|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Miranda pojawi się w kampanii kolejnej marki bielizny, tym razem BONDS - jest to specjalna kampania na 100 lecie firmy.
Nie jest to pierwsza współpraca Mirandy z Bonds, ich twarzą była już w 2003 r. Szczegóły kampanii BONDS underwear celebrate 100th birthday już wkrótce, na razie ujawniono tylko te zdjęcia poniżej Więcej można przeczytać tutaj: http://www.vogue.com.au/fashion/news...nderwear,36580
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Pytania i odpowiedzi z Mirandą dla BONDS CLASSICS:
http://blog.bonds.com.au/people/bond...rr/#more-16385 Od dziś w księgarniach dostępna jest książka Mirandy, jeśli któraś się skusi niech się podzieli wrażeniami
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam - szału nie ma. Jakaś połowa to mantry i pozytywne myśli, chyba bym nie kupiła, gdyby nie to, że zamawiałam via Internet do Empiku.
|
|
|
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tekstu mało, trochę zdjęć i większa cześć to cytaty z różnych znanych osób. Odpuszczam sobie. DailyMail wciąż spekuluje na temat rzekomego powrotu Orlanda do Mirandy ![]() Tymczasem Miranda poleciała do Chin - poniżej zdjęcia z lotniska - tym razem Miranda wybrała jasne, stonowane odcienie + torbę w modnym pastelowym niebieskim. Mi podoba się ten długi szary sweter ?
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
"Love from Shanghai 💋" źródła: instagram miranda kerr, bellazon
W Chinach Miranda realizowała tajemniczy projekt, który światło dzienne ma ujrzeć już latem tego roku. Poniżej zdjęcia zza kulis sesji ![]() Bardzo jestem ciekawa efektów końcowych
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Następny przystanek Korea (poniżej zdjęcie z lotniska).
Tymczasem Orlando zajmuje się Flynnem wygląda na to, że świetnie się bawią razem:http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz...shoulders.html
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2015-04-14 o 19:57 |
|
|
|
#3097 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
juz wiele razy prezentowała w wywiadach swoje złote myśli, więc książka musiała iść w ten sam deseń. ![]() Bardzo brakuje mi jakichś inspiracji streetowych, które by czymś zaskakiwały. Jestem straszliwie znudzona rurkami, balerinami, bluzkami w paski i okularami na pół twarzy w połączeniu z trenczem lub skórzaną ramoneską.
|
|
#3098 | ||
|
Zakorzenienie
|
^ powyżej dodałam jeszcze fotki z lotniska
Cytat:
, ale przecież trzeba jej oddać, że jest kobietą sukcesu, zadbana, wysportowana, własna firma, no mogłaby się bardziej przyłożyć i napisać coś więcej niż zbiór złotych myśli. Cytat:
Jednakże większość modelek/aktorek ubiera się mnie więcej w tym stylu, nie pamiętam, żeby ktoś ostatnio czymś zaskoczył. No dobra Anja Rubik wybiera dość odważne kreacje, u nas krytykowane, ale za oceanem docenione - na style.com już kilkukrotnie był tydzień stylu z Anją. Ostatnio zaczęłam śledzić instagram Izabel Goulart, głównei ze względu na ispiracje do ćwiczeń, ona to ma zacięcie, ale jej niektóre stylizacje też mi się podobają: https://instagram.com/iza_goulart/ Wracając do Mirandy - promowała w Korei Reeboki: "Yoga in Seoul with @reebokkorea #skyscape"instagram miranda kerr EDIT: kilka dodatkowych fotek ![]()
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2015-04-15 o 09:15 |
||
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
następny przystanek Tokio - zdjęcia z lotniska, w Azji na prawdę ją kochają
:
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Event REEBOK SKYSCAPE Tokio, 15.04.2015
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Miranda nakręciła nową reklamę 7 For All Mankind SS15 do obejrzenia pod poniższym linkiem:
https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater zdjęcia z kampanii:
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
SAMANTHA THAVASA nowa reklama
jak zwykle u tej marki różu nie mogą zabraknąć ![]() ale piosenka z reklamy kiczowatością bije wszystko na głowę
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2015-04-15 o 09:30 |
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Tokio REEBOK SKYSCAPE cd.:
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Miranda zakończyła już tour po Azji, wróciła do LA - zdjęcia z lotniska:
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek znów mocno świeci pustkami
Royal Albert - jak miłośniczka kubków (mam ich sporą kolekcję) nie pogardziłabym którymś modelem od Randzi
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3107 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Pink, pisz, pisz. Ja zawsze wchodze, jak jest nowy post
Cytat:
jeszcze kilka tygodni takiej pogody jak teraz, to chyba wpadnę w depresję. Cytat:
Szczegolnie z białej porcelany, chociaz ostatnio tez zakochałam się w tych w paseczki. http://malowanebiela.pl/search.php?text=diva Nie umiałam stwierdzić, który podoba mi się bardziej, więc wzięłam oba ![]() A podobne do tych z kolekcji Mirandy są z serii PIP Studio: http://cottonlovers.com/mug-small-ch...blue,3,1159,69 Nie do końca w moim stylu, ale nie przeczę, że poranne latte w takim kubku to na pewno niezmiernie miły początek dnia
Edytowane przez teorema Czas edycji: 2015-04-17 o 10:37 |
||
|
|
|
#3108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kubek na kawkę âď¸ ![]() Mały off topic: Gisele Bundchen wzięła udział w ostatnim pokazie mody, jak wynika z jej oświadczenia na instagramie po 20 lat na wybiegu rezygnuje z pokazów, ale będzie kontynuować karierę modelki wybierając sesję zdjęciowe, kampanie itp. Gisele jest, moim zdaniem, jedną z najlepszych modelek wszech czasów - będzie jej brakowało na wybiegach. Podchodziła zawsze do mody z dużym dystansem, luzem i poczuciem humoru. Poniżej (wszystkie zdjęcia instagram giseleofficial): 1. debiut Gisele na wybiegu w wieku lat 14 2 i 3 ostatni pokaz z udziałem modelki w Brazylii.
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2015-04-17 o 16:19 |
||
|
|
|
#3109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie czytalam ten news o Gisele. Jest już na zawsze ikoną modelingu, choć muszę powiedzieć, że do mnie jej uroda i fenomen nie przemawiają. Ma doskonałą figurę, ale nigdy nic z jej udziałem nie przekonalo mnie do zakupu. Na Instagramie trochę nudza mnie jej posty wiecznie typu: jestem wdzięczna życiu... dziękuję światu... to najlepszy dzień w moim zyciu itp. Szczerze - wkurza mnie ona, wkurza mnie czasem Miranda z podobnymi postami Wolę osoby z krwi i kości, bardziej... prawdziwe, z charakterem. Gisele jawi mi się jako niemożliwie "akuratna" kobieta, a to zdecydowanie nie jest komplement. To może być oczywiście wrazenie, ale sama tworzy wokól soebie taką otoczkę. No to sie wypowiedzialam ![]() PS Nie żebym lubiła np. Carę Delevigne, bo ma "charakterek". Strasznie mnie ona odpycha, bardzo mnie zdziwilo i zasmuciło, gdy została twarza YSL. Cenię sobie tę markę i niestety teraz wydaje mi się nieco "zbrukana" taką Carą
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na współczesnych nastolatkach jej wygląd, a przede wszystkim zachowanie (pajacowanie ) robi wrażenie, jej zatrudnianie przez różne marki wynika chyba z chęci przywiązania do siebie kolejnych pokoleń klientów Wracając na chwilę do Gisele, to nie zawsze była taka spokojna, rodzinna itp. Swego czasu w Stanach wzbudzała kontrowersje i niechęć społeczną za odbicie swego obecnego męża innej kobiecie. Dziś po kilku latach udanego małżeństwa chyba im trochę odpuszczono. Mi zawsze w jej zachowaniu podobało się, że nie traktowała mody zbyt poważnie, jak np. robi to Anja Rubik i nigdy nie obawiała się konkurencji młodszych pokoleń. Czasami rzeczywiście na jej instagamie jest za dużo tych złotych myśli. U Mirandy nie podoba mi się jak cytuje tego guru od medytacji, kiedyś widziałam o nim news na CNN, że to niezły wyciągacz kasy od gwiazd, zdaje się, że Davida Lyncha naciągną na niezłą sumkę (kilka baniek zielonych). Dziwi mnie, że te jego brednie do niej przemawiają Na niektórych instagramach za dużo jest zdjęć dzieci np. Alessandra Ambrosio czy Natasha Poly, wydaje mi się, że powinny zachować to dla siebie i najbliższej rodziny a nie wystawiać tak pociechy na widok publiczny.
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj Miranda obchodzi urodziny, życzymy
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! 🎂 🎉🎈
|
#3112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do dzieci: chyba już zagranicą się przyjęło, że dzieci znanych rodziców po prostu również stają się osobami publicznymi. O ile w niektórych przypadkach też mnie drażni nadmiar zdjęć dzieci, to czasem fajnie zobaczyć w supermodelce po prostu mamę bez makijażu z dzieckiem na spacerze. Podnosi na duchu. ![]() Cara to rzeczywiście inne pokolenie. Mnie ona odpycha, ale na pewno ma rzesze fanek. Faktycznie Gisele chyba odbiła faceta innej kobiecie. No cóż, życie, nie ona pierwsza, nie ostatnia. Gdyby on nie chciał, to by się jej nie udalo, ot co. ![]() Z innej beczki: idę w sobotę do fryzjera i nie wiem, jak chcę zafarbować włosy. Mialam kiedyś coś a'la ombre i teraz szukam inspiracji... Przeglądalam instagram Lily i ona też robiła ostatnio wlosy (kolor i cięcie) i... nie widze zadnej różnicy Chyba muszę poszukać gdzie indziej.Przeglądałam też stare zdjęcia Mirandy z czasów VS i niezmiernie mi się podoba ten truskawkowy brąz, ale jakoś się w nim nie widzę ![]() Chyba zostanę przy flamboyage w styly dawnej Lily.
Edytowane przez teorema Czas edycji: 2015-04-20 o 13:11 |
|
|
|
|
#3113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
https://instagram.com/p/1RWjuZP38U/?...y=lilyaldridge Kolor Mirandy na zdjęciu z VS rzeczywiście jest śliczny - ożywiający, ale jeśli masz naturalnie ciemne włosy to odrost będzie szybko widoczny. Natomiast efekt jaki daje flamboyage na włosach jest bardzo fajny, subtelny i odrostu praktycznie nie da się zauważyć. Daj znać na co się w końcu zdecydowałaś
|
|
#3114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do Lily: to zdjęcie to po cięciu, ale przed farbowaniem Po farbowaniu widac najlepiej na fotce jej fryzjerki:https://instagram.com/p/1Rt1X3Cg3y/?...ceycunningham1 Na górze po lewej widać jasne pasemka na dole, ale wosy na górze jakby nieruszone. Nie wiem, to zdjęcie też mnie nie zadowala ![]() A ten truskawkowy brąz chyba pasuje bardziej do opalonych, oliwkowych cer. Ja jestem blada jak ściana, mam ciemne włosy, więc jakoś chyba będzie się odcinać. Ale dam znac, jasne
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
1 i 2 instagram mirandakerr
3. 7 for all mankind s-s 2015 - nie potrafię jakoś przekonać się do dzwonów ), a wy, nosicie dzwony, podoba wam się taki model jeansów?4. Swarovski s-s 2015
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Ochirly spring-summer 2015:
|
#3117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj był Dzień Ziemi o czym przypomniała Miranda na swoim instagramie:
"Today and everyday we should appreciate and respect the natural beauty that surrounds us. Let's unite to protect our Earth. #earthday ❤️🌏🌼 "
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
A dziś mamy Światowy Dzień Książki
![]() ja kocham książki, a wy lubicie czytać? Przeczytałyście ostatnio coś ciekawego? I jeszcze taka ciekawostka w temacie czytania:https://instagram.com/hotdudesreading/ jest to konto na instagramie, którego tematem przewodnim są zaczytani (bardzo przystojni) mężczyźni. To jest dopiero pomysł na promowanie czytelnictwa
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2015-04-23 o 15:42 |
|
|
|
#3120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz już nieco mi trudniej, bo mam małe dziecko, ale generalnie i tak pochłaniam ksiązki. W styczniu połknęłam trylogię Zygmunta Miłoszewskiego (ależ wciąga!!!), póżniej opowiadania Grzędowicza, dodatkowo w "międzyczasie" tak zwanym czytam klasyki (najczęściej w metrze, gdy jeżdzę sama - teraz czytam Królową Margot - ale to trudne w odbiorze jest... Czytam nawet lekkie i przyjemne "poradniki" typu "W domu madame Chic" Szczerze powiem, ze choć to książeczka na 2 godziny czytania, to jednak miło mnie zaskoczyła in plus. Polecam na wolne chwile.Przeczytałam też "Badź paryżanką gdziekolwiek jesteś" i takiego szajsu dawno na oczy nie widziałam. Odpychająca, glupia ksiązka. Przeczytałam z zażenowaniem. Na najbliższe miesiące mam calą listę książek (czytam głownie fantasy, sf, ale nie pogardzę też dobrym kryminałem czy sensacją). A Ty, Pink, co czytasz? O tych facetach z książką czytałam, konta jeszcze nie odwiedziłam, ale zapisałam sobie w stronach do przejrzenia
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

:

jeszcze kilka tygodni takiej pogody jak teraz, to chyba wpadnę w depresję.