![]() |
#2491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII
Wrrr co za dziadostwo, popisalam i mi blad wywalilo...
Pospalam od 6 do teraz ale czuje sie jak na kacu po imprezie a maly konkretnie sie kreci po całym brzuszku ![]() Ktos pytal o ramki: oprawiamywramy na allegro ma ładne Jak ja bylam chrzestna to potrzebowalam zaświadczenie o odbytej spowiedzi i tz tez to musial dostarczyc - niesli je do księdza tuz przed msza. Heh cywilny nie malzenstwo ale jeśli chodzi o koperty rozdawane po koledzie to juz im nie przeszkadza tych grzesznych pieniazkow brac. Bynajmniej u nas tak jest i jak slubu w ogóle nie ma to tez nie problem aby kopertę zostawic :p |
![]() ![]() |
![]() |
#2492 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Blackberry a jak wygladaja super warunki do karmienia? Ja mam chyba skromne bo male ;p Mala nie jest zolta poki co i stan ogolny dobry. Za duzego bodziaka jej ubralam i niezle mi sie rece trzesly przy pediatrze ubierajac ;p myslalam ze bede miec wieksze dziecko przy tej mojej niby cukrzycy. Glowa mnie zaczyna pobolewac eh... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | ||
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII
W sumie to 4 doby jakoś mi się wydawało że jeszcze dłużej ![]() Cytat:
Rosario ilośc zębów - 23,5 - taki żarcik ![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze w łóżku oglądałam Tv czytałam książkę i z godzinkę niecałą się też drzemłam. MAddy - powodzenia jutro! Myślałam że może Ci się wcześniej zaczęło bo Cię nie było ![]() Apropo chrzestnych my nie mamy problemu od Tż bedzie brat - bo siostrę ma za małą, a ode mnie wtedy siostra (jedna jest chrzestną u brata to jej nie obciążamy i bierzemy drugą) Tak automatycznie nam się wyklarowało ![]()
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
Ja pospalam troche jeszcze ale nie za bardzo i dalej chce mi sie spac. I jesc. Miał dzis właściciel po kase około 10 przyjść a obudził mnie pukaniem o 8.30 i taka w piżamie mu drzwi otworzyłam i zapomniałam zapytać jak alarm wyłączyć bo mi sie zresetował i nie wiem o co kaman...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() aaaa no wlasnie, przydaloby sie pofarbowac wlosy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Zakorzenienie
|
Witam nadal w dwupaku
![]() śniadanko zjadłam i biorę się za sprzątanie bo siedzeniem na tylku jej nie wykurze.... A Tż mi pomóc nie chce to tzreba samemu jakoś próbować nawet sprzątaniem ![]() ![]() Na nic moje tłumaczenie że może mi jedynie pomóc i zmniejszyć podobno ból porodowy ![]() ![]() ale mnie sie wydaje że sie boi że po ![]() a psychicznie nie gotowy na to, no bo w sumie ja też nie ![]() i stąd to myślenie ![]() niż on ma to ruszyć ![]() ot i taka rozkimna z rana ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2497 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
widzialam ze juz lepiej, bardzo sie ciesze ![]() Cytat:
kciuki za szybki porod!!! ![]() Cytat:
![]() Ja dzis w nocy kilka h nie spalam,czuje sie jak na kacu,leb mnie boli..:/ Ale musze wstawac,robic jesc,sprzatac,pranie wstawic,zupke..ech.. i na 17:30 ktg. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
Madzixx a fotki Twojego kącika też nie widziałyśmy 😜
A mam jeszcze pytanie gdzie ten płyn tego Froscha do kabin kupujesz? Zainteresował mnie bo pisałaś że jest nieśmierdzący, a do tego ma fajne opinie ![]()
#2499 |
Zakorzenienie
|
I Haniu kochana kciuki za ktg;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Zadomowienie
|
Gosiak u nas sale poporodowe jednoosobowe. Chyba ze bylby pech i przepelnienie ale na razie jest ok
U nas na Ktg skurcze ok 40 co 5-6 minut ale krociutkie. Czekam na obchod i pewnie zleca test. Nastawiam sie na rodzenie dzis, az wlosy umylam :p |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51044519]To moze ja moja za krotko na ramieniu trzymalam,ale nic to,naucze sie. Po czym wnosza ze kiepskie mleko? Chyba nie probuja?
Blackberry a jak wygladaja super warunki do karmienia? Ja mam chyba skromne bo male ;p Mala nie jest zolta poki co i stan ogolny dobry. Za duzego bodziaka jej ubralam i niezle mi sie rece trzesly przy pediatrze ubierajac ;p myslalam ze bede miec wieksze dziecko przy tej mojej niby cukrzycy. Glowa mnie zaczyna pobolewac eh...[/QUOTE] Ja mam C rozmiar, ale suty jak radary :-P Laski po cc czy juz po operacji badali was dowcipnie? Czy tylko brzuch sprawdzali?
#2502 |
Zakorzenienie
|
Lece to wszystko ogarniac bo Was czytac nie moge..bo mi smutno troche ze Mikolaja jeszcze nie mam. Ze nie wiem czy jest zdrowy i to mnie dobija.bardzo!. Ale nie przejmujcie sie mna,pewnie mam zly dzien przez te kilka h bez snu w nocy.
Milego dnia kochane Mamuski i przyszleMamuski moje;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny, wiecie moze jak to jest ze zwolnieniem lek-opieka na kobiete po cesarce na meza? Cos takiego ktos dostaje? Zupe mleczna z kluchami zjadlam wlasnie,upojny smak :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mnie to rozwala. W ogóle wq mnie hipokryzja: lepiej być seryjnym wyspowiadanym mordercą niż człowiekiem, który nieświadomie hajtnął się z debilem. Chore to jest.
![]() |
#2505 |
Zadomowienie
|
Malo mam wod
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2506 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki kochana! Już jesteśmy po czekam teraz na badanie!
Cytat:
![]()
![]() |
#2507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2508 | |
Wtajemniczenie
|
tak juz 3 dzien, niby nie długo ale się martwię. Czuje ze mniej sie rusza pewnie ma malo miejsca. Cytat:
Ja tez mam jakis kiepski dzien dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do dziewczyn, które maja kiepski dzień... A mala jakoś malo aktywna dzis
|
![]() ![]() |
![]() |
#2510 |
Zakorzenienie
|
Maddy-kciuki za jutro
![]() Lekka-kciuki za dzis, bo pewnie dzis bedzie córcia ![]() ![]() Viola-u mnie tez 2 dni trzymają i po SN i po cc ![]() Co do płynu Froscha to w rossku go kupuje normalnie, do kabin jest winogronowy i cytrynowy ![]() ![]() ![]()
#2511 |
Wtajemniczenie
|
U mnie 3 pelne doby po SN a po cesarce to nie orientuje się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze, to dzisiaj na prwno wywołają ![]() Cytat:
Ja do naczyń lubię Morning Fresha ale nie wykluczone ze wypróbuję dzięki ![]() Sonia przygotowujesz jakoś specjalnie swojego psa na orzyjście bobaska? ![]()
![]() |
#2513 |
Zakorzenienie
|
Sonia ale jeszcze nasz termin nie minął
![]() ![]() ![]() ![]() Lekka to może dziś sie przywitasz z dzidzią! ![]() super ciesz się kobieto! ![]() 3 mam kciuki za Was dziewczyny te w szpitalach i te co na ktg ![]() ![]() Ja jakiś dobry dzień mam więc przesyłam Wam dobre prądy ![]() Włączcie sobie eske czy coś innego dajcie głośniej i może humorek sie polepszy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2514 |
Zakorzenienie
|
Ja jutro kapie i ogolę krótko i jeszcze myślę żeby odrobaczyć może, bo i tak muszę jechać na szczepienie przeciw wściekliźnie bo na dniach się kończy.
#2515 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Podczytuje przy karmieniu tylko ciezko pisac i cytowac. Trzymam kciuki za wszystkie przygotowujace sie do rozpakowania ![]()
#2516 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
boje sie bardziej o to co przy porodzie moze sie wydarzyc np. Juz humor trpche lepiej ale musialam sie wyplakac.. Cytat:
no odrobacz ![]() Nasz ju wykapany Cytat:
Wstalam pokrecilam sie i rozryczalam. Co mi sie nie zdarza.. Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Haniu daj znac co po badaniu. Lece. Bede zagladac ale raczej niezbyt aktywna bede. Musze jakos sobie sama poradzic,caluski ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Zakorzenienie
|
Lekka będzie dobrze
![]() Po ktg... zero skurczy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2518 |
Zadomowienie
|
Zaraz mnie biorą na lewatywe i wywolywanie oksytocyna. Wod malo, ale ponoc czyste, szyjka zgladzona i rozwarcie na 2 palce.
Tak mnie zbadal ordynator na fotelu ze porod to chyba przyjemnosc jak zyje nic mnie tak nie bolalo. Jak powiedzieli ze indukcja to sie rozryczalam az sie wszyscy przestraszyli. Z emocji strachu i radosci na raz chyba. TZ juz jedzie. Trzymajta kciuki jak bede mogla to sie odezwe. |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja również nadal w dwupaku.. Już bym bardzoooo chciała urodzić.. ![]() Kciuki ogromne za wszystkie,które dziś mają ktg ![]() lekka nie martw się.. Jeszcze chwila i będziesz miała dzidzię ze sobą.. ![]() Ciekawe jak tam Karoola .. Gosiak śliczną masz córeczkę ![]() Miłego dnia wszystkim ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.