![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W szpitalu jak mnie przygotowywali juz do ciecia to tylko odliczalam czas kiedy mnie zabiora. A i trzeslam sie jak osika. Latalam cala i kompletnie nie moglam nic z tym zrobic ![]() Cytat:
![]() nie da sie ![]() ![]() super, ze synek tak pieknie przybiera ![]() dziekuje zza inf o specyfikach na laktacje ![]() ![]() Cytat:
![]() Kamilove, czarnamadonno gratulacje ![]() mori_lee kciuki za poród ![]() dziewczynki dziekuje za slowa wsparcia i pocieszenia odnosnie laktacji ![]() ![]() kordelko a odnosnie slodu i kozieradki- to mam poszukac specyfikow z tym, jakis ziol? troche was poczytalam ![]() ![]() zaraz wkleje Wam fotke Mikołaja w klubie ![]()
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Proszę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
ROSI nie te sa lajtowe dla mnie normalnie chodze
![]() ![]() KORDELKA ja mam je na apce wlasnie to od ustawien tel zalezy
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Kurcze ta autokoretka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() Smialam się przed chwilą i zaraz się moment rozplakalam... Masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
Nie no dobijcie mnie....
humor mam wisielczy..... Po coś słodkiego muszę iść ale sił brak, płakać ki się chce.... Ale ogółem jest zaje.... ![]()
![]() |
#1149 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | ||
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51000638]Idziemy na 🍦 i po lizaka porodowego
![]() a tych emotek nie widze 🌹🌻🌷🌾🌾🌺🌞 🍹🍻🍼moje wodac?[/QUOTE] Ja nie widzę emotek od Madzixx tylko napisy w nawiasach "emoji" ??? A za to Twoje widzę i na końcu piwko jest ![]() Cytat:
Cytat:
Zwalmy to na ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1151 | |
Zakorzenienie
|
wrocilismy ze smacerku
![]() ![]() wyszlismy po 14, poszlismy do dziadkow na kawe, potem spacerem i oto jestesmy ![]() ![]() ![]() aaa no i kupilismy dzis malemu smoki z MamBaby, jeden Perfect, drugi Start (od razu z calego serca polecam, to 4 rodzaj i jedyny ktory pasuje do tego mojego malego dziuba) mama jest szczesliwa. w koncu da sie malemu jape zapchac czyms innym niz cycem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy Perfect i jak porównywałam do Lovi i Aventu to jest dużo mniejszy, dlatego też jego zapakowałam do szpitala ![]() ![]() wypucowałam łazienke i jestem zadowolona z siebie..do pełni szczęścia brakuje mi czegoś słodkiego i czekoladowego a w szafce słodyczowej bida.. pustki... ![]()
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Madzix ja też nic słodkiego nie mam.... A tu jutro niedziela i sklepy pozamykane... I pasuje iść Ale nie mam sił....
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Ej Kobitko nie smutaj :-( moze to nie był odpowiedni dzień na zakupy. Musisz to sobie przełożyć na inny dzień... humorze wracaj! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie wszystko otwarte a i tak lecę rano do cukierni po ciasto bo mam gości po południu to pojem ![]()
![]() |
#1156 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech niektórzy ludzie są nie poważni hehe. Nie przejmuj się brzuszek się wchłonie to dopiero kilka dni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Rosi, Rybcia, Karola -dołączam do Was z chwiejnym wręcz wisielczym humorem. Tez przed południem miałam humor extra ale się spierdzielil. Tez mnie dół dopadł taki ze płacze cały czas... łzy mi się wylewaja... taki stan ze szkoda gadać. Pomijam fakt ze dzisiaj mi moja termin a tu cisza. Ktg ponoć wzorowe się nic co by świadczyło o akcji porodowej... Mały ponoć bardzo nisko... ale nic poza tym... Płakać mi się tylko chce .... Jezu. .. co za stan
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Bird odpoczelas na dzialeczce?
![]() Cashmere oj 3tyg ale mega ![]() Maja gratki pepuszka;* Bolus udanych chrzcin ![]() Violka..musialas z cheetosami? ![]() Madzix smacznych bananow ![]() Rosi moj roznie,czasem wariuje a czasem spokojny. Taki urok ostatnich chwil. A co do zzo to ja tez nie mam ![]() Gosiaku kochany kciuki ![]() Gold zazdro spacerku ![]() Mala super ze taki spacer mieliscie ![]() Wrocilismy dopiero co od mamy,siedzialam caly dzien na dworze i ledwo zyje taka zmeczona jestem. Pije inke i wcinam galaretke i zaraz odpalam diablo3. |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Madzixx No niestety wierzących ludzi tu za wiele nie ma Ale w niedzielę handlu nie ma...
Domina szkoda słów nerwach mam jeszcze tz mnie podkrecil...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() WPADAM ![]()
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
:-( nie daj się ! bądź silna ;-) ja ogólnie tez wlasnie miałam wymianę zdań z moim mężem i juz się nie odzywamy. Tzn. Ja się nie odzywam bo jest tak strasznie pod wpływem mamusi ze ręce mi opadły do ziemi. .. I tych nerwów poleciały mi łzy. Jak juz poleciały raz to już poszło..... wrrrr
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |||||
Zakorzenienie
|
Marudki przywołuję do porządku! Czym tu się smucić, jak taka za☠☠☠ista pogoda
![]() My już po działce i obiedzie odpoczywamy bo zmęczeni jakos maxymalnie wszyscy jesteśmy. Na deser zjadłam jabłko i milkę crispybjogurtową ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
Nie no kurde taktowni sąsiedzi - masakra. Cytat:
Udanej imprezki ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
Dluuugi spacer, ale dzis to aż żal nie skorzystać by było ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
Cytat:
Myślałam że Wy tak bez powodu, ale jak tak to się chłosta Tżetom należy!
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Domima spoko też się nie daj
![]() Ja mojemu kupię słownik bo mówi że się go czepiam a jak pytam o przykład to mówi rzeczy które czepianiem nie są...a odpowiedzią na pytanie? Nie wie co znaczy czepiać się... I wkur... Mnie i wyjechałam na niego ,
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze prawie całą blachę wiec zapraszam która ma ochotę
![]() CASHMERE dzięki za odp spróbuję ta cukinię na pewno! Byłam dziś w Tesco i zaczepila mnie pani położna która stała przy dziecięcym dziale i udzielała rad. Zapytałam o termometry jakie poleca dla dzidziusia i powiedziała ze najlepsze są te na podczerwień bo wygodne i szybkie. Tylko kupować najlepiej w aptece i takie które koszt przynajmniej 70 - 80 zł. A ja kupiłam juz ten co ma Flight z microlife i zobaczymy co to będzie. Poza tym spytała czy przygotowałam sobie sutki do karmienia, że należy je hartowac poprzez pobieranie szorstkim ręcznikiem czy polewanie zimna woda w trakcie kąpieli... hmm. Dostalam próbki mleka enfamil ale zachęcała do karmienia piersią jak najdłużej bo to najlepsze co można dać dziecku.
"Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04 ![]() Edytowane przez Hanka20 Czas edycji: 2015-04-11 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Violka -im to taki porządny chyba wpier..... ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Rozeznanie
|
jesteśmy w klubie
![]()
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Domima może i tak, jakby rozumieli i podeszli,przytulili, Zamiast głupio pytać o co się zloscisz lub przestań marudzic było by o niebo lepiej....
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Ja tez właśnie usłyszałam hasło o co się zloscisz wiec powiedziałam juz zaryczana ze taki mam dzisiaj kaprys i zloszcze się bez powodu.... Jezu oni naprawdę są z innej planety...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się wczoraj dowiedziała, że u mnie w szpitalu nie ma ZZO ale jakoś się tym nie przejmuje chyba nie wiem co mnie czeka ![]() Na pewno niepotrzebnie się nakręcasz, jest dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pospałam chyba ze dwie godziny ![]() Jakie lampki nocne dla dzieci polecacie bo nasza właśnie się zepsuła ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was dziewczyny, nie wiem zupełnie co u Was słychać nie jestem w stanie nadrobić tylu stron
![]() Urodziła któraś? ![]() ![]() My sobie dzisiaj byliśmy w trójkę na spacerku, tatuś się bardzo angażuje w pomaganie jest taki zakochany w Filipku ![]() A tak po za tym to w nocy budzi się co 3 godziny i walczymy z piersią ![]() Mam prośbę podeśle mi któraś linka do naprawdę dobrego ortodontycznego smoczka? bo raczej się bez tego nie obejdzie mały ma potrzebe ssania i musiałabym ciągle podawać mu piers :-P
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.