|
|
#1621 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
Fak! Spóźniłam się Cytat:
![]() 2. Racja! 3. Ustaw się do kolejki ! ![]() Ale to fakt, są piękne! Brałabym wszystkie chyba ![]() Cytat:
2. No widziałam, ale wolałam nie eksperymentować.
|
|||
|
|
|
#1622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Ze mną będziesz miał łatwiej, ja się pocieszę po odpadzie po Polly ![]() Cytat:
Transaltor niezmiennie rozbraja! Będzie przeładowanie grafiką?
|
|||
|
|
|
#1623 | ||
|
BAN stały
|
Zalando splajtowało, właśnie w tvn 24 podają
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1624 | |||||
|
Panaroja
|
snad rozpaczy - zmierzyłam się dziś uczciwie i mam po 4-5 cm do zrzucenia wszędzie
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jakim cudem używałam chny przez dobre 10 lat i nigdy mi zielone nie wyszły chyba że samej basmy użyła , bo ponoć basma sama bez domieszki chny dawała zielony kolor . Ale nie wiem na ile to prawda , na ile legenda .Cytat:
?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wrócę do wcierek i może supli w styczniu ściełam ponad 10cm i już 5 odrosło Parab, z włosów najłatwiej zrzucić cm ![]() a książka to: Bartoszewicz, Kazimierz (1852-1930) Słownik prawdy i zdrowego rozsądku (1905r) w tym dokumencie jest całość a tu jeszcze więcej
|
|
#1627 | |
|
Panaroja
|
trudno wyczuć , jutro idę w dwa miejsca sobie pobrać znowu dla kontroli , ciekawe jakie wyjdą
Cytat:
![]() 2.dzięki , cuuuudo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co przykrywa to czerwonymi farbami, ale chciałaby wrócić do swojego naturalnego blondu a tu Cytat:
u mnie waga i centymetry stoją, szału już dostaję
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-04-16 o 14:29 |
||
|
|
|
#1630 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
bo rozumiem że metoda Ani z Zielonego Wzgórza czyli obcięcie nie wchodzi w grę ?2. , ale teraz rzeczywiście klamka zapadła , koniec , boirę się za siebie koniec z podżeraniem słodyczy , koniec z późnym jedzeniem , trzy treningi w tygodniu plus jak będzie cieplej wskoczę na rower . Drugiego lata w jednych spodniach i workowatej kiecce nie przeżyję znaczy kieckę tak , ale żeby nie była ta sama na okrągło
|
|
|
|
#1631 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja też idę jutro skontrolować czy spada o ile dożyję, bo chuop od wczoraj umiera na sensacje żołądkowe, mam nadzieję że to nie grypa żołądkowa bo ja nie mam czasu na chorowanie |
||||
|
|
|
#1632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://kascysko.blogspot.com/2014/08...k-wypukac.html ja dość długo i intensywnie wytrawiałam rudą kokosem zanim siegnęłam po kąpiel rozjaśniającą henna na jasnych włosach rzeczywiście jest raczej tylko dla zdecydowanych na kolor lub ścięcie, ale na ciemnych można próbować tylko podkręcić kolor i blask rezultaty ostatnio Stazja wklejała
|
|
#1634 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
i prewencyjnie sobie strzel setę czystej , poważnie Cytat:
2. znaczy chyba trza zmienić dietę i ćwiczenia , mówię Ci dorzuć jakieś siłowe z obciążeniem , szwarcenegerem nie zostaniesz , a ćwiczenia z ciężarami palą tłuszcz (oczywiście jeżeli się nie uzupełnia natychmiast ubytku żarciem ) .
||
|
|
|
#1635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cola też jest dobra na zatrucia ![]() Cytat:
Diety nie zmienię, bo niskokaloryczne MŻ to jedyna dieta na jakiej jestem w stanie wytrzymać dłużej niż 3 dni wielokrotnie sprawdzone ![]() To chyba raczej dołki, nerwy i wqrwy mi przeszkadzają, bo od razu mam napady obżerania
|
|
#1636 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Buty licytuje na zlosc tym co je obrazaja
Na szczescie nie mamy identyko gustow i nie nosimy wszyscy tego samego ![]() A na zdj jest rtg brzucha 4 letniej dziewczynki, ktora polknela swoj kolczyk w ksztalcie rowerka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Znad choroby
Jak wszyscy to wszyscy, ale teraz przynajmniej mogę z dzieciem posiedzieć, bo chorego oddałam do rodziców. TŻ najwcześniej w przyszłym tygodniu wraca na łono rodziny, ale jest poprawa. To jednak nie był ropień, okazało się, że tak mocno napuchł mu mięsień ![]() Jestem z kilo do tyłu, to tak w temacie W ogóle nie ćwiczę od dwóch tygodni, bo jestem słaba i mam zawroty głowy.---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Idę szukać.
|
|
#1638 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Trzeba będzie się znów dać pokłuć, bo puchnę chyba z powietrza i znów źle się czuję ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
Ale plusy są - to kilo do tyłu i odpoczynek od zawieruchy w pracy
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-04-16 o 17:36 |
||||
|
|
|
#1639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I co teraz? Operacja?
|
||
|
|
|
#1640 |
|
Wtajemniczenie
|
Tulam wszystkich
Agnysko, Maju, Aileen (pamiętam, tylko się zbieram tak długo). Miłego wieczoru
|
|
#1641 |
|
Wpisz tu zomzing
|
kupisz za miesiąc i na 2 lata starczy
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- jest szkoła dobierania do szyjca
|
|
|
|
#1642 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...do-wlosow.html 2, Cytat:
. Z jasnych jest nie do pozbycia. Jak bym się chciała pozbyć teraz, to tylko i wylącznie nożyczki i na jeżyka, albo brązy ciemniejsze ..na szczęście nie przewiduję zmian ![]() Podjęłam męska decyzję, kupię sobie dwa Biovaxy ![]() Z orchideą i z kawiorem
|
||
|
|
|
#1643 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurde dochpdze do wniosku e musiałąm cos popie..c z tym zalando bo zamawialam z nowo zalozonego konta, i moze cos zle napislam? pomylilam sie a mailu? infolinia do 18 stej..jutro bede dzwonic
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
ale zademn cżłowiek nie ma twarzy jak szyji, to ja bym sie musiala sudocremem wysmarowac zeby było do szyji
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może niestety być Też od paru osób ostatnio słyszałam, że mieli podobnie. Może tera taki czas na tę chorobę.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1646 | ||
|
Zakorzenienie
|
znad inki
![]() nie wytrzymałam - kaczka się już marynuje na jutro ![]() niestety lidlowa ![]() obrażone buty zrobiły mi dzień Cytat:
Cytat:
4g czy 10 wystarcza na 2 lata?
|
|
#1647 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Buty sa obrazane, nie obrazone
Moje sa do stajni, a Twoje kon wygryzl po bokach
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1649 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czytalam o nowych mineralach firmy Uoga Uoga. Mial ktos?
Nazwa dziwaczna.
|
|
|
#1650 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przechodzi mu (odpukać) więc chyba jednak się nażarł (co w jego przypadku jest bardzo prawdopodobne ) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo ja nadal się waham normalnie życiowa decyzja Cytat:
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

Potrafię wpasować się w gust i całościowy look osoby obdarowywanej, więc spoko
Dla Ciebie wybrałbym coś w tym stylu 

Spóźniłam się

znaczy chyba trza zmienić dietę i ćwiczenia , mówię Ci dorzuć jakieś siłowe z obciążeniem , szwarcenegerem nie zostaniesz , a ćwiczenia z ciężarami palą tłuszcz (oczywiście jeżeli się nie uzupełnia natychmiast ubytku żarciem
wielokrotnie sprawdzone 

I co teraz? Operacja? 
Też od paru osób ostatnio słyszałam, że mieli podobnie. Może tera taki czas na tę chorobę.