Panny Młode 2015 część 42- nasz sezon! - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-17, 13:46   #4141
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 42- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w kiku za 8 zl akcesoria na patylach do zdjęć, a za 4 napis girlanda mr&mrs
no to mam kursa do kicka dziękuję

Edytowane przez zmotywowanaja
Czas edycji: 2015-04-17 o 13:51
zmotywowanaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 13:49   #4142
Platanoides
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość
Aaa, no właśnie, i muszka dla psa mi przyszła na sesję plenerową! O taka.
Padłam! Jaki model

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51074001]Bo to dzieciak jeszcze. No i russele to większość ludzi myśli że wyglądają jak Milo z filmu Maska a tu takie nietypowe "malowanie" psa [/QUOTE]

nie nietypowe a wyjątkowe

Cytat:
Dziewczyny, w kiku za 8 zl akcesoria na patylach do zdjęć, a za 4 napis girlanda mr&mrs
Dzięki za info!
Dzisiaj po to jadę! Kolejna rzecz do odhaczenia
Platanoides jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 13:50   #4143
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Nadrobiłam wczorajszy dzień, za chwilę zaczynam dzisiejszy
Dziewczyny, dziekuje bardzo,P z zaangażowanie w moją w fryzurą, którą bylam załamana moze to z przodu faktycznie nie bylo najgorsze, ale ja nie chce takiej fryzury i juz albo uczesze mnie swiadkowa (zwykły kok, z natapirowanymi wlosami i wypełniaczem (czyli cos co wg fryzjerki jest niemożliwe ) albo jeszcze sie odfochuje na fryzjerów i pojde do innego mnie juz nie sama fryzura doprowadziła do rozpaczy co chyba podejście fryzjerki: tak sie nie da, welon lepiej niżej, a nie wyzej, a w ogóle to brzydki ten welon jest i zły (mam trzywarstwowy). Na dodatek powiedziała, ze do mojej sukni nie pasuje tren i długi welon no k....kim ona jest? Fryzjerką czy k....stylistką? sle juz troche ochłonęłam. Po nadrobieniu dzisiejszego dnia wkleje fotorelacje z próbnego makijazu

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Miałam Wam pokazać baner Dzisiaj wenę straciłam i nie dorobiłam wstazki, ale zdjecia wstępne sa . Nie wiem czy część z sercem będę używać, czy całkiem usunę- ale mieściła mi się w wolne miejsce, więc żeby nie marnować reszty kartki od razu raz druknęłam
Załącznik 5961862
Piękny baner i tort

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Dziewczyny przypomnicie mi jakie macie cytaty na zaproszeniach? szukam inspiracji i żałuję że wcześniej nie zapisywałam jak pisałyście
Ja mam taki jak Asica dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, ze czekali na siebie całe życie

Cytat:
Napisane przez farbstiftka Pokaż wiadomość
Odebralismy obraczki
Fajne, bardzo oryginalne z tym grawerem na zewnatrz

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Zamówiłam ślubny prezent dla TŻa. Już od wielu lat chce takie mieć, a jakoś zawsze oboje o nich zapominaliśmy.
Wow, mojemu Tżtowi tez by sie podobaly

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
My cytat mamy księdza Twardowskiego:

Jeśli miłość
to jak wieczność
- bez przed i bez potem

Ja też mam kilka bardzo dobrych kumpelek z wizazu właśnie

My mamy całe wyposazenie mieszkania, łącznie z zestawami na 12 osób, sztuccami itp. jedynie marzy mi się komplet bialy obiadowy z porządnej porcelany, bez żadnych wzorków, kwadratowy , no i nowe meble do sypialni

Ale to sobie sama kupię :P
Mnie tez sie te kwadratowe podobaly dopóki nie jadłam na nich zupy u Teściowej bardzo utrudnione jest zjedzenie zupy do końca

