Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-11, 09:57   #4171
sskers
batonik

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Co do zabotoksowania, to jednak uważam,że jest widoczne. Przy (nie)mimice wszystko wychodzi na jaw.
Zgadzam się. Fakt, efekt jest delikatny, ale widoczny. Na szczęście do nierobiłamżadnejoperacjiM inge jej daleko

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Co kupiłaś ciekawego u Franciszka?

Ja jutro się wybieram i mam nadzieję, że nie przesadzę z kosmetykami
Poszłam głównie w mydełka, bo szukam czegoś do mycia twarzy I wzięłam czarne mydło Savon Noire, trzy mydła marsylskie (z opuncją figową, kozim mlekiem i werbeną, oślim mlekiem i algami), mydełko Aleppo i olej Jojoba Virgin. Olej będę testować oczywiście też na włosach. A, i pudełko na balsam/krem. Dostałam od taty dużo próbek z Ziaji a nie lubię korzystać z tych saszetek strunowych.

Powodzenia

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 10:11   #4172
gabi1234
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cytat:
Napisane przez SzyszkaChmielu Pokaż wiadomość
że ma 41 lat i 2 dzieci
Ma 3
Stary 2015-04-11, 10:23   #4173
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caroliiine Pokaż wiadomość

Pisałyście coś wcześniej o rozpoznawaniu ubrań, które są dobrej jakości po składzie Jeśli chodzi o basicowe t-shirty etc. to czego powinnam szukać: bawełnianych, lnianych? To może głupie pytanie, ale szczerze nigdy nie zwracałam na to uwagi

Kupiłam szpilki do bordowej spódnicy (zamszowe). Przypomniało mi się, że mam jeszcze te ze srebrnymi noskami, ale srebrne noski + bordo + skóra to chyba już za dużo?
Bawełna z małą domieszką np. elastanu. Dobry jest modal i tencell.
Tak całkiem szczerze, te buty są fatalne. Pierwsze kojarzą mi się z paniami lekkich obyczajów. Nie ma nic gorszego niż wygięta platforma, bardzo niestabilne.
Drugie mają dziwnie wybarwioną/wygniecioną skórę i ta wstawka srebrna tutaj pasuje nijak.
Oczywiście to jest jedynie moje subiektywne zdanie.
Do spódnicy wybrałabym czarne zamszowe szpilki z noskiem w czub lub lekko migdałowym.

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Myślę, że przy basicach najlepiej się jednak sprawdzi bawełna, zwłaszcza jeśli ma byc blisko ciała. Len się gniecie Fajne są tez mieszanki bawełny z jedwabiem, czy kaszmirem. I tak jak ktoś wyżej pisał, bawełna bawełnie nierówna. Zwróć uwagę na szwy, fajnie gdyby sprzedawczyni powiedziała jaka to gramatura (im więcej tym lepiej), sposób prania, wykończenie (wystające nitki itp.). Generalnie wystrzegaj się poliestry i innych sztucznych tkanin, one są ok, bo dodają materiału sprężystości, sprawiają też, że łatwiej się go prasuje, ale najlepiej gdy są w małej ilości (ja np. staram się nie przekraczać 20% syntetyków).

i jeszcze ten sklad

ja mam z nią tak samo
Domieszki są czasem konieczne. A słyszałaś o nowych materiałach typu modal i tencell? Ponoć bardzo dobrze się noszą.
Ja notorycznie mam problem z przekręconymi szwami. Najlepiej chyba wychodzi H&M Divided, COS, CUBUS.
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 11:09   #4174
karoolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolaaa Pokaż wiadomość
wiem,ze to nowosc ,ale moze ktoras zWas juz ma i podzieli sie opinia

http://www.tangleteezer.com/products.php?cat=6
Pytalam ostatnio o ta szczotke,az wkoncu sama ja kupilam Moge szczerze ja polecic. Zawsze ukladam wlosy na plaska szczotke , ktora oczywiscie strasznie szarpala i wyrywala mi wlosy A tutaj - wielka ulga i moze 2 lub 3 wlosy na szczotce Jakby ktoras z Was sie nad nia zastanawiala to szczerze polecam

Ja swoja kupilam w bootsie, nie wiem czy w PL jest juz dostepna , ale w razie czego zawsze mozna sie ratowac sklepami internetowymi

karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 12:07   #4175
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Oooo, ja też bym się chętnie dowiedziała. Im dłuższa czupryna, tym ciężej podnieść ją u nasady. Póki co, suszarka ratuje sytuację.

