nie wiem co o tym myśleć - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-11, 23:14   #91
Ulubiona_rzecz
Zakorzenienie

Dot.: nie wiem co o tym myśleć

Cytat:
Napisane przez neia Pokaż wiadomość
Jak najbardziej można i powinno się. Są specjalne chusteczki lateksowe do tego celu. Można też w pewien określony sposób przeciąć prezerwatywę, żeby taką chusteczkę otrzymać.
Dziękuję za uświadomienie
Nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak riminig, dlatego zdziwiło mnie to, że można to robić w prezerwatywie. O seksie analnym wiedziałam i byłam świadoma, że to trzeba w prezerwatywie robić, ale tego lizania jakoś nie mogłam sobie wyobrazić. Pewnie Autorka jak ja nie była tego świadoma, że są takie chusteczki.
Jak widać człowiek całe życie się uczy.

Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie

Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
Ulubiona_rzecz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-12, 02:42   #92
Michalinqy
Raczkowanie

Dalej nie wierzę w to, co tu się dzieje. Jest to ewidentny troll... nie karmcie go 15 latka poznaje chłopaka przez Internet, który pisze jej nie wiadomo jakie rzeczy na swój temat, potem rozmowa schodzi na seks. Takie stare powiedzenie, a jednak dalej aktualne: "Jak się zaczyna od d*py strony, to zawsze g*wno wyjdzie"
Stary 2015-04-12, 08:08   #93
julaa77
Raczkowanie

po co ta dyskusja o rimmingu? ja sama wcześniej nie wiedziałam co to jest.i serio dziewczyny myślicie, że to mi sprawiało jakąś przyjemność? chciałam żeby jemu było dobrze, to wszystko...

azaja - nie musi się wiązać ale on tego chciał i ja robiłam to wszystko z miłości
julaa77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-12, 09:15   #94
danana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez julaa77 Pokaż wiadomość
po co ta dyskusja o rimmingu? ja sama wcześniej nie wiedziałam co to jest.i serio dziewczyny myślicie, że to mi sprawiało jakąś przyjemność? chciałam żeby jemu było dobrze, to wszystko...

azaja - nie musi się wiązać ale on tego chciał i ja robiłam to wszystko z miłości
i będziesz zawsze robic to co jakiś chłopak który Ci sie spodoba zechce?
danana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-12, 10:30   #95
julaa77
Raczkowanie

Nie zawsze, jego kochałam. To nie było tylko "podobanie się".
Stary 2015-04-12, 11:40   #96
pannaatopowa
Zakorzenienie

Guzik jeszcze wiesz o miłości, życiu, związku i seksie.

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-12, 11:51   #97
julaa77
Raczkowanie

Być może... ale chcę walczyć o niego.
Stary 2015-04-12, 12:01   #98
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Brak mi słów aby określić Twoją naiwność. Facetowi chodziło o seks i tyle. Jeśli się spotkacie to tylko po to abyś polizała... Fuj juz mam po obiedzie. Ja Ci radzę seks zostaw dla starszych i mądrzejszych, bo sobie krzywdę zrobisz.

Mam nadzieję, że jednak jesteś trollem, bo nigdy w życiu nie widziałam tak głupiej dziewczyny, która nie szanuje siebie i jest gotowa się zeszmacić dla faceta, którego nie zna.

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
Stary 2015-04-12, 12:34   #99
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez neia Pokaż wiadomość
Jak najbardziej można i powinno się. Są specjalne chusteczki lateksowe do tego celu. Można też w pewien określony sposób przeciąć prezerwatywę, żeby taką chusteczkę otrzymać.
Specjalistka...
Jeśli od dawna jest to ten sam zaufany partner, żadna prezerwatywa cy chusteczka nie jest potrzebna. W przypadku jednorazowego kontaktu - tak, chociaż ja nie wyobrażam sobie takiego seksu bez bliskości i sporego wspólnego stażu.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Co jeszcze możesz mu wylizać, żeby powalczyć?
O co chcesz walczyć, o facecika, który na pierwszym spotkaniu nadstawił ci się do lizania Nie widzisz, że to jest dno, nie porządny facet do związku? Nie wiesz, że takich spotkań z innymi mógł przed i po tobie mieć wiele? Dużo bowiem jest naiwnych nastolatek, które "zrobią wszystko z miłości" po tygodniu pisania?
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-12, 12:52   #100
julaa77
Raczkowanie

Kalincia- nie znasz go. Nie pisz o nim "dno", bo nie masz ku temu podstaw.
Stary 2015-04-12, 13:14   #101
bceb01c221ea3319abad6ab25f068feed7228d52_657f8c47e3c47
Konto usunięte

Cytat:
Kalincia- nie znasz go. Nie pisz o nim "dno", bo nie masz ku temu podstaw.
Ma podstawy.
Choćby nie wiem jaki był przystojny, inteligenty i kulturalny, facet który jest dorosły a umawia się z nastolatką i manipuluje nią, po to żeby spełnić swoje seksualne fantazje - jest dnem.
bceb01c221ea3319abad6ab25f068feed7228d52_657f8c47e3c47 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-12, 13:15   #102
Nevena
Raczkowanie

Cytat:
uważacie, że jak 20latek podrywa 15latkę to tylko w jednym celu?
Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
Jak pisałam to zbyt duża przepaść aby stworzyć związek. 20-latek i 15-latka mają różne oczekiwania co do związku, seksu i życia. I ten facet nie "dobry", czy "porządny" jak go nazwałaś. Porządny 20-latek nie interesuje się piętnastkami. Mu chodziło o jedno.

Troll jak nic. Ale walcz, bo to miłość
bloguję nevena.pl
Nevena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-12, 13:16   #103
201607121236
Konto usunięte

Cytat:
Jakie to cudowne zalety posiada "twoj luby", ze chcesz walczyc o niego?
201607121236 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-12, 13:20   #104
gersimii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wredna biedronka Pokaż wiadomość
Może ma ładne... no wiadomo co
gersimii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-12, 13:21   #105
julaa77
Raczkowanie

Szczerze? zachowujecie się trochę chamsko.
Ja nie postawiłam na nim krzyżyka,a znam go lepiej niż wy. bardziej się po prostu zastanawiam, analizuję, ale nic jednoznacznego nie napisałam. a wy od razu, po kilku moich postach "dno" itp.

Cytat:
wygadany, przystojny, z poczuciem humoru, inteligentny, szanujący kobiety, wrażliwy
Stary 2015-04-12, 13:23   #106
zakonna
Naczelna Nastolatka

Wykorzystujący naiwne nastolatki. Jeśli nie jesteś trollem to powinnaś poprosić o pomoc dorosła osobę w realu
Stary 2015-04-12, 13:25   #107
69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992
Konto usunięte

Cytat:
Ja nie postawiłam na nim krzyżyka,a znam go lepiej niż wy. bardziej się po prostu zastanawiam, analizuję, ale nic jednoznacznego nie napisałam. a wy od razu, po kilku moich postach "dno" itp.

wygadany, przystojny, z poczuciem humoru, inteligentny, szanujący kobiety, wrażliwy
zwątpiłam to musi być troll, nie uwierzę, że są na tym świecie tak naiwne dziewczyny.
69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-12, 13:29   #108
julaa77
Raczkowanie

ale w jaki sposób ma mi ta dorosła osoba pomóc i w czym pomóc?

Medousa - zawsze był dla mnie miły, kulturalny, nawet jak zrywał znajomość to był uprzejmy. nie pisał nic że jestem szmatą/zdzirą bo zrobiłam coś za szybko. to on prędzej może mówić że go kobiety nie szanują bo jego była chamsko go potraktowała.
Stary 2015-04-12, 13:31   #109
bceb01c221ea3319abad6ab25f068feed7228d52_657f8c47e3c47
Konto usunięte

Cytat:

Ja się poddaję. Autorka wciąż widzi w nim księcia na białym koniu i pewnie tak pozostanie. Może jak kolejne rozczarowanie ją bardziej zaboli, to zacznie się uczyć na własnych błędach.
bceb01c221ea3319abad6ab25f068feed7228d52_657f8c47e3c47 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-12, 13:34   #110
kalincia
BAN stały

Cytat:

I daje się lizać na pierwszym spotkaniu. Nie zapomnij o tej zalecie. To, że nie postawiłaś na nim krzyżyka świadczy tylko o twej naiwności, dziewczyno. Tak, to dno, skoro w taki sposób zaczyna znajomość z nastolatką. To, co napisałaś jest wystarczająco jednoznaczne, by jego ocenić jako dno. Gdzie ten szacunek dla kobiet i wrażliwość, w nadstawianiu członka i odbytu do lizania przy pierwszej okazji? Umówił się na seks i dostał, co chciał, a ty wystawiasz działa do "walki o związek". Nie uwierzysz, ale dorośli czasem jednak wiedzą lepiej, szczególnie w przypadku zadurzonych gimnazjalistek, które "z miłości zrobią wszystko" dla nowopoznanego w internecie chłoptasia, mówiącego to, co chcą usłyszeć i dostającego w zamian, co chce.
Stary 2015-04-12, 13:46   #111
danana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
I daje się lizać na pierwszym spotkaniu. Nie zapomnij o tej zalecie. To, że nie postawiłaś na nim krzyżyka świadczy tylko o twej naiwności, dziewczyno. Tak, to dno, skoro w taki sposób zaczyna znajomość z nastolatką. To, co napisałaś jest wystarczająco jednoznaczne, by jego ocenić jako dno. Gdzie ten szacunek dla kobiet i wrażliwość, w nadstawianiu członka i odbytu do lizania przy pierwszej okazji? Umówił się na seks i dostał, co chciał, a ty wystawiasz działa do "walki o związek". Nie uwierzysz, ale dorośli czasem jednak wiedzą lepiej, szczególnie w przypadku zadurzonych gimnazjalistek, które "z miłości zrobią wszystko" dla nowopoznanego w internecie chłoptasia, mówiącego to, co chcą usłyszeć i dostającego w zamian, co chce.

nie ma sensu tłumaczyc ona i tak wie swoje
danana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-12, 13:48   #112
julaa77
Raczkowanie

kalincia, to ty nie masz szacunku do ludzi jak po mnie i po nim ciśniesz. być może mnie wykorzystał a być może ma takie luźne podejście do seksu. to że lubi takie rzeczy to nie znaczy że nie szanuje kobiet.
Stary 2015-04-12, 13:54   #113
kalincia
BAN stały

Cytat:
kalincia, to ty nie masz szacunku do ludzi jak po mnie i po nim ciśniesz. być może mnie wykorzystał a być może ma takie luźne podejście do seksu. to że lubi takie rzeczy to nie znaczy że nie szanuje kobiet.
Ciebie nie wyzywam, chyba że nazwanie cię nastolatką i gimnazjalistką jest obraźliwa, a do takich typów, jak ten wylizany szacunku mieć nie mogę, skoro on nie szanuje ciebie na tyle, że kłamie, udając normalnie zainteresowanego związkiem, by osiągnąć swój cel.
Na luźny seks oczywiście może się umówić spokojnie dwoje ludzi, ale nie jest to czysta relacja, jeśli jedna strona robi, co robi, nawet bez przyjemności, bo liczy na miłość, a druga bawi się tym i radośnie się nadstawia do obsługi.
Stary 2015-04-12, 14:03   #114
julaa77
Raczkowanie

a skąd wiesz, że udawał zainteresowanego? może faktycznie był mną zauroczony, ale spotkał się dwa razy i stwierdził, że nie jestem dla niego? szczególnie że na drugim spotkaniu byłam w trochę gorszej formie za co go potem przeprosiłam. różne są przyczyny, nie można mówić od razu o wykorzystaniu.
Stary 2015-04-12, 14:06   #115
Evermore96
Przyczajenie

Brak mi słów.
Masz dopiero 15 lat... Zajmij się nauką, a nie szukaniem internetowych znajomości. Najprawdopodobniej on Ciebie tylko wykorzystał, a Ty dałaś się nabrać po prostu. Jesteś taka młoda jeszcze, całe życie przed Tobą. Miej szacunek dla samej siebie i dla swojego ciała. Nie marnuj sobie życia.
Evermore96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-12, 14:48   #116
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
Specjalistka...
Jeśli od dawna jest to ten sam zaufany partner, żadna prezerwatywa cy chusteczka nie jest potrzebna. W przypadku jednorazowego kontaktu - tak, chociaż ja nie wyobrażam sobie takiego seksu bez bliskości i sporego wspólnego stażu.
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Co jeszcze możesz mu wylizać, żeby powalczyć?
O co chcesz walczyć, o facecika, który na pierwszym spotkaniu nadstawił ci się do lizania Nie widzisz, że to jest dno, nie porządny facet do związku? Nie wiesz, że takich spotkań z innymi mógł przed i po tobie mieć wiele? Dużo bowiem jest naiwnych nastolatek, które "zrobią wszystko z miłości" po tygodniu pisania?
Jestem z moim facetem 5 lat ponad i nie wyobrażam sobie lizać go... Nie. Brzydzą mnie ludzkie odbyty. Na szczęście mojego faceta takie dziwadła nie kręcą.

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:

Szanujący kobiety, wrażliwy. Czy to się nie kłóci z zabieraniem małolat do samochodu w celach seksualnych?
Ale nie dość! Autorka zna go. Widziała go dwa razy. Poznała go od dupy strony (przepraszam za kolokwializm, ale nie mogłam się powstrzymać). Nic tak nie wiąże ludzi jak seks oralny w samochodzie.

Stary 2015-04-12, 14:50   #117
201607121236
Konto usunięte

Cytat:

Ale przeciez go nawet dobrze nie znasz
201607121236 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-12, 14:53   #118
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
a skąd wiesz, że udawał zainteresowanego? może faktycznie był mną zauroczony, ale spotkał się dwa razy i stwierdził, że nie jestem dla niego? szczególnie że na drugim spotkaniu byłam w trochę gorszej formie za co go potem przeprosiłam. różne są przyczyny, nie można mówić od razu o wykorzystaniu.
Cóż mogę rzec na takie argumenty? Facet spotkał się dwa razy na seks, potem powiedział, że "dziękuje za znajomość". Na pewno ma to drugie dno. Pewnie przestraszył się Twoich umiejętności i doświadczenia.

Powiem Ci coś. Kobiety w oczach mężczyzn dzielą na dwie grupy: na raz i na całe życie. Zgadnij gdzie się znajdujesz?
Daleko jestem od wyzywania kobiet dorosłych od "szmat" za złe prowadzenie się, sama święta nie jestem, ale żaden porządny mężczyzna nie zainteresuje się laską, która na pierwszej randce pakuje usta w majtki faceta. Sama bym nie zainteresowała się taką kobietą. Mężczyźni, który śpią ze wszystkim co się rusza także nie tykam.

Jak ja sobie wyobrażę lizanie niemytych części ciała faceta (chyba że w samochodzie ma prysznic) to jakoś mi dietę lepiej trzymać. Na coś się ten wątek przydał.

Stary 2015-04-12, 15:08   #119
olenkasz
Zakorzenienie

trololololololololo.
Stary 2015-04-12, 15:23   #120
julaa77
Raczkowanie

Cytat:
Szanujący kobiety, wrażliwy. Czy to się nie kłóci z zabieraniem małolat do samochodu w celach seksualnych?
Ale nie dość! Autorka zna go. Widziała go dwa razy. Poznała go od dupy strony (przepraszam za kolokwializm, ale nie mogłam się powstrzymać). Nic tak nie wiąże ludzi jak seks oralny w samochodzie.
wg mnie się nie kłóci. poza tym on też jest młody.

Cytat:
Cóż mogę rzec na takie argumenty? Facet spotkał się dwa razy na seks, potem powiedział, że "dziękuje za znajomość". Na pewno ma to drugie dno. Pewnie przestraszył się Twoich umiejętności i doświadczenia.

Powiem Ci coś. Kobiety w oczach mężczyzn dzielą na dwie grupy: na raz i na całe życie. Zgadnij gdzie się znajdujesz?
Daleko jestem od wyzywania kobiet dorosłych od "szmat" za złe prowadzenie się, sama święta nie jestem, ale żaden porządny mężczyzna nie zainteresuje się laską, która na pierwszej randce pakuje usta w majtki faceta. Sama bym nie zainteresowała się taką kobietą. Mężczyźni, który śpią ze wszystkim co się rusza także nie tykam.

Jak ja sobie wyobrażę lizanie niemytych części ciała faceta (chyba że w samochodzie ma prysznic) to jakoś mi dietę lepiej trzymać. Na coś się ten wątek przydał.
nie wiem co on czuł. może i jest dupkiem, ale może to ja spieprzyłam sprawę. co do lizania to przed przyjazdem się wymył tam i ogolił.

wredna biedronka - znam go lepiej niż wy.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości