Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)! - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-16, 13:30   #2221
k a j a
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Sytuacja wygląda tak, że ja od zawsze mówiłam, że nie chcę faceta przy porodzie. Mój mąż o tym wiedział. Od kiedy jestem w ciąży to zmieniłam jednak zdanie, jak zresztą na wiele tematów I powiedziałam mu o tym, że kiedyś mówiłam że nie chcę, ale teraz już nie jestem tego taka pewna... I on stwierdził, że chce być przy mnie i na parte wyjdzie. Cały czas to mówi, a ja powtarzam, że jeśli nie chce to nie musi, bo nie chce, żeby to źle na nas wpłynęło itd. A on powtarza, że chce i już. Tylko mam wrażenie, że to nie jest tak do końca szczere...
Ja też tak mówiłam że nie chce tza przy porodZie, przy Blance wlazl sam i do dziś mu.za to dziękuję.

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
a szycie boli?
Mnie miejscowo.znieczulili przy szyciu więc nie.bolało. Chociaż tz mówił że tak trochę jak by mnie że.dwa.razy zaszczypao.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Ja w szpitalu nie chce zadnych odwiedzin rodziny, tylko tz. Poprzednio w pierwszej dobie po cc wpadla tesciowa mimo ze cala ciaze mowilam ze zadnych odwiedzin w szpitalu.. teraz tego bledu juz nie popelnie, jak postanowie tak ma byc (chyba ze sama zmienie zdanie).
Ja nie chce odwiedzin kolezanek jakchs ciotek.. Przy Blance byli teście -ok. Moi rodzice i na chwilę wpadła moja chrzestna bo pracuje w tym szpitalu. I w ostatni dzień (4) wpadła moja przyjaciółka.

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 13:31   #2222
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:

Mama mi ptysie kupiła a niech lecą te kg, mam to w...
a to niech u mnie też lecą, jem ciasto

Industria bardzo ładne łóżeczko u mnie też na razie bajzel wszędzie, nie wiem kiedy ja się ogarnę z tym wszystkim

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wyrabiam z waszymi postaci. Nie wiem czemu. Zawsze byłam na bieżąco a od tygodnia nie ogarniam. Czytam i chce cos podpisać a tu 10 nowych stron wiec moje podpisywanie nieaktualne.

U mnie źle z nogami. Mam siniaki które same wyskakują, nogi fioletowe, kostki spuchniete.
Mam podkolanowki ze sklepu ortopedycznego - jakieś antyzylakowe. Trochę mi w nich lżej. Nie chciałabym skończyć z nogami jak u 80 letniej staruszki.

Ja mam przepukline wypadające dyski itp.
Nie chce cie straszyć ale u mnie wyglądało to tak:
Byłam pod opieka neurologa. I pytam o CC. Ona mi wypisala od razu skierowanie. Ale zaczelam dopytywac czy to konieczne bo w sumie chciałabym SN.
Odpowiedz: dużo osób rodzi SN i nic się nie dzieje, dużo osób nie wie nawet ze ma zwyrodnienia i jest ok. Ale nie zagwarantuje pani ze u pani tak będzie. Wybór należy do pani.

Wiec motalam się do ostatniego momentu ale zdecydowałam się jednak na CC.
Ppol roku po porodzie miałam kontrolny rezonans i poszlam do bardzo dobrego neurochirurga. Do wiedziałam się ze gdybym urodziła SN to na 99% skonczylabym na wózku inwalidzkim bo mam w bardzo zlym miejscu umiejscowiona przepukliny i parte mogłyby by uszkodzić rdzeń kręgowy.

Myślę ze z kręgosłupem nie ma żartów. Ja na twoim miejscu w konsultował abym to jeszcze z jakimś neurologiem a nie tylko gin.
Jeśli dobrze zrozumialam twoja wypowiedź.
Pochwalam podkolanówki ze sklepu medycznego Moja mama ma żylaki i te podkolanówki są dla niej ogromnym ukojeniem.

Dzięki bardzo za odpowiedź. Myślałam o Tobie, gdy to pisałam..
Byłam u neurologa, ale on twierdzi, że nie jest ginekologiem i nie może wydawać opinii o tym w jaki sposób rozwiązanie ma nastąpić..
Najwyżej zapiszę się do jakiegoś neurochirurga prywatnie, bo na NFZ już na pewno nie mam co liczyć. Tylko boję się, że będzie jak z tym neurologiem - wizyta praktycznie bezsensowna, bo wydał tylko opinię do lekarza prowadzącego ciążę, a w tym przypadku kasę będę musiała dać.
Mam skierowanie na rezonans z października, ale nie zrobiłam w ciąży, a dopiero niedawno się dowiedziałam, że rezonans magnetyczny nie jest szkodliwy dla dziecka.

U neurochirurga byłam ostatni raz w październiku i on powiedział, że trochę bałaganu w tym kręgosłupie jest, więc chyba zapiszę się na wizytę do tego samego, żeby nie jeździć od lekarza do lekarza.
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 13:34   #2223
mehja
Zakorzenienie

Ja chyba wolę zeby teście mnie w szpitalu odwiedzili bo posiedzą godzinkę i sie zmyją a wtedy w domu już będę miała spokój.Bo jakby przyszli do domu to będą siedzieć do wieczora i czekać aż mi usłużę- herbatka, kawka, ciasto

Edytowane przez mehja
Czas edycji: 2015-04-16 o 13:35
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 13:37   #2224
201710041131
Konto usunięte

Country słodkie

Industria śliczne

Tasia subskrybuję na yt taką dziewczynę- doriska cos tam cos tam, opowiada o swojej ciazy tydzien po tygodniu i ona tez ma takie problemy. No i nosiła pończochy takie a teraz podkolanówkę i jest o niebo lepiej

Podczas ćwiczeń dostałam mega zgagi, zaraz sie porzygam chyba

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Ja sobie teściów nie życzę w szpitalu, ale rodzice mogą przyjechac - w końcu to rodzice No i Tz najważniejszy oczywiście A zreszta u mnie w szpitalu nie ma odwiedzin na salach wiec i tak nikt siedzieć nie bedzie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 13:39   #2225
ultraviolwt188
Raczkowanie

dziewczyny trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę ależ Wy piszecie dużżżżooooo
Stary 2015-04-16, 13:45   #2226
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
a szycie boli?
mnie nie bolało, dostałam znieczulenie

Co do wizyt w szpitalu, to teście wykazali się taktem i nie byli, za to po rodziców dzwoniłam jeszcze z sali porodowej bo taka duma mnie rozpierała i chciałam się koniecznie pochwalić i z kimś jeszcze pocieszyć.

Teście przyszli jak już byliśmy w domu, ale też długo nie męczyli, posiedzieli 15 minut. Także wizyt się nie obawiam. Jedynie teraz nie będę dzwonić po nikogo tylko te pierwsze chwile chcę spędzić tylko z tż

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 13:58   #2227
fartuch
Zakorzenienie

Dziewczyny mam pytanie Czy wszystkie proszki dla dzieci mają taki mocno dzidziusiowy zapach? Czy jest jakiś który pachnie w miare normalnie? Nie wiem czy to ciąża czy co ale lovela dla mnie jest
Stary 2015-04-16, 14:01   #2228
industria
Zakorzenienie

dziekuje za komplementy dla łóżeczka

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Ja w szpitalu nie chce zadnych odwiedzin rodziny, tylko tz..
ja bede rodzić w innym mieście to wątpie że ktoś poza tż tam dojedzie
zresztą moja mama sama powiedziała że te dwa dni w szpitalu najlepiej jak sobie odpoczne a nie bede odwiedziny przyjmować, teściowie też są taktowni więc jeśli już bardzo bedą chcieli to najpierw zadzwonią zapytać........
chociaz w sumie na rodziców i teściów bym sie nie obraziła jakby przyjechali....

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
dziewczyny trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą wizytę ależ Wy piszecie dużżżżooooo
trzymam mocno

małpiszony jedne zrobiłyście mi smaka na lody
Stary 2015-04-16, 14:04   #2229
Marei
Zakorzenienie

Skasowało mi poprzedni post

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Mam skierowanie na rezonans z października, ale nie zrobiłam w ciąży, a dopiero niedawno się dowiedziałam, że rezonans magnetyczny nie jest szkodliwy dla dziecka.
Kejti jest szkodliwy, zwłaszcza okolice tułowia. Stopę czy dłoń jeszcze bym sobie dała zrobić, ale kręgosłupa absolutnie. Chyba, że byłoby to naprawdę niezbędne, nie wiem, ratujące życie itp.
Nie ma dotąd żadnych konkretnych wyników jak i na ile szkodliwy jest rezonans, ale tak silne pole magnetyczne nie pozostaje obojętne dla tkanek, chociażby z powodu podgrzewania wód płodowych.

Cytat:

Co do tz na porodówce, to mój na skurczach być musi i chce. Na partych- jak chce, jego wybór.

miałam chyba 10 cytatów... i zeżarło :/

Aaaa super, że Kaja wychodzi ze szpitala jutro

Śliczne łóżeczko

Przedłużane rzęsy wyglądają ślicznie, jeżeli są regularnie uzupełniane, w innym przypadku takie wyliniałe, ble

Pierwsza kąpiel 6h po porodzie? Ubabrana krwią mam leżeć latem 6h? Nie ma mowy...

Edytowane przez Marei
Czas edycji: 2015-04-16 o 14:13
Marei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 14:09   #2230
rybkaa90
Zakorzenienie

Też sobie nie życzę żadnych odwiedzin w szpitalu. Szkoda tylko, że pewna osoba nie jest w stanie tego pojąć! Pewnie jeszcze dobrze nie urodzę, a moja kochana teściowa już będzie warować pod drzwiami.
To nie jest tak, że tylko ona jest wykluczona, swoich rodziców i reszty rodziny też nie zapraszam do szpitala. Zwyczajnie chce po ludzku odpocząć, dojść do siebie.
Z resztą chyba dwa czy trzy dni są w stanie się wstrzymać z odwiedzinami...

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2015-04-16 o 14:16
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 14:12   #2231
Cos_
Zakorzenienie

Fartuch tez mnie draznia zapachy ale kupilam ten bobini i go nie czuje

Moja kroplowka w koncu zeszla i sobie pojadlam
Stary 2015-04-16, 14:17   #2232
fartuch
Zakorzenienie

Cos, chyba też kupie ten bobini... Dostałam ciuchy od siostry która pierze w loveli, i nie mogę wytrzymać wyniosłam siatki do drugiego pokoju.
Stary 2015-04-16, 14:20   #2233
Cos_
Zakorzenienie

Loveli nie znioslabym wachalam ja w sklepie
Stary 2015-04-16, 14:24   #2234
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
mnie nie bolało, dostałam znieczulenie

Co do wizyt w szpitalu, to teście wykazali się taktem i nie byli, za to po rodziców dzwoniłam jeszcze z sali porodowej bo taka duma mnie rozpierała i chciałam się koniecznie pochwalić i z kimś jeszcze pocieszyć.

Teście przyszli jak już byliśmy w domu, ale też długo nie męczyli, posiedzieli 15 minut. Także wizyt się nie obawiam. Jedynie teraz nie będę dzwonić po nikogo tylko te pierwsze chwile chcę spędzić tylko z tż
Ja trochę rozumiem teściów, bo skoro moi rodzice chcą zobaczyc wnuka to i oni chcą, w końcu to ta sama strona co moi rodzice

Ale właśnie mnie też tak nosiło że muszę komuś pochwalić się,.pokazać. I po tyg. Już w domu zadzwonilam po przyjaciółki

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie Czy wszystkie proszki dla dzieci mają taki mocno dzidziusiowy zapach? Czy jest jakiś który pachnie w miare normalnie? Nie wiem czy to ciąża czy co ale lovela dla mnie jest
Biały jeleń nie wali

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 14:29   #2235
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Skasowało mi poprzedni post

Kejti jest szkodliwy, zwłaszcza okolice tułowia. Stopę czy dłoń jeszcze bym sobie dała zrobić, ale kręgosłupa absolutnie. Chyba, że byłoby to naprawdę niezbędne, nie wiem, ratujące życie itp.
Nie ma dotąd żadnych konkretnych wyników jak i na ile szkodliwy jest rezonans, ale tak silne pole magnetyczne nie pozostaje obojętne dla tkanek, chociażby z powodu podgrzewania wód płodowych.
Naprawdę?! To co za konowały.. Neurolog i ordynator położnictwa powiedzieli, że nie ma przeciwwskazań do wykonywania rezonansu w ciąży..

Dobrze, że się jednak na szybko nie decydowałam!

A mojej teściowej nie będzie w Polsce jak urodzę A mama i siostra mogą siedzieć ile chcą, chociaż wiem, że nie będą miały czasu.
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 14:31   #2236
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Ja też tak mówiłam że nie chce tza przy porodZie, przy Blance wlazl sam i do dziś mu.za to dziękuję. .
Ja na początku ciaży chciałam rodzić sama, tż chciał byc ze mną od początku - teraz się bardzo cieszę z jego postawy i na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie być tam sama....
Jeśli chodzi o odwiedziny to boję się, że na początku będzie ich za dużo..... Wogóle boje się też tego, że na początku wszyscy będą chcieli mnie zagłaskać a potem nagle zostanę ze wszystkim sama bo tż wróci do pracy a reszta do codziennych obowiązków.

Cytat:
3mam mocno mocno kciuki

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
No... Właśnie zamówiłam buty

Kolega mojego Tżta (mąż tej dziewczyny co rodzi teraz na początku czerwca, a jej dziecko dzisiaj ma roczek ) powiedział, że był przy pierwszym porodzie, a potem przez dwa miesiące brzydził się swojej żony... Mój tż powiedział mu tylko, że jest po☠☠☠any i tyle
I dobrze mu powiedzial, przecież wiele rzeczy w trakcie porodu niezależne jest od nas - chyba by mi serce pękło jak tż powiedział by coś takiego

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Nie mogłam się oprzeć jak je zobaczyłam
Piękniusie

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 14:33   #2237
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Byłam właśnie u.mojego gina, posiew ujemny juto do domciu

Ale mnie zaczyna boleć brzuch i cycki, ale już nic.nie.mówię

Mój tz powiedział ze absolutnie.będzie przy porodZie, był przy Blance i będzie przy każdym następnym

Wgl zauważyłam że przeżywa ten mój szpital, jak wróciłam od gina to widziałam że płakał, i jak był u.mamy to też taki.smutny..
To super, że już do domu

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Mam to samo. Ostatnio jak pomyślałam, że tylko parę tygodni zostało do terminu to ogromna panika mnie ogarnęła.

Eee, nie z misiami?

Ubierz się w jakąś mocno opinającą brzuch bluzkę

E tam, kochana Piękne bioderka, jest czym kręcić

A to nie od razu można iść pod prysznic jak nic się nie dzieje?

super

Dotrwasz

U nas tż pewnie będzie obecny bo bardzo bym chciała, żeby był przy mnie. Ale na partych na pewno wychodzi
Mnie się one w ogóle nie podobają, ale Tż-et nie narzeka
Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Nie mogłam się oprzeć jak je zobaczyłam

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
sukinsyny z wodociągów stwierdzili że mój przypadek jest skomplikowany i trzeba go konsultować z mecenasem, nosz kurnaaa! i opięta sukienka średnio pomogła, bo tam taka małpa jest kierowniczką logistyki
ale poprosiłam ją o wstawiennictwo, i powiedziałam że bedziemy sie często widywać bo bede sie przychodzić przypominać . bedzie mnie miała dosyć

tak wygląda złożone teraz musze zrobić porządek tam gdzie ma stać- bo póki co w tym roku jest jeden wielki pierdo*nik i wstawić je w miejsce dolecowe
To jak będziesz ich nachodzić często to może szybciej załatwią, żeby mieć Cię z głowy

Bardzo ładne łóżeczko

Cytat:

Oblazłam dzisiaj pół miasta i nic nie kupiłam oprócz witamin i batonika.

Mam już mętlik w głowie z tym moim macierzyńskim.
Wczoraj księgowa szefowej powiedziała, że już na drugi dzień po podpisaniu umowy mogę iść na zwolnienie. Dzisiaj znajomej bratowa, która jest główną księgową powiedziała, że lepiej dla mnie gdybym przepracowała ileś tam, bo wtedy wyliczą mi z umowy a tak to wezmą też pod uwagę staż.
Jak pójdę po miesiącu na zwolnienie to to za czerwiec muszę sobie zapłacić ZUS, czyli 1000 zł.
Ja już nie wiem co mam robić.

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 14:47   #2238
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Naprawdę?! To co za konowały.. Neurolog i ordynator położnictwa powiedzieli, że nie ma przeciwwskazań do wykonywania rezonansu w ciąży..

Dobrze, że się jednak na szybko nie decydowałam!
Kejti to zależy od przypadku. Tak jak napisałam, niby nie ma oficjalnego zakazu, ale jeżeli ten rezonans nie jest niezbędny, to bym go po ciąży zrobiła, nawet jak karmisz nie ma problemu. Natomiast w ciąży tylko jeśli jest to konieczne dla zdrowia.
Stary 2015-04-16, 15:40   #2239
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Dzien dobry!
ja znowu zaginelam... przepraszam. Teraz mam juz nowy komputer wiec od kilku dni staram sie nadrobic, ale ciezko mi to idzie. Za to sprawdzalam czesto czy prypadkiem ktoras z Was sie juz nie rozpakowala Na szczescie nie
Ostatnia wizyte mialam tydzien temu i gin mnie nastraszyl, ze jak nie zwolnie tempa to ide do szpitala, bo szyjka ma tylko 2 cm. na szczescie poki co wszystko jest ladnie zamkniete, ale dal mi troche do myslenia i juz od tygodnia po pracy odpoczywam, w dni wolne staram sie lezec, wszystkie obowiazki domowe przeszly na Tz.
W ogole to chyba gin zaczal jakos inaczej liczyc tygodnie, bo w zeszly wtorek powiedzial 32+6, czyli wynika ze dzis jest 34+1 i porod za 6 tygodni a nie za 8 jak wstepnie bylo zakladane??? tydzien temu maluszek wazyl 1800g i gin kazal sie wstrzymac z porodem do konca 37 tygodnia. Tak wiec zaciskam nogi zreszta musze zaciskac nawet dluzej bo do 20/05 pracuje!

Torbe do szpitala juz spakowalam - nigdy nie wiadomo...
Pokoj dziecka jeszcze nie jest gotowy, imienia nie wybralismy... w ogole nie jestesmy jeszcze gotowi na porod zaraz zaczne szukac w necie imion dla chlopca i dla dziewczynki, bo trzeba w koncu cos wymyslec!! choc jak znam zycie to Mala sie zaraz obudzi i zamiast szukania bedzie karmienie, przewijanie, zabawy itp... w ogole nie mam czasu dla siebie
Stary 2015-04-16, 15:42   #2240
Marei
Zakorzenienie

Witaj Soleil. Myślałam niedawno o Tobie. Odpoczywaj i uważaj na siebie
Stary 2015-04-16, 15:56   #2241
fartuch
Zakorzenienie

Czy któras z Was kupiła albo ma zamiar kupić monitor oddechu? Ja przeczytałam kilka przerażających historii, i chyba się zdecyduję...
Stary 2015-04-16, 16:03   #2242
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Czy któras z Was kupiła albo ma zamiar kupić monitor oddechu? Ja przeczytałam kilka przerażających historii, i chyba się zdecyduję...
Ja kupilam. Kiedy Julek był mały jakieś pół roku budzilam się w nocy i sprawdzalam czy zyje, miałam koszmary ze przestal oddychać Także dla własnego komfortu psychicznego kupiłam tym razem...
Stary 2015-04-16, 16:04   #2243
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Ja chyba wolę zeby teście mnie w szpitalu odwiedzili bo posiedzą godzinkę i sie zmyją a wtedy w domu już będę miała spokój.Bo jakby przyszli do domu to będą siedzieć do wieczora i czekać aż mi usłużę- herbatka, kawka, ciasto
U mnie to tak nie dziala...
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 16:11   #2244
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Też się nad tym zastanawiam jedni znajomi mają, inni mówią że jestem głupia nie wiem co zrobić na razie

Edytowane przez Marei
Czas edycji: 2015-04-16 o 16:16
Marei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 16:24   #2245
mycha_818
Zadomowienie

Industria łóżeczko wygląda imponująco. Chciałbym podobne tylko boki takie półokrągłe. Gdzie zamawiałaś?
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 16:25   #2246
mehja
Zakorzenienie

Soleil odpoczywaj dużo i zwolnij tempo. musisz tak długo pracować?

Fartuch ja nie kupuję

Siacha zapłacisz tysiąc ale potem przez cały macierzynski będziesz dostawać kwotę z umowy a tak to ze stażu to małe pieniązki. chyba tak to działa

Przyszedł otulaczek, wylicytowany za 10zł, fajny jest
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 16:32   #2247
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Ja póki co nie mam, ale zastanawiam sie nad kupnem.

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-16, 16:41   #2248
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Industria łóżeczko wygląda imponująco. Chciałbym podobne tylko boki takie półokrągłe. Gdzie zamawiałaś?
zamawiałam tutaj
http://allegro.pl/show_item.php?item=5238537616
mają też bez materaca

ide dziś wieczorem z kumpelą na herbate i jakąś kolacje. zaraz ide robić sie na bóstwo a co
Stary 2015-04-16, 16:56   #2249
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Marei - dziekuje staram sie odpoczywac ile tylko moge, ale podejrzewam ze to za malo

fartuch - ja mam monitor, juz Wam kiedys kiedys o tym pisalam. Bez niego nie moglam spac spokojnie na poczatku. Teraz jak Mala ma 15 miesiecy to juz nie uzywam i czeka na nastepnego malucha!

Mehja - jeszcze troche musze popracowac... Przydaloby sie zebym pociagnela jeszcze min 4 tygodnie... poki co dobrze sie czuje, skurczy w ogole nie czuje, no czasem troche twardnieje, wielkosc brzucha tez mi nawet nie przeszkadza... moj gin przesadza troche i tyle :p
Stary 2015-04-16, 17:00   #2250
mycha_818
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
zamawiałam tutaj
http://allegro.pl/show_item.php?item=5238537616
mają też bez materaca

ide dziś wieczorem z kumpelą na herbate i jakąś kolacje. zaraz ide robić sie na bóstwo a co
Oglądałam już ich aukcje ale w gąszczu sprzedawców gdzieś mi zaginęli. Dzięki za linka

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość
Marei - dziekuje staram sie odpoczywac ile tylko moge, ale podejrzewam ze to za malo

fartuch - ja mam monitor, juz Wam kiedys kiedys o tym pisalam. Bez niego nie moglam spac spokojnie na poczatku. Teraz jak Mala ma 15 miesiecy to juz nie uzywam i czeka na nastepnego malucha!

Mehja - jeszcze troche musze popracowac... Przydaloby sie zebym pociagnela jeszcze min 4 tygodnie... poki co dobrze sie czuje, skurczy w ogole nie czuje, no czasem troche twardnieje, wielkosc brzucha tez mi nawet nie przeszkadza... moj gin przesadza troche i tyle :p
Ty nie zgrywaj bohaterki kochana tylko uważaj na siebie, gin raczej zna się na rzeczy i nie przesadza ;-)
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości