|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII
Cytat:
Cytat:
Bo mnie dziś wszystko boli mam dość i jakiegoś mega doła bym najlepiej ryczala... chyba przyjde do domu to sie rozbecze... |
||
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej to za.je.bi.scie jak mialas taki skurczyk ![]() Ja bym poszla do roska,ale ...nie chce samej ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Rosi ja dostaje ktg dla siebie ale ...o co chodzi?mi tezmowia tylko ze ktg poprawne i juz. Nie placz. Masz jeszcze tydzien..mi zostaly dwa dni i czuje serio flustracje bo moi dziadkowie sie denerwuja, rodzice, tesciowie.. i ja tez chcialabym juz urodzic i wiedziec ze poszlo bez komplikacji |
|
|
|
|
#3243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie ostatnio na ktg były skurcze od 6 do 10..więc szaleństwo ![]() Cytat:
Sonia-to poszalałaś z lodami ![]() ja się przejdę do lidla po rożki ![]() Hania-szkoda mi Ciebie bardzo, ale wytrzymasz jeszcze chwilkę wstawiłam drugą pralkę a teraz ślęczę nad zdjęciami, bo chcę powywoływać do albumów
|
|
#3244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no poszloo to, ze kłamie a nie, ze nie poszlam Nie dziwie sie mu no bo tak serio wyszlo
|
|
|
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde gdyby nie kaper tez bym gdzies polazla w sina dal a tsk mi go szkoda ..bo mysle ze zostawir go jak bede w szpitalu i az serce sie kraja. Hehe zdjecia wywolane to super sprawa |
|
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam chec gdzies wyjsc
|
|
#3247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gdzie ja bym nie poszła.... roska, deichmana, hm, po kwiaty jakies na balkon... a mam rzut beretem do marketu a boje sie iśc sama ![]() i nie pójde siedze na upie bo sie boje sama już na tym etapie wychodzić... dlatego rosi podziwiam bo ja bym sama na miasto tak nie poszła
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, z tymi skurczami na ktg - ja miałam po 120, 110, 70 chyba najmniejsze i co? I nic... One mnie nie bolą, czuję tylko ucisk i oddychać mi ciężko i tyle. Myślę, że te skurcze porodu nie czynią...
Haniu - nie dziwie Ci się A dziś nic mi się nie chce robić, leżę z kompem na kolanach, boli mnie brzuch i mam wrażenie, że dzidziuś mi po kościach miednicy szoruje :P hehe. Pozniej się ruszę obiad robić, a teraz mi się nie chce... |
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa chyba d.upa nie umiem czytac chyba tego ktg
bo mam UC co 25 do 100 i co 2 do 12 i nie wiem jak to czytac |
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Kordelka Ty mówiłaś o słodzie jęczmiennym. STosowałaś? i w jakiej formie? Syropu i rozpuszczałaś w czymś czy taki sypki?czy jak?
|
|
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee to moga takie byc? Myslalam, ze skurcze sa do 100
|
|
|
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i młoda mi po brzuchu pływa aż filmik nagrałam i na fb wrzuciłam, ale zauwazyłam że jak podciagam bluzkę to ona sie uspokojaja troche ciekawe czy światło do niej dociera czy o co chodzi
|
|
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swiatlo dociera do dzieciaczkoe reagują Np jakbyś w brzuch poświęciła latarka ale moja reaguje wlasnie ruchem i zawsze jak odslaniam brzuch rusza sie bardziej no ale jak wlacze kamerę to cisza
|
|
|
|
|
#3255 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() okej to lecmy razem ![]() Cytat:
Ja bym poszla ale musze sie przejsc tak 15-20min w jedna strone i to pod gorke chwile,potem duzo schodow. Nie boje sie ale ciezko juz mi ![]() I ja wszedzie bym sama poszla bez problemu tylko smutno ze musze sama Cytat:
zadzieje sie zobaczysz. bo co mam go pod ch wiazac? Umarlabym ze ktos mi go zabierze a on by tam na zawal padl;-) To taka moja dzidzia ;D I pies przywiazany to pies bezbronny. Przywiazuje go tylko pod miesnym bo widze go przez okno i moge zareagowac. Ostatnio pijak go zaczepial to biedny prawie umarl na zawal,musialam wyleciec i faceta uspokajac bo sie rzucal burak jeden,a gdyby kaper byl nieprzywiazany to pewnie by go uzarl bo on chcial go kopac:/ Chcialabym przetestowac primer i podklad ten 25h rimmel . Kupie pewnie po porodzie odcien ciemniejszy zeby byl jak sie opale troszke. Nie przewiduje lata w tym roku bujnego. Juz dawno ladnego lata nie bylo. |
|||
|
|
|
#3256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też... Ale takie mi pokazywało, przekroczyłam skalę hehe Cytat:
Widziałam filmik hehe Moja dupkę jedną stroną wypieła i sobie śpi, a ja mam skurcze dalej niebolesne, nawet ich nie liczę, bo to raczej nie mam sensu. Ciągle myślę, ile rzeczy jeszcze nie zrobiłam i mnie to wkurza - w końcu tej komody cholernej nie kupiłam, a jak postawię koło łóżeczka tę,co mamy to nie zmieści mi się fotel, po który nie pojechałam jeszcze... i nie mam lampki... Tzn lampkę mam, ale nie mam przedłużacza hehe ;P I mam ochotę przepakować torbę z jednej strony a z drugiej już patrzeć na nią nie mogę ;P Poza tym też bym poszła na zakupy, odłożyłam sobie trochę na takie po ciąży i nie mogę tego wydać |
||
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Ugotowalam juz makaron na jutro, bedzie do carbonary ktora bede robic.
A ze ugotowalam cale opakowanie to w ndz na sniadanie zapodam makaron z jajkiem ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Ja odlozona kase na zakupy po ciazy-800zl dalam M na opony i felgi |
|
|
|
#3258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie akurat będę rodzić haha ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mnei sie też brzuch stawia ale raz mneij raz więcej ![]() Wczoraj miałam dzialac z mężem ale sie umęczyłam kąpaniem i nie miałam juz sił na nic ![]() To dlaczego nie kupujesz komody i reszty? kasy nie macie czy chęci?:P Ja nie odkładam ale wiem że jak dojdę do siebie to ide na zakupy bo koszulek na lato nie mam w ogóle! zobaczymy jak szybko mi sie biodra zmniejszą bo z 38 na 42 przytyłam
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mam skurcz....
tzn rozpychanie czuję aż po pipkę i kakaowe oczko no niech sie dziejeeee
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O dobrze ze mowisz,przypomnisz mi jeszcze? ![]() To polece wtedy..haha juz jasne,pewnie bede miala wywolanie..wysle kogos po podklad i primer w takim razie. |
|
|
|
|
#3262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mysle, że raz pod Rosskiem by mu sie nic nie stało a jak tak bardzo nie chcesz to zostawiać pod sklepem to chyba moze troche sam w domu pobyć przecież jak pracowałaś to był sam na pół dnia
|
|
#3263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hmm a tusze i kredki? Bo te 2 rzeczy muszę wymienić... |
||
|
|
|
#3264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje Madziu ale to strachol i by umarl na zawal..taki bezbronny Cytat:
O to wysle M jeszcze wtedy po kolejna partie. Dopisuj sie do listy!!! |
||
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie siedzę i gadam do małego, że włosy umyłam, wszystko ogolone, więc jak coś to mama jest w pełnej gotowości i tak sobie gadam gadam a on jak zwykle tylko dupke wypiął, aż mnie skóra zabolała w tym miejscu... Udało mi się jeszcze trochę uchwycić tego wypięcia, łobuz mały
|
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
Gossip nie chce Cie dolowac, alw taki ucisk na obie dziurki mam juz od 2tygodni
![]() Mam 4 pomarańcze, ciezko z nich skora schodzi wiec wycisnę z nich sok I zrobie sobie koktajl z bananem i kiwi
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Osobiście z lidla uwielbiam podróbki magnum z migdałami i koktajlowych też są całkiem dobre. |
|
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha nie no wcale mnie nei zdołowałaś haha dzieki! ale mnie nic nie bolało więc jakikolwiek ból to już progres
|
|
|
#3269 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ![]() Hahaha co bedzie dopiero jak Ty pojedziesz rodzic? Olaboga :P Ja tez, bardzo bardzo bardzo! Piona ![]() Cytat:
Wow ale zlecialo. A my jeszcze spakowane :P Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja tez moge z Wami isc ![]() Cytat:
Moja tak samo robi, jak tylko bluzke podniose to cisza :P Cytat:
Tego sie nie da zapomniec ![]() Cytat:
Ok wstaje, zjem sniadanie i ide na schody, potem zrobie nalesniki serem dzisiaj na obiadek ![]() Milego dnia
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
Boleczka schodakowska na poród?
heheh
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

Ślubujemy: 21.10.2017 
A powiedzialam,ze nie poszłam bo nie miałam kasy w portfelu a dzis mu z portfela kase na zakupy wyciągnęłam i sie wkurzyl, ze kłamie. A ja serio wybrałam kase pozniej,jak juz bylam pod domem 

Mam chec gdzies wyjsc
roska, deichmana, hm, po kwiaty jakies na balkon... 

I zrobie sobie koktajl z bananem i kiwi