|
|
#1591 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
2. ech, cóż ja mogę... Nie udaje mi się zrzucić ostatnich 2 kg więc w najbliższe lato będę nosić długie wielkie czarne wory z drapowaniami, cienkie czarne legginsy i sandały na łobcasie. Na lookbooka czasami zaglądam ale co mi po tym jak się tak nie obnażę jak tamtejsze dziewoje. Podeszwa faktycznie dziwna, jak w adidasach, ale spoko. Cytat:
|
||
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale drogie w ciul, a ja kasy w tym miesiącu nie mam
|
|
#1593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Ale dawaj fote rozpuszczonych ![]() I się błyszczą, więc nie jest zle No i więcej to chyba nie można, no bo co jeszcze? Chyba ,że byś sobie kupiła typowo nabłyszczającego...coś jak serum silikonowe do zabezpieczania, tylko jakąś wersję nabłyszczającą...albo silikonem po całości... Poważnie myślę cyz potrzebują tego Biowaxa...no bo, najpierw chiałam jeden...potem mi wyszło,ze jak wezmę dwa, to dycha w kieszeni ![]() A potem,że jak 4, to w sumie 5 bylby gratis ![]()
|
||
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj dumałam przy półce w Rossmanie, bo chciałam wybrać jeden, ale nie wiedziałam który i w końcu nie wzięłam żadnego
|
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
cytowanie mi się spsuło
![]() Nie dam fot rozpuszczonych, bo po koczku i warkoczu każdy włos sterczy w inną stronę I za bardzo nie mam nawet gdzie obfocić, żeby dobre światło było
|
#1596 | |
|
BAN stały
|
Znad kawy
Może zostanę stylistą biżuteryjnym? Własny kącik porad w tvn style i te sprawy Na włosach nie oszczędzamy, pamiętaj! ![]() Cytat:
Maja, a może jakiś psikacz nabłyszczający? Chociaż nie wiem, czy to zdrowe dla włosów na dłuższą metę
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
Joł jo ł baru snad odpoczynku....
![]() Ja mam tego flat topa ,ale mam problem z filtrem klejącym i to chyba przez niego trudno rozetrzeć ...
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ja się wciąż na kolor nie mogę zdecydować, wszystkie mi pasują ![]() chyba jednak kryjący wezmę, ale muszę jeszcze sprawdzić jak się spisuje w cieplejszy dzień
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to bym chciała taki pierścionek co bym go mogła do wszystkiego założyć
Nie ma pewnie czegoś takiego...
|
#1600 | ||||
|
Mother of Cats
|
Znad bólu głowy i kawy z mlekiem ryżowym, bo zwykłe wyszło - błeeee.
A u nas BWM - bardzo wielka miłość ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Plus "L-ka" z boku zdjęcia ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ten od Ciebie i jeszcze z eko tuls ale go jeszcze nie używałam ...2 Kryjący który odcień? Ja dziś zadałam kryjący ... Beżowy i jakoś wydaje mi się dziś za ciemny...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-16 o 11:17 |
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
jak się kolor trafi, bo w dziennym świetle żadne mi nie pasują
tzn. na buzi ładnie od szyi odcina mi się wszystko. Zawsze wszystko mi się od szyi odcina, jest blada jak trup
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-04-16 o 11:22 |
|
|
|
#1603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
A dla mnie ?
|
|
#1604 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza ten Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
z naturalsów często trudno coś więcej wycisnąć ![]() Cytat:
![]() ja nie rozjaśniam od lipca - dorobiłam się 12 cm mysiego gładziutkiego odrostu i nie wiem co dalej począć ![]() ale Pinia zawsze polecała i sama stosowała to farbowanie na olej a tu widzę, że jakaś wojna blogierska w tym temacie ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
majfriendy, to chińczyki z alie, bo zawsze się w mailach zwracają do klienta: my friend lub dear friend ![]() 2. no właśnie nie wiem który zamówić, muszę na zewnątrz w słońcu porównać i wybrać
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-04-16 o 11:54 |
||||||
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam próbki minerałów Amilie. Jak i te nie będą trafione z kolorem, to pierniczę minerały, nie mam do tego czasu ni cierpliwości
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-04-16 o 11:41 |
|
|
|
|
#1606 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 A płukanki?
|
|
#1608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żaden fryzjer się nie chciał podjąć mam nadal włosy i czerwony odcień po hennie już dawno zneutralizowałam różnica z odrostem i ciepłe tony na długości to już jedynie skutki farb rozjaśniających gdyby miała dodatek indygo, to zapewne też bym skończyła z zielonymi ale i to idzie zneutralizować mixtonami ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- boszsz dear miało być ![]() Cytat:
![]() 2. gencjana, kora dębu, chłodnobrązowy balsam venity na okazje jak musze zrównać odcień, ale na co dzień mi się nie chce po szamponetkach marionu mi włosy wypadają być może zrobię zapienianie jakimś zimnym brązem ale liczę, że hiszpańskie słońce trochę pomoże i może spróbuję przyspieszyć porost
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 a jak bym sobie na naturalny blond dała płukankę miedzianą ? to co by się stało? Np taką? http://www.hurtowniaexpert.pl/pl/p/F...ziana-50ml/964 Albo takie o coś? http://www.hurtowniaexpert.pl/pl/p/V...ANY-200ml/2805
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-16 o 12:22 |
|
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja używałam tylko niebieskiej, srebrnej, fioletowej i gencjany z apteki ale dla odwrotnego rezultatu, czyli wybicia rudych tonów łaty po gencjanie wrzucałam na fb ![]() hyhy ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-04-16 o 12:37 |
|
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Wygląda to bardzo artystycznie
|
|
#1612 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ma się ten zmysł estetyczny Nie rozumiem tych śmichów Polly była zachwycona ![]() Cytat:
![]() Jesteś podua ![]() Cytat:
--- Dziwna podoga Byłem fax puścić (dwa razy, bo zadzwonili, że nieczytelny przyszedł ), chwilami było mi za gorąco, a chwilami marzłem
|
|||
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 To nie śmichy były , wyraziłam radość że każda z nas potrafisz zaspokoić pierścionkowo
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może złapać równo na pomarańczowo lub żółto, albo mniej równo u mnie to dość ekstremalny przykład, bo dolałam dużo gencjany do maski i nie przykładałam się do równego rozprowadzenia ![]() po prostu spędziłam tam trochę czasu ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- niektórzy bywają bardzo wylewni laska poprosiła o real foto na maila, a dostała też takie coś: "Witam, chcę zrobić to wyznanie, Twój Facebook profil obraz jest ładny, nie mogłem zabrać wzrok od obrazu, moim największym zaskoczeniem zobaczyłem zdjęcie i na tym natychmiast dostałem przygnieciony przez olśniewającej urody, byłem głęboko wzruszony i poruszony swoimi pięknymi oczami, i wiesz co? Naprawdę chcę poznać Cię lepiej, moja droga ładna ,,, nie rumienić !!!!!!!!!!! jesteś piękna. Powiem wam o sobie po otrzymaniu odpowiedzi. Dzięki"
|
|
#1615 | ||
|
BAN stały
|
No i co? Nie jest uniwersalna?
Minimalizm pasuje do wszystkiego, tak mi się wydaje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-04-16 o 13:24 |
|
|
|
#1617 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1618 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mam dziwny prolem z zalando..
kupilam te trampki zaplacilam i chce zobaczyc co tam z nimi... i nie moge sie zalogowac ,a hasło na 100 proc dobre...no wiec daje ze zapomnialam hasła niech pryzslą...i nie przysyłają ![]() o co kaman wtf? wypolizowali mi konto czy co? ![]() zem sie zdenerwowala po ponad 7 stów im wplacilam i teraz co?
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.zalando.pl/faq/zamowic/
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
aż wyszłam na dwór się w lusterku poprzeglądać i niestety najjaśniejsze annabelle minerals są dla mnie za ciemne
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Potrafię wpasować się w gust i całościowy look osoby obdarowywanej, więc spoko
Dla Ciebie wybrałbym coś w tym stylu 

Ja mam ten od Ciebie i jeszcze z eko tuls ale go jeszcze nie używałam ...
tzn. na buzi ładnie od szyi odcina mi się wszystko. Zawsze wszystko mi się od szyi odcina, jest blada jak trup