|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mój instruktor jazdy
Cytat:
![]() ![]() ![]() moni888 on nie był Ciebie wart! Taki cham i prostak, no brak mi słów! Jak najszybciej o nim zapomnij, szkoda zaśmiecać sobie głowę takim psycholem... |
|
|
|
|
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
ewidentnie totalne dno .... ja bym mu oddała ....
|
|
|
|
|
#333 |
|
Rozeznanie
|
Ale po co zniżać się do jego poziomu?
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
Hmm ja do jego poziomu sie nie znize martwi mnie tylko to ze wspolnie kupilismy dom i jego firma jest zarejestrowana na moja osobe ;/
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub |
|
|
|
|
#335 |
|
Wtajemniczenie
|
Dlugo ze soba jestescie? Jestescie malzenstwem?
|
|
|
|
|
#336 |
|
Raczkowanie
|
nie jestesmy malzenstwem , bylismy razem 6 miesiecy ...krotko.... i z mojej i z jego strony to byl taki , skok na gleboka wode, za duzo planow i marzen wierzylismy ze sie uda .
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub |
|
|
|
|
#337 |
|
Wtajemniczenie
|
Znam to. Teraz musisz sie tylko szybko otrzasnac, bo od takich facetow raczej trzeba trzymac sie z daleka
bo moze byc chyba tylko gorzej :|a kwestie prawne takie jak firma, dom, da sie na pewno jakos zalatwic, potrzebujesz tylko porady prawnika
|
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
byliscie ze soba pol roku i kupiliscie razem mieszkanie i on przepisal na Ciebie firme?
nie wiem czy to bylo madre posuniecie... mam nadzieje tylko ze zalowac nie bedziesz i nie wyjdziesz na tym jak zawacki na mydle... wspolczuje!! 3maj sie
|
|
#339 |
|
Zadomowienie
|
ja jestem strasznie nerwowa i normalnie bym mu oddała.
troche za wczesnie zaczeliscie planowac tak poważnie ...tak sie mi wydaje no ale pewnie ladnie się maskowal |
|
|
|
|
#340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#341 |
|
BAN stały
|
Trusmilk,przyczytałam cały wątek ciesząc się niesamowicie,ze Ci się udało
.Nadal jesteś szczęśliwa i was związek się rozwija ?
Edytowane przez _Magda Czas edycji: 2007-08-26 o 21:25 |
|
|
|
|
#342 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystko robimy pomału, przemyślanie, aby niczego nie zepsuć.
|
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
trusmilk i tak trzymaj
![]() a informuj w swoich poczynaniach
|
|
|
|
|
#344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
Trusmilk, spotykacie sie , zaczeliscie chodzic na randki.Napisz nam cos glodnym lwica bo uschniemy tu bez Twoich chociaz malych doniesien.Wiecie czego zaczynam sie obawiac, zakonczenia watku bo Trusi w koncu przestanie pisac juz o swoim zyciu z instruktorem, a my zostaniemy same
, chyba , ze jakas nowa wizazanka rozpocznie kurs i opisze nam swoje poczynania.
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
haha to ja wam zaczne pisac o moim instruktorze...może któraś będzie chciała poznać średniego wieku górnika, w okularach, troszkę przy sobię
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, Trusmilk, bardzo miło mi się czyta, gdy ktoś jest szczęśliwy
Wszystkie tutaj trzymamy kciuki za Was. Moni888, brak mi słów. Wiem, że ciężko przerwać związek, gdy bardzo się kocha, ale pamiętaj, że to Ty jesteś dla siebie najważniejsza! Myśl przede wszystkim o sobie i swoim szczęściu. Gdy facet choć raz podnosi rękę na kobietę, zrobi to najprawdopodobniej znowu. Naprawdę nie warto wiązać się z takim człowiekiem. Krótko jesteście razem, więc łatwiej dojdziesz do siebie po zerwaniu i znajdziesz kogoś, kto będzie Cię szanował i nosił na rękach, Życzę powodzenia! |
|
|
|
|
#348 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam was dziewczyny
A ja mam pytanie: jak odpędzić wszystkie napalone(na mojego instruktora) kursantki od niego? Bo powoli zaczyna mnie to denerwować, oczywiście nie daję po sobie poznać, a on wszystko próbuje obrucić w żart, ale mnie w końcu nie jest do śmiechu. W sobotę byliśmy razem w klubie i siedzieliśmy w loży, podchodzi do niego kursantka i zaczyna opowiadać jak tęskni za jazdami z nim itp, itd. a później się pyta czy dalej jest wolny(siedzieliśmy przytuleni, to chyba o czymś świadczy!). Mnie to, aż szczęka opadła z wrażenia. On odpowiedział, że obok siedzi jego wybranka, po czym ona odpowiedziała czy miałabym coś przeciwko, gdyby ona porwała go na chwilę i potańczyła, ja mówie, że nie(oczywiście, że tak!), a mój instruktor przeprosił ją i powiedział, że nie może mnie zostawić, bo brzuch mnie boli i że innym razem(skłamał chyba widział, że dziewczynka mnie trochę wyprowadziła z równowagi). Może trochę przesadzam, ale nic nie poradzę na to - zazdrośnica ze mnie..
|
|
|
#349 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no rzeczywiscie ten Twoj luby jest rozchwytywany ale zobacz jak to cudownie rozegral...ahhh - obok siedzi moja wybranka
pieknie pieknie ![]() napewno traktuje Cie serio - powinnas byc szczesliwa
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem tych dziewczyn, które tak żenująco narzucają się swoim instruktorom. Trzeba sobie czasem odpuścić i zachować godność, a nie wyskakiwać z takimi tekstami w takich okolicznościach ("Czy jesteś wolny nadal?", a Ty siedzisz obok... żenada ). Mój Ulubiony Instruktor pewnie nadal nie wie, jak duże wrażenie na mnie zrobił Nawet nie zareagowałam specjalnie, gdy chwycił moją dłoń w swoje i dokładnie pokazywał, jak mam ułożyć palce, gdy wrzucam 2... ("Tutaj robisz taką łódeczkę... o, właśnie tak" ). A to było w połowie kursu! ![]() Niektóre kursantkii są rzeczywiście nieznośne. Myślę jednak, że Twój facet poradzi sobie z ich nachalnością.
|
|
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
no rzeczywiście fajnie się zachował
czyli widać, że zależy mu na Tobie, a nie na przelotnym flircie...wogóle ja nie miałabym tupetu podejść do instruktora(na imprezie:|) i rozmawiać przy jego dziewczynie o takich rzeczach!! bezczelność :/
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Ah, po prostu pięknie, jak w bajce
Gratuluję Trusmilk i cieszę się, że Wam się udało
|
|
|
|
|
#353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale cóż ważne, że twoj instruktor a raczej teraz już twój facet ( ) zachował się cudownie Trusmilk nawet nie wiesz jak się ciesze, że wszystko się tak skończyło Zdobyłaś tego, którego chciałaś Nie pozostaje nic innego jak Ci pogratulowac ps.chyba będziemy musiały się złożyć z wizażankami na jakieś sprej przeciwko natrętnym kursantkom i dać Wam w prezencie ![]()
|
|
|
|
#354 |
|
Przyczajenie
|
do Moni888: musisz teraz z zimną krwią to zakończyć
Wiem,że tu w grę wchodza twoje uczucia,ale nie ma rady trzreba być twardym,mieć szacunek do siebie.3mam kciuki i wierze,że szybko o nim zapomnisz,seta do obiadu i nie ma śladu![]() Trusmilk .....ahhh ona zrobiła z siebie kompletna kretynkę-żeby przy Tobie pytać go czy jest wolny!!! skandal.Dzię ki niej to ON tylko mógł sobie uśwaiodomić,jak to dobrze,że ma Ciebie ,ale ja też bym była starsznie zazdrosna,dumna jestem z Ciebie,że udaje ci się tego nie okzaywac,bo tak właśnie powinnaś robić podrywanie zajętego faceta to oznaka braku klasy,nie sądzę,żeby takie narwane panienki go zainteresowałyI skrobnij nam czasem co tam u was,choć wcale mnie nie dziwi,że już mniej masz ochotę pisac ![]() >>ja jestem juz prawie na półmetku godzin i też nie wiem co z tego wyniknie coś tam sie powoli rozwija.......ale to zupełnie inna sytuacja i az miło mi poczytać,ze komuś tak się ładnie udało |
|
|
|
|
#355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to teraz wiesz jak to jest byc dziewczyna instruktora.... a jak odpedzic te wszystkie napalone dziewczyny od twojego instruktora? nie da rady . no moze zwrocisz uwage jednej ale za nia przyjda nastepne nie ma sposobu na natretne dziewczyny bo sama probowalam i sie nie udalo. tak mysle... jedyne co mozemy zrobic to apelowac do dziewczyn ktore sa na wizzazu by niebyly nachalne i traktowaly jazdy z instruktorem jako nauke a nie rozrywke. nie denerwoj sie - to taka moja rada dla ciebie no ale mam nadzieje ze ci sie ulozy |
|
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Trusmilk
gratuluje i dalej trzymam kciuki![]()
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
Super! Super!
![]() Miło się tob czyta, ale chyba powinnysmy dać dziewczynie juz spokój z tym relacjonowaniem, to jej życie Dla spragnionych takich historii polecam udanie sie do biblioteki po romans
|
|
|
|
|
#359 |
|
BAN stały
|
Trusmilk,Twój TŻ zachował się cudownie
zachowałoby się jakoś głupio,bo by im się podobało,że mają "wzięcie".A on idealnie |
|
|
|
|
#360 |
|
Rozeznanie
|
Powoli zakochuję się w nim
jest taki czuły i odpowiedzialny. Może za krótko go znam, ale nie widzę w nim na dzień dzisiejszy żadnych wad
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

bo moze byc chyba tylko gorzej :|

.Nadal jesteś szczęśliwa i was związek się rozwija

Wszystko robimy pomału, przemyślanie, aby niczego nie zepsuć.
). Mój Ulubiony Instruktor pewnie nadal nie wie, jak duże wrażenie na mnie zrobił
ale cóż ważne, że twoj instruktor a raczej teraz już twój facet (
zachowałoby się jakoś głupio,bo by im się podobało,że mają "wzięcie".A on idealnie
jest taki czuły i odpowiedzialny. Może za krótko go znam, ale nie widzę w nim na dzień dzisiejszy żadnych wad