Brak orgazmu, problemy z orgazmem - wątek zbiorczy - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-09, 16:21   #1411
mmari
Raczkowanie

Dot.: Brak orgazmu, problemy z orgazmem - wątek zbiorczy

Po krótce naświetle mój problem.
Mam 24 lata, a dziewictwo straciłam w wieku 18 lat. Sex uprawiałam dość regularnie ze stałym partnerem. Na początku mój partner był krótkodystansowcem (też byłam jego pierwszą). Tłumaczyłam go brakiem doświadczenia. Po jakimś czasie zdałam sobie sprawę, że nasza gra wstępna też jest słaba. Słaby sex i słaba gra wstępna...
Częstotliwość stosunków wzrastała. więc chłopak też już mógł znacznie dłużej, niekiedy aż za długo. Grę wstępną w jego wykonaniu znałam na pamięć, nie miałam nigdy oporów i zawsze go naprowadzałam. Pokazywałam co lubię i jak lubię. Robił to, ale hmm .. Ciągle mi czegoś brakowało, nie byłam wystarczająco podniecona gdy zaczynał mi wkładać, a dłuższa gra mnie zanudzała...Sex też mnie nudził. Nie wiem czy kiedykolwiek doszłam. Nie wiem, wydaje mi się, że nie. Kiedy pojawiły się inne problemy po ponad 5 latach związku zerwałam z nim i to sex był kropką nad i. Brutalne co? Czułam, że wszystko się wypaliło. Nie czuje namiętności, a jestem dość temperamentna,mam często ochotę na sex, ale nie z nim... Mimo wszystko nie zdradziłam go. Poznałam innego mężczyznę jakiś czas temu. Z błahego powodu nie wylądowaliśmy w łóżku.. Zabawiał mnie palcami i poczułam, że doszłam. Mamy się znów spotkać i spędzić razem kilka dni. Nie mogę się doczekać i jestem ciekawa czy uprawiając normalny sex dojdę.. Boje się jednak, że nie... Ehh
mmari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 17:35   #1412
Envidiaa
Raczkowanie

Dot.: mam problem z osiągnieciem orgazmu...

Acha....To fajnie.

Ale co ty w sumie chcesz usłyszeć? Jaki jest problem? Nie dochodziłaś ze starym partnerem, ale przecież sama wiesz czemu. Nowy palcami Cię doprowadził - brawo. Na pewno seks też będzie lepszy. Nie widzę problemu o.O
Stary 2015-04-09, 21:42   #1413
normalnyFacet
Zakorzenienie

można mieć kilkadziesiąt palców i penisów w pochwie a i tak nie dojść...

A to, że coś tam poczułaś to tylko zauroczenie nowym facetem i tyle, nie popadajmy w niepewną podnietę. Nie ma co się napalać i potem boleśnie rozczarować.
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-10, 22:58   #1414
fhgrhvfr
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez forshe91 Pokaż wiadomość
chyba nic złego ze nie jestem egoista i mysle tez o niej??
no nie wiem czy tak nic złego, ja sie kocham ze swoim mężczyzna jakos od pol roku i jeszcze nigdy nie dostalam orgazmu, ledwo w ogole cos czuje podczas minety a co dopiero podczas penetracji. on sie strasznie tym przejmowal, za wszelka cene chcial doprowadzic mnie do orgazmu co tylko mnie dolowalo i zaczelam unikac seksu, albo podchodzilam do tego tak ze tylko czekalam az skonczy bo i tak wiedzialam ze nic z tego nie bedzie, co wiecej powiedzial ze nie wie o co chodzi bo jego byla potrafila dojsc 3 razy podczas jednego stosunku z nim co jeszcze bardziej mnie zdolowalo. aktualnie nie chce mi sie kochac traktuje to jako przykry "obowiazek", nie dopuszczam go kompletnie do minetki po tym jak raz powiedzial mi ze jestem egoistką bo nie chcialam mu zrobic dobrze reką "ja sie namacham az mi jezyk dretwieje, a Ty myslisz tylko o sobie". nie mam przyjemnosci z minetki takze wole zeby mnie tam nie dotykal jesli potem ma mi to byc wypominane jak czegos nie bd chciala zrobic. Ostatnio jak przyszłam do niego pijana to coś czułam w trakcie seksu, ale to tylko dlatego ze to ja bylam na gorze, jednak moj narzekal ze robie zbyt plytkie ruchy i zaraz dojdzie, a tylko tak mi bylo dobrze chociaz przez chwile, jak on jest na mnie to nie czuje nic, a jesli juz zaczynam cos czuc to on konczy, albo "robi przerwe", za to jak sie juz kompletnie zniechecam potrafi godzine bez przerwy a ja tylko czekam az skonczy.................. .........ponadto jak tylko skonczymy od razu leci po chusteczki i musimy isc pod prysznic zeby czasem nie pobrudzic przescieradla (kochamy sie bez gumek), ja bym chciala chwile polezec po tym jak na filmach (wiem glupie) ale w☠☠☠☠ia mnie to ze przescieradlo jest wazniejsze i wszystko jest takie mechaniczne bez zadnych uczuc........... mam juz dosyc. ps przepraszam ze tak niespójnie to wszystko napisalam, ale poniosły mnie emocje, musialam gdzies to z siebie wylac....
fhgrhvfr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-17, 10:45   #1415
alinka0022
Raczkowanie

