![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
zazdroszczę ![]() ![]()
#302 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę !!!! ![]() My mieliśmy tez sie wyrwać a teraz sie okazało, ze tż ma cos ważnego i nie wiadomo czy mu sie uda wyrwać... :/ i sie wściekam bo chciałam jeszcze pojechać gdzies na kilka dni przed porodem a moze byc cieżko ![]()
#303 | |||
Rozeznanie
|
Duże te wasze dzieciaczki ,moja na prenatalnym 360g. Czuje ze bedzie malutka. Adasko tez byl mikruskiem jak sie urodzil ..w sumie lepiej dla mojego krocza
![]() ![]() Ja posprzątalam ,naczynia pomyte ,dziecko sie bawi u siebie w pokoju , nawet tam nie wchodzę bo domyślam się co tam sie dzieje ![]() ![]() Cytat:
![]() Kochana ja już mam 8 na plusie i rośnie rośnie i rośnie z każdym dniem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Ciesz się, bo jakby Ci zostawiał wszędzie bałagan (jak np mój szwagier) to wtedy dopiero byś się wkurzała...
#305 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do mojej cierpliwości i plci no to nie mam innego wyjścia ![]() ![]() I wogole to dzień dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiejszy dzień pod znakiem planowania/urządzania. Byliśmy wczoraj u architekt i muszę się określić jak moja kuchnia ma wyglądać. A że chcę wyspę, spiżarkę i drzwi przesuwne chowane w drzwiach, żeby kuchnia była otwarta, a w razie potrzeby zamknięta - to mam nie łatwe zadanie. Także miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Rozeznanie
|
My mieliśmy jechać dzisiaj na sesje zdjęciową ale pogoda narazie niezbyt.. Moze się jeszcze wypogodzi :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |||
Zakorzenienie
|
Super rzeczy ! Zazdroszczę tych kurteczek, ja nie mam ani jednej będę musiała się za jakąś jesienną rozejrzeć
![]() I taki właśnie kocyk też chciałam kupić, muszę się przejść do Pepeco ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#309 |
Zadomowienie
|
anevo gratuluje chłopca i ze wszystko z nim ok.
mms22 moj tez ma mix w polce z ubraniami,grunt ze sie domyka..zawsze mamy szanse nauczyc nasze dzieci porzadku, bo juz to ,,duze dziecko''-TŻ nie przyswaja jak tzreba.. ![]() co do brzuszka to mimo bolow w kregloslupie bo juz zaczyna dokuczac i coraz ciezej jest sie podniesc to na razie z waga nie jest zle.mam 172cm startowalam z 63kg co prawda dobilam do 70kg ,ale w pierwszej ciazy juz pod koniec 3 mca mialam tyle.jeszcze 5-6kg ...mysle ze duzo zalezy od tego co sie je..brzuch mam duuuzy ale pod normalna kurtka jeszcze sie dopinam jakos... u mnie znow warzywna z brukselkami w tle ![]() co do zakupow ubranek ja jestem oszczedna i rzadko kiedy porywam sie na jakis szał.. poza tym musze dotknac, poczuć.. nie musi byc konkretna metka, ale musi byc dobra jakosc,jakas sprawdzona firma pt ze sie nie zeszmaci czy nie straci od razu kolorów.a tak wogole nie mam jeszcze ani jednej sukienieczki..takze czy kumpeks czy sieciowka wazne zeby bylo wygodne dla dziecka,czyste i niepodarte. pisala ktoras niedawno o tym pozyczaniu ciuchow tez nie ejstem za :wole jzu sprzedac bo coz tym zrobi to juz jej broszka a tak stres w jakim stanie to wroci, bo wiadomo ze bywa roznie..
watek scrapkowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765045 wątek decoupage:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714593&page=7 mój raczkujący blog:http://niebieskainspiracja.blogspot.com Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2015-04-16 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja zmykam ogarniać pracę, mam ambitny plan napisać dzisiaj cały rozdział, żeby jutro jechać do drukarni wydrukować ![]() Roxana znasz może jakaś drukarnię, gdzie mi wydrukują i włożą tą pracę w takie kółeczka jak te zeszyty są A4, nie wiem czy kojarzysz ? Bo znalazłam ksero, ale jeszcze nie pytałam, czy tam mają takie usługi.
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby u Was się udało szybciej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Niespodziewajka25 witaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chodzi Ci o zwykle blindowanie czy oprawienie pracy licencjackiej/magisterskiej? Zblindowac i wydrukować z pen drive spokojnie mozesz na hotelu (ul. Szpitalna, za msp2) ![]()
![]() |
#314 | |
Zadomowienie
|
Witqm się z rana i cos mnie łamie chorobsko gardlo boli i czuje sie niezbyt dobrze ;(
Zjadlam kromki z miodem i herbatę z połówka cytryny obym sie nie rozlozyla .... Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Buźka od Mai - ma dziś legalne wagary ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja chyba bym sie tez juz obawiała w czerwcu lecieć samolotem ale to tez zalezy chyba od człowieka, od samopoczucia no i czy lekarz pozwoli ![]()
![]() |
#317 |
Zadomowienie
|
Anevo No i termin mamy pofobny
![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- No wlasnie od samopoczucia a poza tym lepiej ograniczac potencjalne ryzyko ja to sie nawet nie wybieram w ciazy na zadna dluzsza podróż samochoden |
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sukieneczki jak jej wezmę r 116-122cm są akurat za kolanka to i na przyszły rok będą ok... Ta sądzę...
![]() |
#319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- U mnie tz ma zawsze porządek w garderibie a ja bajzel i jak już sie z tym bałaganem nie mieszcze u siebie to sie pakuje na jego cześć no i wtedy on nie moze nic tez znalesc :-P |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)p
Cytat:
![]() Ja jestem akurat taka, że nawet jakby lekarka pow.mi, że nie ma przeciwskazań żeby lecieć samolotem to i tak zastanawiałabym się 10000 razy nad tym... ![]() Na początku czerwca jesteśmy zaproszeni na ślub i przyjęcie i też nie wiem jak to będzie... Ok. 500 km musielibyśmy jechać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny licze na wasze dobre rady zastanawiam się czy do pokoju małego kupic od razu rozkładane lozko ala kanapo wersalke czy moze kupić jednoosobowe lozko jak dla dziecka? Jak myslicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też właśnie z tych "ostrożniejszych" jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie podstawa to wygodny, porządny materac w łóżku..
![]() |
#325 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ja to chyba nigdy nie będę tu na bieżąco ![]() Gratuluję wizyt ![]() Takie piękne ciuszki wrzucacie dziewczyny, że aż oczy bolą i serce woła żebym też cos kupiła . Za to rozum krzyczy - oszalałaś, babo mało Ci jeszcze ! ![]() Lula mam podobne podejście do Twojego. U mnie to jeszcze synek dostaje od szwagierki ciuszki i to same z nexta, więc wyjściowe czy kurtki mam praktycznie z głowy . Bardzo dobrze jej się powodzi i lubi kupować prezenty, więc mamy szczęście, bo co roku mały dostaje pełną reklamówkę rzeczy najlepszych firm ![]() asienka ciesze się, ze imprez udana i jeszcze raz życzę najlepszego ![]() Co do wagi u mnie start z 58, a teraz 65 . Nie wiem co tu jeszcze napisać.... ![]()
#327 |
Zakorzenienie
|
Ja niestety musiałam znaleźć alternatywę, bo mój syn to ten typ co bez towarzystwa nie zaśnie. No i co noc do nas przychodzi a jak się Adrian urodzi to wiadomo, w nocy przewijanie, karmienie, Bartek by się ciągle budził a tak to w razie pobudki tż się do niego będzie mógł na chwile położyć póki mały ponownie nie zaśnie. Tyle że wybrałam taki mebel aby miał też dobry materac
![]() ![]()
![]() |
#328 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.