|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.29
DZIEWCZYNY !
Wam też zniknęła ostatnia aktywność(swojego profilu również) i innych ludzi? Bo dotychczas było, że no ten polubił to i dodał tamtego. Dodaje "profesjonalne" zdjęcie i tam gdzie zaznaczyłam czarnym to powinna być ramka i moja aktywność bądź znajomego(po wejściu na jego profil)
#3542 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam takie pytanie. Mój tata jest osobą niepełnosprawną i ma swoje miejsce parkingowe (dla inwalidów) 5 metrów od mieszkania. Jak jadę z tatą to wiadomo, że parkuję pod domem. Jednak jestem współwłaścicielem samochodu i pożyczam go 2 razy w tygodniu. Czy jak odstawiam samochód (czyli oddaję go tacie) to mogę zaparkować na tym jego miejscu, żeby rano mia blisko do samochodu? Nie bardzo wiem, jak interpretować przepisy. Oczywiście nigdy bym nie zaparkowała dla miejscu dla inwalidów na mieście (chyba, że pasażerem jest mój tata), ale zastanawiam się, czy mogę legalnie odstawiać samochód na jego miejsce parkingowe. Nie chciałabym, żeby inny niepełnosprawny poczuł się urażony i pomyślał sobie, że młoda, zdrowa dziewczyna, z wygody parkuje na tym miejscu, bo ja nigdy nie nadużyłabym celowo tego znaczka, które mam na samochodzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Hrodebert
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Wtajemniczenie
|
mogłybyście polecić jakieś tanie noclegi w Sopocie/Gdańsku ?
![]()
#3546 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
little hungry lady
|
Schronisko młodzieżowe - Gdańsk Wrzeszcz na Grunwaldzkiej
![]()
#3548 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Konto usunięte
|
![]() Doradzicie coś? |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | ||
Konto usunięte
|
Nie mogę sobie przypomnieć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
laisla, 250 to dosyć sporo za talerzyk, więc 500 wydaje mi się dużo od pary. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Raczkowanie
|
Niedawno zaczęły mi wychodzić ósemki. Dzisiaj w lusterku zauważyłam że część zęba która się wydostała jest taka sinawa. Jak myślicie od razu do dentysty czy coś takiego może poczekać? Niedługo mam matury i chciałbym to odłożyć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | |
Pani Pech
|
Cytat:
![]() U mnie jest 6 lat różnicy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
królikoholiczka
|
Powiedzcie mi czy do takich butów mogę założyć skórę czy nie będzie pasowac?
![]() |
#3556 |
Konto usunięte
|
Myślę nad zmianą konta bo dotąd mi ten mBank odpowiadał ale już mnie zaczynają wkurzać.. co chwila podnoszą opłatę za kartę debetową.. na początku miałam za darmo, później za 1,70zł nagle się zrobiło 3 zł a teraz ma być 6zł jeżeli nie wykona się transakcji za min. 300zł.. no jaja jakieś sobie robią czy jak?
polecacie jakieś które ma niezbyt skomplikowane konto internetowe (żadne zdrapki, tekeny itp.. zwykłe smsy), fajną aplikację mobilną i żeby było darmowe bez warunków typu te min. 300zł..? |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;51055306]Myślę nad zmianą konta bo dotąd mi ten mBank odpowiadał ale już mnie zaczynają wkurzać.. co chwila podnoszą opłatę za kartę debetową.. na początku miałam za darmo, później za 1,70zł nagle się zrobiło 3 zł a teraz ma być 6zł jeżeli nie wykona się transakcji za min. 300zł.. no jaja jakieś sobie robią czy jak?
polecacie jakieś które ma niezbyt skomplikowane konto internetowe (żadne zdrapki, tekeny itp.. zwykłe smsy), fajną aplikację mobilną i żeby było darmowe bez warunków typu te min. 300zł..?[/QUOTE] T mobile bankowe. Mam.od dwoch lat i nie potracili mi nigdy ani zlotowki.
#3558 |
Pani Pech
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;51055306]Myślę nad zmianą konta bo dotąd mi ten mBank odpowiadał ale już mnie zaczynają wkurzać.. co chwila podnoszą opłatę za kartę debetową.. na początku miałam za darmo, później za 1,70zł nagle się zrobiło 3 zł a teraz ma być 6zł jeżeli nie wykona się transakcji za min. 300zł.. no jaja jakieś sobie robią czy jak?
polecacie jakieś które ma niezbyt skomplikowane konto internetowe (żadne zdrapki, tekeny itp.. zwykłe smsy), fajną aplikację mobilną i żeby było darmowe bez warunków typu te min. 300zł..?[/QUOTE] Teraz praktycznie kazde ma te warunki niestety :/ dla mnie i tak mbank najlepszy bo te 300 zl i tak zawsze zrobię a mam dodatkowo 4% do 3 tys i zawsze jakis grosz od nich dostane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
kurczę no... ja też go lubię.. to moje pierwsze konto i no fajnie to wszystko działa.. ale jak mi zaraz podniosą opłatę na 8 zł a za jakiś czas na 10zł to sorry.. ja właśnie nie zawsze wydam te 300zł płacąc kartą bo np częściej wolę coś zamówić na allegro, telefon doładowuję z poziomu banku bo mi się nie chce latać po kartę do sklepu.. no masakra... uwielbiam mBank za aplikację, bankomaty i WPŁATOMATY.. ale z taką opłatą to sama już nie wiem... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 |
Wtajemniczenie
|
czy znacie jakiegoś bloga lub str , albo nawet własne doświadzcenie z księgą gości na weselu... ?
nie chciałabym aby była czysta i tylko z wpisami od gości... a moze wcale niekoniecznie typowa księga ?
![]() |
#3561 | ||
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A od siebie jeśli o nietypową Ci chodzi to taka mi się nawet podoba z polaroidem ![]() ![]() ![]() To też dosyć nietypowe : Wasza fotka na środku a na około życzenia itd ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Pani Pech
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;51055431]możesz coś więcej o nim napisać?
kurczę no... ja też go lubię.. to moje pierwsze konto i no fajnie to wszystko działa.. ale jak mi zaraz podniosą opłatę na 8 zł a za jakiś czas na 10zł to sorry.. ja właśnie nie zawsze wydam te 300zł płacąc kartą bo np częściej wolę coś zamówić na allegro, telefon doładowuję z poziomu banku bo mi się nie chce latać po kartę do sklepu.. no masakra... uwielbiam mBank za aplikację, bankomaty i WPŁATOMATY.. ale z taką opłatą to sama już nie wiem...[/QUOTE] No mi te 300 zl/mc to lekka ręką ;-) Lepszej apki mobilnej i strony internetowej nie ma żaden bank ;-) Nawet jakbym miała płacic to dla wygody bym placila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3564 |
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;51055431]możesz coś więcej o nim napisać?
kurczę no... ja też go lubię.. to moje pierwsze konto i no fajnie to wszystko działa.. ale jak mi zaraz podniosą opłatę na 8 zł a za jakiś czas na 10zł to sorry.. ja właśnie nie zawsze wydam te 300zł płacąc kartą bo np częściej wolę coś zamówić na allegro, telefon doładowuję z poziomu banku bo mi się nie chce latać po kartę do sklepu.. no masakra... uwielbiam mBank za aplikację, bankomaty i WPŁATOMATY.. ale z taką opłatą to sama już nie wiem...[/QUOTE] Ja mam konto w Banku Zachodnim WBK. Ale ja miałam zakładane gdy była opcja wyboru dla osób "<30". W każdym razie w Internecie mogę sobie sprawdzić, przelewy darmowe, konto darmowe pod warunkiem, że raz w miesiącu zapłacę kartą. Ale ostatnio Brat zakładał tez w tym banku to jedyna opłata to chyba właśnie za konto 7 zł i tez konieczność płacenia raz w miesiącu kartą. |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
kurczę no... ja też go lubię.. to moje pierwsze konto i no fajnie to wszystko działa.. ale jak mi zaraz podniosą opłatę na 8 zł a za jakiś czas na 10zł to sorry.. ja właśnie nie zawsze wydam te 300zł płacąc kartą bo np częściej wolę coś zamówić na allegro, telefon doładowuję z poziomu banku bo mi się nie chce latać po kartę do sklepu.. no masakra... uwielbiam mBank za aplikację, bankomaty i WPŁATOMATY.. ale z taką opłatą to sama już nie wiem...[/QUOTE] ja w mbanku place 5zł za darmowe wszystkie bankomaty i nie płacę już za kartę.
#3567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 | |||
Zakorzenienie
|
Raz założyłam i tyle było pożytku z mojej "kreacji". Może powinnam ją do trumny sobie zostawić
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;5105020 9]Szukam pracy i mam podać kontakt do 2 osób, żeby udzieliły referencji. Moja obecna praca to pierwsza poważna(2 lata), ale przeciez nie powiem, ze szukam innej szefowi czy przelozonemu. Mogę podać kontakt do dwójki moich bylych kolegow z pracy - nie przelozonych, osób na równorzędnych stanowiskach. Myslicie, ze bedzie ok? Nie mam kogo innego podać... Studia skończyłam dawno, praktyki robilam tez dawno i po miesiac-dwa, wiec mnie raczej nie pamiętają. Co robić?[/QUOTE] Jeśli Twoja obecna praca jest pierwszą to chyba na Twoim miejscu nie podawałabym w ogóle tych kontaktów ponieważ wiadomo, jaka jest sytuacja, nie wyczarujesz ich, ani nie będziesz ściemniać. A zresztą w cv wyraźnie widać, że to Twoja pierwsza praca. Nie wiem, czy telefony do byłych kolegów byłyby cokolwiek warte bo w tym przypadku wiadomo, że koledzy powiedzą, o co ich poprosisz, albo przynajmniej istnieje taka możliwość ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
Dziwne, mi pobierają 1 zł jak zrobię jedną transakcje kartą na dowolną kwotę i tylko tyle. Jak nie zrobię to jest więcej ale nie wiem ile bo nie zdarzyło mi się nie płacić kartą. Może masz więcej niż 25 lat i wpływy poniżej 1000 zł? Bo tam mam taki kruczek ;P albo coś pozmieniali, bo ja zakładałam to konto już kilka lat temu.
#3570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za konto nie płacę, bo transakcji kartą robimy b. dużo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.