Niestety mam to samo.Jestesmy z mężem parą od 7 lat.On jest moim pierwszym a ja jego. Stara sie chłopak ze wszystkich sił.. a ja juz pomalu trace nadzieje kocham go z calego serca..ale seks to totalne dno
alinka0022 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-17, 11:31   #1416
kasprzyk
Raczkowanie

O kurczę, to straszna sytuacja :/. Może spróbuj z nim jakoś porozmawiać, nakierować go na to, co lubisz. Wiem, że może to być bardzo frustrujące.
kasprzyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-17, 16:07   #1417
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alinka0022 Pokaż wiadomość
Niestety mam to samo.Jestesmy z mężem parą od 7 lat.On jest moim pierwszym a ja jego. Stara sie chłopak ze wszystkich sił.. a ja juz pomalu trace nadzieje kocham go z calego serca..ale seks to totalne dno
Jak od 7 LAT nie masz pochwowego i nic nie chcesz zmieniać, to jak chcesz czerpać przyjemność z seksu? Po co na siłę dążyć do pochwowego? Ciesz się łechtaczkowym, analnym, sutkowym - jakie tam jeszcze istnieją. Przecież nie musisz szczytować tylko pochwowo.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-18, 19:54   #1418
kasia5266
Zadomowienie

A ja mam problem z tym, że jeśli już uda mi się dojść (samej, lub z facetem) to mój orgazm jest słaby. Nie ma żadnego dreszczyku, uczucia gorąca itp. Boję się, że już zawsze tak będzie a nie mam pojęcia od czego to zależy.
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-19, 09:05   #1419
alinka0022
Raczkowanie

duzo rozmawiamy a to i tak nie pomaga.
probowalismy wielu pozycji,on tez stara sie jak moze.zrobi wszystko..Ale te wszystko to i tak jak dla mnie za malo
Stary 2015-04-19, 09:06   #1420
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

A szczytowalas kiedys pochwowo?

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-19, 11:44   #1421
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasia5266 Pokaż wiadomość
A ja mam problem z tym, że jeśli już uda mi się dojść (samej, lub z facetem) to mój orgazm jest słaby. Nie ma żadnego dreszczyku, uczucia gorąca itp. Boję się, że już zawsze tak będzie a nie mam pojęcia od czego to zależy.
Z facetem dochodzisz? Bo jak sama, to może stąd brak dreszczyku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-19, 12:36   #1422
kasia5266
Zadomowienie

Z facetem czasami pojawia się dreszczyk, ale bardzo rzadko :P
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-19, 12:45   #1423
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasia5266 Pokaż wiadomość
Z facetem czasami pojawia się dreszczyk, ale bardzo rzadko :P
Może facet nie ten?
Stary 2015-04-20, 14:35   #1424
uwielbienie
Raczkowanie

problem z życiem seksualnym

Hej.
Wiem, że jest oddzielny wątek na forum o seksie, jednak wolałam napisać tutaj, bo bardziej ufam i nie chciałam wrzucać mojego problemu do jednego worka z innymi.
Mam prawie 23 lata, jestem z chłopakiem od 3, a seks uprawiamy od ponad 2 lat. Jest moim pierwszym partnerem. Nigdy nie narzekałam na nasze życie seksualne, mimo że czasem bywało monotonnie, gdy grę wstępną znałam na pamięć albo gdy przy pierwszym włożeniu mnie boli. Zazwyczaj osiągałam orgazm łechtaczkowy, czasem nawet jeden po drugim. Ogólnie zawsze było ok.
Ostatnio coś pękło. Nie wiem co. Od jakiegoś czasu nie mogę osiągnąć orgazmu w żaden sposób. Nie wiem dokładnie od kiedy to trwa, może od około 2 miesięcy. Sytuacja mnie frustruje, bo chcę, a nie mogę. Widzę, że chłopakowi też jest przykro, ale nic nie możemy z tym zrobić.
Kocham go i wiem, że to ten właściwy, więc nie widzę problemu w sferze emocjonalnej...
uwielbienie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-20, 20:02   #1425
Disnejova
Wtajemniczenie

Witajcie chciałam sie dołączyć co ze mną nie tak że bardzo mam słabe libido znaczy się nakręcam mam ochotę na seks a jak już dochodzi co do czego to klapa jestem sucha jak wiór , i nie osiągam orgazmu parnter musi mnie długo mój pieścić i w trakcie , dluga zawsze gra wstępna inaczej nici oglądał nawet filmiki głupio się przyznać dotyczące gdzie i jak kobiecie dac przyjemność na youtube. Mam hiperprolaktynemie ale nie moge zwalać ciągle że to wina hormonów jestem młoda powinnam się cieszyć z życia seksualnego a tutaj klapa . Czy ja nigdy nie osiągnę orgazmu? czy to wina mojego mężczyzny . W żaden sposób nie moge osiągnać dużo o tym myślę ta myśl mnie tak irytuje , że już nie chce zbliżeń bo zawsze jest tak samo.
Jak mam sobie pomóc ?
„Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja.
Disnejova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-21, 08:22   #1426
alinka0022
Raczkowanie

nie szczytowałam nigdy.czasami mam uczucie ze jest mi bardzo dobrze ,jakbym miala zaraz dojsc..ale to mija i pozniej nie moge znalezc tego punktu
Stary 2015-04-21, 10:18   #1427
Yennefer92
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alinka0022 Pokaż wiadomość
nie szczytowałam nigdy.czasami mam uczucie ze jest mi bardzo dobrze ,jakbym miala zaraz dojsc..ale to mija i pozniej nie moge znalezc tego punktu
Bo pewnie za bardzo skupiasz się na tym, żeby dojść, a nie na doznawanej rozkoszy .
Yennefer92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-21, 15:09   #1428
Lady_Galadriel
Raczkowanie

O tym, że nie należy się skupiać za bardzo na orgazmie już dawno się przekonałam, jest to bardzo dobra rada

Mój P.

Próbujemy 14/12/2013
Staramy się o małego człowieka 14/02/2016
Lady_Galadriel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-22, 05:48   #1429
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady_Galadriel Pokaż wiadomość
O tym, że nie należy się skupiać za bardzo na orgazmie już dawno się przekonałam, jest to bardzo dobra rada
Dokładnie
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-23, 10:02   #1430
agnesss_
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez micha22pn Pokaż wiadomość
Witam! Od roku biore tabletki antykocepcyjne(najpierw Daylette,ale mi nie służyły i teraz Sylvie 20) i pare miesięcy temu wyszło mi z cytologii, że mam stan zapalny. Brałam dwa opakowania gynalginu. Od tego czasu nie mam orgazmu, nawet jak sama próbuję sie zadowolić, a każdy stosunek (nawet delikatny i namiętny) kończy sie bólem i takimi jakby otarciami. Czy to efekt po gynalginie , czy problem bardziej tkwi w tabletkach anty ? Może to skutek zupełnie czego innego ? Mogę wykluczyć nadżerke? wizyte mam dopiero za miesiąc

Dodam, ze przez cały zeszły miesiąc miałam taki nitkowaty, jakby ze skrzepami ciemny, nawet czarny śluz

Nie sądzę, żeby to było przez gynalgin, też to brałam. Możliwe, że "nabiłaś" sobie do głowy, że może to przez seks miałaś zakażenie i dlatego tak... tabletki anty mocno wpływają na ochoptę na seks, ale czy na brak orgazmu to nie wiem...

jesli znowu masz problemy to lepiej idź do lekarza. bo taki dziwny śluz nie jest normalną sprawą
agnesss_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-23, 17:08   #1431
Yennefer92
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnesss_ Pokaż wiadomość
Nie sądzę, żeby to było przez gynalgin, też to brałam. Możliwe, że "nabiłaś" sobie do głowy, że może to przez seks miałaś zakażenie i dlatego tak... tabletki anty mocno wpływają na ochoptę na seks, ale czy na brak orgazmu to nie wiem...

jesli znowu masz problemy to lepiej idź do lekarza. bo taki dziwny śluz nie jest normalną sprawą
MOGĄ wpływać, ale niekoniecznie muszą.
Stary 2015-04-27, 16:06   #1432
alinka0022
Raczkowanie

dzisiaj kolezanka poleciała mi do wyprobowania Durex Play O .moze któraś z Was stosowała? nie wiem..moze to pomoze..
Stary 2015-04-28, 20:26   #1433
PetraABC72
BAN stały

Witam moje drogie . Bardzo się cieszę , że jest taka grupa tutaj na forum. Mój problem jest identyczny co u większość z Was tutaj obecnych . Mam prawie 23 lata dziewictwo straciłam w wieku 20 lat . od tamtej pory nie miałam nigdy orgazmu .. ciężko jest bo widzę podniecenie u swojego mężczyzny wszystko jest ok podoba mu się a u mnie co ? - kompletne zero . Początkowo udawałam orgazm chyba ze wstydu później było mi strasznie głupio bo kończyliśmy się kochać i u Niego był uśmiech na ustach przytulał całował a u mnie pojawiały się łzy .. Przyznałam się mu do tego po ponad roku , zdecydowałam się na ten krok bo jestem pewna , że to ten na całe życie . Nie zareagował źle pocieszał , powiedział że możemy iść do lekarza itp . Przez to wszystko straciłam ochotę na seks , znienawidziłam siebie i swoje ciało , uważam się za najgorszego człowieka na świecie , strasznie się zdołowałam i tak już zostało do dnia dzisiejszego . Temat seksu i wszystkiego co z tym związane jest dla mnie tabu i staram się wykręcać gdy tylko pojawia się ten temat. Jak wy sobie z tym radzicie ?
PetraABC72 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-28, 21:08   #1434
Yennefer92
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PetraABC72 Pokaż wiadomość
Witam moje drogie . Bardzo się cieszę , że jest taka grupa tutaj na forum. Mój problem jest identyczny co u większość z Was tutaj obecnych . Mam prawie 23 lata dziewictwo straciłam w wieku 20 lat . od tamtej pory nie miałam nigdy orgazmu .. ciężko jest bo widzę podniecenie u swojego mężczyzny wszystko jest ok podoba mu się a u mnie co ? - kompletne zero . Początkowo udawałam orgazm chyba ze wstydu później było mi strasznie głupio bo kończyliśmy się kochać i u Niego był uśmiech na ustach przytulał całował a u mnie pojawiały się łzy .. Przyznałam się mu do tego po ponad roku , zdecydowałam się na ten krok bo jestem pewna , że to ten na całe życie . Nie zareagował źle pocieszał , powiedział że możemy iść do lekarza itp . Przez to wszystko straciłam ochotę na seks , znienawidziłam siebie i swoje ciało , uważam się za najgorszego człowieka na świecie , strasznie się zdołowałam i tak już zostało do dnia dzisiejszego . Temat seksu i wszystkiego co z tym związane jest dla mnie tabu i staram się wykręcać gdy tylko pojawia się ten temat. Jak wy sobie z tym radzicie ?
Ja wiem, że to nie jest ode mnie zależne. Przecież nie będę się obwiniać za taką, a nie inną fizjologię swojego organizmu . Poza tym trzeba nauczyć się czerpać rozkosz niekoniecznie z orgazmu. Chociaż nie ukrywam, że chciałabym dojść pochwowo . Cóż, "pracuję" nad tym. Seksu nie traktuję jako obowiązku, ale jako zabawę. Kocham się z partnerem wtedy, gdy mam ochotę, staram się czerpać jak najwięcej z każdego dotyku i zatracać się w tym, co się dzieje wokół mnie. I najważniejsze - nie skupiam się na tym, żeby dostać tego orgazmu. Jeżeli to będzie miało przyjść, na pewno przyjdzie. Na razie badam, co mi się najbardziej podoba, o czym najczęściej fantazjuję i staram się wprowadzać to w życie .
Stary 2015-05-02, 16:26   #1435
amnesia93
Raczkowanie

Ja też niestety mam tylko orgazm łechtaczkowy, do tego wolę go sama sobie sprawić. I nie odczuwam żadnej przyjemności z penetracji tak już od lat.
amnesia93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-02, 17:38   #1436
ricca166
Wtajemniczenie

Cytat:
A skąd ta pewność, że to ten, skoro Cię nie podnieca? Chyba, że coś źle zrozumiałam.
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-06, 18:07   #1437
Lady_Galadriel
Raczkowanie

Cytat:
A może to właśnie nie TEN na całe życie? Czasem nie zdajemy sobie sprawy z tego jak bardzo jesteśmy do siebie niedopasowani. Tak myślę, bo sama byłam w długoletnim związku, który się rozsypał przez wiele czynników, ale jednym, bardzo poważnym była sprawa seksu.
Ale jeśli chcesz być z tym facetem może spróbuj wyluzować, nie myśleć tak właśnie cały czas o orgazmie, nie blokuj się tak. Pobaw się trochę sama ze sobą i zobacz co Ci się podoba, co Cię podnieca. Popróbuj
I głowa do góry, będzie oki

Mój P.

Próbujemy 14/12/2013
Staramy się o małego człowieka 14/02/2016
Lady_Galadriel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-11, 17:32   #1438
Stormbringer
Przyczajenie

Orgazm bez wsadzania, extra

Niewierność małżeńska

Edytowane przez Stormbringer
Czas edycji: 2015-11-18 o 06:29
Stormbringer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-14, 08:46   #1439
Blue789
Przyczajenie

Orgazmu pochwowego nigdy nie miałam, ale chciałam się spytać czy jestem na dobrej drodze. Czasem podczas stosunku towarzyszą mi dreszcze na całym ciele, uczucie gorąca. Towarzyszy mi takie poczucie, że jest mi tak dobrze, że zaraz nie wytrzymam. Nie wiem czy dobrze to ujęłam, mam nadzieję, że mnie zrozumiecie. Czy to znaczy, że jestem już blisko osiągnięcia orgazmu pochwowego?
Blue789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-14, 16:56   #1440
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Blue789 Pokaż wiadomość
Orgazmu pochwowego nigdy nie miałam, ale chciałam się spytać czy jestem na dobrej drodze. Czasem podczas stosunku towarzyszą mi dreszcze na całym ciele, uczucie gorąca. Towarzyszy mi takie poczucie, że jest mi tak dobrze, że zaraz nie wytrzymam. Nie wiem czy dobrze to ujęłam, mam nadzieję, że mnie zrozumiecie. Czy to znaczy, że jestem już blisko osiągnięcia orgazmu pochwowego?
Nie wiem, ja tak mam przy łechtaczkowym. Przy pochwowym nie ma tego napięcia, u mnie to po prostu nadchodzi i trwaaaa, to głębokie, dość długie i obejmujące ciało ciało poczucie przyjemności. A łechtaczkowy to rosnące napięcie i rozładowanie.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości