|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II
Treść usunięta
|
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1774 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
Miesiac temu zamowiłas i co dalej z odpowiedzią z Kokai?
Nie ma jej ani perfum? Ja juz bym byla z la...' |
|
|
|
#1776 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1777 | |
|
Matka buldoga
|
Wyzsze sklepy?
Raczej ceny spoko, wiem o co chodzilo, ale dowcipkowac mi sie zachcialo Z ta oplata to juz przegiecie. A wiem ze w iperfumy tak jest. No bo z jakiej racji klient jeszcze ma doplacac, skoro to samemu sie ponosi koszty, aby podjechac pod sklep? Bilet, benzyna itp A jak ktos z buta idzie to zdarte fleki ![]() Cytat:
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1779 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
. Zaraz mi się też przypomniała gładka dziurka na psikaczu od perfum Diora .A to nie chodziło o opłacenie pracownika, który wydaje takie przesyłki?^^
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1781 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
A to nie jest tak, że ta pani już tam jest po to właśnie? BO jakos nie zauważyłam, żeby inne rzeczy robiła. Kontuar jest jak w perfumerii, za nią stoją wystawione flakoniki, jak w perfumerii. TO nie sa dodatkowe obowiązki pracownika raczej, tylko właśnie te docelowe. Za dodatkowe sie płaci, a za zatrudnienie, no jak za zatrudnienie. Tak to każdy może nam wyliczać, że prąd, że magazynier A, magazynier B, że sie buty zużywają i opony, że powiertrze w Krakowie niezdrowe.
Edytowane przez dobbinka Czas edycji: 2015-04-12 o 15:20 Powód: dopisek |
|
|
|
#1783 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1784 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1785 |
|
Raczkowanie
|
Ostatecznie jednak duży plusik dla nich. Przyślą kuriera żeby zamienił wodę.
|
|
|
|
#1786 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, czy ktoś robił kiedyś zakupy w galeria-zapachu.pl ?
Kliknęłam tam perfumy Aramis Calligraphy Saffron w kwocie 219,99 zł - w takiej cenie były 4 kwietnia. Poczekałam na potwierdzenie mailowe zakupu i potwierdzenie przyszło, kwota się zgadzała 219,99. Zapłaciłam i nic przez kilka dni tylko informacja na stronie sklepu że oplata przyjęta. Na moje mailowe zapytanie (zresztą tez dzwoniłam, więc może na zapytanie telefoniczne) przyszła mailem wiadomość, że cyt. " ze względu na opóźnienia po stronie dostawcy. nie będziemy w stanie zrealizować Pani zamówienia w najbliższym czasie. Nie potwierdzono nam terminu dostawy towaru i nie chcemy Pani wstrzymywać z zakupem." - to było 10 kwietnia w piątek. Odpisałam że ok w takim razie proszę o zwrot pieniędzy. Zwrot został zrobiony w sobotę, w poniedziałek miałam zwrot na koncie i oczywiście jednocześnie w poniedziałek tadam - na stonie sklepu są dostępne perfumy a jakże tylko po cenie 319,99 http://galeria-zapachu.pl/1620-arami...100ml-edp.html No nie i jeszcze piszą ostatnie egzemplarze - to już przegięcie, ciekawe z jakiej dostawy ! Wiecie co taka bezczelność nie mieści mi się w głowie. W życiu nic tam nie kupię choćby mieli nie wiem jakie cuda.
... panta rhei ... Edytowane przez rosana Czas edycji: 2015-04-14 o 17:46 |
|
|
|
#1788 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny czy ktoras z was robiła może zakupy na kokai zrobilam tam zamowienie w poniedziałek pieniażki przelalam jeszcze przed 13. Probowałam sie tam dzis dodzwonić ale oba telefony sa wylaczone. Troche sie maRtwie bo to bylo zamowienie na rozbiorke.
|
|
|
|
#1789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie robiłam u nich zakupów, ale muszę się zgodzić, że to dosyć dziwne standardy obsługi klienta. Ja staram się kupować u sprawdzonych sprzedawców, jak eglamour, iperfumy nawet, jeśli wypada parę złotych drożej. Właśnie zakończyłam rozbiórkę Nejmy 5, którą kupiłam na iperfumy za niecałe 190 zł. Taka cena była w chwili, gdy klikałam i płaciłam, ale normalna cena tych perfum to ok. 507 zł. Mimo to jednak przysłali flaszkę, za co złapali u mnie taaaaaakiego plusa i będę ich wierną fanką po wsze czasy Inna Wizażanka kiedyś też tak trafiła tam Nejmę 6 i też flaszkę przysłali, także trzeba kupować u sprzedawców solidnych i nie ma co się zadawać z niesolidnymi handlarzami Tu masz tester http://www.iperfumy.pl/aramis/callig...tester-unisex/ za 237 zł - nieco drożej, ale znacznie pewniej
Edytowane przez scorpionetka Czas edycji: 2015-04-17 o 00:03 |
|
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Scorpionetko masz świętą rację
iperfumy bardzo lubię i nigdy się na nich nie zawiodłam , mam tylko jedno ale- nie ma u nich innej opcji wysyłki tylko kurier niestety Nie rozumiem dlkaczego nie mają paczkomatów, nawet poczta bardziej by mnie cieszyła.A kurier nie dość że to opcja wcale nie tania to jeszcze dla mnie niewygodna - zawsze ma pretensje że akurat nikogo nie ma w domu kiedy on jest z paczką, do pracy podjechać mu się nie chce bo nie po drodze, przyjechac później też mu nie pasuje, kończy się to tak że na łeb na szyję ktoś musi gnać do domu bo kurier dzwonił Dlatego wolę kupować w perfumeriach które mają paczkomaty lub pocztę.