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
aaaa też mam przyjaciółkę z wizażu poznałyśmy się z 5lat temu na wysokich
laska ktora wie o mnie wszystko (teraz już sie znamy osobiscie, ale długi czas,a zresztą do dziś kazdegodnia piszemy do siebie maile)
w nudne dni w pracy potrafiłysmy wymieniac po 5-6elaboratów na strone-dwie a4 każda

deksterowa
Chwyć moją dłoń, bądź blisko. Za szczęściem już nie chcę gonić. Mam Ciebie. Mam wszystko.
skąd ten cytat? aż chyba ukradnę do rodzinnych zaproszeń

w ogole laski załamałam sie troszku... tzn no ja wiem ze mozna nie umiec angielskiego..ale pokazałam rodziocom K. baner na auto ktory mam
"MR&MRS" a oni do mnie co to znaczy... myslalam ze to dosc oczywiste... poazalam mojej mamie..ona patrzy patrzy "a po polsku nie moglo byc?" ja na to "co? pan i pani?" brzmi durnie" "a to nie znaczy on i ona"?

no serio?!
(nie umiem zeby juz kursywa nie bylo..nie chce sie odznaczyc)
Moja Mama ma to samo ale juz soe do tego przyzwyczaiłam

Cytat:
Napisane przez Muirinn Pokaż wiadomość
Masz bardzo ładny nos, też bym taki chciała Na Twoim miejscu zrobiłabym inaczej z przodu - ona Ci bardzo odsłonęła i zaakcentowała czoło tymi włosami zaczesanymi na bok. Przede wszystkim to bym jakoś przykryła, bez takiego zaczesywania właśnie.
Też mnie ciągnie do warkoczy, ale raczej nic z tego nie będzie, bo też mam trudne włosy Moim ideałem jest ta fryzura.
Masz jeszcze czas na znalezienie kogoś innego - moim zdaniem warto, bo laska ewidentnie nie umie zaakcentować Twojej urody.
Jeszcze nigdy nie slyszalam takiego komplementu dzieki

Cytat:
Kupiłam tę odżywkę do rzęs FEG za kupę siana i chyba to jest podróbka. W pudełku była instrukcja jak rozpoznać oryginał i wszystko się zgadza poza jednym hologramem, który na moim opakowaniu nie jest hologramem, a zwykłą naklejką. I co teraz? Używać jej? W komentarzach od tego sprzedawcy dziewczyny się zachwycały efektami.

---------- Dopisano o 03:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ----------

No i wiedziałam, że tak będzie!!!! Ja chcę DJ'a!!!!!!!!!!!!!!
"Mamy obawy związane z tak wielką ingerencją Państwa w nasz program weselny. O ile utwory do puszczenia z oryginałów nie powinny być problemem (prosimy o podesłanie mailem mp3, bo pendrivy klientów zdarzało się, że nie odtwarzały, wolimy przygotować to wcześniej do odtworzenia), to wybór piosenek do grania i kompletne zrujnowanie naszych tak pieczołowicie opracowanych i wielokrotnie sprawdzonych setów muzycznych budzi nasze wątpliwości."

Będę musiała tańczyć do tej cholernej "Cyganeczki Zosi" i jeszcze udawać, że mi się to podoba. Będzie impreza jak w domu seniora. -_-'''
I jeszcze TŻ się na mnie wydarł, że jak zwykle narzekam. Od początku chciałam DJ'a.
wyobrazam sobie Twoje wkurzenie, bo ja tez dlatego od poczatku chcialam dja i ciesze sie, ze wyszlo na moim....

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 13:53   #4144
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
ooo taka girlanda mam ją
własnie to było wyjsicem do tego ze po angielsku nikt nic nie rozumie
u mnie bedzie na auto
Stary 2015-04-17, 13:54   #4145
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już mam z psem zaplanowany spacer poranny w sobotę, kiedy ślub - pewnie wstanę po 6, żeby sobie polatał do 8, porobimy trochę ćwiczeń, posłuszeństwa, a potem klatka pod pachę, żarcie i zaprowadzę go do opiekunów. A że blisko, to odbiorę potem od razu w sobotę, jak tylko goście pojadą.

Aaa, no właśnie, i muszka dla psa mi przyszła na sesję plenerową! O taka.
Mega! taką tylko czerwoną wyobrażam sobie dla mojego Nerusia jemu w czerwonym do twarzy! Gdzie kupiłaś? to normalna czy jakaś specjalna dla psa?
Cytat:
Napisane przez Platanoides Pokaż wiadomość
nie chcesz wyglądać jak Amidala w swoim najważniejszym dniu?!

A tak serio, to żeby robić takie wesela tematyczne (ale takie na prawdę od A do Z) to trzeba mieć już mega świra my dajemy tez tylko pojedyncze akcenty, a i tak boje się, że w pewnym momencie przesadzę
A nie, dzięki . My najpewniej skończymy na 3 akcentach- spinki M, księga gości i figurki na torcie . Styknie .
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Piękny baner i tort
Dzięki oby na żywo też takie były, bo szczerze to oba mi się podobają bardzo
Stary 2015-04-17, 13:54   #4146
Kimitri
Zakorzenienie

Od jutra bedziemy mogli odebrac druga i ostatnią partię wódki

szkoda, ze jutro dopiero bo dzis do m. jedziemy to bysmy od razu wywieźli ale trudno...

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 13:55   #4147
zmotywowanaja
Zakorzenienie

pysia dziwne zachowanie tej fryzjerki, nie rozumiem czemu krytykuje w ogóle Twój welon nie przejmuj się nią, może uda Ci się znaleźć taką, która uczesze Cię tak jak tego chcesz
jestem fanką warkoczy i dla nie Twój był ok
Stary 2015-04-17, 13:56   #4148
SteveS
Zakorzenienie

Magda, specjalna muszka dla psa, ja dostałam jako prezent ślubny od Modnej Kozy, ale to raczej za sprawą całego naszego bloga, którego prowadzimy. Więcej fot naszego przystojniaka jest tutaj i na FB. Planujemy osobną sesję z nim, stąd nasz wybór
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 13:56   #4149
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
Od jutra bedziemy mogli odebrac druga i ostatnią partię wódki

szkoda, ze jutro dopiero bo dzis do m. jedziemy to bysmy od razu wywieźli ale trudno...
fajnie
my nadal nie wybraliśmy
Stary 2015-04-17, 13:57   #4150
Platanoides
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość
a jakie? Też SW?
nieeeee, klimaty leśne: drewno i jelenie z przewagą jeleni - na razie są/będą na zaproszeniach, na torcie, na księdze gości-plakacie, na naklejkach na wino. I tak uważam, że już jest ich dużo
reszta dekoracji drewnianych, w wazonach paprotki + kwiaty, szyszki itp.
Stary 2015-04-17, 13:58   #4151
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
kurcze jelitówka to jest cholernie zaraźliwa bestia i potem taki rodzic z wesela ma isc do domu zarazic swoje dzieci bo jedna para stwierdzila ze przyjdzie chociaz na obiad??? bez sensu!

ja mysle ze Vivienne dobrze zrobila bo nie dosc ze TŻ by sie wymeczyl to jeszcze za duze ryzyko rozprowadzenia paskudnego wirusa wiec juz lepiej nie isc
Popieram. Jako przyszła PM wolę nie mieć gości z chorobą zakaźną.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 14:02   #4152
Platanoides
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tez sie te kwadratowe podobaly dopóki nie jadłam na nich zupy u Teściowej bardzo utrudnione jest zjedzenie zupy do końca
ja widziałam gdzieś takie z kwadratowymi brzegami a okrągłym środkiem

Cytat:
A nie, dzięki . My najpewniej skończymy na 3 akcentach- spinki M, księga gości i figurki na torcie . Styknie .
taki żarcik to był
Stary 2015-04-17, 14:02   #4153
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Magda, specjalna muszka dla psa, ja dostałam jako prezent ślubny od Modnej Kozy, ale to raczej za sprawą całego naszego bloga, którego prowadzimy. Więcej fot naszego przystojniaka jest tutaj i na FB. Planujemy osobną sesję z nim, stąd nasz wybór
przystojniak jest przecudowny
Stary 2015-04-17, 14:16   #4154
_groooszek_
Zakorzenienie

Czemu u mnie nie ma kika

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 14:18   #4155
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Mi ona przypomina Reksia ale wiesz o tym xD
Podobno właśnie Reksio to był JRT Ale myślę, że właściciele JRT wszędzie doszukują się JRT
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 14:20   #4156
SteveS
Zakorzenienie

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51074487]Podobno właśnie Reksio to był JRT Ale myślę, że właściciele JRT wszędzie doszukują się JRT [/QUOTE]

Zdecydowanie Reksio nie był JRT Jak już, to foksterierem starego typu. JRT wtedy nie było praktycznie w tych regionach, gdzie powstawał Reksio
SteveS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 14:23   #4157
Na biurku Oli
Zakorzenienie

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51074487]Podobno właśnie Reksio to był JRT Ale myślę, że właściciele JRT wszędzie doszukują się JRT [/QUOTE]

