Scent Bar LVI - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-10, 23:47   #1351
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVI

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
ale ja skończyłam 2 sezon i dalej jest straszny ale jako uzależniony i tak jest na tak
i fogle jak oni te fajki jarają i jak Sara te gumy żuła (tak wiem jestem kopnięta )

a syndrom odstawienia miałam po BB, do dziś dochodzę do siebie ja chce Łolta
Oj tam chyba nie dojszłaś do sceny gdzie jest mrrr. (podkoszulek ) No ale dla mnie wciąż wygrywa! Uwielbiam ten typ!!!
Tak tak tak - te fajki i gumy, tak prawidziwe A ten deszcz, normalnie jak wsiadali do auta to było mi zimno. Klimacik mistrzostwo.

To lubiłam w tym serialu, grę. A że scenariusz tam w kulki se trochę leci mi prawie wcale nie przeszkadzało.

Ja żal po "Łolcie" zabiłam klinem w postaci Holdera. A teraz jestem jak na odstawieniu.

Znalazłam se polecany Durham County ale nigdzie go nie ma Na YT obejrzałam początek po ang, ale strasznie mamroczą pod nosem, i co fefnaste mamrotnięcie nie rozumiem, denerwuje mnie takie mielenie w gębie. Ale kurcze, chyba ten typ porycia to jednak nie moja bajka?

No ale znów szukanie igły w stogu seriali

Dzie ty oglądasz serial? Na jakiej stronce? Ja an kinomanie jechałam do tej pory.

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

Jesuu, ale dobrze, że jutro mogę sobie pospać Jakoś po dziwnej chorobie nie umiem dojść do siebie, słaba, śpiąca i markotna jestem
A teraz TŻ dogorywa, ma węzły chłonne jakby przechodził świnkę, ale to chyba ten dzieciowy wirus z weekendu, bo i wysypało go na tłowiu i twarzy.

W pracy sajgon i na poważnie zastanawiam się czy nie czas zwijać żagle i szukać innego portu
1. Zbiorowo Wygląda faktycznie na jakiego dzieciowego wirusa
Speedy recovery :kicuki: wyspanko Ci pomoże.

2. Brzmi fest kiepsko, czyżby przekroczone granice ?

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Rejcz, zapomniałem notatki robić ad sinupret rozwoju Fahrenheit Aqua, może innym razem, OK?
A tak po prostu z "głowy" nie umiesz określić czym /jak on pachnie? Jaki to typ? Nie wiem, sam seks na słodko, sam seks na morsko bryze? sam seks na wetiwerowono, anything?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-04-10 o 23:39
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 09:22   #1352
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

100% maj stajl

i jaj kurtała? warto?
bo mnie kusi, ale zdecydowanie nie potrzebuję
Warto, moja kosztowała 45 zł plus przesył i jest prawie nowa. Komplementy za nią zbieram, no i nikt na ulicy takiej nie ma

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 09:36   #1353
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Mam pytanie z serii głupich.

Czy chodzicie jeszcze w kozakach? Nie zimowych, tylko cieńkich wiosenno jesiennych, skorzanych, zamszowych....
Czy wypada w taką słoneczną pogodę?
Czy jak?

Ja tak kocham długie buty, a tu słońce i cieplo...i co mam przestać nosić juz?
Czy ktociutka spódnica i długie buty , plus cieńka kórtka mogą być ? Bo nie wiem czy ludzie nie będą patzrać jak na debila...
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 09:38   #1354
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
jest podforum mineralne, 1000 razy bardziej przydatne niż KWC i ze zdjęciami; podkład mineralny nakłada się szybciej niż tradycyjny i łapy się nie brudzą
ale na kwc biorę sortowanie po najlepszych i już mam kilka propozycji. A na forum trzeba szukać, grzebać po wątkach, wczytywać się... nie mam tyle czasu
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Maja, wcale nie trzeba godzinami wcierać pędzlem minerałów, mi to zajmuje kilka sekund i jak podkład dobrany kolorem to gitara, tylko ja mam dużo syfów punktowo i to mi zabiera później czas, doszpachlowywanie. I właściwie puder już niepotrzebny bo nic się nie świeci.

dolecą annabelle, to popróbuję

A wracając do polskich bb, to ten capnięty w promocji za 9zeta ma idealny jasny kolor jak moja skóra
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html
szkoda tylko, ze trwałośc taka se. Do pracy może się nie nadać (może minerały ), ale na co dzień na wypad np. na zakupy itp. jak najbardziej
Cytat:
W pracy sajgon i na poważnie zastanawiam się czy nie czas zwijać żagle i szukać innego portu

znam to

Bry z pracy

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-04-11 o 09:51
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 10:47   #1355
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Czy chodzicie jeszcze w kozakach? Nie zimowych, tylko cieńkich wiosenno jesiennych, skorzanych, zamszowych....
Czy jak?
W bikerach chodzę za kostkę, prawie do pół łydki. Iii jeszcze długo planuję w nich chodzić.
A takie jeszcze dłuższe zwłaszcza zamszowe brązowe świetnie wyglądają do sukienek i kurteczek

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 10:56   #1356
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
generalnie ja sobie wmawiam ze tez mam loft to poawala mi sie psychicznie pogodzic z syfem i niedoróbkami

Cytat:

No, dla mnie ten z fotek też jest przytulniutki, takie gniazdko do czytania książek i picia (wina) kawy Tylko kurde lofty są kiepskie jeśli ma się didy i walające po kątach zabawki, to psuje klimat.

Cytat:

Jesteś wyjątkiem, czy to po prostu jak z Kashimą - większość twierdzi, że nie pachnie? Tak serio - nigdy mnie nie ciągnęło ani do Molekuł, ani do Ekscentryków, sam w sumie nie wiem, dlaczego (może przez te głosy, że "nie czuć")
Kashmina też mi pachnie
Cytat:
a co? chcesz nacieszyc swe oczy widokiem luksusu?

Cytat:
Rejcz
Ewusia

to za seriale przepadłam w the killing ,

Cytat:
a czy Wam też Holder przypomina Piotrka Żyłę? normalnie cały czas się zastanawiam gdzie upchnął narty

Cytat:

Cytat:

Czy jak?

Czy ktociutka spódnica i długie buty , plus cieńka kórtka mogą być ? Bo nie wiem czy ludzie nie będą patzrać jak na debila...
Ja nie noszę bo nie lubię, jak tylko mogę przerzucić się na lżejsze buty (najlepiej sandały albo szmaciane baleriny od razu ) to to robię
Ale sporo jeszcze ludzi w kozakach widuję

Znad soku
wiosna cudna jest

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 11:14   #1357
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Mnie się w ogóle nie podobają wiosenne kozaki. A ażurowe to w ogóle okropieństwo https://www.google.pl/search?q=a%C5%...0CDgQsAQ&dpr=1

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 13:10   #1358
Polly_
grozi wypollizowaniem

co do cienkich kozaków to widzialam ze lasi nosza nawet w lecie..ja nie nosze bo nie posiadam i chodze w ocieplanych workerach teraz bo nie mam butow
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 13:44   #1359
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
W bikerach chodzę za kostkę, prawie do pół łydki. Iii jeszcze długo planuję w nich chodzić.
A takie jeszcze dłuższe zwłaszcza zamszowe brązowe świetnie wyglądają do sukienek i kurteczek
W bikerach to i w lato chodzę , szczegolnie jak deszczowo

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ja nie noszę bo nie lubię, jak tylko mogę przerzucić się na lżejsze buty (najlepiej sandały albo szmaciane baleriny od razu ) to to robię
Ale sporo jeszcze ludzi w kozakach widuję
Nie no, lżejsze tęz lubię, ale bardziej kocham długie na szpili
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Mnie się w ogóle nie podobają wiosenne kozaki. A ażurowe to w ogóle okropieństwo https://www.google.pl/search?q=a%C5%...0CDgQsAQ&dpr=1
Ażurowe też mi sie nie podobają

Myślałam raczej o normalnych, gladkich/mocno zmarszczonych, klasycznych na obcasie

Tylko bez żadnych ociepleń, futerek i innych dupereli.
Cytat:
co do cienkich kozaków to widzialam ze lasi nosza nawet w lecie..ja nie nosze bo nie posiadam i chodze w ocieplanych workerach teraz bo nie mam butow

W lecie to nie wiem czy bym dala radę...jak jest powyżej 25 stopni to mi jest już o wiele za gorąco, ale ...moze sprobuję
Stary 2015-04-11, 14:09   #1360
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
W gips nie, tylko ewent ciasno owija się bandażem.
Więc dobre informacje miałem
Cytat:
i fogle jak oni te fajki jarają i jak Sara te gumy żuła

Cytat:
z tymi pretensjami to do Rejcz i Ewusi
Niech ja je tylko spotkam gdzieś
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
A tak po prostu z "głowy" nie umiesz określić czym /jak on pachnie? Jaki to typ? Nie wiem, sam seks na słodko, sam seks na morsko bryze? sam seks na wetiwerowono, anything?

Czy "seks", to nie wiem, ale na pewno jest to chłodny zapach, dość zielony (liść fiołka, wetiwer i grapefruit) z mocną, skórzaną nutą (czarna tapicerka w nowym aucie) i z tą charakterystyczną, fahrenheitową nutą, którzy niektórzy określają jako benzynę
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Kashmina też mi pachnie
Na mnie również
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 14:58   #1361
Betty83
Zakorzenienie

wróciłam, było fantastycznie
chociaż l'hotel słaby, dziwny zapach, sporo niedociągnięć wizualnych i sprzętowych, śniadanie nędzne jak za tą cenę
no ale mam zboczenie na tym punkcie i widzę wszystkie wady, które można niewielkim nakładem poprawić.

za to kaczka po żydowsku i gęsie pipki w mandragorze - poezja
chciałam tam tylko na przekąskę wpaść, ale chuop jak zobaczył kartę, to by pół menu zamówił w jeden dzień po sporym obiedzie od razu zarezerwowaliśmy stolik na wieczorny koncert.
i o mało nie było powtórki z kaczki na kolację, ale był śledź, pipki i pierogi czochowe.... a chuop tylko wzdychał, że lina i sandacza nie zmieścił

Nesko, czy Negatyw ma blade zakola?
kurcze ten dermotan wygląda jak mój jedyny ratunek na ewentualne wyjście na plażę... podobno nie tylko przyciemnia, ale fotoszopuje problematyczną skórę, a modelki i aktorki się nim zlewają

Cytat:
I mowi,że była pewna,że złamanie mocniej boli
ja też myślałam, że mocniej i prawie zwiałam z izby przyjęć czekając ze zdjęciem rtg, bo myślałam, że mnie lekarz opieprzy, że przyszłam z niczym

Cytat:
Jej koleżanka upolowała niedawno w jakimś Łódzkim SH futro za 50 zl. Ciut uszkodzone, to zaniosła do naprawy i odswierzenia...gościu jak zobaczył w zakładzie, to z miejsca chcial jej dać za nie 10 tyś Podobno upolowala jakieś cudo, co ceny zacznają się od 20 tyś, nie powtorzę z czego to
może sobole futro

Cytat:

odkąd kupiłam bikery za ÂŁ5 na wyprzy w primanim , to tylko 2 razy je zdradziłam dla czółenek na słupku, na eleganckie spotkanie i rozmowę o pracę.
w dodatku tz jak je zobaczył, to stwierdził, że ładne, ceny nie znał a on ma awersje do motocyklistek.
do małżeństwa też miał dużą awersje i całkowicie wykluczał taką opcję...
a od przyjazdu ze 4 razy napomknął, że powinien się oświadczyć, że kościelnego niestety już nie może, że woli się zwracać żona/narzeczona niż partnerka i że nie myślał, że będzie jeszcze kogoś tak kochał, żeby chcieć.
po tym jakie jazdy mu robiłam w ostatnim czasie, to się spodziewałabym, że raczej mnie w d.upę kopnie niż się ogarnie...
chociaż ewentualne rezultaty tego gadania to w dalekiej nieokreślonej przyszłości
niemniej jestem w ciężkim szoku, padłam i nie wstanę...

przyszła torba ze spluwą i ćwiekami - cudna jest
jakościowo jest mega i nie jest za wielka

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-04-11 o 15:27
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 15:31   #1362
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Ale pyszności!
Stary 2015-04-11, 15:56   #1363
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ale pyszności!
oj kaczkę to będziemy długo wspominać i próbować przyrządzić w domu
mistrzostwo!

jeszcze kawę siekierę w tygielku dostaliśmy
Stary 2015-04-11, 16:21   #1364
gryx82
BAN stały

Cytat:
oj kaczkę to będziemy długo wspominać i próbować przyrządzić w domu
mistrzostwo!
Przyrządzić dobrą kaczkę nie jest wcale tak łatwo, coś o tym wiem
Cytat:
jeszcze kawę siekierę w tygielku dostaliśmy
Klimatycznie
Stary 2015-04-11, 16:25   #1365
Maja102
Zakorzenienie

wiosna
a ja w robocie w piwnicy siedzę
Niech no tylko doleci filtr eva, to w następną niedzielę będę się grzać na słońcu. Choć znając moje szczęście, to wtedy pewnie lipnie będzie
Stary 2015-04-11, 16:33   #1366
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Przyrządzić dobrą kaczkę nie jest wcale tak łatwo, coś o tym wiem
Babcia robi doskonałą więc jestem przyzwyczajona do dobrego
ale nie spodziewałam się, że można jeszcze lepiej...
Stary 2015-04-11, 18:34   #1367
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Niech ja je tylko spotkam gdzieś

Czy "seks", to nie wiem, ale na pewno jest to chłodny zapach, dość zielony (liść fiołka, wetiwer i grapefruit) z mocną, skórzaną nutą (czarna tapicerka w nowym aucie) i z tą charakterystyczną, fahrenheitową nutą, którzy niektórzy określają jako benzynę
1.

2. Czyli sam seks na skórzanej tapicerce . Ale nie na słodko mrrrrr dzięki. Byłam dziś na mieście ale tak sie zagadałam z przyjaciółką, że kompletnie wyleciało mi z głowy teszczenie

Betty - moje kongratulacje !!!! Jednak chuopy reformowalne są! Niektóre jak widać. No to co szukamy kiecki?

Poważnie mówię, świetne wieści

Czas edycji: 2015-04-11 o 18:40
Stary 2015-04-11, 19:52   #1368
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

Super

Cytat:
kurcze ten dermotan wygląda jak mój jedyny ratunek na ewentualne wyjście na plażę... podobno nie tylko przyciemnia, ale fotoszopuje problematyczną skórę, a modelki i aktorki się nim zlewają
O, fotoszopuje mówisz? Muszę sie tym zainteresować bliżej..jak by sobie tak nogi tym przyciemniał i od razu blizny po kotach ukrywal...

Cytat:
może sobole futro

Nie wiem, ale dopytam z ciekawości

Moja mam na początku tego roku kupiła sobie tam futro z norek, takie proste, krótkie, wygląda na nieużywane ( żadnych śladów noszenia), za zawrotne 28 zl...i wygląda naprawdę fajnie
Cytat:
Poka

I gratuluje zaskoczenia
Stary 2015-04-11, 19:58   #1369
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam chyba nie dojszłaś do sceny gdzie jest mrrr. (podkoszulek ) No ale dla mnie wciąż wygrywa! Uwielbiam ten typ!!!
Tak tak tak - te fajki i gumy, tak prawidziwe A ten deszcz, normalnie jak wsiadali do auta to było mi zimno. Klimacik mistrzostwo.

To lubiłam w tym serialu, grę. A że scenariusz tam w kulki se trochę leci mi prawie wcale nie przeszkadzało.

Ja żal po "Łolcie" zabiłam klinem w postaci Holdera. A teraz jestem jak na odstawieniu.

Znalazłam se polecany Durham County ale nigdzie go nie ma Na YT obejrzałam początek po ang, ale strasznie mamroczą pod nosem, i co fefnaste mamrotnięcie nie rozumiem, denerwuje mnie takie mielenie w gębie. Ale kurcze, chyba ten typ porycia to jednak nie moja bajka?

No ale znów szukanie igły w stogu seriali

Dzie ty oglądasz serial? Na jakiej stronce? Ja an kinomanie jechałam do tej pory.

[

dotarłam wczoraj do sceny w koszulce, nie mój typ za duży jest, wolę "narkomanów" tak więc Holder mi Łolta nie zastąpi

a i jeszcze uwielbiam Michelle Forbes przepiękna kobieta

oglądam na seansik.tv

Cytat:

Czy jak?

jak Ci pasi to noś, czym się przejmujesz
ja prawie całą zimę przebiegłam w trampkach

Cytat:

chociaż l'hotel słaby, dziwny zapach, sporo niedociągnięć wizualnych i sprzętowych, śniadanie nędzne jak za tą cenę
no ale mam zboczenie na tym punkcie i widzę wszystkie wady, które można niewielkim nakładem poprawić.

chciałam tam tylko na przekąskę wpaść, ale chuop jak zobaczył kartę, to by pół menu zamówił w jeden dzień po sporym obiedzie od razu zarezerwowaliśmy stolik na wieczorny koncert.
i o mało nie było powtórki z kaczki na kolację, ale był śledź, pipki i pierogi czochowe.... a chuop tylko wzdychał, że lina i sandacza nie zmieścił

Nesko, czy Negatyw ma blade zakola?
Cytat:

1. zazdraszczam

2. to ja chyba powinnam się w tym komponować i to dwa razy dziennie

3. poka poka

dobry

w truskawkach dziś robiłam

a komp znowu do lekarza musi iść nic napisać nie mogę, a przy każdym klikaniu emotek wyskakują reklamy, szału zaraz dostanę

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2015-04-11 o 20:00
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 21:18   #1370
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
2. to ja chyba powinnam się w tym komponować i to dwa razy dziennie
no właśnie podobno 3-4 dni się utrzymuje i nie zmywa na brudno jak samoopalacze

Cytat:
O, fotoszopuje mówisz? Muszę sie tym zainteresować bliżej..jak by sobie tak nogi tym przyciemniał i od razu blizny po kotach ukrywal...

Poka
piszą o efekcie zdrowej rasowej skóry

będzie poka, tylko światło mi zaszło

Cytat:
Betty - moje kongratulacje !!!! Jednak chuopy reformowalne są! Niektóre jak widać. No to co szukamy kiecki?

Poważnie mówię, świetne wieści
zdecydowanie za wcześnie, jeśli w ogóle...
cieszy to, że sam do tego doszedł, że nie warto zamykać sobie tej opcji
bo wcześniej było kategoryczne odżegnywanie się i uczciwe ostrzeganie, że do tej wody drugi raz nie wejdzie i woli w klasztorze skończyć...
naciskać nigdy nie miałam zamiaru, ale jakiś komfort psychiczny mam

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

ale sobie ktoś łazienkę urządził...
1
2
Stary 2015-04-11, 21:56   #1371
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

A "Better call Saul" nie oglądasz? Tego nowego serialu?

Cytat:

1
2

Myślałam, że tu pusto jest, a tu siedzą na grzędzie cicho
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 22:05   #1372
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
dotarłam wczoraj do sceny w koszulce, nie mój typ za duży jest, wolę "narkomanów" tak więc Holder mi Łolta nie zastąpi

a i jeszcze uwielbiam Michelle Forbes przepiękna kobieta

oglądam na seansik.tv

a komp znowu do lekarza musi iść nic napisać nie mogę, a przy każdym klikaniu emotek wyskakują reklamy, szału zaraz dostanę
Mi chodzi bardziej o całokształt - zagranie emocjami

Forbsowa jest żyleta od zawsze, i się nie starzeje. Kojarzy mi się z Tobą
Zakochałam sie w niej już w latach 90tych. Czy tam na początku 2000. Rewela. Jedyna taka.

Wiesz co, mam podejrzenia, że z tego sean_siku Ci się coś automatycznie sciąga i zasyfia komp. Na kinomanie też non stop jakieś brudy

Tera męczę ten Durham County ale zbyt wiele schematów, choć może to tylko łatwy początek? Zdecydowanie najsłasbsze z wszystkich dotychczas. No nie mój klimat nie ma tego czegoś. Nie ma obłędu walta, nie ma dobrej gry aktorskiej, nie ma klimatu. Jest jedno łyse ciacho nawet

Cytat:
1
2
Betty - rozumiem doskonale, tego własnie gratuluję, konkluzji włąsnej To ważne.

Ad łazienka - mi się podoba Zawsze lubiłam celowy kicz. Zwłąszcza w kiblu
Ale doczekałam sie komentarza od męża własnego ze jestem zboczona

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
A "Better call Saul" nie oglądasz? Tego nowego serialu?
A Ty? polecasz? Wczoraj się na niego natknęłam, i zacznę zaraz po Durham county.

Czas edycji: 2015-04-11 o 22:09
Stary 2015-04-11, 22:07   #1373
Spoora
Zakorzenienie

Rejcz nie, nie oglądam na razie.
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 22:11   #1374
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Rejcz nie, nie oglądam na razie.
Aha, ok. To jak zobaczysz to podziel się wrażeniami
Stary 2015-04-11, 22:45   #1375
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Jesuu, ale dobrze, że jutro mogę sobie pospać Jakoś po dziwnej chorobie nie umiem dojść do siebie, słaba, śpiąca i markotna jestem
A teraz TŻ dogorywa, ma węzły chłonne jakby przechodził świnkę, ale to chyba ten dzieciowy wirus z weekendu, bo i wysypało go na tłowiu i twarzy.
Ha ha ha (wyobraźcie sobie pusty i wariacki śmiech ). Alem się wyspała, TŻ całą noc chodził po ścianach, ja od piątej też na nogach, jak go rano zobaczyłam to szok, taki balon na szyi Zaliczyliśmy raniutko całodobową przychodnię i w końcu SOR, a teraz TŻ śpi w ciepłym szpitalnym łóżeczku Balon na szyi to ropień, stan zapalny gardła, migdałka, okolicznych węzłów chłonnych, ślinianek i jeszcze mięśnia. Nie dziwię się, że go bolało A jeszcze wczoraj do południa czuł się dobrze, lekko go gardło bolało

Cytat:
Ooo, znamy to, też przechodziliśmy w domu żałobę po BB. Do czasu aż trafiliśmy na nasz ukochany, patologiczny Shameless (przepraszam, ta reklama sama mi się ciśnie na klawiaturę).
Mój dzieć też lubił BB, jego ulubiony miś nosi imię Jessie Chyba lubił tą postać bardziej niż Walta.

Cytat:
1. Zbiorowo Wygląda faktycznie na jakiego dzieciowego wirusa
Speedy recovery :kicuki: wyspanko Ci pomoże.

2. Brzmi fest kiepsko, czyżby przekroczone granice ?
1. Brzmi jak napisałam wyżej Chyba w ramach powikłania coś się jeszcze doczepiło, bo było już na finiszu.
2. Tym razem nie ludzie mnie osłabili, tylko coraz bardziej widzę, że agonia jest bliska (wiele na to wskazuje, że miasto czeka aż nasza szkoła sama upadnie)

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 23:02   #1376
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ha ha ha (wyobraźcie sobie pusty i wariacki śmiech ). Alem się wyspała, TŻ całą noc chodził po ścianach, ja od piątej też na nogach, jak go rano zobaczyłam to szok, taki balon na szyi Zaliczyliśmy raniutko całodobową przychodnię i w końcu SOR, a teraz TŻ śpi w ciepłym szpitalnym łóżeczku Balon na szyi to ropień, stan zapalny gardła, migdałka, okolicznych węzłów chłonnych, ślinianek i jeszcze mięśnia. Nie dziwię się, że go bolało A jeszcze wczoraj do południa czuł się dobrze, lekko go gardło bolało

Ooo, znamy to, też przechodziliśmy w domu żałobę po BB. Do czasu aż trafiliśmy na nasz ukochany, patologiczny Shameless (przepraszam, ta reklama sama mi się ciśnie na klawiaturę).
Mój dzieć też lubił BB, jego ulubiony miś nosi imię Jessie Chyba lubił tą postać bardziej niż Walta.

Tym razem nie ludzie mnie osłabili, tylko coraz bardziej widzę, że agonia jest bliska (wiele na to wskazuje, że miasto czeka aż nasza szkoła sama upadnie)
1. oł gaaaaaaaaaaaad, jak Wam współczuję
Znam to. Mój ojciec przechodził. I Maja chyba też. Koszmar. Wyleczą? Obejdzie się bez innych interwencji? Takie dziady, mnożą się szybko. Mój ropień w kilka godzin - udusiłabym się, ale antybior w zastrzyku pomógł. Nigdy tego nie zapomnę, ja mama i tata ze mną nad umywalką i zaciskające się gardło, byłam pewna że to odbicie w lustrze widzę po raz ostatni. Takie uczucie i w sumie, gdyby nie leki to tak by się skończyć mogło.
Do dziś panicznie boję się infekcji na tym tle, jak mnie boli migdał i puchnę zaczyna się panika. Stąd zaliczyłam już jedną nocną wyprawę 30 km do najbliższego wedle prawa rejonu nocnej opieki medycznej.
Masakra, tulam Ciebie i męża, lepiej już z nim?

2. W sumie mu się nie dziwię, w końcu dzieć płci męskiej raczej pokocha Jessiego

3. Znam to, "nierentowne" szkoły, znak naszych czasów.
Stary 2015-04-11, 23:18   #1377
gryx82
BAN stały

Cytat:
Babcia robi doskonałą więc jestem przyzwyczajona do dobrego
ale nie spodziewałam się, że można jeszcze lepiej...
A jak Twoja babcia robi? Pieczoną w całości, czy w kawałkach? Dużo też od samej kaczki zależy - kiedyś zrobiłem nadziewaną jabłkami, ale trafił mi się wychudzony egzemplarz i koniec końców jabłek było chyba więcej, niż mięsa
Cytat:
1.

Cytat:
2. Czyli sam seks na skórzanej tapicerce . Ale nie na słodko mrrrrr dzięki. Byłam dziś na mieście ale tak sie zagadałam z przyjaciółką, że kompletnie wyleciało mi z głowy teszczenie
Słodko nie jest ani trochę Jest zielono, świeżo i "wodnie", ale absolutnie nie w typie Acqua di Gio (ciężko mi opisać, bo zapach jest naprawdę wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju)
Cytat:
Moja mam na początku tego roku kupiła sobie tam futro z norek, takie proste, krótkie, wygląda na nieużywane ( żadnych śladów noszenia), za zawrotne 28 zl...i wygląda naprawdę fajnie
Aż dziw, że wycenione nie wisiało
Cytat:
ja prawie całą zimę przebiegłam w trampkach

Ja wiele zim przechodziłem w swoim całorocznym obuwiu sportowym
Cytat:
w truskawkach dziś robiłam
WC nieczynne?
Cytat:
1
2
I te mądrości w ramkach, typu "Mądrego s*ania się tutaj nie oczekuje", wtf?!
Cytat:
Ale doczekałam sie komentarza od męża własnego ze jestem zboczona

---

W tematach serialowych jestem kompletnie... nie w temacie jestem, tyle

Agnysko, ropień zlokalizowany w takim miejscu to poważna sprawa, dobrze, że trafiliście do szpitala
Stary 2015-04-11, 23:25   #1378
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
o mam , zdrówka dla Was

Cytat:
się nie dziwię Dzesiego też kocham, a najbardziej jego T-shirty

a patologię obczaję jak skończę obecny serial

Cytat:

2. Tym razem nie ludzie mnie osłabili, tylko coraz bardziej widzę, że agonia jest bliska (wiele na to wskazuje, że miasto czeka aż nasza szkoła sama upadnie)
przykre

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
WC nieczynne?
no na Ciebie to zawsze można liczyć

28.05.2010
Stary 2015-04-11, 23:27   #1379
Betty83
Zakorzenienie

Agnysko, zdrowia

Cytat:
A jak Twoja babcia robi? Pieczoną w całości, czy w kawałkach? Dużo też od samej kaczki zależy - kiedyś zrobiłem nadziewaną jabłkami, ale trafił mi się wychudzony egzemplarz i koniec końców jabłek było chyba więcej, niż mięsa

I te mądrości w ramkach, typu "Mądrego s*ania się tutaj nie oczekuje", wtf?!
1. czarną kaczkę z dobrego źródła całą z japcem
żaden marketowy pekin
szczegółów nie znam, ale zawsze jest idealnie

2.
wieszak/stojak na papier i kupa-sutra
Stary 2015-04-11, 23:33   #1380
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Mi chodzi bardziej o całokształt - zagranie emocjami
moje emocje nie drygły

Cytat:
Forbsowa jest żyleta od zawsze, i się nie starzeje. Kojarzy mi się z Tobą
Zakochałam sie w niej już w latach 90tych. Czy tam na początku 2000. Rewela. Jedyna taka.
z Kalifornii ją pamiętam
i dzięki za komplement, chciałabym

Cytat:
Wiesz co, mam podejrzenia, że z tego sean_siku Ci się coś automatycznie sciąga i zasyfia komp. Na kinomanie też non stop jakieś brudy
no właśnie ja z tych stronek korzystam od dawien dawna, a problemy pojawiły się kilka tyg temu ale możliwe całkiem, i jak tu żyć?? (czyt. oglądać seriale )

Cytat:
Tera męczę ten Durham County ale zbyt wiele schematów, choć może to tylko łatwy początek? Zdecydowanie najsłasbsze z wszystkich dotychczas. No nie mój klimat nie ma tego czegoś. Nie ma obłędu walta, nie ma dobrej gry aktorskiej, nie ma klimatu. Jest jedno łyse ciacho nawet
se zapisałam, jak znajdę czas to oblukam, bo opis zachęcający

Cytat:

Ale doczekałam sie komentarza od męża własnego ze jestem zboczona [COLOR="Silver"]

28.05.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości