|
|
#1471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
Tzn jeszcze jeden parametr czy ma być wysoka? W doniczce wyrośnie i utrzyma się ale żeby zoptymalizować jej żywot u Ciebie kieruj się wymaganiami trawy. Trawa w doniczce zazwyczaj jest niższa niż jakby w ziemi rosła. No i absolutnie odradzam siania z nasion ,bo się czeka jak głupek i nic nie che rosnąć , podobnie kupowanie kłączy przez neta, na 12 sztuk dobrze wyrosły tylko trzy , zapłaciliśmy za ni kilkanaście złotych za sztukę...A potem w brode sobie plułam jak pojecvhaliśmy do sklepu ogrodniczego a tam trawy w rozsadnikach , wyrośnięte ok 20-30 cm , gotowe do wsadzenia do doniczek., po kilka złotych od sztuki.... Bierze się taką trawę wsadza w doniczkę i gra , tylko dbać trza .---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-13 o 15:54 |
||
|
|
|
#1472 |
|
BAN stały
|
Mama czasami krochmali serwetki
W pralni stał u nas kiedyś wielki magiel, no i piec na węgiel też był (ostatni raz użyty na moją komunię - dwie ciotki uwijały się na dole, impra była na górze - brakowało tylko windy do potraw )
|
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale juz zanotowałam Lovela do testów i coś od Niemca ![]() Do większości ciuchów kolorowych używam płynów i jest ok. A tera pytanie namba zwei - co dajecie do szaf żeby był zapach i odganiał potencjalnych intruzów ![]() Olejki naturalne odpadają bo brudzą i szybko wietrzeją.
|
|
|
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zapach to niestety... Albo dobry płyn do płukania który lubisz i Ci odpowiada. Ja robię samoróbki z kartoników po olejkach czyli dziurkuję je szpilką wsadzam do środka płatek kosmetyczny nasączony olejkiem, wsadzam w kartonik , zamykam i do szafy. Potem trzeba zakraplać tylko jak wywietrzeje... Te sztuczne odświeżacze wkładane do szaf nie podchodzą mi
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Mam taki - Silan Perfume oils coś tam Kupne mi pasują nawet, ale za drogo i w tydzień jest po zapachu 3. Genialne!!!! A ma ktoś te drewienka zapachowe? Ile to trzyma zapach? Bo to takie naturalne w miarę i nie brudzi. Kupiłam se kiedyś saszetkę z Home& You, na szczęscie była na promo, mówię aaaaa spróbuję bo łądny zapach. No i po tygodniu zwietrzała, a w środku papier toaletowy, bez kitu taki szary Nasączony zapachem. Nie wiem ale w regularnej cenie to chyba z 8-10 zeta mogło kosztować
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-13 o 16:19 |
|
|
|
|
#1476 | ||
|
BAN stały
|
Bryza?! Rejczelka używa Bryzy, a później zdziwienie, że szarzeje
Pszprszm!!! ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
ja kiedyś ucięłam szmatkę z jakiejś starej koszulki, skropiłam olejkiem lawendowym i wrzuciłam do szafy. W razie potrzeby można olejek uzupełniać
|
#1478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak nie am co oszczędzać na proszku. Tylko co ja zrobię z resztą Nienawidzę marnotrawstwa i zagracenia. Gdzieś go będę musiała zużyć ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1479 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i te zwykłe mi poszarzył Więc kurde bele chyba tak zrobię, do białych/jasnych se kupie wypasiony proch - a na ręczniki ten się zużyje. Eeeech. Dla mnie pranie to sztuka, której nie opanowałam jeszcze. Np dżinsy, odwieczny problem, jako, że mamy tylko dwie pary, i obie są chuopina to z czym ej prać? Już zrobiłam sieciuniowy risercz i mi necik mówi, że najlepiej z niczym. To jedną parę dżinsów mam prać? Eeeech marność.---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- A pozostając w temacie, widział ktoś film "Brud" ? ![]() Brzmi jak coś dla mnie. |
|
|
|
|
#1481 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A te próbki perfum to skąd zamawiałyście?
Kupiłam sobie w lumpie jeansy z dziurami, mąż stwierdził, że mi odbiło
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1482 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Babcia trzymała w szafach perfumowane mydła między pościelami itp.
|
|
|
|
#1483 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
A daj spokój, ja jeansy piere z ciemnym/kolorowym - tiszerty, skarpety, bokserki itd. Cytat:
Cytat:
![]() Też! Mama do teraz ma chyba parę mydeł poupychanych
|
|||
|
|
|
#1484 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale w moim wieku to nie wypada
![]() Znowu moja rodzinna kamienica na tapecie http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/...ss-n89470.html Ciekawe czy znicze palą Kiedyś był boom po tym jak Grass dostał Nobla i nawet wycieczki japończyków tam docierały- trochę wstyd był, bo wtedy nie była taka odnowiona.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1485 | |
|
BAN stały
|
A kto tak powiedział? No chyba nie M.?
![]() Cytat:
Elegancko wygląda, a w porównaniu do tej obok to już w ogóle ![]() --- Czy u Was też jest taki wysyp rolkarzy w przedziale wiekowym 12-18? Mam wrażenie, że ta moda przyszła do nas tydzień temu, nagle
|
|
|
|
|
#1486 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() M. stwierdził, że mam w tym chodzić samotnie Nie marudził zbytnio, bo tanie były
|
|
|
|
#1487 | ||
|
BAN stały
|
Coś mi się pomyliło najwidoczniej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1488 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie jeśli chce się być pięknym i chudym ![]() po drugiej stronie ulicy ![]() W temacie prania się nie wypowiem bo nic odkrywczego nie mam do powiedzenia
|
||||
|
|
|
#1489 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ewusia jakby co to służę próbasem Madonny
|
|
|
#1490 |
|
BAN stały
|
Ty fit-terrorystko, Ty!
![]() --- Ona ma 20 lat?!
|
|
|
|
#1491 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1492 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1493 |
|
Wpisz tu zomzing
|
nom
Andersonówna ziemniak |
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Mąż się nie zna możesz powiedzieć mężu, że jeśli komuś odbiło to raczej jemu ![]() ![]() Piękne są takie dżiny, jakbym chodziła w spodniach to tylko w takich. Nawet jeśli kiedyś do takich schudnę, to i tak nogi mi się raczej nie wydłużą więc tylko z zazdrością oglądam sie za laskami w nich |
|
|
|
|
#1495 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowia, dużo zdrowia! 3 tygodnie to dużo czasu, ja Ci to mówię Cytat:
Wątpię, żeby tak on sam powiedział - pewnie się "domyśliłaś" że tak sądzi - no, chyba, że uważa, że spodnie z dziurami są dobre dla dzieci ![]() Wiecie, kochani, wszystkie Panienki - poza pollowa, są już u mnie I jeszcze komunikat dla Parabelli - ta wystawa również nie obędzie się bez muchy - starej muchy szaleję z obrazkiem do Aromatics Elixiru
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
A Ewusia Marchew napisała do mnie liścik - wezmę go sobie na szczęście, do portfela
Taki niby drobiazg, a cieszy i wzrusza
|
#1499 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzieki,ne pomyslalam ze sa gotowe sadzonki trawy Cytat:
![]() no so..ja nie wiedzialam ze jest taki krotki termin,ale wysle jutro
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
To moja wina - jestem matołem i za późno napisałam
![]() A teraz Polly musi co koń wyskoczy słać - tak to wygląda
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

Tzn jeszcze jeden parametr czy ma być wysoka? W doniczce wyrośnie i utrzyma się ale żeby zoptymalizować jej żywot u Ciebie kieruj się wymaganiami trawy. Trawa w doniczce zazwyczaj jest niższa niż jakby w ziemi rosła. No i absolutnie odradzam siania z nasion ,bo się czeka jak głupek i nic nie che rosnąć , podobnie kupowanie kłączy przez neta, na 12 sztuk dobrze wyrosły tylko trzy , zapłaciliśmy za ni kilkanaście złotych za sztukę...A potem w brode sobie plułam jak pojecvhaliśmy do sklepu ogrodniczego a tam trawy w rozsadnikach , wyrośnięte ok 20-30 cm , gotowe do wsadzenia do doniczek., po kilka złotych od sztuki.... Bierze się taką trawę wsadza w doniczkę i gra , tylko dbać trza .

)

Nasączony zapachem. Nie wiem ale w regularnej cenie to chyba z 8-10 zeta mogło kosztować

Jednak nie am co oszczędzać na proszku. Tylko co ja zrobię z resztą
Nienawidzę marnotrawstwa i zagracenia. Gdzieś go będę musiała zużyć 

Kiedyś był boom po tym jak Grass dostał Nobla i nawet wycieczki japończyków tam docierały- trochę wstyd był, bo wtedy nie była taka odnowiona.