Ja myślę, że Reksio to jak najbardziej JRT

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 14:24   #4158
Anabele23
Zakorzenienie

Hejka ja już po zajęciach na szczescie
zaraz się zabieram do pakowania i do domu na weekend zwiewam
Dzwoniłam do pani od sali i uspokoiła mnie, że to co ustaliliśmy nie jest niestandardowe i na szczegóły mamy czas wiec pojedziemy do niej w czerwcu dokładnie dogadać i ustalić także spoko. Kamień z serca i nie musze jeszcze o tym myśleć dodatkowo bo i tak mam na głowie dużo ostatnio
Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość

Szczerze, mam bujną wyobraźnie ale nie potrafię sobie wyobrazić że Cyganeczka Zosia miałaby być grana/puszczana na moim weselu. Po prostu nie zdzierżę takiego hitu.
U nas Cyganeczka obowiązkowo musi się pojawić za to w zakazanych mamy np "Cudownych rodziców mam" i wszystkie piosenki Kombi

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
5 dni do slubu i zaproszenia nie wyslane, taki koszmarek mialam
się przestraszyłam czytając tak bo się zastanawiałam czy coś mnie nie ominęlo ślub przeniosłaś czy jak

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
hej.
Kto to jest A.W. i J.P?
A.W to ja mogę być
Stary 2015-04-17, 14:25   #4159
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Czemu u mnie nie ma kika
u mnie są aż dwa
Stary 2015-04-17, 14:25   #4160
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość
jak zdrowie???
Aaaa nawet może być, siedzę w kolejce do lekarza, bo mi się jakiś bąbel na ręce zrobił ... ale już mogę sama chodzić. Wstydziłam się wyjść, bo mam krwiaka na brodzie od przegryzienia ... nie wiem czy nie będę musiała iść z tym do chirurga
Stary 2015-04-17, 14:31   #4161
aneta_91
Zakorzenienie

Kiciakowa, brzmi strasznie to co piszesz,ale powolutku powolutku będzie ok nic złamanego nie masz? ani wstrząsu mózgu?
Stary 2015-04-17, 14:42   #4162
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
Aaaa nawet może być, siedzę w kolejce do lekarza, bo mi się jakiś bąbel na ręce zrobił ... ale już mogę sama chodzić. Wstydziłam się wyjść, bo mam krwiaka na brodzie od przegryzienia ... nie wiem czy nie będę musiała iść z tym do chirurga
współczuję kochana

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 14:44   #4163
gr8ania
Zakorzenienie

Cytat:
Zmotywowanaja ja wychodzę z założenia, że najważniejsze informacje muszą być na zaproszeniu, że co by się nie działo- mając zaproszenie, ma ktoś wszelkie dane. Osobno jak już coś musi być to może to być nie wiem prośba o coś zamiast kwiatów, prośba o kasę zamiast prezentów, cytat, cokolwiek, nie mające aż takiego znaczenia, jeśli by się zgubiło :P.

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Aż 10? dużo chyba, nie?

Masz jakieś nowe fotki pieseła? co z piesełkiem robicie na weselu? jakiś hotel czy coś?
Pieseł może nieść obrączki
Stary 2015-04-17, 14:51   #4164
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Pytanie do dziewczyn które już rozdają bądź rozdały zaproszenia
Dzisiaj przyjeżdża koleżanka TŻ z narzeczonym prosić nas na ślub w lipcu Powiedzcie mi co mam postawić na stole?
Wiem, że ciasta są obrzydliwe jak się patrzy na nie codziennie po kilka razy i każdy wciska Pomyślałam, że może zrobimy pizze domową, przynajmniej na słono będzie
Super pomysł

Cytat:
Hahaha, no nie moge xD Na dole artykul "Dzwony - najmodniejsze spodnie sezonu". Akurat wzielam tutaj swoje dzwony z liceum, chyba juz czas je znowu zaczac nosic. xD
Mńie sie tylko dzwony podobają do typowych stylizacji hippie, ale to wszystko musi byc ze smakiem ja mimo, ze jestem gruba na co dzien nosze rurki

Cytat:
Napisane przez deksterowa Pokaż wiadomość
My Dj dajemy tylko liste zakazanych piosenek i takich, ktore koniecznie chcemy a on reszte dostosowuje juz.
Wyslal nam tez liste 100 zabaw i mamy wybrac jakie chcemy.
Ja tez poprosze

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Viva, "stresik jest" ?

My dzisiaj jedziemy na weekend do Pienin, także mogę nadrobię pewnie większość po weekendzie.

Co do piosenek, wybierając dj'a/zespół ufam, że są w swojej dziedzinie profesjonalistami i nie miałabym chyba odwagi ustawiać im listy utworów. Oczywiście, jeśli ktoś ma jakieś swoje "must have", ale bez przesady

Dziewczyny, przy makijażu miałam mieć też kępki, ale koleżanka mi je odradza i każe iść na przedłużanie, co myślicie?
Ja bede miala kepki, boje sie, ze sobie osłabie moje i tak liche rzęsy, a wczoraj kepki wypróbowałam i sa super

Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość
pysia dziwne zachowanie tej fryzjerki, nie rozumiem czemu krytykuje w ogóle Twój welon nie przejmuj się nią, może uda Ci się znaleźć taką, która uczesze Cię tak jak tego chcesz
jestem fanką warkoczy i dla nie Twój był ok
Ja tez lubie warkocze, ale jednak kojarzy mi sie to z bardziej romantyczna stylizacją, a ja chce byc księżniczką

Cytat:
Napisane przez Platanoides Pokaż wiadomość
ja widziałam gdzieś takie z kwadratowymi brzegami a okrągłym środkiem

taki żarcik to był
O, to takich tesciowa nie ma

Ja bardzo bym chciala miec sesje slubna z naszymi 3 kotkami, ktore kochamy ponad zycie ale jednak bedzie ciezko ustawić kota do zdjecia

Zaraz relacja z makijazu wczorajszego

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2015-04-17, 14:59   #4165
Anabele23
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz relacja z makijazu wczorajszego
a makijaż Cię zadowala?
Stary 2015-04-17, 15:07   #4166
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Relacja z wczorajszego próbnego makijażu wizazystka swietna, bardzo sympatyczna, poprawiła mi humor od razu zaproponowała dwa makijaze (na jednym oku inne, na drugim inne), rozmawiałyśmy co lubie, jak będe ubrana, w jakim makijazu czuje sie dobrze, itp itd

Pierwszy zrobiła ten mocniejszy i doczepiła 4kępki (na próbę, na glownym makijazu bedzie ich więcej), bardzo mi się podobał bo lubie mocno się malować to połączenie czerni z brązem i blendowała takim łososiem chyba doszłyśmy do wniosku, ze nie bedziemy dawac fioletu bo mam tendencje do zmeczona oka i wtedy fiolet by to jeszcze bardziej uwydatnił. W sumie ma to sens na drugim oku makijaż jest troszke delikatniejszy, mocniej widoczny kolor łososiowy (na zywo, na zdj słabo widac) i zastosowany bardzo fajny cień kameleon, tzn zalezy jak sie patrzy to rozne kolory odbija no fajny, ale doszliśmy do wniosku, ze minimalnie za delikatny i będzie ta wersja mocniejsza, z odrobinkę bardziej rozświetlonym kącikiem oka, w stylu tego makijazu jasńiejszego plus musze troche brwi zapuścić usta delikatne, z jasną szminka/błyszczykiem ImageUploadedByWizaz Forum1429275959.451825.jpgImageUploadedByWizaz Forum1429275973.138921.jpgImageUploadedByWizaz Forum1429275984.586518.jpg

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2015-04-17, 15:07   #4167
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
a makijaż Cię zadowala?

Tak, bardzo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2015-04-17, 15:10   #4168
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Kiciakowa, brzmi strasznie to co piszesz,ale powolutku powolutku będzie ok nic złamanego nie masz? ani wstrząsu mózgu?
Nie, nie mam. Mam rękę oparzona prawdopodobnie chemicznie przez poduszkę powietrzną lub przez ten gaz w niej ... lekarka mnie wkurzyla, z łaską opisała moje obrażenia ... :/
Stary 2015-04-17, 15:14   #4169
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
Nie, nie mam. Mam rękę oparzona prawdopodobnie chemicznie przez poduszkę powietrzną lub przez ten gaz w niej ... lekarka mnie wkurzyla, z łaską opisała moje obrażenia ... :/
Dobrze, że nie masz wstrzasnienia lekarze są niektórzy okropni

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2015-04-17, 15:15   #4170
misiaa91
Zakorzenienie

Mamy akt małżeństwa!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości