|
|
#2671 | |
|
wkręcona :)
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II
Cytat:
Będzie dobrze kochana... pozbieraj się jak najszybciej i próbujcie od nowa.. wierzę, że już niedługo będziesz po raz kolejny w ciąży, którą donosisz szczęśliwie... Trzymam kciuki za Ciebie i Twojego męża! Zdrowia dla Was kochani...
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo mi pzykro z powodu Twojej straty..to prawda, że im więcej tyg to już się myśli, że napewno będzie okej..to okropne co musiałaś przejść w szpitalu...ale nie możesz się poddawać. Odczekajcie troche, poukładaj sobie wszystko...w końcu dojdziesz do siebie i psychicznie i fizycznie i napewno się uda Trzymam za CIebie kciuki, jestem pewna, że wszytko się ułoży.
|
|
#2673 |
|
Zadomowienie
|
su$ka Nawet nie wiem co Ci napisać, żadne słowa nie oddadzą tego co chciałabym Ci przekazać.Żadne słowa nie będą też w stanie Cię pocieszyć.Jedno jest pewne wszystkie tutaj tulimy Cię wirtualnie i życzymy Ci szybkiego powrotu do zdrowia.Nie poddawaj się i walcz dalej o siebie i swoje marzenia.
|
#2674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem, co napisać. Domyślam sie, ze żadne słowa Cie nie pociesza. Bardzo mi przykro i na pewno zajdziesz w ciąże, donosisz ja i urodzisz zdrowego dzidziusia. Tego ci z całego serca życzę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle to mam dzisiaj strasznie kiepski dzień, cały czas boli mnie podbrzusze i to tak że nie mogę się wyprostować.Miałam iść dzisiaj na pobranie krwi bo jutro do lekarza, ale wolałam nie wstawać z łózka.Zaczynam trochę schizować. Co wizytę w toalecie sprawdzam czy przypadkiem nie plamię.Do tego chyba skacze mi cukier bo mam delirkę jak alkoholik na detoksie.Mam nadzieje że to nic poważnego tylko taki chwilowy spadek formy.
"W naszym kraju żyje dziś wielu ludzi, którzy nie z własnej winy są zdrowi na umyśle." Edytowane przez Libra2 Czas edycji: 2015-04-15 o 17:17 |
|
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też napaliłam się na riko nano lub brano..w sumie nie wiele się różnią
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
Suskaa ja się zastanawiałam dzisiaj gdzie się podziałaś
Boże tak strasznie CI współczuję. Jeszcze tyle sie staraliście. Nie ma tu żadnych słów, żeby Cię pocieszyć, bo to nie jest możliwe. Musisz to przepłakać, dojść do siebie i dalej walczyć. Nie koniecznie teraz będzie trudniej zajść w ciążę. Może i łatwiej. Ja bym na Waszym miejscu zrobiła badania genetyczne- kariotypy. Są one drogie, ale jest panel badań ze śliny tańszy, który my z mężem robiliśmy przed in vitro. Ja będziesz chciała to dam Ci link do tych badań. Strasznie mi przykro. MAm nadzieję, że w miarę szybko się pozbierasz z tej tragedii
|
#2679 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jestesmy z Toba ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2680 |
|
Zadomowienie
|
Suska to takie straszne. Bardzo Ci współczuje. Też niedawno poroniłam choć trochę we wcześniejszym etapie, ale łącze się z Tobą w bólu.
Mala ja w warszawie znalazlam sklep z riko nano, Tobie to chyba nie po drodze A ja też mam kolo 160 cm i spodnie w odpowiedniej dlugosci kupuje w outlecie benettona. I wogole są super ekstra wygodne, a wiele razy udało mi sie za 40 zl kupic. |
|
|
|
#2681 |
|
Zadomowienie
|
Mala ten klub to macie juz zamkniety całkowite? Kiedys poprosilam o wstep to nie dostałam żadnej odpowiedzi, nawet negatywnej.ja bardzo duzo siedzę na wizażu ale powiem szczerze ze nigdy na forum ogólnym nie będę pisac duzo, czy o problemach, czy sprawach intymnych, duzo koleżanek korzysta z wizażu i z pracy itp.
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wizażu też sporo znajomych.a ost zauważyłam, że moj Tż nas podczytuje skubany
|
|
#2683 |
|
Zadomowienie
|
suska brak jakichkolwiek słów, zatkało mnie
![]() kilka dni temu myślałam o tym żebyśmy tak szczęśliwie wszystkie już tu zostały a tu taka wiadomość... Trzymaj się kochana,wypłacz się porządnie żeby zeszło to z Ciebie. Życzę powodzenia, trzymajcie się z mężem
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już pytam dziewczyn wszysttkich, bo wg regulaminu wszystkie musza sie zgodzić
|
|
#2685 |
|
Zadomowienie
|
Dopiero doczytałam Suska ,tak mi przykro
trzymaj sie kochana.
|
|
#2686 |
|
Rozeznanie
|
Su$ka,
Na to co was spotkało nie ma dobrych słów ale pamiętaj, że jesteśmy z tobą!Światełko dla Aniołka [*] Jakoś tak mi smutno po tej wiadomości. Jeszcze ja nadal mam to krwawienie chociaż dużo mniejsze. Jak nie zniknie całkowicie to chyba po pracy na IP pojadę :/ A tu chciałam wam wstawić Gutki zdjęcie ze spacerku. Nawet ładna pogoda się u nas teraz zrobiła i dzieciaki się wybiegaly uploadfromtaptalk1429112812574.jpg
|
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczna dziewczynka
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Em sliczna dziewczynka
---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Em zobacz jaki wozek znalazłam dla bliźniąt i rozsądna cena. http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-bliz...wodRnEAQg#110a |
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2690 |
|
Zadomowienie
|
laseczki jak dodajecie zdjęcia do klubu , tu to mam taki spinacz jak pisze wiadomosć i mam dodaj załączniki a jak chce wyslać wiadomość w klubie i dodać zdjęcie to nie mam tego spinacza, uświadomcie mnie bo tempa jestem
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Suska- tak bardzo mi przykro
nie umiem sobie wyobrazić tego jak się musisz czuć.. Nie mam słów .. Musisz się jakoś trzymać, choć zdaje sobie sprawę że to nie jest proste.. Jeszcze jak tyle się staraliście.. Trzymaj się, ściskam Cie mocno i będę kibicować żeby następnym razem się udało. Em- śliczna ![]() Ja juz w domu , padam Cały dzień na nogach a jutro znów. Ale zakupy udane, kwiatki i tort zamówione a później do mamy do salonu (fryzjerki) zrobić włoski . Właśnie- Agatka pochwal się swoimi z dziś ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne spodnie mają być jutro w Lidlu :P takie troche chyba jak leginsy
pojadę jutro i zobacze :P
Najszczęśliwszy rok w moim życiu ![]() 12.10.2015 nasz największy Skarb Lena Edytowane przez ewlina Czas edycji: 2015-04-15 o 18:31 |
|
|
|
#2693 |
|
Zadomowienie
|
SUSKA bardzo mi przykro. Mocno Cie sciskam. Z calego serca zycze Ci zeby szybko udało sie zajsc w nastepna ciaze i zeby dzidzia byla zdrowa. To moze sie stac juz za kilka mcy. Nie trac nadziei. Nawet tutaj sa dziewczyny, ktore poronily kiedys a teraz sa w ciazy. Będzie dobrze kochana. My Cie tu wszystkie wspieramy i mozesz na nas liczyć jak Chcesz sie wygadac. Pozdrawiam Cie cieplutko.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 |
|
Zadomowienie
|
Ja już po badaniu. Dzidzia nadgonila. Pani doktor nie mierzyla juz CRL tylko BPD, które wyszło 37mm, co oznacza 17t1d, AC - 99mm (15t3d) i FL - 26mm (17w4d). Ogolnie wychodzi 16 tydzien. I muszę zmienić termin usg polowkowego, bo 28 maja bedzie za późno.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
su$ka
jak ja Tobie ogromnie wspólczuje, czytając sie zakreciła lezka w oku ![]() szczególnie, ze jutro czeka mnie pierwsze usg. |
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to na kiedy masz termin porodu?
|
|
|
|
|
#2697 |
|
Rozeznanie
|
Amelie,
Dzięki za linka I duży jest po złożeniu. Ja potrzebuje najlepiej by wózek był na pojedynczej ramię i musi być jak najlżejszy. Bo mi nie będzie miał kto go znosić ni wnosić. I mieścić się powinien w standardowe drzwi bo znów ten problem, że ja wszędzie sama chodzę. Ja juz w poprzedniej ciąży wertowałam wózki i takie co spełniają moje wymagania znalazłam bodaj cztery. Ale każdy to koszt powyżej 2 tys. Potem może wstawię linka i wam pokaże
|
|
|
|
#2698 |
|
Zadomowienie
|
Malinowa, teraz to ja sama nie wiem
. Zaczne znowu liczyć wg OM i gdzieś mam te pomiary z USG :PzWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2699 |
|
Zadomowienie
|
smutno mi strasznie
... Tż wszedł do pokoju i odrazu po mojej minie widział że coś się stało......... kurdeee no teraz będe myśleć......ehhh niesprawiedliwy ten świat
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

Przepraszam, że może Was teraz przestraszyłam, ale musialam się gdzieś wypisać...możecie mnie skreślić z listy. Życzę Wam, aby nigdy w życiu nic takiego Was nie spotkało.

i jeszcze Talantea jest w naszym gronie.

Cały dzień na nogach a jutro znów. Ale zakupy udane, kwiatki i tort zamówione
... Tż wszedł do pokoju i odrazu po mojej minie widział że coś się stało......... kurdeee no teraz będe myśleć......ehhh niesprawiedliwy ten świat