|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Mój tż mówi, że najbardziej przeraża go fakt, że będzie widział jak cierpie a nie będzie mógł mi pomóc.
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie ma mowy, żebym została sama przy porodzie
U nas na początku była mowa, że tż ze mną jest na sali z drabinkami aż do pełnego rozwarcia, a potem jak już idę na łóżo do parcia to już idę sama, bo to krótko i dam radę. Ale jak przyszło co do czego to był do końca i mówił, że nie wyobrażał sobie zostawić mnie samej, trzymał za rękę, a jak umyli małą to dostał ją jako pierwszy do rąk. To były takie nasze chwile i cieszył się że tego nie stracił Co do szlafroka to ja biorę na pewno i nie chodzi tu o to że będzie zimno czy coś, tylko w szlafroku będę się czuła bardziej ubrana. Nie wyobrażam sobie latać w koszuli tylko z dyndającą mleczarnią, zawsze coś tam się też poplami, a szlafrok zakryje Kaja dobrze, że do domku idziesz! Cos jak najszybszego wyjścia życzę |
|
|
|
#2193 | ||
|
Zakorzenienie
|
bo nie będę zmuszac Tżta
Cytat:
Cytat:
też planuję przejść się do okulisty, ale nie chciałabym tak samej z siebie cc
|
||
|
|
|
#2194 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2195 |
|
Zadomowienie
|
Hejo! Podczytuję te posty o porodach, aż mnie krocze zabolało!!!
boje sie tego nacinania, tego ze ,,pęknę" albo cos, TŻ chce być ale nie wiem jak to wyjdzie, pierwsza ciąża i troche zaczynam panikować :P
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja to super
tz kochany. Moj tez bardzo przezywa biedny Pobrali mi jeszcze probki na posiew. Czekam az zejdzie kroplowka jeszcze wrr sterydy dostalam do zyly i plone po nich!!! Szuu dam rade dopisac przez tel
|
|
|
|
#2197 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ubierz się w jakąś mocno opinającą brzuch bluzkę ![]() E tam, kochana Piękne bioderka, jest czym kręcić ![]() ![]() A to nie od razu można iść pod prysznic jak nic się nie dzieje? Cytat:
![]() Dotrwasz U nas tż pewnie będzie obecny bo bardzo bym chciała, żeby był przy mnie. Ale na partych na pewno wychodzi
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku tłumaczył się, że on nie chce oglądać moich "flaków"
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby nic się nie działo to chciałabym od razu ale nie znam się ![]() jakby była taka możliwośc też tak chciałabym
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Mycha ja bym tz nie zmuszala do tego zeby byl z toba. Pozniej roznie moze byc,moze caly czas myslec o tym co widzial i w ogole.
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
O jej ja też po tych sterydach plonelam, całąmokra byłam. Dziś już nie.
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tż od początku mówił, że będzie ze mną. I wie doskonale jak to wszystko wygląda. Jak ostatnio tylko wspomniałam, że wolałabym żeby na partych wyszedł, to stwierdził, że absolutnie zostaje przy nas.
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogłam się oprzeć jak je zobaczyłam
|
|
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- jakie słodkie!
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Myboy wczoraj jadlam takie pyszne krecone
|
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama mi ptysie kupiła a niech lecą te kg, mam to w...
|
|
|
|
|
#2208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Znając życie to jeszcze nie skończę rodzić a już pół rodziny będzie chciało się zjechać... Ale takiego wała.. ![]()
|
|
#2210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne Cytat:
|
||
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
sukinsyny z wodociągów stwierdzili że mój przypadek jest skomplikowany i trzeba go konsultować z mecenasem, nosz kurnaaa! i opięta sukienka średnio pomogła, bo tam taka małpa jest kierowniczką logistyki
ale poprosiłam ją o wstawiennictwo, i powiedziałam że bedziemy sie często widywać bo bede sie przychodzić przypominać . bedzie mnie miała dosyć Cytat:
![]() tak wygląda złożone teraz musze zrobić porządek tam gdzie ma stać- bo póki co w tym roku jest jeden wielki pierdo*nik i wstawić je w miejsce dolecowe
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio ze słodyczy to chyba tylko lody jem
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
industria, super łóżeczko
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Industria ale ładne
|
|
|
|
#2216 |
|
Wtajemniczenie
|
Industria bardzo ladne lozeczko.
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w szpitalu nie chce zadnych odwiedzin rodziny, tylko tz. Poprzednio w pierwszej dobie po cc wpadla tesciowa mimo ze cala ciaze mowilam ze zadnych odwiedzin w szpitalu.. teraz tego bledu juz nie popelnie, jak postanowie tak ma byc (chyba ze sama zmienie zdanie).
|
|
|
|
#2218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam tu tylko siostre, ona napewno przyjdzie no ale nie wyobrazam sobie inaczej. Rodzina Tz raczej do szpitala nie przyjdzie. Tak jak pidalam wczesniej tutaj trzymaja dobe czasem w tym samym dniu sie wychodzi tak, ze nawet by prwnie nie zdazyli przyjechac. |
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wyrabiam z waszymi postaci. Nie wiem czemu. Zawsze byłam na bieżąco a od tygodnia nie ogarniam. Czytam i chce cos podpisać a tu 10 nowych stron wiec moje podpisywanie nieaktualne.
U mnie źle z nogami. Mam siniaki które same wyskakują, nogi fioletowe, kostki spuchniete. Mam podkolanowki ze sklepu ortopedycznego - jakieś antyzylakowe. Trochę mi w nich lżej. Nie chciałabym skończyć z nogami jak u 80 letniej staruszki. Cytat:
Nie chce cie straszyć ale u mnie wyglądało to tak: Byłam pod opieka neurologa. I pytam o CC. Ona mi wypisala od razu skierowanie. Ale zaczelam dopytywac czy to konieczne bo w sumie chciałabym SN. Odpowiedz: dużo osób rodzi SN i nic się nie dzieje, dużo osób nie wie nawet ze ma zwyrodnienia i jest ok. Ale nie zagwarantuje pani ze u pani tak będzie. Wybór należy do pani. Wiec motalam się do ostatniego momentu ale zdecydowałam się jednak na CC. Ppol roku po porodzie miałam kontrolny rezonans i poszlam do bardzo dobrego neurochirurga. Do wiedziałam się ze gdybym urodziła SN to na 99% skonczylabym na wózku inwalidzkim bo mam w bardzo zlym miejscu umiejscowiona przepukliny i parte mogłyby by uszkodzić rdzeń kręgowy. Myślę ze z kręgosłupem nie ma żartów. Ja na twoim miejscu w konsultował abym to jeszcze z jakimś neurologiem a nie tylko gin. Jeśli dobrze zrozumialam twoja wypowiedź.
|
|
|
#2220 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=szuuu;51057994]Mam nadzieję, że jest lepiej, bo wiesz... nikt mnie nie chce brać do szpitala, nikt za bardzo nic mi nie mówi, dlatego dzisiaj o 17 zbieram się i sama jadę
W każdym razie jest już na ogólnej sali, gdzie można ją odwiedzać, a to dobrze wróży ![]() No ale to i tak mi się nie zgadza coś, bo razem wychodzi coś koło 1700 zł, chyba, że oni to jeszcze inaczej liczą niż dostają moje zwolnienia... Ale teraz pierwszy raz w życiu dostałam zwolnienie na równy miesiąc, zobaczę jak teraz wypłacą ![]() Ja nie robię rzęs, raz miałam tylko i nie byłam jakoś super zadowolona, ale może dlatego, że jestem od eyelinera uzależniona no i lubię szybko mieć zmyte oczy itp Ale z chęcią bym sobie teraz hybrydę na stopy zrobiła, skąd jesteś?Jestem z dolnego śląska tz zagłębie miedziowe ale o ile zrobienie ładnych rzęs jest dosyć trudna sprawa, naprawdę mało jest dziewczy w całej Polsce które robią to na wysokim poziomie o tyle hybrydę powinna zrobić Ci dobrze praktycznie każda kosmetyczka Zjadłam bułkę i zagryzlam lodem niedobrze mi jak cholera
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

wstępnie umówiliśmy się tak,że na skurczach jest ze mną a na parcie wychodzi,ale jak będzie to się okaże 

tz kochany. Moj tez bardzo przezywa biedny

06.09.2014
a niech lecą te kg, mam to w...

[/RIGHT]