|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Dziękuję Miki
![]() Muszę kupić tylko rajstopy w sprayu ![]() Badania podczas porodu były koszmarem, dużo większym niż sam poród. Ja również nie wspominam tego dobrze, z resztą mimo, że rodziłam dwie h i powinnam być szczęśliwa to i tak mam traumę Widziałam na blogu te lakiery od Rimmel
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham je na większe wyjścia, nogi wyglądają obłędnie ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Dobrze, że to już za nami i jakoś dałyśmy radę ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Nie używałam ich jeszcze
|
|
|
|
|
#3483 |
|
Konto usunięte
|
Cześć!
Od 2 dni w moim domu gości sokowirówka! Miki zazdroszczę Ci tylu prezentów od Rossmanna. Te lakiery są w cudnych odcieniach. Mam porozdwajane paznokcie na kciukach i czekam aż odrosną, bo najchętniej cały czas nosiłabym hybrydę.
|
|
|
|
#3484 |
|
Konto usunięte
|
Piękne kolory tych lakierów
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Asiu czy mogłabyś wstawić zdjęcie sukienki? Chciałam podejrzeć w albumie ale masz zablokowane dla nieznajomych
|
|
|
|
#3485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;50988885]Piękne kolory tych lakierów ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Asiu czy mogłabyś wstawić zdjęcie sukienki? Chciałam podejrzeć w albumie ale masz zablokowane dla nieznajomych [/QUOTE]A ja się zastanawiałam czemu nie widzę tych wszystkich zdjec Miki o których wszyscy piszą
|
|
|
|
|
#3486 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam mnóstwo opinii i dziewczyny pisały, że w ogóle nie brudzą ubrać. Nie, nie, myślałam o Light właśnie ![]() Pochwal się efektem na pazurkach ![]() Oj dzięki Bogu... Teraz już jest super, ale pierwszy miesiąc... Nie wiem mimo wszystko nadal jak się zdecyduję na drugie, nie wiem czy dam radę
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam obcisłą, białą sukienkę. Na szczęście bez problemu wyprała się Hehe chyba nie chciałabyś zobaczyć moich paznokci u rąk Chyba, że Ci stopy pokażę Może przy drugim będzie mniej bolało Ja też chciałabym mieć kiedyś drugie dziecko, ale to za kilka lat najwcześniej. Muszę zacząć rozglądać się za pracą Póki co mam jeszcze umowę z Lorealem, ale niebawem się to skończy. Chciałabym stanąć do normalnej pracy, mała jest już na tyle duża, że to dobry czas na przecięcie pępowiny ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Idziemy zaraz na spacer, trzeba korzystać z pięknej pogody
|
|
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Moniek, widzę, że usunęłaś wypowiedzi, ale wnioskuje,że pisałaś coś o świadomym decydowaniu się na dziecko, co nie? Wiesz, będą teraz refleksje wolnego ducha z problemami alkoholowymi
zrozumiałam, że wszystko co jest złe w dzieciach jest odbiciem ich beznadziejnych rodziców ![]() Niestety, taka prawda, praktycznie codziennie mam kontakt z jakimś dzieckiem a później z rodzicem i te pierwsze bardzo lubię, tych drugich nierzadko szczerze nienawidzę. A tak w ogóle to jest piękny, słoneczny dzień, a ja padam trupem bo mi się wczoraj bali zachciało. Do 4 nad ranem. To już nie na moje lata. Kiedyś lepiej znosiłam zarwaną nockę, w zasadzie funkcjonowałam normalnie. Teraz żegnam się z życiem, mam ochotę testament spisać.
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Człowiek nie młodnieje niestety. Od kiedy pracuję też na nocki, jakoś ciężej mi się żyje. Ciężko mi wstać do pracy jak mam na 19, jak mam na 7 to znowuż spać nie mogę. Może stres
![]() W czerwcu jadę do PL, mam już bilety. Zamierzam zaopatrzyć się w jakieś kosmetyki i może wodę utlenioną ![]() Lubię domową maseczkę z drożdży i wody utlenionej na twarz, ale o ile nie mam problemu ze zdobyciem drożdży tak już np wody utlenionej nie widziałam w żadnej z wielu aptek, jakie odwiedziłam. Jeszcze nadzieję mam w jednej z sieci polskich sklepów. Co do dzieci, to wiem, że chcę mieć. Jak byłam sama, to pogodziłam się z tym, że mogę ich nie mieć, lepiej być przygotowanym. Teraz z kolei gdzieś tam w głowie jakieś daaalsze plany się snują. Ale nie spieszy mi się, a problem w tym, że czas szybko płynie. Dzieci lubię od czasu do czasu i nie na długo, ale pewnie ze swoimi jest zupełnie inaczej
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie jestem gotowa na "zostalibyśmy dłużej, ale dziecko się u was nudzi i płacze".
Uwielbiam dzieci, naprawdę, potrafią poprawić humor w cudowny sposób, cieszą się z byle czego i są takie szczere, rozczulające i kochane. . Nie chcę urodzić pierwszego dziecka w wieku 30 lat, tylko wcześniej. A jak nie na raz to w małym odstępie czasu, o ile zdrowie pozwoli. Bo jak mam się czuć tak jak się czułam przed 1,5 miesiąca to kiepski materiał na rodzica. Chciałabym małą różnicę wieku. Dla dzieci, moim zdaniem, dobrze, a i człowiek "raz" w pieluchach siedzi. Na razie nie chciałabym rezygnować z leniwych niedzielnych poranków sam na sam z Tż. Pewnie, byłoby to by się kochało, dało radę i dbało, żeby miało jak najlepiej. Dla Tżta to dziecko każde tak samo wygląda, no fajne toto, malutkie rączki, paznokcie takie omójlosiejaktoobcinać, ale żeby się podniecał jakoś szczególnie to niezbyt. Ale mówi, że swoje to nieee, to inaczej,już wymyśla czego będzie uczył, teorie wychowania i w ogóle. Żeby w połowie był tak dobry w wychowywaniu jak w gadaniu o tym to będzie świetnym tatą. Chociaż, czasami myślę, że jeśli miałabym zostać na doktoracie to chyba teraz jednak byłby może i lepszy czas na dziecko? Najpierw wypadałoby samemu się określić, a ja to bym chciała kilka srok za ogon jednocześnie. ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- ' Cytat:
Jestem dumna , mamy sobotę, a ja już pokończyłam jakieś 80% rzeczy na uczelnię, zapowiada się luźniejsza niedziela. Mamy z Tż 7 rocznicę. Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-04-11 o 21:25 |
|
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Miki, cudowne włosy! Ja ostatnio podcięłam, ale niewiele widać poprawy co do kondycji. Chyba powinnam więcej obciąć. Do tego te siwe... czuję się tak staro . I muszę wrócić do wcierek, bo przyznam szczerze, że jakoś mało włosów mi się zrobiło ![]() Asia, sama w sobie ta sukienka dla mnie jest za "bogata", chociaż krój jak najbardziej w moim stylu, to jednak dopiero na Tobie doceniłam urok tej sukienki. Będziesz wyglądała przepięknie, strasznie mi się podoba ta sukienka na Tobie! Co do dzieci - mnie przerażają wydatki na dziecko. Wiem, że chciałabym mieć kilkoro dzieci, np. czworo. To dużo, wiem, ale takie mam marzenie, oczywiście przyjmę to jak będzie, poza tym to nie tylko ode mnie zależy. Wiem jednak w stu procentach, że nie chciałabym mieć dziecka na początku małżeństwa, ale po czasie, np. po roku zacząć starania. P. ma tak samo. Niestety tego też nie da się na sto procent zaplanować . Na dziecko byłam gotowa - o dziwo! - przed rozpoczęciem związku, a teraz będąc z kimś chcę się skupiać w stu procentach na Nas i nie myślę o dzieciach.---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Bell, gratulacje! Ja się pogubiłam ile miesięcy nam już stuknęło ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Byłam wczoraj na bazarze i tyle pięknych rzeczy... spodnie, marynarki, narzutki i pastelowe koszule. Ten sweter mi się podoba: http://www.house.pl/pl/pl/ona/kolekc...86-99x/sweater , coś w tym stylu bym chciała.
|
#3493 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny
Wróciłam po weekendzie u Tż-ta. Odpoczęłam od domu. Dzisiaj pierwszy odcinek nowego sezonu ''Gry o tron'' a ja nie mam HBO Jak żyć? ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Widziałam nową reklamę z Claudią Schiffer (nie wiem czy tak się to pisze ). Zachorowałam na tą najnowszą serię Szwarzkopf Essence Ultime do włosów blond
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;51018090]Cześć Dziewczyny
Wróciłam po weekendzie u Tż-ta. Odpoczęłam od domu. Dzisiaj pierwszy odcinek nowego sezonu ''Gry o tron'' a ja nie mam HBO Jak żyć? ![]() [/QUOTE] Ale masz internet, a w internecie są już 4 odcinki.
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny ten sweter z House
Jak z asortymentem w New Look w Tarasach? Duży wybór torebek i butów? Zamówiliśmy małej wózek Ostatecznie zdecydowaliśmy się na Baby Design Enjoy fioletowy |
|
|
|
#3496 |
|
Konto usunięte
|
Wiem, że są na internecie ale bez lektora
|
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;51026043]Wiem, że są na internecie ale bez lektora [/QUOTE]Napisy są
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam wielki plan zrobienia dziś devolay'ów (?) z pieczarkami, cebulką i serem, ale nie mam tłuczka. Szukałam tutaj w pobliskich sklepach i nie znalazłam
![]() Dziewczyny nie spojlerójcie tylko, bo my z TŻ zawsze w tyle, nie ma czasu oglądać. A też nie chcę zaczynać oglądać teraz, bo to "tylko" 4 odcinki. Wolę dłuższe seanse
|
#3501 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Może Marysia myślała, że pytam o Złote Tarasy, nieprecyzyjnie napisałam. Chodziło mi oczywiście o Zamkowe w Lublinie
|
|
|
|
#3503 |
|
Konto usunięte
|
Moja siostrzenica zaczyna wydawać odgłosy wyrazopodobne. Najlepiej wychodzi jej ''baba''
![]() Mam dzisiaj wolne więc porysuję. Stoję w miejscu a tyle portretów czeka
|
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;51030441]Moja siostrzenica zaczyna wydawać odgłosy wyrazopodobne. Najlepiej wychodzi jej ''baba''
![]() Mam dzisiaj wolne więc porysuję. Stoję w miejscu a tyle portretów czeka [/QUOTE]Rysujesz portrety?
|
#3505 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.opiniodajnia.pl/gazetka-p...c_location=ufi Rozpusta
![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Masz jakieś portfolio? Rysujesz na zamówienie?
|
#3507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie z pięści. Nie wiem dlaczego (?), o co pytasz, ale klasyczny de vollaile jest z masełkiem i przyprawami, inny farsz to po prostu jakieś tam roladki. ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() Póki co nadrabiamy Borgiów i House of Cards. A ja chyba wrócę do PLL, bo teraz siedzę tydzień na zwolnieniu i nie mam co oglądać.
|
|
#3508 |
|
Konto usunięte
|
Portfolia nie mam. Rysuję głownie do szuflady
Rysunki umieszczam na swoim fb. Ostatnio narysowałam swojego Tż-ta i wszyscy byli zachwyceni. Parę znajomych poprosiło o swoje portrety i tak się to zaczęło. W każdym razie pieniędzy za to nie biorę. Satysfakcją jest dla mnie zadowolenie osób , które uwieczniam na kartce
|
|
|
|
#3509 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;51030441]Moja siostrzenica zaczyna wydawać odgłosy wyrazopodobne. Najlepiej wychodzi jej ''baba''
![]() Mam dzisiaj wolne więc porysuję. Stoję w miejscu a tyle portretów czeka [/QUOTE]O, super, pokaż coś kiedyś, uwielbiam oglądać prace innych
|
|
|
|
#3510 |
|
Konto usunięte
|
Najwięcej mam rysunków Tż-ta
Edytowane przez 60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed Czas edycji: 2015-04-14 o 12:47 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

Kocham je na większe wyjścia, nogi wyglądają obłędnie
Mam porozdwajane paznokcie na kciukach i czekam aż odrosną, bo najchętniej cały czas nosiłabym hybrydę.

Miałam obcisłą, białą sukienkę. Na szczęście bez problemu wyprała się
Ja też chciałabym mieć kiedyś drugie dziecko, ale to za kilka lat najwcześniej. Muszę zacząć rozglądać się za pracą

Jak żyć?