|
#1791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys mialam podobna sytuacje, ale interweniowalam, cytujac ich maile i przepraszali, ze to faktycznie ich blad i w koncu wyslali w pierwotnej cenie Cytat:
Ta cena za Nejmy nie jest jakas ogromnie niska Byl czas, ze Nejmy byly za miedzy 100 a 150 /100ml Wydaje mi sie, ze iperfumy mogly sie wtedy zaopatrzyc w flakony po kosztach (na wyprzedazy Nejm)Cytat:
Zawsze tez mozna wpisac nr do kuriera i umawiac sie z nim o dogodnej godzinie Ja tak robie i ngdy nie byli problemu Za to wiem, ze z kokai nigdy nie wezme kuriera Tamtejsza firma tj Siodemka to jakas porazka
|
|
|
#1792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i odbieram ją jak mi wygodniej
|
|
|
|
|
#1793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale będę się beznadziejnie upierać że to nie klient powinien się na siłę dostosowywać do opcji jakie ma perfumeria tylko perfumeria powinna swojemu klientowi udostępnić różne formy wysyłki - każdemu pasuje coś innego
|
|
#1794 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też jeśli mam opcje to wybieram taki sklep internetowy, gdzie jest paczkomat. Poza tym mam o tyle lepiej, że wszystko moge zamawiać do pracy (tak też robię) więc kurier czy poczta dotrze zawsze. Ale jak na przykład zamawiam ciężkie kilogramy karmy dla psa to muszę do domu kurierem i jeszcze przez wszystkie lata mojego takiego zamawiania nie zdarzyło się ani raz, żebym sama tę karmę odebrała. Zawsze kurier dzwoni, a ja mówię, żeby zostawił u sąsiada. Z jednej strony jest wiele opcji dostawy (na szczęście), ale z drugiej strony mam wrażenie, że wszystkie te firmy, poczta etc. nie nadążają po prostu za wzrostem ilości konsumentów oraz ich potrzeb. |
|
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie kurier to zawsze problem, z poczty też mogę odebrać tylko raz w tygodniu, dużo się przemieszczam i w pracy nie ma opcji, żeby zostawiać, samochodu nie mam i jak raz mi zostawili na drzwiach wejściowych do bloku karteczkę, że zamówienie ze sklepu zoo mogę sobie w punkcie 2,5km ode mnie odebrać (żadnych telefonów, żadnego zostawiania u sąsiadów, nic), to boje się cokolwiek zamawiać z opcją kuriera. Kocham za to paczkomaty za możliwość odbioru o 22.00
|
|
|
|
#1796 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Mam pytanie o perfumerie www.prostezakupy.pl Zlozylam zamowienie w czawrtek. Ani zadnego kontaktu mailowego, nie odpisuja wogole.. paczki tym bardziej nie ma :/ Ile czeka sie na wysylke? |
|
|
|
#1797 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie, przejrzałam prawie całe forum w poszukiwaniu informacji o perfumerii orle.pl i równolegle w internecie. Dzięki informacji z forum, zamówiłam u nich zestaw Amor forbidden kiss i Givenchy Electric Rose (tester). Zamówienie złożyłam w poniedziałek (wczoraj) ok 14, zaraz dostałam potwierdzenie smsem i mailem. Po południu przyszła informacja od GLS o odbiorze przesyłki i dziś, ok. 11.00 przed południem dostałam moje zamówienie. Rewelacja, nieprawdaż? Wszystko wygląda i pachnie tak jak powinno. Tester był w białym kartoniku obowiązany gumką, ale butelka jest ok. A firma jest czeska, a w Katowicach mają przedstawicielstwo.
|
|
|
|
#1798 |
|
Przyczajenie
|
który polecacie z najszybszą wysyłką?
|
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie najszybsze jest e-glamour z wersją odbioru w paczkomacie
i iperfumy za pobraniem (zazwyczaj na drugi dzień jest przesyłka) tylko ta cena za przesyłkę. ..
|
|
|
|
#1800 |
|
Przyczajenie
|
Hej, jesli zly wątek to z góry bardzo przepraszam.
Poszukuję perfum mugler garden rose. Czy którakolwiek z Was jest mi w stanie polecić zaufane miejsce gdzie je dostane? Może wiecie czy istnieje możliwość zamówienia ich "na życzenie" w jakiejś perfumerii? pozdrawiam i dziękuję.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

. Dobry sklep jak ktoś nie ma czasu czekać na przesyłkę a potrzebuje kupić coś na prezent, wybór wiadomo, kiepski, same popularne marki ale zapachy wybrane, nie wszystkie. Ja pozostanę przy sklepie internetowym 
)
a nie tego chciałam... a do tego l'eau jest tańszy. Już napisałam do nich maila, ale niestety jest weekend i muszę wytrzymać do poniedziałku. Czy ktos miał taką sytuację? Czego powinnam oczekiwać? Pewnie będę musiała do nich wysłać z powrotem perfumy i czekać aż oni je dostana i dopiero na swoją przesyłkę wlaściwego produktu, o ile w ogóle zgodzą sie na wymianę, bo przecież już miesiąc upłynął 

Inna Wizażanka kiedyś też tak trafiła tam Nejmę 6 i też flaszkę przysłali, także trzeba kupować u sprzedawców solidnych i nie ma co się zadawać z niesolidnymi handlarzami
Nie rozumiem dlkaczego nie mają paczkomatów, nawet poczta bardziej by mnie cieszyła.
Wydaje mi sie, ze iperfumy mogly sie wtedy zaopatrzyc w flakony po kosztach (na wyprzedazy Nejm)
i odbieram ją jak mi wygodniej