![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nie wiem co o tym myśleć
Hej.
![]() Jakiś czas temu przez internet poznałam świetnego faceta. Szybko mnie sobą zauroczył, mieszkał 40 km ode mnie. Nasze rozmowy dość szybko stały się intymne, nie przeszkadzało mi to, bo byłam w nim zakochana. Po tygodniu pisania przyszedł czas na spotkanie, on przyjechał do mnie do miasta. Wyszło tak, że zrobiłam mu loda (dziś tego żałuję, uważam, że to było za szybko). Wtedy czułam się na to gotowa, on też był zadowolony, pisał po spotkaniu, że byłam niesamowita. Potem przyszedł czas na drugie spotkanie, bałam się, że po pierwszym mnie oleje, ale tak się nie stało... znów przyjechał do mnie i było już mniej miło. Miałam trochę gorszy dzień, gorzej nam się gadało, dodatkowo miałam do niego pretensje, że jest za mało czuły i romantyczny. Na tym spotkaniu także zrobiłam mu dobrze. On po spotkaniu stwierdził, że nie pasujemy do siebie i zerwał kontakt. Czuje się trochę wykorzystana, co wy o tym myślicie? On w rozmowach na fejsie dość dużo pisał o seksie, ale z drugiej strony miło mi się z nim spędzało czas i na żywo nie sprawiał wrażenia napaleńca. Zadaje sobie tylko pytanie czy on by wgl przyjechał gdybyśmy wcześniej nie ustalili, że bd ten lodzik (bo już przed spotkaniem to ustalaliśmy) Co do wieku - on niecałe 20, ja 15. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: nie wiem co o tym myśleć
Cytat:
2. Padłaś ofiarą najprawdopodobniej internetowego napaleńca, bo skoro piszecie tydzień z czego o seksie ciągle, to chyba oczywiste, że Wasze spotkanie będzie mieć charakter seksualny? 3. ... ale inną sprawą jest, że po tygodniu zrobiłaś mu loda ![]() 4. Czemu miał sprawiać wrażenie napaleńca, skoro umówiliście się na loda i po prostu czekał? 5. Nie, nie przyjechałby, bo to koleś, który szuka seksu za pomocą neta, a Ty się zgodziłaś na darmowy seks w jedną stronę (z tego, co mniemam), bo nie byłaś świadoma, wokół czego świat się kręci.
Nie przeczytałeś? Nie zrozumiałeś? Nie podpisuj! ![]() _______________ Bańki chińskie: 2/12 Squats challenge: 1/30 Biegam, masuję, wcieram, piję, jem, żyję. Wymarzona waga - piątka na przodzie. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
seks był w jedną stronę, bo ja nie chciałam żeby mnie pieścił... ale to nieistotne tutaj. poza tym nie pisaliśmy tylko o seksie, generalnie o wszystkim, jednak on nie krył, że zależy mu na pieszczotach na spotkaniu. Oczywiście spotkanie nie wyglądało tak, że zrobiłam mu dobrze i sb pojechał. Były i spacery, rozmowy i pieszczoty...
nie wiem czy winić siebie za to, że mnie olał, bo na spotkaniu tym drugim faktycznie byłam denerwująca przed spotkaniem był bardzo miły, zapewniał, że też jest zauroczony we mnie, po pierwszym spotkaniu też, po drugim dopiero mu przeszło Edytowane przez julaa77 Czas edycji: 2015-04-10 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
przeszło mu, bo dostał czego chciał od, wybacz, ale - naiwnej jak dziecko we mgle w drodze na Madagaskar nastolatki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Masz jakiś szacunek do siebie czy teraz wszystkie takie jesteście w gimnazjum?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba dobrze czujesz, bo wszystko wskazuje na to, że cię wykorzystał. Niech to będzie dla ciebie nauczka na przyszłość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dziewczyno, gdzie ty masz rozum? Chłopak cię najzwyczajniej wykorzystał i zostawił bo dostał od ciebie co chciał.
Przy następnym spotkaniu z jakimkolwiek chłopakiem włącz myślenie zanim cokolwiek zrobisz. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
mam szacunek do siebie, po prostu zakochałam się w nim i tyle. kiedyś go zapytałam co by było gdyby nie było seksu na naszym spotkaniu to napisał, że czemu miałoby nie być, musi być przecież czas na wszystko... wg mnie to dobre podejście
wciąż coś do niego czuję, jakoś nie uważam, że mnie wykorzystał, tzn obawiam się tego,ale nie przyjmuję tego do wiadomości, bo imponował mi pod wieloma względami... lodzik na pewno był za szybko, ale chciałam żeby mu było dobrze i tyle, a on wydawał się mnie szanować ( i po spotkaniu też pisał mi miłe rzeczy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że jesteś trollem. Faceci nie zawsze przestają się odzywać po jednym/kilku razach, zazwyczaj piszą coś miłego od czasu do czasu, żeby mieć kontakt jak im się znowu zachce. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
15 latka i lodziki xD
ale abstrahując, no em, on nigdy nie ten. nie zalezalo mu nigdy na tobie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Naczelna Nastolatka
|
A mi autorki szkoda. Za to tego *uja, który wykorzystał seksualnie 15 latke, to bym za jaja powiesiła.
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
no tez mi jej szkoda. przytuliłabym ją do cyca i pogłaskała, bo nie wiem co za bezmózgie gnoje szukają dzieci po internecie do robienia loda :|
zabrzmiało to jedynie jakby nie był to jej pierwszy raz. i może to jest ta nauczka żeby lodzików nie rozdawać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Naczelna Nastolatka
|
Nie wiem który raz to był autorki. Ale w układzie dorosły -dziecko, to dorosły jest odpowiedzialny. Kawał zlamasa i tyle
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
No to był drugi chłopak, któremu robiłam oral, wcześniejszy był moim stałym partnerem. Ale jakie to ma znaczenie...?
wg was on mnie traktował jak łatwe dziecko? przecież liczy się uczucie a nie na której randce dochodzi do pieszczot/seksu... wg was pomyślał o mnie jak dzi*ce jak mu to zrobiłam? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
2) nie w świecie nastolatków i internetowych zboków. w świecie dorosłych ludzi, zdrowych relacji, partnerskich związków i pożądania osób świadomych swojej seksualności. ale nie w przypadku faceta starszego o 1/4 poznanego w necie gdy jesteś jeszcze bardzo młoda. tutaj bym bardzo uważała 3) tego to nie wiem co sobie pomyślał. i nie wiem jakie to ma znaczenie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Naczelna Nastolatka
|
Autorko. Jesteś naiwna jak dziecko bo dzieckiem jesteś. Naprawdę nie pakuj się więcej w takie sytuacje. Musisz zadbać o swoje bezpieczeństwo bo nikt inny tego nie zrobi.
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Autorko - jeśli liczy się uczucie, to po kilku gadkach w necie i jednym spotkaniu uczucia nie ma. Co najwyżej sympatia i żądza. Nic głębszego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Przeraża mnie ta młodzież. Jeszcze bardziej, że tak myślę. Naprawdę 10 lat temu byłyśmy inne? W gimnazjum, były śmieszki, końskie zaloty, chodzenie za rączkę i wkładanie ręki za bluzkę. Lód na pierwszej randce? Nie ważne ile się ma lat, ale zanim dojdzie do seksu trzeba się jakoś poznać. Nie znajdziesz chłopaka, który będzie Cię szanował robiąc mu loda na pierwszej randce!
Czy Cie wykorzystał? Nie! Zresztą cóż za okropne słowo. Zrobiłaś mu loda chętnie i świadomie. Nie musiał Cię namawiać, upijać, dawać proszków i mamić. Postąpiłaś głupio, ale on niczemu nie jest winny. Skoro jesteś wystarczająco dorosła na seks, to bądź dorosła aby wyznaczać granice i ponosić konsekwencje. Ja jestem ponad 10 lat starsza, ale włączyłaby mi się lampka alarmowa gdyby facet w pierwszym tygodniu znajomości pisał o seksie. To jest czas na "jakie jest Twoje hobby" i "jakiej muzyki słuchasz" a nie "podczas seksu lubisz być na górze czy na dole". A na pewno tak powinno być w Twoim wieku. Inną sprawą jest to, że pomiędzy piętnastolatką a dwudziestolatkiem jest ogromna przepaść jeśli chodzi o rozwój. Szukaj kogoś w swoim wieku.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
też nie sądziłam, że kiedykolwiek dojdzie do orala na pierwszej randce, ale on urzekł mnie sobą, nie mogłam przestać o nim myśleć. może to mało rozsądne i dziecinne, ale praktycznie od pierwszej rozmowy byłam w nim zakochana, ma "to coś".
on twierdzi, że mnie szanuje i nie wykorzystał, pisze, że po prostu to nie to czego szuka itp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
eh... wylałyście kubeł zimnej wody na mnie. Chyba faktycznie dałam się omamić. Niby taki poukładany, student, elokwentny itp... miał to coś czego szukałam. Problem w tym, że dalej coś do niego czuję, a on ma mnie gdzieś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Skoro jesteś naiwna, za co nikt cie nie wini, to weź sobie chociaż jedną radę do serca i przestań obciągać na pierwszej randce, bez względu na to jakie będzie natężenie motylków i innych owadów w brzuchu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam nic przeciwko seksowi, nawet na pierwszej randce, ale tego typu aktywność jest zarezerwowana dla osób, które do tego dojrzały. Ty jeszcze jesteś zbyt naiwna i młoda. Facet chciał lodzika i go dostał. Zacznijmy od tego, że nie ufa się facetowi, który chce zacząc znajomość od seksu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Zakochałam się, bo dawał mi dużo zainteresowania, był bardzo inteligentny i czuły. Na dodatek zabójczo przystojny. Byłam w stanie dla niego zrobić dużo.
Poza oralem zrobiłam mu jeszcze jedną rzecz, która była jego największą fantazją. Ale nie wiem czy o tym pisać, bo weźmiecie mnie za trolla/skończoną zdzirę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() to nie ma znaczenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Jezusiemaryjo!
Nawet nie wiem co powiedzieć! Dziecko, przed Tobą całe życie, zakochanie się, odkrywanie bliskości z ukochanym człowiekiem... Warto na to czekać. I na tego właściwego też. Pierdyliardy motylków też jeszcze będą ![]() Po tygodniu pisania na necie to mogłaś się co najwyżej zauroczyć a facet przyjechał, zobaczył na ile się dasz się namówić i tyle z wielkiej miłości z jego strony (nóż mi się w kieszeni otwiera jak sobie pomyślę co za bydlę!). I tak, był miły. Powiem więcej znów do Ciebie napisze i będzie miły bo może można Cię będzie namówić jeszcze na coś jeszcze. I tak, chodzi mu tylko o seks. To nie Ty jesteś "zdzirą" i nawet tak o sobie nie myśl. Dałaś się wykorzystać dorosłemu facetowi, który Cię omamił pięknymi słówkami. Nie daj się nabrać drugi raz. Powodzenia ![]()
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czego Ty oczekujesz od faceta, jak robisz mu dobrze po tygodniu od "zapoznania się" i to na pierwszym spotkaniu? Masz nauczkę teraz. Chyba nie sądziłaś, że coś więcej z tego wyjdzie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.