|
|
#1291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Cytat:
Cytat:
O tym oczyszczaniu też pomyślałam,mam nadzieję że to tylko od jedzenia. |
||
|
|
|
#1292 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cos dopisz mi proszę wizytę 7 maja. Merci Dawno nie było u nas Soleil Rouge
|
|
#1293 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super, ze wszystko dobrze. Jednak nie mozesz w Profamilii? ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
Mam nadzieje, ze bedzie OK z nadgarstkiem. Moje dwa tez wczoraj obudzily sie po 4:00 i zaczely sie szalenstwa. Po 5:00 musialam wstac i nakarmic je. |
||
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomogło dopiero częste odciąganie laktatorem |
|
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laktator nie dawał rady...
|
|
|
|
|
#1296 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
gin mi powiedział, że jak chciałabym tam to żeby zapisać sie tam do lekarza...a przecież nie będę zmieniać pod koniec ciąży gina
|
|||||
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam Wam wcześniej napisać, że jakiś nieznajomy darczyńca podłożył nam pod drzwi matę edukacyjną i ciuszki chłopięce, ale już okazało się, że to Tża siostra była tak późno, że już spaliśmy i nie otworzyliśmy jej drzwi
![]() Byłam z Tżem na spacerze.. Droga powrotna była już taka powolna, bo wszystko mnie zaczęło boleć Nawet nie mam nospy w domu
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wybrała się o odpowiedniej porze my wczoraj byliśmy na takim dłuższym spacerku, i gdyby nie potrzeba sikuuu i spinający sie brzuch mogłabym jeszcze pochodzić tęsknię już za dobrą formą
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie przyszłe Mamusie
![]() Przepraszam, że Wam się tutaj wcinam, ale pomyślałam, że może będziecie zainteresowane. na swoim blogu wraz z Blogosferą Canpol organizuję konkurs, w którym do wygrania są: Laktator, wkładki laktacyjne oraz podkłady poporodowe, więc myślę, że każdej z Was by się mogły przydać, a zasady są banalnie proste ![]() Zapraszam TUTAJ i życzę spokojnych tych ostatnich miesięcy i łatwych porodów Ewelina |
|
|
|
#1300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jeju, połóż się odpocznij, może chociaż magnez łyknij jak masz kurde zrobiłam zamówienie na gemini, wyszło 500,65zł ![]() na szczęście 140zł to bratowej
11.05.2015, godz. 13.30 Edytowane przez justi699 Czas edycji: 2015-04-12 o 18:18 |
||
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Irmusia dopisane
tz byl w sklepie to kupil mi wafle ryzowe i sucharki bo cos zjesc musze.
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mehja albo o butelce wina ![]() Myboyismine rośnie pieknie![]() Cos a wspomniana już czekolada? albo gorzkie kakao?Dziewczyny macie już problemy z oddychaniem? Nie tym po wysiłku tylko nawet nic nie robiąc? Bo mnie właśnie dopadło. Mala chyba mocno naciska bo jak leżę, siedzę, to nie moge złapać oddechu, czuje nacisk między zebrami i serce mi wali jak szalone
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-04-12 o 18:33 |
|
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o oddychanie to mam tak juz od jakiegos czasu
|
|
|
|
|
#1304 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z tym ze bez zrobienia zdjęcia pewnie dentysta nic nie poradzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Somersby Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1305 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wez cieply prysznic, zjedz gorzką czekoladę i poczekaj do jutra. A jak nie przejdzie to idz do gina, żebyś się nie odwodniła, jak już tu dziewczyny pisały. Położna na szkole rodzenia mówiła, że biegunka jest przed porodem, poza tym syndrom gniazda, nagle kilka dni wcześniej kobieta dostaje szwunga do sprzatania mieszkania lub sprawdzania całej wyprawki. Także spokojnie, to jeszcze nie to trzymam kciuki Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Szuu a jak babcia? Ze stomą można długo żyć, ważne, żeby się serduszkiem dobrze zajęli. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No tak, nudzi sie to psoci. Moje tez czesto rozrabiaja jak im sie nudzi ale bawia sie E sobia. Gonia sie na zmiane, bawia w chowanego ale duzo czasu tez spedzaja osobno. Jeden jest bardzo towarzyski i musi ze mna robic wszystko, lacznie z myciem wlosow czy manicure drugi jest bardziej wycofany i lubi swoimi drogami chodzic.Ale ponoc dla kotow obserwoeanie drugiego kota jest bardzo interesujace. A Twoj jest wychodzacy? W jakim jest wieku? Jaki kolor? |
|
|
|
|
#1307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do problemów z oddychaniem to też je mam
Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2015-04-12 o 19:26 |
||
|
|
|
#1308 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a magnez masz? już myślałam, ze tylko mi brzuch się spina jak chodzę ale widzę, że wy też tak macie? Cytat:
Cytat:
)
|
|||
|
|
|
#1309 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1310 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
łykam aspargin 3x1, tam chyba też jest magnez z tego co kojarzę ![]() Cytat:
![]() Bałam się tego ciepłego prysznica.. naszły mnie myśli, że ta ciepła woda spowoduje skurcze ale przeszło już ![]() Cytat:
|
|
#1311 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez sie spina jak chodze czy nawet siedze.
Jestem przytloczona ogromem rzeczy i ciuszkow nie mam poprostu gdzie tego wszystkiego chowac masakra :/ nawet nie chce wiedziec jak bedzie wygladac moja sypialnia po skreceniu lozeczek |
|
|
|
#1313 |
|
Konto usunięte
|
Marei nic nie wiem, dziadek nie odbiera telefonu, ale to dobry znak chyba- pewnie go wpuścili i siedzi z babcia
Uff dobrze ze nie jestem z tymi "prądami" sama bo juz miałam głupie myśli ![]() Kejti Dobrze ze sie przyznała ze to ona bo znając np mnie to bym wkręcała , ze nie wiem o co chodzi żebyś głowiła sie od kogo ![]() Cos oooo rany, ja tak dzisiaj o tym przeczyszczeniu myślałam W ogóle moje myśli oststnio koło tej nieszczęsnej kupy chodzą, dzisiaj znowu miałam sen o tym ![]() Z oddychaniem nie mam problemu, za to dzis wyjątkowo mocno czuje kopniaki, aż cały brzuch "chodzi". I wreszcie nazarlam sie kiełbasy z grilla ![]() A na koniec dnia nareszcie udało mi sie kupić szpilki! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu sny o kupie
Pokazuj szpile! |
|
|
|
#1315 |
|
Konto usunięte
|
Cos wybacz
Ale dla równowagi napisałam tez o kupie, wiec powinno sie wyrównać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest kastrowany norweg, nie wychodzi. Wychodził na smyczy, ale wtedy ciągle przy drzwiach siedział i płakał, że chce wyjść. Kolor ma kremowy z bursztynowym? sama nie wiem ![]() Cytat:
na dwójkę. Tylko wyprawki to musisz chyba mieć naprawdę całe kartony ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1317 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale za to szczęście będzie podwójne---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
Nie wiesz o czym mówisz Ja bym się dobrowolnie nigdy nie zdecydowała, gdyby tak był wybór na początku ciąży: 1,2,3... dzieci![]() Cos nie bierz tego do siebie oczywiście
|
|
#1318 | |||
|
Rozeznanie
|
Masija mam nadzieje, ze jak najszybciej wypuszcza Cie do domku
Ale z tego co piszesz to jakieś cuda się dzieją w tym szpitalu trzymaj się ![]() Cytat:
nie dziwię się, że złapałas dola. Ale pocieszaj się tym, że u ciebie, z dzidzia wszystko w porządku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnie, że się odzywasz. Super, że wszystko się dobrze potoczyło![]() Szuuu bardzo mi przykro z powodu babci. Życzę dużo zdrowka A ja się witam juz poweekendowo i w 33tc![]() Mam coraz większy apetyt i coś czuje, ze dopiero teraz przytyje dużo na razie jest 2 kg na plus ![]() I czuje się strasznie ociezale, wiecznie zmęczona i sił brak, a poza lezeniem nic nie robie brzuch twardnieje jak chodzę, siedzę a nawet leżę na wznak. Znowu jak leżę na lewym boku to mała boksuje mi w trzustke Kupiłam sobie wreszcie koszule do szpitala na ryneczku w sklepie i juz jestem prawie gotowa. A w ogóle w domu mam remont i do końca tygodnia mieszkam u mamy. Jak tylko wrócę do siebie pakuje torby, bo juz mam stresa
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matko koleżanka mi właśnie napisała, że ona na moim miejscu poszła by na cesarke, bo po naturalnym często się zdarza, że źle zszyją tam na dole... takiego newsa jeszcze nie słyszałam. |
|
|
|
|
#1320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piekny jest haha ma charakterek. Moj Tz tez sie nie chcial dlugo zgodzic, musialam go bardzo przekonywac. Wiadomo koszt wiekszy. Teraz mi mama truje glowe, ze to glupota 2 koty i dziecko, ze siersc i takie tam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

Cos, jak coś dopisz mi wizytę na 8 maja 

zamiast cieszyć się, że spokój, tz nie ma i nie marudzi, to zaczęłam się martwić różnymi sprawami i nie mogłam zasnąć. Przed 4 wstawałam kolejny raz do toalety i obudziłam kota już na dobre :/ dopiero po 5 poszliśmy spać.
Laktator nie dawał rady...

albo gorzkie kakao?
My wczoraj bylismy na ognisku i objadlam się kielbaskami jak mops

W ogóle moje myśli oststnio koło tej nieszczęsnej kupy chodzą, dzisiaj znowu miałam sen o tym 

trzymaj się