|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Twoje 5 faworytów.
Aktualnie TOP5 przedstawia się nastepująco:
Statkus Feminite du Bois Mania Scent Etra |
|
|
|
|
#332 |
|
BAN stały
|
Aktualnie:
1. ADDICT 2 ![]() 2. ADDICT reszta to takie sredniaki..... |
|
|
|
|
#333 |
|
Przyczajenie
|
Emporio She
Kenzo Jungle Channel Allure D&G the One Baby doll Yves Saint Laurent
|
|
#335 |
|
Rozeznanie
|
U mnie też jakoś się pozmieniało
1. Eau Torride 2. Madness ![]() 3. Cabaret 4. Romeo Gigli 5. Fragile EDT Reszta leży i czeka, Hilfigery przerażają chłodem, Weekendu boję się używać, Chloe Narcisse za mocne, Eau des Merveilles za słabe.
|
|
#336 |
|
czyli Endżi
|
Aktualnie
:1. Flowerbomb V&R 2. Pink Sugar, Aquolina 3. Angel 4. Very Irresistible Sensual 5. Addict na niecodziennym, bo pięciostopniowym podium nie zmieściły się jeszcze: Miss Dior Cherie, Wish, Alien, L i Magnetism.
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Na dzisiaj (przyjęłam kryterium częstości używania):
1. Cologne Muglera 2. OI 3. Theorema 4. Must 5. Baby Doll W skrócie: słodkie przyprawy i świeże letniaczki Takie pomieszanie pewno ze względu na kapryśną pogodę.
|
|
#338 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje:
CK - Euphoria CK - IN2U NINA Ricci - NINA MOSchino - LOVE LOVE Moshino - Funny! |
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
1. Black Kenneth Cole
2. Romeo di Romeo Gigli 3. Cinema edt YSL 4. Gris Clair SL 5. Angel TM pozycje numer 3 i 4 wdarły się przebojem
Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-09-16 o 12:10 Powód: pomyliłam się |
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Moja obecna top 5-tka to właściwie to co zostało na mojej półce, gdzie niepodzielnie niemal króluje Angel
![]() Zostały z nim jednakowoż: 1. Angel 2. Poeme 3. Słonik 4. Euphoria 5. Insolence/ 24F To wsio
|
|
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Na dzień dzisiejszy moje ulubione i najszczęściej używane zapachy to:
1. Lacoste Pour Femme ![]() 2. Mira Bai 3. Innocent 4. Alien 5. Eau de Star |
|
|
|
|
#342 |
|
Rozeznanie
|
Uprzejmie informuję, że mam już kompletną listę 5 faworytów
. Oto ona, kolejność przypadkowa:- Noa - Amor Amor - słonik Kenzo - Coco Chanel Madmoiselle - ta piąta pozycja jest nowością wśród moich "naj" zapachów... Aqua Allegoria Herba Fresca pozdrawiam serdecznie Edytowane przez dziewczynka87 Czas edycji: 2007-08-18 o 20:49 Powód: literówka |
|
|
|
|
#343 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ulubione zapachy wpadają i wypadają nie tylko do piątki, ale i dziesiątki... 1. Niepodzielnie Nawalony Ruski (czyli Ambre Russe) 2. Lutkowy Cedr 3. Kadzidła CdG z Jaisalmerem na czele 4. Black Cashmere 5. Passage d'Enfer, Shaal Nur, Messe de Minuit, Safran Troublant, Rousse i wszelkie "drewniaki". Plus dodatkowo w odrębnej kategorii pt: zapach, bez którego nie zasnę: Elixir Des Merveilles. Ogólnie perfumy pachnące perfumami zupełnie mnie nie interesują.
|
|
|
#344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To wcielona doskonalosc- perfumy kameleon, kazdego dnia odkrywajace inne oblicze. Raz cieple, przydymione, zaspane, geste- kiedy indziej czyste i rzeskie jak powietrze w mrozny poranek ......... |
||
|
|
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
Moja lista UKOCHANYCH PERFUM
![]() - INCANTO DREAM S. FERRAGAMO - EMPORIO SHE ARMANI - CERRUTI 1881 - PURE POISON (ELIXIR TEŻ )- OBSSESION NIGHT |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
strasznie trudny wybór jako ze jestem wybitnie niestala w uczuciach
![]() 1.Wszelkie pizmowce,nie potrafię wybrac jednego,dzis byłoby to I love Musk (zna ktos?),innym razem wszelkie Muschio Bianco 2.ex aequo starsze i nieco mniej stare Guerlainy:Jicky,Shalimar, Mitsouko,L'Heure,Chamade, Jardin de Bagatelle..... (generalnie szypry zawsze są i bedę w moim top5) 3..Coco Chanel...boski zapach,jak czarny jedwab..no nic tak nie działa na płec przeciwną ![]() 4.Eau de Cariter/Eau de Givenchy...moja wersja świezaka ![]() 5.Amarige/Must Cartier/Aromatisc Elixir,nie potrafie wybrać czasem wskakuja na listę kadzidlaki,aldehydziaki(R ive Gauche,Caleche,piąteczka Chanel,Agencior Prowokator),Fleurs d'Orlane,Arpege,Chique(ta ak własnie ten),Magie Noir(rzadko)Casmir(jeszcz e rzadziej),Flowerek Kenzo,LouLou
Wątek Rudowłosych Wizażanek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202470 Poszukuję starych zapachów Guerlain !!! Edytowane przez restless Czas edycji: 2007-08-30 o 12:50 Powód: zapomniałam o LouLou |
|
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1 - Le Baiser du Dragon - tu sie nic nie zmienia 2 - Patchouly _ M.Micallef 3 - Dzing! 4 - L'Eau Ambre Extremee 5 - Passage D'Enfer do miejsca 6 pretendują : Carthusia - Via Camerelle, L'Artisan - La Chasse aux Papillons, Annik Goutal - Le Violette i Le Chevrefeuille i dużo duzo więcej - nie, nie potrafię wymienić tylko pięciu .... za mało ... ulubionych mam co najmniej 15 sztuk. To narazie
|
|
|
|
|
|
#348 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Stan listy na dziś
:1. Coco (Restless, ona działa nie tylko na płeć przeciwną )2. Prada EDP 3. Fleur d'Oranger Lutka 4. Poison 5. EDP II Gucci (zaczynam tęsknić...)
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Po miesiącu, nieuniknione przetasowanie w szeregach:
1. Must EdT i ekstrakt Cartier 2. Madness perfumy Chopard 3. Mauboussin EdT 4. Surrender EdP Avon W kółko, i oby nie do znudzenia. Piąte miejsce pozostaje puste, bo nie mam co tam wpisać. SunMoonStars, Theorema, Dune, a może Borneo SL? A może coś, co dopiero do mnie frunie pocztą? Ta rotacja zapachów mnie czasami przeraża, ale nic na to nie poradzę.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 |
|
Zadomowienie
|
Na pięciu pozycjach Eden
![]() Reszta daleko w tyle (ale pewnie stan ten nie potrwa długo )
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po 2 miesiącach zmiany (tym razem kolejność nieprzypadkowa): 1. Miss Dior Cherie 2. Safari RL 3. Scent Intense 4. Innocent 5. wolne (inne zapachy stoją na półce, ale używam w zasadzie tylko pozycji 1-4)
|
|
|
#352 |
|
Zadomowienie
|
Kolejność alfabetyczna:
1.Dolce Vita, Christian Dior (uwielbiam szampana) 2.Ange ou demon, Givenchy 3.Rush, Gucci (mrrr) 4.Alien, Thierry Mugler 5.Black XS czy to damskie, czy męskie. Jeśli męskie, to gratis może być jakiś fajny pan
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#353 |
|
Matka Smoka
|
1. Lacoste pour Femme
2. Sensi Armani a o wejscie do dalszej kolejki wciaz bija sie (a raczej ja sie bije z myslami |
|
|
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
1. Nu - YSL
2. Angel - T. Mugler 3. Madness - Chopard 4. Couture - Moschino 5. L de Lolita Lempicka (tak, wiem, idealnie wręcz wpasowuje się "tematycznie" w pozostałe zapachy )Kolejność przypadkowa. |
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko wybrać, ale na pewno:
1. Organza Indecence a dalej, już w dowolnej kolejności: - Escape CK - Prada EdP - Gucci I EdP - Acqua di Gio (ukochany pośród świeżaków, masa wspomnień) Do listy dobija się także Contradiction i Bvlgari pour Femme i Coco Melle. I, nieco słabiej, Narciso Rodriguez, Dolce Vita i Insolence. I niech mi ktoś zabierze klawiaturę.
|
|
|
|
|
#356 |
|
Przyczajenie
|
1. Idole de Lubin
2. Chanel Allure 3. Annick Goutal Duel 4. Ginestet Le Boise 5. Lacroix Tumulte
"Wojna to sztuka wprowadzania w błąd, a każdy człowiek to mała wojna." Sun-Tzu "Art of War" / Frank Herbert "Diuna" "Świat to piękne miejsce i warto o niego walczyć - zgadzam się z drugą częścią" Morgan Freeman, SE7EN Edytowane przez Sinv Czas edycji: 2008-01-16 o 22:59 Powód: Droba ewolucja gustu :) |
|
|
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
Małe zamieszanie na liscie. I tak: pierwsze - ostatnio odkryte i pokochane NR for him (fiołkowo - bagienno(paczulowo) - pizmowe; troszkę podobne do fahrenheita klasyka), drugie - M7, trzecie - Amen, czwate - V Valentino, piąte - Ogródek Śródziemnomorski. W poczekalni: Inside Trussardi, Black Cashmere Karan i Declaration Cartier.
|
|
|
|
|
#358 |
|
Zadomowienie
|
Cinema YSL
Organza Givenchy ogródki Angela (wszystkie 4 )Crystal Noir Versace (wiem, że jakby nie patrzeć, nie jest to 5 :P) |
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Gris Clair / New Harlem/ Be CK (czyli lawenda górą) 2. Black Henneth Cole 3. Romeo di Romeo Gigli 4. Cinema edt 5. Angel |
|
|
|
|
|
#360 |
|
Raczkowanie
|
lolita edp
apparition E. Ungaro pink sugar L lolity lempickiej baby doll kolejnosc nieprzypadkowa
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

:
Takie pomieszanie pewno ze względu na kapryśną pogodę.