|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Cytat:
![]() Kupiliśmy wózek |
|
|
|
|
#2102 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i bardzo dobrze ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- pokaż
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile juz ważą?
|
|
|
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak myślałam, ale wolałam się kalafiorem nie popisywać
jeszcze by się ktoś o pomyłkę obraził i co ![]() Cytat:
Nie wytrzymałam i jak strój kąpielowy wyschnął poszłam na basen. Okazało się, że na karnet z siłowni nie ma już tak dużej zniżki :/ nie byłam już długo, rok będzie, bo się boję sama a tz nie potrafi za bardzo pływać. teraz mogę powiedzieć, że woda to jedyne miejsce, gdzie nie czuję się jak słoń szkoda, że się wcześniej nie odważyłam. Od razu też opuchnięcie na nogach zeszło. Ile trzymają się hybrydy na stopach? |
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Jeden dzidziol 1900 a drugi cos kolo 1700-1800
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno dłużej niż na dłoniach, bo praktycznie nie masz ryzyka uszkodzenia lakieru na paznokciach u stóp. Także jest tylko kwestia odrostu. Myślę, że miesiąc powinny wytrzymać- może dłużej w zależności od tempa wzrostu paznokci. Mi paznokcie u stóp rosną wolniej niż u rąk. Moje hybrydy na rękach nadają się do wymiany po 2 tygodniach bo mam sporo uszkodzeń. Wniosek taki, ze od jutra mniej w domu robię, żeby 3 tygodnie pociągnąć na jednym kolorze
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- bardzo ładnie
|
#2111 |
|
Raczkowanie
|
|
#2112 |
|
Konto usunięte
|
Po Spoonful of Style znalazłam kolejną super ciężarną http://pinkpeonies.com
|
|
|
|
#2115 |
|
Konto usunięte
|
Zamówiłam http://allegro.pl/oryginalne-cotton-...239105167.html
Od tego sprzedawcy mam te w salonie, przypomniało mi się
|
|
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
One są na prąd? Bo widziałam też na baterie.
|
|
#2117 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za wszystkie gratulacje. Jesteśmy oczywiście bardzo szczęśliwi, że będziemy mieć córunię
Mój gin powiedział, że ewidentnie widać efekt hamburgera i nie żartuje sobie, tylko naprawdę taką nazwę nosi cipka ![]() Co do golenia bożen i hamburgerów to ja zawsze zostawiam paseczek lub coś na ten kształt. Nie lubię cała na zero. Ale wydaje mi się, że do porodu to chodzi o to, żeby to miejsce przy pochwie było dobrze opędzlowane, a co się dzieje powyżej, to chyba nie powinno ich już obchodzić. Może się mylę... ![]() Gratuluję też wizyt pozostałym dziewczynom. Za Ciebie cos i za Twoje dzieciaczki trzymam kciuki ![]() Co do ubezpieczeń, zasiłków itp. nie jestem specjalistą, więc się nie wypowiem. Sądzę, że najlepiej byłoby udać się do jakiegoś doradcy i wypytać o wszystko. Jeśli chodzi o paznokcie, to moja mama idąc na operację też miała przykazane, że ma mieć ściągnięte żele, ale po prostu zrobiła je bezbarwne i w miarę krótkie i nikt nic nie powiedział |
|
|
|
#2118 | |
|
Konto usunięte
|
Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
tak, normalne lampki jak choinkowe tylko jasne
takie mam w salonie (nie dałam rady objąć wszystkich, mam 20, teraz biorę 10)Cytat:
Masz racje z tym goleniem hamburgera chodzi o miejsce miedzy wejściem do pochwy a odbytem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Wczoraj ZUS znowu 830 zł przysłał, nie wiem o co chodzi bo dalej nie pasuje (przysłali po dwóch tygodniach od poprzedniej wypłaty) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-04-16 o 09:29 |
|
|
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Duuuże
to już jest ładna waga ![]() Cytat:
Pytam, bo chciałam iść na pedicure i może bym zaszalała i od razu hybrydy zrobiła... dwa razy w życiu miałam zakładane tipsy- raz żele, raz sam jedwab. Laaaata temu teraz na dłoniach musiałam mieć w miarę krótkie paznokcie, żebym problemu ze śróbkami itp nie miała, bo w dluższych i w tipsach zawsze miałam z tym problem. I tylko z zazdrością mogłam patrzeć na tipsy naszej sekretarki. Jak pracuję tu ponad 3lata, to nigdy nie widziałam, żeby miała dwa razy takie same.
|
|
|
|
|
#2120 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie też ![]() Cytat:
Cytat:
super |
|||
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ja juz po przyjeciu na oddzial,mialam ktg. Czekam na obchod,wsciekle glodna
Jestem narazie sama na sali |
|
|
|
#2122 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój beżyk też jest cudny- coraz bardziej się w nim zakochuję Cytat:
Cytat:
ja miałam 2 zwolnienia w marcu i za jedno dostałam kasę 3kwietnia a za drugie (właściwie część drugiego) dopiero przedwczoraj Ale mi się opłaca być na l4- dostaję 350zł więcej niż gdyby pracowała normalnie nic tylko na l4 siedzieć
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-04-16 o 08:17 |
|||
|
|
|
#2123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wózki Bebetto cieszą się sporą popularnością my też mamy tylko inny model ![]() Mi trzymają się bardzo długo, u mnie praktycznie jest to kwestia odrostu a nie tego, że coś się dzieje z hybrydą
|
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
To ja wam jeszcze podam namiar na Cotton Ball, skąd moja koleżanka zamawiała kilka kompletów:
http://cottonovelove.pl/COTTON-BALL-LIGHTS,c,1#t po lewej jest kreator do stworzenia własnej kompozycji. Ja stąd zamówię tylko jeszcze nie wiem jakie kolory |
|
|
|
#2126 |
|
Rozeznanie
|
Tak ta od paznokci to ja
wogole jestem kosmetyczka ale robie tylko paznokcie, stopy, rzęsy itp. Typowych zabiegów na twarz nie lubię wiec nie robię ![]() Marei - irmusia dobrze mówi, na stopach zawsze dłużej nawet zwykły lakier bo paznokcie wolniej rosną i mniej je używamy, niektóre moje klientki jak se walna frecha hybrydowego na stopy to potrafią całe lato przechodzić .moje klientki tez często do porodu lub operacji ściągają tylko 2-3 paznokcie i jest git, za to dużo lasek przed porodem przychodzi na przedłużenie rzęs co by potem na zdjęciach ładnie wyglądać - robicie??? Coś - pięknie ważą twoje dzieciaczki ale nich posiedza w brzuchu jak najdłużej Kaja - trzymam kciuki żeby cię jutro wypuścili
Edytowane przez haniula1803 Czas edycji: 2015-04-16 o 08:43 |
|
|
|
#2127 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy tak nie bolało:/ Jeszcze nie mogę na nogę stanąć. Coś mi wlazło i kłuje.. Muszę chyba tę kapustę przyłożyć Cytat:
Mam ze 2 takie i bardzo je lubię. Przewiewne, lekkie na lato ideał. Tylko szkoda, że ciężko będzie karmić.A jaki szlafrok ![]() Cytat:
![]() Wytrzymają, zobaczysz Cytat:
też bym poszła popływać a nie mogę Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mycha...ciekawe jak ja teraz jakiegoś hamburgera zjem ![]() Biorę się dzisiaj za pranie rzeczy małej. Mama ma mi podrzucić płyny do prania. Ładna pogoda to na polu szybko wyschnie
|
|
#2128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dlaczego nie można używać dla niemowlaczka płynu do płukania? ![]() Cytat:
![]() Wow, pięknie ważą! ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Was ![]() My byliśmy wczoraj z Tżem w kinie Wojtkowi się chyba nie podobało, bo tak mi się brzuch spinał, że nie mogłam wysiedzieć.. A potem w kfc miałam coś takiego jak skurcze. Spanikowałam trochę na początku, ale wzięłam nospę i przeszło
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie dziś, odpukać, nie boli a z ciuchami to zapomniałam, ze będziemy karmić i muszą mieć wygodny dostęp do mleczarni. A już się cieszyłam, że w lecie w swoim ciuchach będę śmigać- a raczej mam takie że całą bluzkę musiałabym do góry podwijać. trzeba będzie się zaopatrzeć w bluzki i sukienki z dużym dekoltem |
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Masija u nas na watku to non stop "cos komus"
Kejtice ja juz od 5:30 na nogach. przechodzilam przez sale porodowa,trzy lozka kazde odgrodzone mala sciana
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

. Niech te moje babelki jeszcze wytrzymaja troszke
rosi:

tylko... tu już mam kilka typów 

wogole jestem kosmetyczka ale robie tylko paznokcie, stopy, rzęsy itp. Typowych zabiegów na twarz nie lubię wiec nie robię 
przechodzilam przez sale porodowa,trzy lozka kazde odgrodzone mala sciana