Lilotron, Ty nie miałaś wziąć się za rękodzieło? Są jakieś efekty?
Ja biorę się za niebieskie. Wpadłam na jedne podczas przeglądania na insta. Muszę jakieś ciachnąć.
Fibiaszu suchy szampon, ale to proponuje od wielkiego dzwonu, marka Batiste....robi na łbie lwią grzywę. Na codzień nie polecam, ale od wielkiego święta, czemu nie?
Stary 2015-04-11, 13:43   #4176
caroliiine
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Tak całkiem szczerze, te buty są fatalne. Pierwsze kojarzą mi się z paniami lekkich obyczajów. Nie ma nic gorszego niż wygięta platforma, bardzo niestabilne.
Drugie mają dziwnie wybarwioną/wygniecioną skórę i ta wstawka srebrna tutaj pasuje nijak.
Do spódnicy wybrałabym czarne zamszowe szpilki z noskiem w czub lub lekko migdałowym.

Domieszki są czasem konieczne. A słyszałaś o nowych materiałach typu modal i tencell? Ponoć bardzo dobrze się noszą.
Ja notorycznie mam problem z przekręconymi szwami. Najlepiej chyba wychodzi H&M Divided, COS, CUBUS.
Obawiam się, że już obie pary mam i noszę
Mój styl nie jest wulgarny i nie porównywano go jeszcze do tego charakteryzującego "panienki lekkich obyczajów", ale do butów typu pump jestem bardzo przyzwyczajona i wygodnie mi się w nich chodzi. Wydaje mi się, że w kolorze czarnym wyglądają jednak dość elegancko Poza tym ja noszę szpilki tylko 10 cm i wzwyż.

Dziękuję wszystkim za opinie dotyczące t-shirtów

caroliiine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 13:57   #4177
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
oooo pokaż ja szukam jakichś niskich skórzanych nudziaków bezskutecznie ostatnio.
No niestety nie są skórzane. Kupiłam na elilu z ekoskóry. Ładnie wykonane i naprawdę bardzo wygodne, jestem z nich zadowolona: http://elilu.pl/obuwie/czolenka_szpi...zowe_0362.html Pisałam wcześniej że nie znalazłam nigdzie skórzanych w miarę niskich i nie powalających ceną nudziaków. Więc z braku laku wzięłam te. Marzą mi się Mangowe nudziaki, mam czarne i je Jak były wtedy po 99zł to stwierdziłam że nie chcę, a jak namyśliłam się to zostały już tylko czarne. Do dzisiaj pluję sobie w brodę za swoje zdecydowanie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg i7d.jpg (126,5 KB, 147 załadowań)

Stary 2015-04-11, 15:12   #4178
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
No niestety nie są skórzane. Kupiłam na elilu z ekoskóry. Ładnie wykonane i naprawdę bardzo wygodne, jestem z nich zadowolona: http://elilu.pl/obuwie/czolenka_szpi...zowe_0362.html Pisałam wcześniej że nie znalazłam nigdzie skórzanych w miarę niskich i nie powalających ceną nudziaków. Więc z braku laku wzięłam te. Marzą mi się Mangowe nudziaki, mam czarne i je Jak były wtedy po 99zł to stwierdziłam że nie chcę, a jak namyśliłam się to zostały już tylko czarne. Do dzisiaj pluję sobie w brodę za swoje zdecydowanie
Kurcze tak sie zastanawialam czy Cie o nie juz nie pytalam ale ja kazdego chyba molestuje pytaniami o niskie nudziaki to potem ciezko mi spamietac

kupilam w bacie z wezowym slupkowym obcasem , ale kolor okazal sie jednak nie dokonca moj-za bardzo wpada w roz i jednak za wysokie.

Te Twoje wlasnie wygladaja na wygodne ale powstrzymuje sie od kupna nieskorzanych butow , predzej czy pozniej odparzaja mi stopy. Bo wkladki pewnie tez skorzanej nie maja. Aaa dobra ja myslalam ze te Twoje to te z zalacznika a w zalaczniku Mangowe cudowne sa, moze jeszcze w outlecie beda...

kupilam wczoraj w mango zamszowe szpulki tylko musze je lekkim diy potraktowac , ale skorzane buty za 25 zl to nie bylo sie nad czym zastanawiac

Edytowane przez Rotkohl
Czas edycji: 2015-04-11 o 15:20
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 15:18   #4179
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
moje powoli umierają
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 15:21   #4180
sskers
batonik

Cytat:
Kurcze tak sie zastanawialam czy Cie o nie juz nie pytalam ale ja kazdego chyba molestuje pytaniami o niskie nudziaki to potem ciezko mi spamietac

kupilam w bacie z wezowym slupkowym obcasem , ale kolor okazal sie jednak nie dokonca moj-za bardzo wpada w roz i jednak za wysokie.

Te Twoje wlasnie wygladaja na wygodne ale powstrzymuje sie od kupna nieskorzanych butow , predzej czy pozniej odparzaja mi stopy. Bo wkladki pewnie tez skorzanej nie maja. Aaa dobra ja myslalam ze te Twoje to te z zalacznika a w zalaczniku Mangowe cudowne sa, moze jeszcze w outlecie beda...

kupilam wczoraj w mango zamszowe szpulki tylko musze je lekkim diy potraktowac , ale skorzane buty za 25 zl to nie bylo sie nad czym zastanawiac
A tu Cię może i zaskoczę, ale mają. Jak nie mogę znaleźć skórzanych to chociaż staram się kupować z taką wkładką

Które to?
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;51000836]moje powoli umierają [/QUOTE]
Ja przeszukują co jakiś czas allegro za nimi ale nic

Stary 2015-04-11, 15:33   #4181
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
A tu Cię może i zaskoczę, ale mają. Jak nie mogę znaleźć skórzanych to chociaż staram się kupować z taką wkładką

Które to?

Ja przeszukują co jakiś czas allegro za nimi ale nic
Ktore to z Baty czy ktore to z Mango?

Juz widze, nie otwieral mi sie link na telefonie do butow. Skorzana wkladka to juz podstawa w butach chyba ze mam je nosic przez 5 minut
Te Twoje fajne ale lakierowane to juz nie dla mnie, wole matowe lub zamszowe buty te wpadly mi w oko ale wkladka nieskorzana

http://elilu.pl/obuwie/szpilki_czole...nude_0129.html

A wogole to przez Ciebie tez mangowe chce
Stary 2015-04-11, 17:45   #4182
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Zgadzam się, mam tak samo A co do wcześniej wspomnianej Amal to nie widzę podobieństwa do Steczkowskiej, ale Amal to jest dopiero pięknota Do tego inteligentna, świetnie wykształcona, jedyne do czego się mogę przyczepić to trochę za chuda.
mi bardziej chodziło o gust niż wygląd. Obie lubią kombinezony, kapelusze, szpilki, żywe dodatki Z wyglądu jednak też bardziej podoba mi się Amal

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość

Mi się również nie podobają takie buty na platformie Kojarzą mi się tak samo jak Tobie, a poza tym moda na nie już tez chyba minęła...

A co do modalu to się zgadzam - bardzo fajnie się nosi, mam dwa czarne basicowe podkoszulki na ramiączkach z większością modalu i noszą się świetnie O tencellu coś tam słyszałam, ale nie spotkałam się z nim jeszcze w sklepach.
Zainteresowałaś mnie tym Cubusem, zawsze miałam wrażenie, że ubrania tam nie są najlepszej jakości. ma ktoś jeszcze doświadczenia z tym sklepem, jak z jakością?
Cytat:

Cytat:

Juz widze, nie otwieral mi sie link na telefonie do butow. Skorzana wkladka to juz podstawa w butach chyba ze mam je nosic przez 5 minut
Te Twoje fajne ale lakierowane to juz nie dla mnie, wole matowe lub zamszowe buty te wpadly mi w oko ale wkladka nieskorzana

Dziewczyny, można dokupić wkładkę skórzaną do takich butów (fakt, że to juz trochę z tym zabawy, ale można się podratować). Albo też dobrze się sprawdzają takie białe z Rossmanna, które polecałam kilka postów wyżej Ja wolę takie, bo też dobrze chłoną pot, mocno przylegają do buta (mają coś a'la klej? ) i mogę je wymieniać co 2-4 tygodnie (zależy jak często noszę daną parę). Teraz już nie wyobrażam sobie nie mieć takich wkładek, nawet w skórzanych butach, jak sobie wyobrażę ile tam się zbiera bakterii, kurzu i potu... fuj

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2015-04-11 o 17:52
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 19:26   #4183
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

A co do modalu to się zgadzam - bardzo fajnie się nosi, mam dwa czarne basicowe podkoszulki na ramiączkach z większością modalu i noszą się świetnie O tencellu coś tam słyszałam, ale nie spotkałam się z nim jeszcze w sklepach.
Zainteresowałaś mnie tym Cubusem, zawsze miałam wrażenie, że ubrania tam nie są najlepszej jakości. ma ktoś jeszcze doświadczenia z tym sklepem, jak z jakością?

Dziewczyny, można dokupić wkładkę skórzaną do takich butów (fakt, że to juz trochę z tym zabawy, ale można się podratować). Albo też dobrze się sprawdzają takie białe z Rossmanna, które polecałam kilka postów wyżej Ja wolę takie, bo też dobrze chłoną pot, mocno przylegają do buta (mają coś a'la klej? ) i mogę je wymieniać co 2-4 tygodnie (zależy jak często noszę daną parę). Teraz już nie wyobrażam sobie nie mieć takich wkładek, nawet w skórzanych butach, jak sobie wyobrażę ile tam się zbiera bakterii, kurzu i potu... fuj
niby mozna ale ja juz takir zboczenie mam ze chce skorzane buty, ajak nie to niech chociaz wkladke taka maja nie chce mi sie bawic dodatkowo z butami bo jak mialabym liczyc na to ze pojde po ta wkladke do sklepu specjalnie lub niezapomne jak bede przy okazji to by nie chodzone przez sezon buty przelezaly

parokrotnie widzialam koszulki z.modalu ale w sumie nie wiedzialam co.to.za material i je omijalam jakos.
Stary 2015-04-11, 21:26   #4184
fablous
Zakorzenienie

Dziewczyny jak oceniacie jakość i rozmiarówkę biustonoszy Esotiq?

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 21:45   #4185
Ciemna163
Kociara

Cytat:
niby mozna ale ja juz takir zboczenie mam ze chce skorzane buty, ajak nie to niech chociaz wkladke taka maja nie chce mi sie bawic dodatkowo z butami bo jak mialabym liczyc na to ze pojde po ta wkladke do sklepu specjalnie lub niezapomne jak bede przy okazji to by nie chodzone przez sezon buty przelezaly

parokrotnie widzialam koszulki z.modalu ale w sumie nie wiedzialam co.to.za material i je omijalam jakos.
Nie dziwię się, ja też staram sie wybierać obuwie skórzane, choć w zeszłym roku kupiłam drugą taką samą parę balerinek, które niestety nie są skórzane, ale były taaaaaaakie wygodne i pasowały mi do mnóstwa rzeczy: http://ebuty.pl/produkt/17104-marish...y.html#f428020
tylko na żywo są ciemniejsze

Kupiłyście coś na Weekendzie zniżek? Ja dostałam zwrot z reklamacji tej puchówki w Mango i skusiłam się na spodnie, akurat są na promocji:

mogło by być trochę więcej bawełny, ale materiał jest gruby (choć taki dość lekki, fajny i na wiosnę i na zimniejsze pory roku myślę), baaardzo elastyczny, wygodny i mają wysoki stan, prawie do pępka. Bardzo polecam jeśli ktoś takich szuka, ja potrzebowałam zwykłych takich do latania do pracy. I w Croppie kupiłam buty praktycznie takie same jak na tym zdjęciu ze spodniami (a'la skóra węża), tylko jeszcze ładniejsze (o dziwo! normalnie nie zachodzę do tego sklepu, ale ktoś mi dał cynk ). W tych z Mango na kilku parach widziałam klej, są bardziej toporne, ta biała guma jak dla mnie już zbyt gruba i też odstawała po bokach... Kosztują 250zł. Te z Croppa są ich lżejszą wersją, mają ciut niższą podeszwę, nie mają tych białych pasków gumy po bokach, w środku wyłożone materiałem, więc już lepsze to niż ekoskóra. I są węższe, stopa w nich wygląda zdecydowanie ładniej Tylko ciężko już z dostępnością - np. na stronie już ich nie ma, więc nie mam Wam jak pokazać. Ale szczerze mówiąc te z Mango zdecydowanie nie sa warte swojej ceny, patrząc na samo wykonanie, klejenie itp, to zamieniłabym je miejscami
No i skusiłam się na kilka herbat w Five o'clock i Czas na Herbatę oraz zakupiłam konturówkę Inglot 74 (baaaardzo długo szukałam czegoś w kolorze moich ust, dzięki czemu mogę pooszukiwać, że mam większe

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2015-04-11 o 21:46
Stary 2015-04-11, 22:11   #4186
Rotkohl
Zakorzenienie

ja nic nie kupiłam nawet się nie wybierałam, wczoaj byłam na dniu za bezcen i mi starczy (przynajmniej staram sobie to wmówić, bo ciągle stwierdzam, ze mi czegoś brakuje)

ta konturówka taka fajna naprawdę? wszędzie czytam zachwyty nad nią, a jak ktos swatche wstawił to taka neutralna mi sie nie wydawała.
Stary 2015-04-11, 22:34   #4187
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój styl nie jest wulgarny i nie porównywano go jeszcze do tego charakteryzującego "panienki lekkich obyczajów", ale do butów typu pump jestem bardzo przyzwyczajona i wygodnie mi się w nich chodzi. Wydaje mi się, że w kolorze czarnym wyglądają jednak dość elegancko Poza tym ja noszę szpilki tylko 10 cm i wzwyż.

Dziękuję wszystkim za opinie dotyczące t-shirtów
Przepraszam jeśli Cię uraziłam, nie miałam takiego zamiaru. Po prostu nie przepadam za takim typem butów i nie kojarzą mi się "klasycznie", ale oczywiście każdy powinien nosić to co mu się żywnie podoba

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja miałam kiedyś dwa bezszwowe push- up z małą ilością wypełnienia. Pięknie "rzeźbiły" biust. Ale miały jedną wadę. Materiał z którego były zrobione (tj. pianka pokryta jakby lycrą) był słabej jakości. W miejscu gdzie kończyły się ramiączka i była plastikowa sprzączka, po prostu się przerwał. Wiadomo, że miseczki i ramiączka podnosząc piersi są narażane na naciąganie, ale jeśli materiał nie wytrzymuje miesiąca to coś jest nie tak.
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 22:54   #4188
sskers
batonik

Cytat:
Zajrzałam tam raz zachęcona wychwalaniem na wizażu. Stacjonarnie jest baardzo mało usztywnianych staników, 90% to push-upy, a reszta z miękkich i właśnie usztywnianych. Udało mi się wybrać aż dwa modele..aż jeden sztywny (chyba jedyny na sklepie) i z braku laku wzięłam jeden miękki. Z brytyjskiej rozmiarówki noszę 65 F. Z miękkiego dobry był 70 F, a z usztywnianego musiałabym mieć jakieś 60 H Ale niestety takiego obwodu już nie robią, więc wyszłam z niczym. A był naprawdę ładny i fajnie zbierał piersi, no ale za luźny (mierzyłam 65 G). I na tym skończyła się moja przygoda z Esotiqu bo zniechęciła mnie ta wyprawa. Z brytyjczyków zawsze mam ten sam rozmiar i jest spokój

Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2015-04-11 o 22:55
Stary 2015-04-11, 22:55   #4189
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze mówiąc jakość kiepska moim zdaniem. Biustonosze, majtki, halka nawet po kilku ręcznych praniach, zgodnie z zaleceniami producenta, straciły na jakości, a kolor wypłowiał.
Jak dla mnie cena, nie idzie w parze z jakością
Stary 2015-04-11, 22:57   #4190
sskers
batonik

Cytat:
Mi też nie podobają się Wolę bardziej klasyczne/prostsze modele.

Stary 2015-04-11, 23:23   #4191
Ciemna163
Kociara

Cytat:
ja nic nie kupiłam nawet się nie wybierałam, wczoaj byłam na dniu za bezcen i mi starczy (przynajmniej staram sobie to wmówić, bo ciągle stwierdzam, ze mi czegoś brakuje)

ta konturówka taka fajna naprawdę? wszędzie czytam zachwyty nad nią, a jak ktos swatche wstawił to taka neutralna mi sie nie wydawała.
właśnie dlatego jest taka fajna Wiele zależy od naturalnego odcienia ust, ja mam dość ciemne i szukałam czegoś czym delikatnie mogłabym je powiększyć (ale nie w stylu pontonów Kylie Jenner )

Cytat:
To ja jestem z tego drugiego obozu, bardzo sobie chwalę Esotiq. To chyba jedyny sklep Lpp, do którego jeszcze regularnie zaglądam. Zawsze kupuję tam na wyprzedażach. Mam chyba z 6 staników, kilka par majtek, gorset i body i z wszystkiego jestem bardzo zadowolona, tym bardziej, że rzadko piorę to ręcznie, raczej wrzucam na delikatny do pralki z płynem z lanoliną (bez płynu do płukania, on nie służy koronkom i delikatnym tkaninom, generalnie mało czemu służy i staram się go unikać ). Bardzo mi się podoba rozmiarówka, na pewno znajdziesz coś dla siebie. Dodatkowo panie, na które ja trafiłam mają pojęcie o dobieraniu biustonoszy (pewnie przechodzą jakieś szkolenie). Jeśli się wahasz, to najlepiej kup coś na wyprzedaży/promocji, zawsze to mniej żal jeśli by się ta bielizna nie sprawdziła.
Stary 2015-04-11, 23:31   #4192
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się. Fakt, efekt jest delikatny, ale widoczny. Na szczęście do nierobiłamżadnejoperacjiM inge jej daleko

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Poszłam głównie w mydełka, bo szukam czegoś do mycia twarzy I wzięłam czarne mydło Savon Noire, trzy mydła marsylskie (z opuncją figową, kozim mlekiem i werbeną, oślim mlekiem i algami), mydełko Aleppo i olej Jojoba Virgin. Olej będę testować oczywiście też na włosach. A, i pudełko na balsam/krem. Dostałam od taty dużo próbek z Ziaji a nie lubię korzystać z tych saszetek strunowych.

Powodzenia
Poszalałaś

Ja jeszcze nic nie kupiłam, bo nie zdążyłam podjechać do sklepu stacjonarnego, ale zaraz przejrzę stronę Franciszka
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 07:27   #4193
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:

Mam te mangowe i czarne i nude i to byl jeden z lepszych zakupow....sa bardzo wygodne stabilne (gruby obcas) a przy tym ladnie na stopie wygladaja dzieki temu wycieciu z boku no i kolkr jest moim zdaniem piekny
Stary 2015-04-12, 07:46   #4194
monimyszek
Zakorzenienie

Dzień dobrerek!
Stary 2015-04-12, 09:05   #4195
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Mam te mangowe i czarne i nude i to byl jeden z lepszych zakupow....sa bardzo wygodne stabilne (gruby obcas) a przy tym ladnie na stopie wygladaja dzieki temu wycieciu z boku no i kolkr jest moim zdaniem piekny
Są idealne, prawda. Zazdroszczę Ci ich posiadania Pocieszam się, że chociaż mam czarne.

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Poszalałaś

Ja jeszcze nic nie kupiłam, bo nie zdążyłam podjechać do sklepu stacjonarnego, ale zaraz przejrzę stronę Franciszka
No musiałam. Nie chcę zaprzepaścić efektów retinoidów złą pielęgnacją i cały czas szukam swoich kwc.

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Niestety są już chyba nie do dostania. Wyprzedawali je jakieś 2 lata temu

Stary 2015-04-12, 10:00   #4196
monimyszek
Zakorzenienie

Dziewczyny stosujecie może któraś detoks organizmu, takie głodówki tylko na sokach/wodzie etc. itp. jednodniowe?
Podobno to super działa, stosuje ktoś?
Stary 2015-04-12, 10:19   #4197
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
powinnas powiedziec ze sa koszmarnie nie wygodne i rozlatuja sie po pierwszym uzyciu
Cytat:
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

[/COLOR]
Niestety są już chyba nie do dostania. Wyprzedawali je jakieś 2 lata temu
Wiem wiem, ze dawno byly i dlatego to taki problem po cichu licze na outlet...
Stary 2015-04-12, 10:53   #4198
sskers
batonik

Cytat:
Wiem wiem, ze dawno byly i dlatego to taki problem po cichu licze na outlet...
No właśnie one były w outlecie wyprzedawane Mierzyłam je w swoim i nie wzięłam.

Stary 2015-04-12, 11:21   #4199
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
Dziewczyny stosujecie może któraś detoks organizmu, takie głodówki tylko na sokach/wodzie etc. itp. jednodniowe?
Podobno to super działa, stosuje ktoś?
No proszę Cię ..
wystarczy dodać do swojej codziennej diety herbatę oczyszczającą (chociażby popularny ostatnio czystek) i pić więcej wody. Nigdy nie zrozumiem tych głodówek, myślę że nie warto.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 11:31   #4200
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
No proszę Cię ..
wystarczy dodać do swojej codziennej diety herbatę oczyszczającą (chociażby popularny ostatnio czystek) i pić więcej wody. Nigdy nie zrozumiem tych głodówek, myślę że nie warto.

Piję te zieloną herbatę w sumie, czystek, dziękuję zakupię
Cóż, niektórzy sobie chwalą te głodówki jednodniowe.
Ja bym chciała oczyścić organizm z toksyn.

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2015-04-12 o 11:33
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości