![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rower - dla tych co połknęły bakcyla ;)
a powiedzcie mi czy jazda na rowerze dobrze robi na pupę?czy staje sie ona przez to jędrniejsza??
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ainoh7 Czas edycji: 2007-08-03 o 21:09 Powód: bład |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
a jakie najlesze cwiczenia na pupe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
ile najlepiej jeździć dziennie zeby widziec jakies efekty takie troche wyszczuplajaco-ujedrniajace?
![]()
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Myślę, że godzina dziennie wystarczy. Ja muszę się już hamować, bo w przeciwnym razie mięśnie zaczęłyby mi się nadmierne rozrastać.
![]() ![]()
#67 |
Rozeznanie
|
MAM JESZCZE pyatnie dziewczyny:
jezeli bede jeździła rano i chce spalic troche tłuszczyku to gdzies wyczytałam ze najlepiej jest jeździć na czczo... czy to jest racja?prosze o info
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
haha
![]() no to jak to jest? wie ktos?
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Osobiście nigdy nie jeżdżę głodna. Myślę wręcz, że to niebezpieczne... Co do większego schudnięcia przy jeżdżeniu na czczo: na logikę - głodny organizm bardziej oszczędza energię => mniej spala. Słyszałam natomiast, że po wysiłku fizycznym lepiej przyswaja się białko.
Ech, ostatnio nie mogę się opanować, i robię po 60 km / dzień. ![]() ![]()
#71 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam
![]() ![]() pozdrowienia dla maniaczek dwoch kolek |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
hej
![]() ![]() Edytowane przez aga-sc Czas edycji: 2007-08-19 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Selekcjonerka, masz rację z tym przesadzaniem, ja rok temu miłam problem- pozbyłam się zbędnego tego-i-owego z ud, natomiast strasznie rozrosły mi się łydki :P.
Ale czy z rowerem można przesadzić? Hmm, wydaje mi się że- wraz z pływaniem- to jeden z najlpeszych sportów, bo angazuje bardzo duża ilość mięśni naraz. Poza tym jest praktyczny- można się dostać gdzieś, czasem szybciej, skuteczniej i- na pewno!- oszczędniej niż samochodem ![]()
#74 |
Zadomowienie
|
hej, ja też przejeżdżam tak ok 30 dziennie, po różnym terenie, po mieście, po lesie, polach itp. Teraz miałam przerwę małą, ale nóżki pracowały (byłam na mazurach pomagać w stajni i potrenować z konisiem troszkę) jutro wybywam na kilka dni z plecakiem właśnie w Jurę Krak-Częst
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
ja też dosyć często jeżdze na rowerze
![]() mam pytanko ![]() czy jeśli jedzie się pod górkę na stojąco to nogi grubną?czy chudną?umieśniają się? a co się dzieje z łydkami? pomożecie mi? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Witam witam
![]() Ja jeżdżę regularnie od około 1,5 roku.W czasie roku akademickiego w bezdesczowe i niezimowe dni nie wyobrażam sobie lepszego środka transportu na uczelnie ![]() Teraz jeżdżę nieco więcej tylko trochę mi niewygodnie na kaministych, piaszczystych trasach no a o górkach mogę zapomnieć bo rowerek który posiadam jest to starszy ode mnie(ponad 20 lat) niemiecki okaz. Ale za to nie boli mnie kręgosłup jak po góralu;P Ja zwiedzam okolice wrocławia. Poprzedniej jesieni zapisałam się na wf na turystykę rowerową i tak się zaczęły moje wypady w dalsze trasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#78 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - do siedzimy firmy (30 km) - z firmy na drugi koneic Warszawy- po prezent dla TŻ (40) - ze sklepu do domu (10) i jeszcze spacerek po ramkę dla przyjaciółki będzie, coby mięśnie odpoczeły ![]() rany, jak ja myślę, ze miałabym to załatwiać tłukąc się autobusami to nie wróciłabym do domu przed 20... i za to kocham rower ![]()
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
kurde, a ja coś ostatnio się nie mogę wybrać na rower bo to pogoda, a to co innego..
![]() ale dziś idę, trzeba zacząć spalać te wakacyjne sadełko i poprawić samopoczucie, nie ma to jak trochę endorfin, człowiek od razu lepiej się czuje ![]()
#81 |
Raczkowanie
|
ojjjj w wakacje to ja pedałuje (bez skojarzeń ;p ) ile sie da
praktycznie codziennie... jednego dnia 2 km drugiego 20 albo nawet więcej... uwielbiam rowerek jutro jak qmpelke wyciągne to trasa 30 km ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
A ja zaraz pedąłuję do centrum, do sklepu kosmetycznego
![]() ![]() ![]() Hej to moze zamiast się przechwalać kto ile zrobił, pochwalcie się swoim sprzętem? ![]()
#83 |
Zadomowienie
|
entropia jak ja Ci tej Jury pod nosem zazdroszczę
![]() przeszliśmy się z częstochowy do zawiercia szlakiem orlich gniazd, ale oznaczenie i jakość szlaków rowerowych po drodze to po prostu czysta poezja.. tylko jeździć ach.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
noo mi również marzą się rajdy rowerowe po Jurze Krakowsko-Częstochowskiej
![]() ![]() dziś zaliczyłam wyprawę 45 km po okolicznych wsiach ![]() ![]() Śląsk to nie tylko kopalnie i stare familoki jak się pewnie większości osób wydaje.. to też piękne, urokliwe wsie i miasteczka o czym na każdym kroku sama się przekonuję ![]() ![]() ![]()
#85 |
Zadomowienie
|
hm ja wczoraj zrobiłam kolejną wycieczkę po Warszawie pt. "szukamy najprzyjaźniejszej rowerowej trasy do pracy i na uczelnię"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale brzmi jakś znajomo... ktory wiadukt? ![]() A dzisiaj moj TZ ma urodziny... i dostal rower! raaany jak ja sie ciesze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
przejazd dźwigową między bemowem a włochami, yh przepraszam za dosadność, ale myślałam, że tam się ze strachu no.. narobię w majtki :P a jeszcze jak się właśnie boję to zaczynam z tym rowerem kombinować, tam są dziury, kałuże i chodnik wąziutki więc ulicą mimo wszystko najbezpieczniej.. yh jak ja kocham ścieżki rowerowe
![]() a dzisiaj tylko do sklepu w tę i z powrotem jakieś 7 km było .. myślę nad nowym licznikiem, macie jakieś typy sprawdzone? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
![]()
Jak to w końcu jest z tym rowerkiem? Od tygodnia jeżdżę na najmniejszym obciążeniu po 10km dziennie (wieczorem) i chciałam zapytac, czy od tego powiększę swoje nogi czy raczej zmniejszę?
![]() I druga rzecz - czy od tzw. "rowerka" (chodzi mi o wymachiwanie nogami leżąc na plecach ![]() ![]() ![]()
#89 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Trening" :)
poczytaj inne wątki
milion razy było zadawane takie pytanie
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam taki śmieszny, taniutki najtańszy, i się dobrze sprawdza. jedynie baterie nowe trudno znaleźć. to znaczy niedobrze się sprawdza... ale był taniutki ![]() liczyć liczy i to dokładnie (można ustawić wielkość kół) a że czasem trzeba cośtam poprzesuwać zeby zaczał od niowa działać.... oj tam.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.