|
|
#2731 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 9
Cytat:
![]() Gratulacje! Witamy Michałka![]() Cytat:
Cytat:
za usg i że możliwy jest poród snCytat:
![]() Ola Ja na swojego męża też wczoraj troszkę focha rzuciłam.. Bo popija piwo wieczorami. To mu tłumaczę, że to już 36 tydz i nigdy nic nie wiadomo. Jakoś chyba do niego nie dociera, że to już tuż tuż... Hania pisz nam tak więcej Kinga mam pytanie. Wiesz może, gdzie w Lbnie można kupić biustonosze Alles albo inne takie do karmienia?? |
||||
|
|
|
#2732 |
|
Zadomowienie
|
Crumble
Gratuluję Kochana Capri ![]() Byliśmy wczoraj przejechać się do B-B i kupiliśmy wózek przypadkowo
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ponawiam pytanko o materac...
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż odebrał mi wyniki GBS ujemny
|
#2735 |
|
Zadomowienie
|
Baset my mamy kokos pianka kokos coś takiego: http://allegro.pl/materac-dzieciecy-...tml?source=mlt wydaje się że jest ok
gryki się bałam, a lateksowe z havea dziewczyny polecały, ale mnie trochę ich cena zniechęciła.
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Fistaszek sama nie wiem co bym wzięła :/ ja kupowałam z taką myślą, że i tak go będziemy używać chwilę tylko. Jeśli to ma być Wasz docelowy materac to bym pewnie dopłaciła i wzieła lepszy. Tylko czy ten pianka kokos jest lepszy i w czym to pojęcia nie nam :/
Scotasia ja alles przez internet zamawiałam z ich strony, fajne do karmienia były w triumphie też, ale przyznam szczerze, że teraz do szpitala zamówiłam sobie nowe sportowe z gatty i po porodzie pojadę na zakupy stanikowe. Myślałam o tych z hm
|
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sama pianka? bo znalazłam takowy w jysk. Dziękuje Jagodowa ![]() Myszka, to super, że ujemny
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2739 |
|
Zadomowienie
|
Capriola to dawaj znać, jakbyś coś już wiedziała
jesteś w tym szpitalu, w którym chciałaś rodzić? ![]() Myszonka za wizytę i trzymam kciuki, żeby się udało sn ![]() Scotasia mój to samo.. piweczko wieczorem, a potem ja się stresuję, że jakby coś się działo, to nie ma kto ze mną do szpitala jechać. Wkurza mnie to. I też się boję, że nie ogarnę dwójki. Boję się zazdrości Kuby, boję się, że będę chodziła jak zombie i nie będę miała na nic siły i boję się czy Kuba nie przyniesie mi jakiś choróbsk ze żłobka w pierwszych 3 miesiącach.. Byłam w lumpie Dla Franka nic nie upatrzyłam,bo nie było nawet takich małych dziecięcych, ale Kubie kupiłam w końcu koszulę elegancką za 2 ziko i dla siebie sukienkę za 15 zł taką ze skórzanymi wstawkami na ramionach i małymi ćwiekami ze Stradivariusa. O dokładnie taką: http://www.signus.pl/obrazy/produkt/...sukienkabe.jpg i jestem zadowolona, bo na Taty 50 urodziny sobie ją ubiorę i może na chrzest, jak nic innego nie dorwę
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam pianka gryka kokos.
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny!
![]() Fistaszku, uwielbiam kute łóżka
|
#2742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Przede wszystkim CRUMBLE ogormne gratulacje Czekam na dalsze wieści! ![]() Cytat:
I podziwiam że masz siły chodzić jeszcze po lumpeksach A jak z Tż? maja bardzo pozytywne opinie słyszałam o biedronkowym kremie be beauty tym czerwonym Cytat:
Też tak raz zrobiłam i zamiast paznokci miałam papier. Ratowałam się serum z biovaxa ![]() ![]() myszonka super info ! Jej ja już chcę niedziele i mojego kochanego Tż
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś kiecka super ! I ta cena
|
#2744 |
|
Zadomowienie
|
Loluska dziś było ciężko, bo mnie ten kręgosłup od wczoraj boli strasznie, ale stwierdziłam, że za miesiąc już w ogóle nie będę miała siły chodzić więc jeden mały wypadzik nie zaszkodzi
![]() Co to mojego małża to jest średnio. Znaczy się staramy się jakoś normalnie rozmawiać, ale co chwile wychodzą jakieś pretensje... Na szczęście w tym tygodniu będę go widziała może przez kilka godzin, bo do 18 zawsze pracuje, a w tym tygodniu jeszcze ma różne wyjazdy, więc raczej będziemy się przez kilka minut dziennie widzieć, więc może to trochę pomoże, może jakoś zatęskni i zrozumie niektóre rzeczy, na to liczę. ![]() A do niedzieli już niedługo Zobaczysz raz dwa zleci
|
|
#2745 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Mi to jest normalnie przykro, bo w pierwszej ciąży mąż w ogóle prawie nie pił piwa. A teraz jakoś tak na luzie do wszystkiego podchodzi A w ogóle dobija mnie już to, że możemy dojść do porozumienia z imieniem dla malutkiej |
||
|
|
|
#2746 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa zaczynamy dziś 38 tydzień!
Mała już jest donoszona
|
|
#2748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A macie jakieś typy? Myślę, że jak się urodzi i zobaczycie, to od razu będziecie wiedzieli jakie imię pasuje
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, co do kremu, ja używam be beauty z biedronki, czerwonego. Lepszego nie znalazłam.
![]() Loluska a ja w sobote i niedziele będę sama, TŻ wyjeżdża Ciekawe kiedy przyjedzie koles z garderobą ![]() Bo ja juz chce wszystko poprać i poukładać
|
#2750 |
|
Zadomowienie
|
Loluska
jak ten czas leci ...aaaa SzaraMyszka za wyniki gbs'a
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska gratulacje!
Co do piwa to moj ma tak samo. Zapowiedzialam mu ze od kwietnia koniec z browarem na wieczor. Ale szkoda mi go czasem jak przyjezdza zj,..any jak kon po westernie i nie chce mu bronic tego piwka jak ja sie czuje dobrze. Zreszta wiem jaka jest jego granica i wiem ze.jakby.cos sie dzialo to i tak by pojechal. Najgorzej mnie wkurza ze od kiedy jestem w ciazy to ma mnie za kierowce. Zawsze jak pojedziemy do tesciow to on nawet sie juz nie pyta czy moze wypic tylko otwiera piwko z tesciem i pija a ja jiz mam powiedziane ze wracam... fakt ze przed slubem on wogole nie pil bo kierowal ale teraz mnie to wkurza
|
|
#2752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja bym chciała, żeby to była nasza wspólna decyzja. Proszę go więc o listę jego typów, z których mogłabym coś wybrać i się doprosić nie mogę![]() Mimi no dokładnie, ja tylko nie rozumiem jednego. Co w tym piwie takiego relaksującego jest, że oni muszą po całym dniu to wypić?!! Melisę albo miętę niech sobie piją Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2015-04-13 o 10:50 |
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Loluśka
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Scotasia - tez nie wiem... moj ma taki rytual ze kladzie sie na kanapie obok mnie, pije i gadamy sobie, opowiadamy o calym dniu. Nie wiem, moj szybciej zasypia po piwie, moze o to chpdzi ze to taki lek nasenny
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już szukam wyposażenia do mojego wózeczka .---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Ja mojemu piwa nie zabraniam. Jakoś na luzie do tego podchodze. |
|
|
|
|
#2756 |
|
Wtajemniczenie
|
loluska - gratki za donoszoną ciąże
Baset - ja mam pianka gryka kokos ![]() co do piwka wieczorem to jak wypije jedno to chyba nic się nie stanie, i tak od razu nie pojedziecie na porodówkę... wszędzie mówią, żeby poczekać trochę, policzyć skurcze, wziąć kapięl/prysznic, przegryźć coś... ze 2h albo i więcej zleci, procenty z piwka zdążą wyparować, gorzej gdyby pił coś mocniejszego ... ![]() w sytuacji awaryjnej, kiedy naprawdę trzeba by jechać od razu to zawsze można wziąć taxi ew zadzwonić np po tatę, brata, siostrę.. jeśli ktoś ma takie możliwości nie ma co panikować ![]() ej, dziś pobiłam swój rekord w nocy - wstałam 6 razy do toalety ![]() i miałam największą zgagę ever, Rennie nie pomogło, myślałam, że wypali mi przełyk a dziś wieje jeszcze bardziej niż wczoraj...
|
#2757 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=xhankax;51013938]Cudownie!!! Korzystam z każdej chwili, dlatego rzadziej tu zaglądam, wybaczcie. Nadrabiam czas ze starszą córka, młodsza kochana, dużo śpi wiec mam czas na wiele rzeczy. W domu wysprzatane, ugotowane, wczoraj zafarbowalam włosy bo wielkie odrosty i na pierwszym krótkim spacerze założyłam wreszcie obcasy
W środę idziemy się zważyć, ale Paulina tak dużo pije, że nie obawiam się o przyrost wagi Uwielbiam być mamą na cały etat <3Cytat:
![]() Wczoraj miałam tak tragiczny dzień, że najpierw błagałam córkę by już wychodziła a później aż wstyd się przyznać straszyłam ją, że oddam jej wózek i łóżeczko... a ona nic sobie z tego nie robiła Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2758 |
|
Wtajemniczenie
|
hej!!
![]() Crumble, gratuluję!! Pierwszy Michaś urodzony )Hanka, cudownie czyta się takie wiadomości.. ![]() Baset, my kupiliśmy materac lateks+kokos, z pokrowcem hevea medica Capriola, no to trzymam kciuki! Czyżby i u Nas porody zaczęły się na dobre? ![]() po wieści od Crumble nie wiem, co miałam pisać
|
#2759 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
hevea medica..kupiony i bardzo przyjemny wg mojej oceny ![]() Dzięki za linki do niań dziewczyny i za polecane kremy do rąk ![]() Biorę się za czyszczenie szuflad i układanie rzeczy w pokoju, bo się z ręką w nocniku obudzę i tyle..
|
|
#2760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Majeczka już donoszona
superrrCytat:
Ja swojemu też nie bronię wypić ale jedno i koniec. Jakby co od razu na porodówkę przecież nie będę jechała- przynajmniej godzinkę to zajmie więc już spokojnie będzie mógł jechać mocniejszych trunków na razie nie pije ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Ja dziś zaczynam 39tc i bardzo chciałabym być następna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

urodzony sn be znieczulenia. 

za wizyty!

Dla Franka nic nie upatrzyłam,bo nie było nawet takich małych dziecięcych, ale Kubie kupiłam w końcu koszulę elegancką za 2 ziko 

Też tak raz zrobiłam i zamiast paznokci miałam papier. Ratowałam się serum z biovaxa

.