Panny Młode 2015 część 42- nasz sezon! - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-17, 17:32   #4201
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 42- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość
ja się spotkałam z pudełkiem, w którym były przegródki i:
- słonik z trąbą do góry - na szczęście
- świeczka i wino- na romantyczne wieczory
- smoczek dla dziecka

i coś tam jeszcze ale nie pamiętam W pracy mam zapisane
O coś takiego mi chodziło.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 18:11   #4202
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Uwaga, robię ostre nadrabianie po mojej nocy.

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
dziwi mnie aż taka reakcja zespołu ale nie bede ukrywac ze od poczatku byłam zdziwoina że Ty wstawiłas SETy piosenka po piosence... troche zabawilas sie w DJ a to podobno ja chce wyreżyserowany slub:P
wybralas z jakiegos powodu te orkiestre wiec daj im ich piosenki (te ktore wybralas) ale dostosowac do zabawy ludzi a nie ze piosenka 73 ma byc!! i kropka!! po 82.

spokojnie. jak zobacza ze sie ludzie nie bawia to siegna do Twojej listy.
pierwszy raz sie spotkalam z ustaleniem dla nich co po kolei maja grac.
sQ, to oni nam dali rozpiskę setów dokładnie co do piosenek. Nie mamy doświadczenia z zespołami, na wszystkich dotychczasowych imprezach był albo dj albo muzyka z kompa, więc myśleliśmy, że zespoły tak robią, że mają szczegółową rozpiskę. I to też nie jest tak, że ja im mówię, co po kolei mają grać, chodziło mi tylko o to, żeby wywalić piosenki, których nie lubimy/nie znamy, a tam wrzucić te, które wolimy, kolejność już mniejsze znaczenie dla nas ma (chociaż uważam, że wesele powinno się zacząć spokojnie, a w środku powinien być szał).

Cytat:
wybierajac zespol kierujemy sie jak graja i co graja
co to za teksty "dostosowac do grania pod mlodych bo maja duzo czasu"
maja do Jej slubu duzo czasu, ale po drodze 10 innych slubów... to do każdego nowy repertuar??
Dlatego wolę dj'a.

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
aaa gdyby ktoś chciał to tutaj ten materiał o sowach co Tż robił

Cytat:
Napisane przez Platanoides Pokaż wiadomość
ja tez ich nie lubię, ale nie wyobrażam sobie robić wesela tylko pod mój gust muzyczny - bo jakby nie patrzeć wesele robimy dla gości i chcemy żeby sie jak najlepiej bawili i później dobrze wspominali
Gdybym ja robiła pod swój gust to by była tylko muzyka klubowa, pop i trochę disco polo, a TŻ by dorzucił minimalistyczne techno i 10h He-Mana lub Epic Sax Guy'a.

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
Wiadomo, że może nie ejst to najszczęśliwsza sytuacja dla Młodych ale przeciez nie odwołałas przyjścia ze względu na złamany paznokieć czy inną głupotę, więc ja na Twoim miejscu bym sie nie zadręczała.
Moim zdaniem choroba to ważny powód, żeby odmówić przyjścia. My bierzemy pod uwagę, że coś takiego może się wydarzyć w ostatniej chwili i to nawet sporej liczbie osób.

Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość
ja to się nie zmieszczę w swoje dzwony z liceum
Ja chodzę w spodniach z gimnazjum i na mnie wiszą (w gim ważyłam najwięcej - jakieś 4-5kg więcej niż teraz)

Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość
"Weselny klimat" to przyprawiająca mnie o ból głowy i zgrzytanie zębów piosenka, w której w refrenie występuje obok panny młodej zarżnięta świnia. Łap link.
A ja koniecznie chcę "Weselny klimat", a nasz zespół tego nie ma w repertuarze. Koledzy zawsze mi to puszczali, nabijając się ze mnie, że wesela ciągle nie ma, to wreszcie JEST WESELE!!!

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
już lepiej, nawet już mogę chodzić ale mam siniaki na całym ciele dalej.... najgorzej z tym na twarzy
Stary 2015-04-17, 18:14   #4203
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak szłam do kolezanki tylko na slub (kolezanka z pracy, młodego widzialam pare razy) to dałam im ładnie zapakowane winko (ok40zł) + 2 kieliszki + 2 kartki z ich kolorem przewodnim + instrukcję, że mają zapisać co czuli w tym dniu, a jak kiedy zdarzy im sie poklocic to maja usiasc, otworzyc wino, przeczytac co napisali i milo spedzić czas przypominajac sobie jak bardzo sie kochaja

ooo to fajne Ktoś mógłby nam podarować takie Dla tych znajomych się nie nadaje bo oni są z tych "co nigdy się nie kłócą" i ona na bank by się zoobrazila

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Magic slyszałam o pudełku podzielonym na mniejsze części podpisane np: na wspólny wieczór , na trudne chwile, na rocznicę itp itd. Z drobiazgami w stylu ilejek do masażu, miniaturowe wino albo szampan.

Cytat:
ja się spotkałam z pudełkiem, w którym były przegródki i:
- słonik z trąbą do góry - na szczęście
- świeczka i wino- na romantyczne wieczory
- smoczek dla dziecka

i coś tam jeszcze ale nie pamiętam W pracy mam zapisane
Dzięki, zapisuję
Stary 2015-04-17, 18:17   #4204
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Ja baaardzo,chciałam rzęsy robic ale wszyscy mi odradzają ze oslabiaja rzęsy naturalne, wypadają, trzeba miec naprawdę zaufana osobę ktora robi to świetnie wiec zostają kępki, ale na sesji juz lipa bo nie planuje makijażu dodatkowego ...
Oj tam, jak raz w życiu zrobię, to mogą się nawet osłabić. :P

Cytat:
pozniej co prawda trafilam do laski ktora mi zrobila krótsze ale grubsze (mialo byc lepiej, bo 1wsze zrobilam sobie 16mm i uznałam ze za długie - jak na starcie calkiem spoko tak pozniej jak odrastały to juz wygladało komicznie)
no to mialam grubsze...jak żyłka do wędki!

wyrwałam w 3 dni.. i tak to osłabiło moje rzesy :P

ale jednorazowo zrobic na miesiac normalnie z 13-14mm u kogos kto robi ładnie nic Ci z Twoimi nie zrobi ;-)
Ja to planuję jakieś 10-11 mm. Mam bardzo cienkie i krótkie rzęsy naturalnie, nie chcę efektu sztucznych rzęs. :P

Pysia, mi się bardziej podoba ten delikatniejszy, ale jak ten ciemniejszy będzie miał rozświetlony kącik, to jak najbardziej jestem za.

Cytat:
jednak bałąbym sie ze ten ciemy wieczorem i w nocy i zmeczenie to bedzie za dużo
Panna młoda wg mnie(ah te stereotypy w mojej glowie) powinna byc rozswietlona. taki ciemniejszy to sylwester/imprezka firmowa
Właśnie odwrotnie. Ciemny makijaż świetnie wygląda w nocy. W ciągu dnia w świetle słonecznym może sprawiać wrażenie cięzkiego i przytłaczającego, w szczególności do białej sukni.

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Dziewczyny spotkalyscie się, ze ktoś zamiast kwiatów, dał młodym jakiś fajny prezent?
W zeszłym roku znajomi dostali bardzo ładnie zapakowane mleko (nie wiem czy to serio było mleko, w każdym bądź razie miało znaczyć, że mleko) i miod na nową drogę mlekiem i miodem płynącą.Szukam podobnego pomysłu
My tak często robimy. W sensie, że oprócz kwiatków. TŻ daje kwiatek, a ja torebkę z prezentem i kopertą. Ale zawsze staram się, żeby prezent był dopasowany do pary młodej, np. jednej parze matematyków daliśmy gorącą czekoladę i książeczkę z zadaniami matematycznymi na długie jesienne wieczory :P Dla mojej świadkowej i jej narzeczonego kupiłam książeczkę z kuponami na szalone buziaki (pod prysznicem, w czasie jazdy na rolkach, pod wodospadem itp. :P). Może jeszcze im kupię te koszulki ze strzałkami dla Pary Młodej, ciągle się zastanawiam.
Stary 2015-04-17, 18:25   #4205
201711281030
Konto usunięte

Jeszcze odnośnie prezentów ślubnych, mój kolega daje "Poczet królów polskich" W antyramie przyczepia pieniądze, każdy o innym nominale
A my parę razy jak daliśmy kasę, to włożyliśmy ją do takiej skarbonki labiryntu. Młodzi byli zadowoleni I mówili, że dłużej kasa im została

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
ooo to fajne Ktoś mógłby nam podarować takie Dla tych znajomych się nie nadaje bo oni są z tych "co nigdy się nie kłócą" i ona na bank by się zoobrazila

Dzięki, zapisuję
A ja zapisałam to z mlekiem i miodem

Jak chcesz, to przypomnij się w poniedziałek, to sprawdzę co tam dokładnie było w tych przegródkach. Chociaż może masz lepszą inwencję twórczą
201711281030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 18:26   #4206
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze odnośnie prezentów ślubnych, mój kolega daje "Poczet królów polskich" W antyramie przyczepia pieniądze, każdy o innym nominale
A my parę razy jak daliśmy kasę, to włożyliśmy ją do takiej skarbonki labiryntu. Młodzi byli zadowoleni I mówili, że dłużej kasa im została
Mam nadzieję, że u nas nikt nie wpadnie na takie pomysły, bo będziemy musieli zostawić tę kasę rodzicom. (Co w sumie nie jest takie straszne, ale śmieszne :P)
Stary 2015-04-17, 18:30   #4207
sQuaara
Zakorzenienie

Karolek jest!!!

dobra pare dni, egzamin i produkcja zaproszeń rusza!! ))
Stary 2015-04-17, 18:31   #4208
Kinia_m
Rozeznanie

Wróciłam, po drodze oczywiście zakupy i zleciało
A teraz nadrabianie
Kinia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 18:31   #4209
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;51076308]Są zaproszenia Bardzo mi się podobają, małe ale czytelne (co prawda żałuję, że nie poprosiłam o wyróżnienia imienia i nazwiska gości i np. kolorem kobaltowym było by pięknie no ale trudno ), kokardki równo przyklejone

Jedynie co to minus za koperty Będę zamawiać inne bo te z kodem kreskowym w środku no nie pasują [/QUOTE]

Bardzo fajne ja tez koperty wymieniałam bo byly dołączone zwykle

Cytat:

Bardzo ładne

Pysia, oba makijaże bardzo ładne, choć ja bym wybrała jaśniejszy. Ale to Ty się masz dobrze czuć! Wyglądasz pięknie
Dzięki

Cytat:
Dziewczyny spotkalyscie się, ze ktoś zamiast kwiatów, dał młodym jakiś fajny prezent?
W zeszłym roku znajomi dostali bardzo ładnie zapakowane mleko (nie wiem czy to serio było mleko, w każdym bądź razie miało znaczyć, że mleko) i miod na nową drogę mlekiem i miodem płynącą.Szukam podobnego pomysłu
Super pomysł

Cytat:
ja jak szłam do kolezanki tylko na slub (kolezanka z pracy, młodego widzialam pare razy) to dałam im ładnie zapakowane winko (ok40zł) + 2 kieliszki + 2 kartki z ich kolorem przewodnim + instrukcję, że mają zapisać co czuli w tym dniu, a jak kiedy zdarzy im sie poklocic to maja usiasc, otworzyc wino, przeczytac co napisali i milo spedzić czas przypominajac sobie jak bardzo sie kochaja
Tez super

Cytat:

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

A ja zapisałam to z mlekiem i miodem

Jak chcesz, to przypomnij się w poniedziałek, to sprawdzę co tam dokładnie było w tych przegródkach. Chociaż może masz lepszą inwencję twórczą
tez swietny pomysł ja to jestem malo kreatywna

Caly dzień dziś leze w łóżku

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 18:31   #4210
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Poczet królów polskich i pomyslałam o wódkach (Sobieski, Batory i Chrobry)
Stary 2015-04-17, 18:33   #4211
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że u nas nikt nie wpadnie na takie pomysły, bo będziemy musieli zostawić tę kasę rodzicom. (Co w sumie nie jest takie straszne, ale śmieszne :P)

Cytat:
Stary 2015-04-17, 18:37   #4212
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Jeszcze odnośnie ciekawych prezentów, znajomi chcieli płyty, to dostali pięknie zapakowaną... płytę chodnikową. A inni znajomi remontowali mieszkanie, to dostali cegłę.
Stary 2015-04-17, 18:40   #4213
Kinia_m
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misiaa91 Pokaż wiadomość
Mamy akt małżeństwa!
Super

Cytat:
Stary 2015-04-17, 18:41   #4214
Cherry_Muffin
nibyżona

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Jeszcze odnośnie ciekawych prezentów, znajomi chcieli płyty, to dostali pięknie zapakowaną... płytę chodnikową. A inni znajomi remontowali mieszkanie, to dostali cegłę.

ja wiem, ze moja swiadkowa szykuje jakis taki dobrany dla nas prezent i az sie boje
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 18:46   #4215
magda_mjt
Zakorzenienie

SQ liczę na ta produkcje zaproszen!
Weźcie, zostawiłam Was na chwile, z nadzieja, ze do serca wzięliście sobie to wykonczenie watku, a tu taka bida :P. 10 minut i nadrobilam :P

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2015-04-17, 18:48   #4216
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
misia misia zaakceptuj mnie na fejsie chcialabym Cie popodziwiać
AZ to ja
Zaakceptowane.
Stary 2015-04-17, 18:49   #4217
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Przyszły buty zamówione na wizażu i chyba będą moimi ślubnymi
śliczne !
Cytat:
Ja też nie planuję
i ja ;p
Cytat:
Bardzo proszę

Ulepiłyśmy z babcią 80 pierogów
pierogi
Cytat:
już lepiej, nawet już mogę chodzić ale mam siniaki na całym ciele dalej.... najgorzej z tym na twarzy
do wesela się zagoi
Cytat:
Napisane przez kropka_nad_i Pokaż wiadomość
Witam Wróciłam! Spalona jak skwarek, z wielkim siniakiem na kolanie i ramieniu i obdrapaniami, bolącą ósemką ale przeszczęśliwa! Mam mega dziewczyny! Tydzień panieński w maladze wymiatał! Wracam teraz z Wro do domu, jestem mega zmęczona bo wstałyśmy o 3.30, lot byl o 6.00. Jak w weekend będę miała chwilkę, to napisze szczegółową relacje! A co u Was? Misia- czytałam relację- tylko pozazdrościć! Mam nadzieje, ze mój ślub będzie przynajmniej w części taki bajeczny jak Twoj! Ja musze ogarnąć co jeszcze mi brakuje do ślubu! Az sie boje!
zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w kiku za 8 zl akcesoria na patylach do zdjęć, a za 4 napis girlanda mr&mrs
jutro pojadę zobaczyć czy są u mnie

Cytat:
Czemu u mnie nie ma kika
jak chcesz mogę Ci kupić jak u mnie będzie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Relacja z wczorajszego próbnego makijażu wizazystka swietna, bardzo sympatyczna, poprawiła mi humor od razu zaproponowała dwa makijaze (na jednym oku inne, na drugim inne), rozmawiałyśmy co lubie, jak będe ubrana, w jakim makijazu czuje sie dobrze, itp itd

Pierwszy zrobiła ten mocniejszy i doczepiła 4kępki (na próbę, na glownym makijazu bedzie ich więcej), bardzo mi się podobał bo lubie mocno się malować to połączenie czerni z brązem i blendowała takim łososiem chyba doszłyśmy do wniosku, ze nie bedziemy dawac fioletu bo mam tendencje do zmeczona oka i wtedy fiolet by to jeszcze bardziej uwydatnił. W sumie ma to sens na drugim oku makijaż jest troszke delikatniejszy, mocniej widoczny kolor łososiowy (na zywo, na zdj słabo widac) i zastosowany bardzo fajny cień kameleon, tzn zalezy jak sie patrzy to rozne kolory odbija no fajny, ale doszliśmy do wniosku, ze minimalnie za delikatny i będzie ta wersja mocniejsza, z odrobinkę bardziej rozświetlonym kącikiem oka, w stylu tego makijazu jasńiejszego plus musze troche brwi zapuścić usta delikatne, z jasną szminka/błyszczykiem Załącznik 5962524Załącznik 5962525Załącznik 5962526

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Bosko !!! ten mocniejszy ekstra też chcę taki

Cytat:
Nie, nie mam. Mam rękę oparzona prawdopodobnie chemicznie przez poduszkę powietrzną lub przez ten gaz w niej ... lekarka mnie wkurzyla, z łaską opisała moje obrażenia ... :/
nie chce Cie martwić ale moja koleżanka tez miała oparzenia z poduszki na ręce i goiły się 3 miesiące...

Cytat:
Napisane przez misiaa91 Pokaż wiadomość
Mamy akt małżeństwa!
zazdroszczę
Stary 2015-04-17, 18:50   #4218
Cherry_Muffin
nibyżona

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
SQ liczę na ta produkcje zaproszen!
Weźcie, zostawiłam Was na chwile, z nadzieja, ze do serca wzięliście sobie to wykonczenie watku, a tu taka bida :P. 10 minut i nadrobilam :P
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
piatek to sie obijaja.
w weekendowe lenistwo :P

a ja tu biedna o etap rozwoju zwlok sie uczyc musze

chyba wypije piwo
16.10.2017r. T ♥

Stary 2015-04-17, 18:52   #4219
gr8ania
Zakorzenienie

Jadę do Rodziców. Jutro kolejne spotkanie z Rodzicami P. bedziemy ustalać menu itd
Stary 2015-04-17, 18:55   #4220
xjustyniaaax
Zakorzenienie

J.P to ja bo ktoś pytał a nie zacytowało mi
Stary 2015-04-17, 18:58   #4221
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
piatek to sie obijaja.
w weekendowe lenistwo :P

chyba wypije piwo
No to ok, przystopujcie może po weekendzie prędzej się do lapa dorwę to będzie nowy wątek . Jutro i nd mamy na full zajęte .... jakby wątek był skończyny, a mnie nie było, to niech mi któraś da znać na FB .
Stary 2015-04-17, 19:00   #4222
Cherry_Muffin
nibyżona

ciocia Tz poklocila sie z babcia i po nia na slub nie pojedzie co znaczy ze nie bedzie babci na slubie.
no chyba sobie jaja robia... na serio.
to jest jego slub, juz jego dziadkow nie bedzie ale tu rozumieny bo dziadek chory, ale no babcia musi byc. Tz podlamany, jutro bedzie dzwonil do jednej i drugiej i probowal godzic...
16.10.2017r. T ♥

Stary 2015-04-17, 19:08   #4223
oleandra123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Zmotywowanaja ja wychodzę z założenia, że najważniejsze informacje muszą być na zaproszeniu, że co by się nie działo- mając zaproszenie, ma ktoś wszelkie dane. Osobno jak już coś musi być to może to być nie wiem prośba o coś zamiast kwiatów, prośba o kasę zamiast prezentów, cytat, cokolwiek, nie mające aż takiego znaczenia, jeśli by się zgubiło :P.[COLOR="Silver"]

Cytat:
Napisane przez Platanoides Pokaż wiadomość
lepiej jak potwierdzenie jest od razu w zaproszeniu. Kiedyś dostaliśmy takie na osobnej karteczce i oczywiście gdzieś w chacie sie zawieruszyło. Niby odkładałam w jedno miejsce z zaproszeniem, a jednak wsiąkło na szczęście ja pamiętałam, żeby potwierdzić, ale niestety większość zapomina. No a poza tym lepiej jak jest wszystko w zaproszeniu, bo biorąc je do ręki sprawdzasz wszystko za jednym razem - datę, godzinę i inne informacje nie musisz szukać po karteczkach, albo szukać k
z takich wlasnie powodow ja nie mam zaproszen a slubna strone internetowa ze wszystkimi niezbednymy informacjami w jednym miejscu i miejscem na potwierdzenie przybycia

choc czasami mi szkoda bo prawie wszystkie jakie tu pokazujecie sa bardzo ladne, ale nie.mam czasu na to

Edytowane przez oleandra123
Czas edycji: 2015-04-17 o 19:31
oleandra123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 19:11   #4224
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Jak ja uwielbiam, gdy mnie nachodzi inwencja twórcza. xDDDDDDD Zamiast iść się myć, właśnie wymyśliłam koszulki dla mojej świadkowej i jej przyszłego męża. Spróbuję zrobić customizowane. Wymyślone już, to idę się myć. xD

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Super. Ja właśnie czytam Simona Becketta, u niego w książkach jest sporo informacji na ten temat.
Stary 2015-04-17, 19:13   #4225
Kinia_m
Rozeznanie

Dziewczyny które biorą ślub w październiku ... Co bierzecie na sukienkę?? Bolerko , czy może jakieś inne pomysły ??
Stary 2015-04-17, 19:16   #4226
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinia_m Pokaż wiadomość
Dziewczyny które biorą ślub w październiku ... Co bierzecie na sukienkę?? Bolerko , czy może jakieś inne pomysły ??
ja mam ślub 3 października
suknia będzie miała koronkowe rękawy długie lub 3/4 ( jeszcze nie zdecydowałam ) , w tamtym roku było bardzo ciepło na wszelki wypadek na tydzień lub 2 przed ślubem kupię jakąś elegancką marynarkę i gdybym nie założyła na ślub to zwrócę taki mam plan
Stary 2015-04-17, 19:22   #4227
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Co za pogoda grad, deszcz, wiatr. Gdzie jest ta wiosna?
Stary 2015-04-17, 19:29   #4228
Cherry_Muffin
nibyżona

krolewna ja Becetta juz czytalam fajna seria ogolbie ciekawia mnie takie sprawy
a sama ucze sie do egzaminu z biologii sadowej z elementami entomologii
16.10.2017r. T ♥

Stary 2015-04-17, 19:31   #4229
Kinia_m
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
ja mam ślub 3 października
suknia będzie miała koronkowe rękawy długie lub 3/4 ( jeszcze nie zdecydowałam ) , w tamtym roku było bardzo ciepło na wszelki wypadek na tydzień lub 2 przed ślubem kupię jakąś elegancką marynarkę i gdybym nie założyła na ślub to zwrócę taki mam plan
Ja mam krótkie koronkowe rękawy więc raczej bd musiała coś założyć. Ja myślałam nad skórka ale nie wiem
Stary 2015-04-17, 19:36   #4230
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
krolewna ja Becetta juz czytalam fajna seria ogolbie ciekawia mnie takie sprawy
a sama ucze sie do egzaminu z biologii sadowej z elementami entomologii
co fajnego studiujesz?

P.S. Która z Was jest po chemii?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości