Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)! - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-14, 19:41   #1801
k a j a
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Tak myślę, że chciałabym jakoś ożywić kącik dla Małego jakimiś obrazkami. Te na allegro mi się nie podobają. Wiecie gdzie jest większy wybór?
Ja wybrałam trzy kotki na tej dawanda

A co do wód powiedział ze od początku tak mam, z blanka tak samo, ogląda je co miecha i są zawsze tak samo więc powiedział że jest ok.

Dzięki dziewczyny za kciuki ;* mam wykupiony net więc.o ile mi nie skończysię to będę

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 19:52   #1802
country111
Zakorzenienie

Cytat:

Kupiłaś coś fajnego?
Wylądowałam w Carrefourze i kupiłam koszulkę dla tżta w reserved. Były też fajne ciuszki dla maluchów ale ceny bez szału a już troche nazbierałam. Tłum ludzi walczył na samie o skarpetki po 50gr
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 19:53   #1803
Cos_
Zakorzenienie

Myboy dlugo juz spokojny.?
Kaja moze pobyt w szpitalu nie bedzie taki dlugi zeby ci neta braklo a jak wspollokatorki na sali,masz jakies.?
Stary 2015-04-14, 20:00   #1804
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Myboy dlugo juz spokojny.?
Kaja moze pobyt w szpitalu nie bedzie taki dlugi zeby ci nenota braklo a jak wspollokatorki na sali,masz jakies.?
No mam 3gb więc tyle ile mogę na tel to.powinno styknac :p

Wspollokatorki mam dwie takie młode, jedna z tp na czerwiec a druga na lipiec i ta pierwsza spoko ale ta druga mnie wkurza

Lena
Stary 2015-04-14, 20:02   #1805
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość

Wspollokatorki mam dwie takie młode, jedna z tp na czerwiec a druga na lipiec i ta pierwsza spoko ale ta druga mnie wkurza
a czym ??

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 20:14   #1806
201710041131
Konto usunięte

Hej, wróciłam z Ikei, kupiliśmy drugą wanienkę (do domu rodziców) ale przy naszej wygląda trochę słabo Za to kolorystycznie będzie pasowała tam, bo pokój jest zielony Oprócz tego ręcznik taki: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50264263/ i ochraniacz na materac. No i takie tam pierdoły dla nas, dla mnie wino bezalk. i wino musujące bezalk.

I pani mi ustąpiła miejsca w kolejce dla ciężarnych

Cytat:
Jestem już po wizycie. Kolejną mam za 1.5 tyg. Muszę dużo odpoczywać i pić co najmniej 2 litry wody, bo mam trochę niski poziom wód płodowych. Norma jest od 5, ja mam 7.
Piję bardzo dużo, bo ciągle mnie suszy, ale może za mało odpoczywam. Kiepsko, bo nie nawykłam do leżenia. Z Małym wszystko ok. Waży 1,6 kg na 30 tydz.
Oj to odpoczywaj
Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Też wolę drewniane. Znalazłam inne i chyba wezmę taki wzór
Ja też mam drewniane, wydaje mi się, że te ze styroduru dzieciak może potem obdłubywać

Bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Dziewczyny kojarzy mi się że któraś zamawiała rożek stąd http://allegro.pl/rozek-becik-niemow...250964623.html
jak z jakością? biorę stąd koszule nocną i zastanawiam się czy nie dorzucić rożka
Ja go mam! on nie jest usztywniany kokosem tylko pianką i dlatego taki tani, ale jakość bardzo dobra, jak chcesz to mogę obfocić go

Cytat:

A czym Cię wkurza?
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 20:17   #1807
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
To pokaż swój! Prosimy

pokaże jak bedzie skończony, trzeba dowiesić półke, musze kupić tą lampke, łóżeczko musi dojść.....narazie mam tylko wizje

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość

ja też po wizycie. Jutro zaczynam 33 tydzień i mały waży 2,2kg. Wszystko ok nowy lekarz super, zrobił badania krwi na przeciwciała i na HELLP. Zupełnie inaczej niż moja poprzednia gin.

.
super

Cytat:

Melduje się ze szpitala, jestem po pierwszych sterydach, po ktg, nic nie wyszło jedynie dwa małe spięcia także ok i leze teraz po pompą magnezową, jutro usg. Mam nadzieję że w piątek wyjde :prosi;
no to trzymamy kciuki za szybkie wyjście

byliśmy w biurze projektowym.....fak, jest jeszcze tyle rzeczy do załatwienia że chyba w tym roku z budową nie ruszymy jutro od rana biore sie do roboty. skorzystam z tego że nie pracuje i jade do urzędu po jakieś plany i wyrysy i zamawiam geodete .....
a chociaż na fajnego faceta trafiliśmy.....widać że koleś ma pojęcie, wiele rzeczy potrafi polecić albo odradzić i jest konkretny
Stary 2015-04-14, 20:20   #1808
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Hej, wróciłam z Ikei, kupiliśmy drugą wanienkę (do domu rodziców) ale przy naszej wygląda trochę słabo Za to kolorystycznie będzie pasowała tam, bo pokój jest zielony Oprócz tego ręcznik taki: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50264263/ i ochraniacz na materac. No i takie tam pierdoły dla nas, dla mnie wino bezalk. i wino musujące bezalk.

I pani mi ustąpiła miejsca w kolejce dla ciężarnych

Oj to odpoczywaj
Ja też mam drewniane, wydaje mi się, że te ze styroduru dzieciak może potem obdłubywać

Bardzo ładne

Ja go mam! on nie jest usztywniany kokosem tylko pianką i dlatego taki tani, ale jakość bardzo dobra, jak chcesz to mogę obfocić go

A czym Cię wkurza?
Bo tak się mądrzy oo to miałam oo to mi podawali o a to to źle, q najlepiej mieć min trójkę dzieci rok po roku.. O.o
I takie tam mądrości :p

Lena
Stary 2015-04-14, 20:21   #1809
Domincia_1987
Zadomowienie

Kaja trzymam kciuki za to żebyś jak najszybciej wróciła do domku

Dziewczyny gratuluję wszystkich udanych wizyt odpoczywajcie

Szuu pieknie urzadzony kącik dla Maleństwa

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 20:25   #1810
Cos_
Zakorzenienie

Kaja to ze mna by sie nie dogadala,nie lubie takich madral
Stary 2015-04-14, 20:29   #1811
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
Hej nie Marei nie dostałam i nie dostanę bo jak zaszłam w ciąże to byłam akurat bezrobotna i musiałam wskoczyć na ubezpieczenie meza rosi: a jak u Ciebie z pomocą oprócz kindergeld orientowalas sie juz jak to wyglada? Tu chyba nie ma czegoś takiego jak becikowe
Są pieniądze na Mutterschutz, 13e dziennie z KK. U mnie pracodawca będzie dopłacał, żeby wyszło tyle, co wypłata.
Później są pieniądze na Elternzeit. Nazywa się to chyba Elterngeld, 12 miesięcy. Te chyba też powinnaś dostać, jeśli w zeszłym roku pracowałaś lub byłaś zarejestrowana w Arbeitsamt.
Trzecie to nowa pomoc, chyba Betreuungsgeld się nazywa. Elternzeit czyli wychowawczy trwa do 3 lat. Po roku Elterngeld jeśli opiekujesz się dzieckiem (lub osoba, która się opiekuje, np babcia ) możesz złożyć podanie o tą zapomogę, tzn dodatek to jest, bo chyba każdy dostaje i to jest chyba niecałe 150e, więc niedużo, ale zawsze to coś.
No i oczywiście Kindergeld.

Jak jesteś ubezpieczona u męża, to chyba też powinnaś dostawać w czasie Muterschutz to 13e dziennie. Zapytaj. To i elternggeld chyba każdemu się należy, ale wysokość jest zależna od wyplaty lub jej braku.

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Mi chyba też nie albo nic nie mówił.. Albo sprawdzał raz w 22 tc, nie pamiętam

Marei taki długi post dodałaś Gratuluję wizyty Na rozmiar 50 mam bardzo mało ubranek, zaledwie kilka, więc włożyłam je do innej szafy A na 68 wyłożę jak się skończy 56, wtedy w szafie będzie 62 i 68
Jak sprawdzają te wody?.mierzą coś na usg?

Długi nadrabiałam was od rana na komórce i nadrobić nie mogłam
Stary 2015-04-14, 20:35   #1812
k a j a
Zakorzenienie

Ja pierdziele wylazlo mi coś w moczu, powiedział ze antybiotyk jutro :/
Czuje ze nie wyleze do piątku. Ale z jednej strony to jak ma wyjść mocz jak kazali mi sikac na JUŻ. Bez mycia, z pierwszego strumiena a raczej kropelek bo mi się nie chciało siku. Jutro powiew więc mam nadzieję ze tam wyjdzie ok.

Lena
Stary 2015-04-14, 20:35   #1813
ultraviolwt188
Raczkowanie

Dziękuje za pomoc Marei, kuzynka mojego meza miała zespół HELLP miesiąc w śpiączce farmakologicznej ja utrzymywali dziewczyna uciekła śmierci dosłownie, miała cc w 32 tyg z powodu bardzo wysokiego ciśnienia krwi, takze dziewczyny wypytujcie o wszystko bardzo szczegółowo swoich lekarzy
Stary 2015-04-14, 20:45   #1814
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Kaja to ze mna by sie nie dogadala,nie lubie takich madral
Ja też nie... w ogóle denerwuje mnie jak ktoś komuś próbuje narzucić zdanie, np. Powinnas rodzić tak a nie tak, rob to a nie to grrrr no proszę! Jeszcze jak.ktos raz czy dwa razy da taką radę jest ok, to wtedy zrozumiałe, że to rada z dobrego serca, ale jak mędzi po raz 5 to... albo rob tak, bo ja tak robiłam i tak jest najlepiej. Od razu mi się niedoszła teściowa przypomina, grr (siła mi się wczoraj stąd ta irytacja, a spokojnie mogłaby stanąć obok T. jednej z nas, razem ze swoją córeczką)
Cytat:
No mam 3gb więc tyle ile mogę na tel to.powinno styknac

Kaja trzymam kciuki żebyś wyszła DUŻO wcześniej niż ci się limit skończy 3 gb to sporo.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
Dziękuje za pomoc Marei, kuzynka mojego meza miała zespół HELLP miesiąc w śpiączce farmakologicznej ja utrzymywali dziewczyna uciekła śmierci dosłownie, miała cc w 32 tyg z powodu bardzo wysokiego ciśnienia krwi, takze dziewczyny wypytujcie o wszystko bardzo szczegółowo swoich lekarzy
O matko... no mi właśnie gin powinna była robić badania krwi od lutego, żeby ubiec HELLP... a ostatnie badanie krwi miałam w styczniu. Nie licząc glukozy. Jakieś przeciwciała powinnam mieć też zrobione, wszystkie ciężarne koło 30tyg i też nic.
Przeraziłaś mnie tym HELLP... ale oby mi szczęście dopisywało (a raczej małemu ) jak dotychczas, że wszystkie niebezpieczne rzeczy, do których miałam warunki omijały nas. W końcu jeszcze tylko 8 tygodni
Stary 2015-04-14, 20:45   #1815
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie... w ogóle denerwuje mnie jak ktoś komuś próbuje narzucić zdanie, np. Powinnas rodzić tak a nie tak, rob to a nie to grrrr no proszę! Jeszcze jak.ktos raz czy dwa razy da taką radę jest ok, to wtedy zrozumiałe, że to rada z dobrego serca, ale jak mędzi po raz 5 to... albo rob tak, bo ja tak robiłam i tak jest najlepiej. Od razu mi się niedoszła teściowa przypomina, grr (siła mi się wczoraj stąd ta irytacja, a spokojnie mogłaby stanąć obok T. jednej z nas, razem ze swoją córeczką)

Kaja trzymam kciuki żebyś wyszła DUŻO wcześniej niż ci się limit skończy 3 gb to sporo.
No ja też nie lubię czegoś takiego, takie mądre rady głupiego :p

Haha

Lena
Stary 2015-04-14, 20:55   #1816
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Hejka.
Znów wracam po dłuższej nieobecności.
Sporo się u nas działo w życiu prywatnym, rodzinnym..mam nadzieję, że najgorsze za nami.
Nadrobiłam tylko pobieżnie.
Kaja
za wszystkie wizyty i zakupy! Widzę, że konkretne przygotowania w toku!

Wczoraj byliśmy na wizycie. Na skończony 31 tc mały waży 1580 gram i zdrów jak ryba. Wszystko pozamykane, tylko badania moczu do powtórki bo niezłą florę bakteryjną mam:/

Z przyjemnych rzeczy, zamówiliśmy łóżeczko i komodę
za wizytę

Cytat:
Mi wczoraj gin powiedział ze normy są od 4. Ja mam 5.

Brawa za wizytę

Zajrzyj na dawanda.pl tam mają śliczne drewniane i łączone co.mi się bardziej podoba, ale są też droższe, a ja biorę dwa bo i dla blanki więc już 200zł.

Melduje się ze szpitala, jestem po pierwszych sterydach, po ktg, nic nie wyszło jedynie dwa małe spięcia także ok i leze teraz po pompą magnezową, jutro usg. Mam nadzieję że w piątek wyjde rosi;
To obyś jak najszybciej wyszła.

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
będzie dobrze

dlatego moja pierwsze co to mierzy ciśnienie a potem reszta

ja pisałam. W tesco są jako wyprzedaż i dlatego

Ja po wizycie. Znowu mam infekcję a raczej ciągle.... dostałam Pimafucin i jednorazowo Gynazol....oprócz tego żelazo. Nie było USG...będzie na następnej wizycie. Szyjka długa i zamknięta...Majka tak się kręciła jak leżałam na fotelu, że ciężko było serca posłuchać
chyba lekkiego doła złapałam....14,5 kg na plusie już mam a najdziwniejsze jest to, że dopóki się nie dowiedziałam to wcale nie czułam tego i wydaje mi się, że jakoś strasznie nie "poszerzałam"
Oby po lekach szybko przeszła infekcja.

Zrobiłam zamówienie u rp.
Jeszcze jakieś pierdółki stacjonarnie i będzie wszystko.

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 21:03   #1817
ultraviolwt188
Raczkowanie

Mi robią co ok 1,5 miesiąca krew, a mocz na każdej wizycie zawsze, ale teraz musze wyjaśniać z moim łożyskiem i czy bedzie cc czy naturalnie
Stary 2015-04-14, 21:05   #1818
Cos_
Zakorzenienie

Kaja ale moze to i lepiej ze ci wyszlo w szpitalu z tym moczem.
Siacha co zamowilas u rp.?
Stary 2015-04-14, 21:07   #1819
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
pokaż jaki masz please
z firmy sensillo, materac kokos-pianka-kokos i nakładka z tej samej firmy.

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Napisałam wcześniej po co.
Ja uważam, że warto mieć. Każdy robi jak chgce.

Myślałam, że ochraniacz i na to prześcieradło.
Ale może kupię jedno opakowanie tych podkładów na jakiejś promocji i sprawdzę czy będzie mi się to sprawdzało.
ok, doczytałam później dopiero. pewnie warto mieć jeśli się wychodzi, tylko.. ja bym jednak najpierw poczekała na dziecko zanim zaczęłabym robić zapasy bo są mleka dla dzieci ulewających, nie tolerujących laktozy, itp., itd. tego nie przewidzisz. nie jestem przeciwniczką mm w razie czego, sama miałam ogromne problemy ze ściąganiem mleka laktatorem i w razie "W" dziecko musiało dostawać mm, uważam jedynie że nie warto dziecku dawać czegokolwiek bo może to się kiepsko skończyć. skład to jedno a tolerancja czegoś innego niż znane mleko matki to drugie. mi na początek pediatra kazała kupić jakiekolwiek zwykłe mm do dokarmiania.. pierwsza porcja bez problemu wypita zakończyła się jednym wielkim chlustem, leciało przez nos, dziecko się krztusiło. byliśmy z tż w domu, nieźle się wystraszyliśmy, ogarnęliśmy. nie chciałabym być wtedy z nie swoim dzieckiem, nie chciałabym żeby ktoś dał mojemu dziecku nagle mm w przypadku gdy dziecko go nie zna, nie wiemy czy toleruje i jak zareaguje.

u mnie materac, na to ochraniacz (ma gumki, więc trzyma się dobrze) i dopiero prześcieradło. te jednorazowe tylko do przewijania używałam.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 21:08   #1820
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Maly na ostatniej wizycie byl glowka w dol,jego siostrzyczka nie. Ciekawe jak teraz. Ale gin mowil ze raczej bedzie cesarka.
Tak mi sie wydawało ze coś pisalas. No właśnie, bo bliźniaki rzadko kiedy się ustawiają prawidłowo z powodu małej ilości miejsca.

Wiecie co? Mecze bule i mecze ze młody jeszcze posladkowo a jak lezalam sobie w wannie to sie przekrecil Ale nieziemskie uczucie Teraz kopie pięknie nozkami u góry i po bokach. Tylko żeby już tak został i matki nie stresowal bo jutro juz zaczynam 35tc
Stary 2015-04-14, 21:10   #1821
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Prześcieradła, podkłady, przewijak, majtki jednorazowe, fride

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2015-04-14, 21:10   #1822
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Industria ja chyba będę ufoludkiem w sprawie urządzania pokoju a później pokoi dla dzieci :P Bo narazie nie planuje żadnych literek ani nic takiego
ja też nic takiego nie mam i mieć nie będę.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 21:12   #1823
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:

Tylko ja nigdy nic nie miałam
Tak samo jak i żadnych infekcji, bakterii a teraz grzybek :/

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Tak mi sie wydawało ze coś pisalas. No właśnie, bo bliźniaki rzadko kiedy się ustawiają prawidłowo z powodu małej ilości miejsca.

Wiecie co? Mecze bule i mecze ze młody jeszcze posladkowo a jak lezalam sobie w wannie to sie przekrecil Ale nieziemskie uczucie Teraz kopie pięknie nozkami u góry i po bokach. Tylko żeby już tak został i matki nie stresowal bo jutro juz zaczynam 35tc
Ojj tak, to super uczucie !!

Lena
Stary 2015-04-14, 21:22   #1824
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Gin powiedziała, że po 30 tyg. wizyty będę miała co dwa tyg. A z powodu tych wód mam wizytę za 1,5 tyg.
Bardzo się wystraszyłam, bo jak zawsze robiła mi usg to opowiadała tu to, a tu tamto, a dzisiaj patrzyła się w monitor w ciszy. Jak się zapytałam czy wszystko ok, powiedziała o tych wodach... Później się dziwi, że mi tak ciśnienie u niej skacze.
rozumiem- ja tak raczej mieć nie będę

Cytat:
Melduje się ze szpitala, jestem po pierwszych sterydach, po ktg, nic nie wyszło jedynie dwa małe spięcia także ok i leze teraz po pompą magnezową, jutro usg. Mam nadzieję że w piątek wyjde :prosi;
trzymaj się tam

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Ja po wizycie. Znowu mam infekcję a raczej ciągle.... dostałam Pimafucin i jednorazowo Gynazol....oprócz tego żelazo. Nie było USG...będzie na następnej wizycie. Szyjka długa i zamknięta...Majka tak się kręciła jak leżałam na fotelu, że ciężko było serca posłuchać
chyba lekkiego doła złapałam....14,5 kg na plusie już mam a najdziwniejsze jest to, że dopóki się nie dowiedziałam to wcale nie czułam tego i wydaje mi się, że jakoś strasznie nie "poszerzałam"
współczuję infekcji...

Co do wagi, to ja się wczora zdziwiłam. Ważę się w poniedziałki i czwartki. W czwartek ważyłam 66 kg, a wczoraj 65,5 kg... Trzy razy sprawdzałam. Sytuacja identyczna:rano, nago, przed śniadaniem a po siusiu No normalnie schudłam 500 g
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 21:29   #1825
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo, bardzo proszę!

Cytat:

Jak sprawdzają te wody?.mierzą coś na usg?

Cytat:
Czuje ze nie wyleze do piątku. Ale z jednej strony to jak ma wyjść mocz jak kazali mi sikac na JUŻ. Bez mycia, z pierwszego strumiena a raczej kropelek bo mi się nie chciało siku. Jutro powiew więc mam nadzieję ze tam wyjdzie ok.
dobrze, że tak szybko reagują. Może się uda w pt wyjść i antybiotyk dokonczyłabyś w domu

Cytat:

woow i tak to czułaś? super, że fiknął

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Prześcieradła, podkłady, przewijak, majtki jednorazowe, fride
który przewijak wybrałaś? ja nadal dumam nad wzorem
nie lubię jak nie ma real foto
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 21:33   #1826
siacha_ck
Zakorzenienie

Mehja przewijak wybierał Tż-et, więc zielony z żyrafą bez miarki.

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2015-04-14, 21:34   #1827
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Bo tak się mądrzy oo to miałam oo to mi podawali o a to to źle, q najlepiej mieć min trójkę dzieci rok po roku.. O.o
I takie tam mądrości :p

Cytat:
ee to może przez złe pobranie

Cytat:

suuper
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-14, 21:41   #1828
201710041131
Konto usunięte

mehja w załączniku wstawiam, tam pokazuję po jednej stronie, po drugiej, złożony, tą gąbkę i grubość Pomyślałam sobie, że potem będzie fajna kołderka do zabawy na trawie albo na podłodze, bo jest dość gruby
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3443.jpg (36,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3444.jpg (31,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3445.jpg (39,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3446.jpg (38,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3447.jpg (30,0 KB, 9 załadowań)
Stary 2015-04-14, 21:43   #1829
201710041131
Konto usunięte

Chyba zamówię cotton ball lights tylko nie mogę zdecydować się na kolor...
Stary 2015-04-14, 21:46   #1830
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
mehja w załączniku wstawiam, tam pokazuję po jednej stronie, po drugiej, złożony, tą gąbkę i grubość Pomyślałam sobie, że potem będzie fajna kołderka do zabawy na trawie albo na podłodze, bo jest dość gruby
wielkie dzięki
rano zamówię od razu dwa i będzie z głowy

Cytat:
Chyba zamówię cotton ball lights tylko nie mogę zdecydować się na kolor...
też się zastanawiam czy nie kupić jakichś szaro-biało-pudroworóżowych. Masz jakiś sklep albo sprzedawcę gdzie można w dobrej cenie kupić?
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości