|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Facet mnie wystawia
Hej wizażanki
Mam pewien problem z chłopakiem znamy się dosyć krótko i spotykamy ,ale juz drugi raz mnie wystawił. Tzn napisał sms kiedy możemy się spotkać i strasznie chciał mnie dzis zobaczyc jak już mieliśmy się spotykac dostałam sms ,ze umówił się z kolegą i niestety nie może przełożyć spotkania. Ja strasznie nie lubie takiej rzeczy w ludziach zawsze jak się umawiam to się spotykam. Do tego jestem impulsywna , i napisałam co o tym myśle. I napisalam mu durnego smsa ,ze w takim razie należy mu się jakas kara i dwa tygodnie nie chce sie z nim spotykac. Bo będe zajeta i nie mam ochoty. Wiem ,ze durne. Ale ,az sie we mnie zagotowało i zareagowałam impulsywnie. Jak myślicie dać sobie spokój z kims kto nas wystawia czy narazie czekac na ruch z jego strony. Edytowane przez Qrola Czas edycji: 2015-04-14 o 20:12 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet mnie wystawia
Głupio troszkę napisałaś, ale jakby mnie facet 2 razy wystawił to trzeciej szansy by nie było.
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam ,zeby wiedział , ze nie dam sobie w kasze dmuchac i , ze nie lubie takich numerów. Myślalam ,ze moze przez te dwa tygodnie jakoś sobie to przemyśli. Ale wątpie facet to facet ich się zmienic nie da . Wiec musze obiekt westchnień zmienić.
Edytowane przez Qrola Czas edycji: 2015-04-14 o 20:26 |
|
|
|
|
#4 |
|
plum plum
|
i słusznie, choć może kolejnemu nie pisz takich rzeczy.
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
czego
?A i dostałam na odpowiedz tylko : " ... " jakbym miała wiedziec co to znaczy?
Edytowane przez Qrola Czas edycji: 2015-04-14 o 20:47 |
|
|
|
|
#6 | |
|
plum plum
|
Cytat:
to jednak zabrzmiało bardziej jak szantaż niż jak seryjnie pokazanie, że nie dasz sobie w kaszę dmuchać
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
czytajac tytul myslalam ze wystawia Cie na ulice
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Hehe :p tytuł odpowiedni chyba do sytuacji jest
![]() To nie miał być szantaż , raczej żle się poczułam potraktowana. I jedyne czego żałuje ,ze w ogóle odpisałam zamiast wykasowac kontakt i dac sobie totalnie spokój. |
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Najbardziej facetów boli milczenie, olanie ich. Teksty w stylu zobaczymy, jestem zajęta itp
|
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Kara..bezsensu mu o tym pisać, ostatnio miałam kilka ciężkich psychicznie dni i jakoś nie miałam ochoty na rozmowy itp z nikim a także z moim tz na co powiedział mi ze juz woli jak się czasem wsciekam i po nim krzyczę ( no bez przesadyyy) niż jak jestem obojętna..to jednak ich Najbardziej boli.
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Jakby mi koleś mącił, że tak bardzo chce się spotkać, a chwilę przed spotkaniem napisał, że koleżka jest ważniejszy to bym mu podziękowała za współpracę.
Skoro tak się zachowuje w fazie "zalotów" to pomyśl się jak będzie zachowywał, gdy ewentualnie stworzycie jakiś dłuższy związek
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
Myślę, że chłopak zwątpił jak zobaczył że wpadłaś na taki durny i infantylny pomysł z "karą". Jak ktoś nas wystawi, to nie chcemy się z nim dalej spotykać, bo nas olał. A Ty napisałaś, że nie chcesz się z nim spotykać bo taka ma być jego kara. To śmieszne. Tez bym zwątpiła i wysłała trzy kropki i więcej bym się nie odzywała. A koleś tez nie lepszy. Relacja bez przyszłości.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
No tak dzisiaj jak niby Nic dostałam sms co słychać parę smsow a ja miałam akurat skończyłam zajęcia a wieczorem dopiero IDE do znajomych wic mu napisalam Ze mam do 19 czas jak chce mozemy się spotkać
Dostałam sms zwrotny Ze niby potraktowałam go tak jak on mnie bo miałam dziś czasu nie Nic a on Juz się ustawil itp i zw zrobiło mu się wczoraj przykro Chciałam mu dac jeszcze jedną szansę ale po tym Juz zwatpilam całkowicie Ze coś z twgi będzie postawbowilam.na kolejne zaczepki Juz nqwet bić nie odpisywac. |
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Sms-a napisałaś mu trochę kiepskiego. Jak dla mnie facet swoim zachowaniem chciał "grzecznie" Cię spławić. Ogólnie nie lubię takich udawanych "grzeczności" i wolałabym usłyszeć że ktoś już nie chce się ze mną spotykać, ale niektórzy nie potrafią być szczerzy. A wg mnie dla nieszczerej osoby nie powinno być miejsca na moją uwagę i czas. Dlatego odpuść sobie tego faceta, no chyba że lubisz takie gierki ^^'
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Jak mnie chciał splawic to po co znowu do mnie pisze popatrz wyżej
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Nie rozumiem tych "grzeczności" dlatego Ci nie wytłumaczę. Sama kiedyś miałam sytuację, że facet się ze mną spotkał i wg mnie dobrze się bawił ze mną, ale potem po kilku rozmowach telefonicznych i przepisanych nocnych rozmowach sms ucichł na 2 miesiące. Po tym czasie odezwał się jakby nigdy nic i znów chciał się umówić do kina jak ostatnio. Nie mam pojęcia czego oczekiwał i czego chciał, ale skoro przez 2 miesiące się nie odzywał to i ja się nie odezwałam na jego zaproszenie.
|
|
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
Napisałaś niepotrzebnie, trzeba było sobie w głowie ustalić że np. następne 2 tygodnie "nie będziesz mieć czasu"
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;51051052]Napisałaś niepotrzebnie, trzeba było sobie w głowie ustalić że np. następne 2 tygodnie "nie będziesz mieć czasu"
[/QUOTE]Wiem trsx tylko nie wiem czy jak napisze odpowiadac mu czy dac sobie spokoj i zachowac dume. B spotkac na bank bym sie nie spotkała przez najblizsze 2 tygodnie.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
olałabym tego dzieciaka,jak nie jestescie razem i takie numery robi to pozniej znowu na kazde skinienie kolegow by byl.
Dziekuje za taki zwiazek xD |
|
|
|
|
#24 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
dostalam sms , gdzie jutro ide na impreze itp i potm czego sie nie odzywam.
Jakos nie zbyt mnie interesuje ktos dla kogo kumple sa wazniejsi. Dla tego juz temu Panu podziękowałam, może to cos go nauczy na przyszłość
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
Zapewne teraz jak go olałaś, to zacznie za Tobą ganiać jak piesek - normalne. Sama nie wiem, czemu generalnie niektórzy mężczyźni tak mają. Mężczyźni to złe określenie, chłopcy bardziej pasuje. Możesz się spodziewać, że teraz zostanie Twoim największym fanem.
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I ta zasada i tak według mnie bardziej dotyczy kobiet
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

?