Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 9 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-17, 20:45   #4471
dorka607
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 9

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
Ja po wizycie..szyjka krótka bo 1 cm,ale jakos mój gin się nie przeraża nigdy długością..zwarta i zamknieta..

Termin CC 26 kwietnia..mam być na 9 o ile dotrwam..posram się dziewczyny przez ten tydzień..dziś już pełne 38 tyg, myślałam,że jednak wcześniej będzie,ale doktorek powiedział,że te dni to małemu się przydadzą, bo zawsze lepiej dla dziecka jeszcze parę dni dłużej..
no i ma 3 kg

Idę nadrabiać..przeczytałam tylko opis Crumble .. dzielna kobieta z Ciebie!!! współczuję tylko tej opieki teraz beznadziejnej i kości guzicznej..pomęczysz się trochę..przykro mi..ale Michaś Ci wynagrodzi
o jaaa, to już za 9 dni
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 20:45   #4472
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Ja po wizycie..szyjka krótka bo 1 cm,ale jakos mój gin się nie przeraża nigdy długością..zwarta i zamknieta..

Termin CC 26 kwietnia..mam być na 9 o ile dotrwam..posram się dziewczyny przez ten tydzień..dziś już pełne 38 tyg, myślałam,że jednak wcześniej będzie,ale doktorek powiedział,że te dni to małemu się przydadzą, bo zawsze lepiej dla dziecka jeszcze parę dni dłużej..
no i ma 3 kg

Idę nadrabiać..przeczytałam tylko opis Crumble .. dzielna kobieta z Ciebie!!! współczuję tylko tej opieki teraz beznadziejnej i kości guzicznej..pomęczysz się trochę..przykro mi..ale Michaś Ci wynagrodzi
Maja za wizytę i wagę! Już bliziutko
Stary 2015-04-17, 20:48   #4473
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Chyba właśnie mi sie skończyła skóra na brzuchu i dziś pęknie... pożarłam zapieksy i piję piwo bezalkoholowe i tż mi nakupił gazetek... leżę i umieram
Stary 2015-04-17, 20:49   #4474
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość
Chyba właśnie mi sie skończyła skóra na brzuchu i dziś pęknie... pożarłam zapieksy i piję piwo bezalkoholowe i tż mi nakupił gazetek... leżę i umieram
Ty uważaj żeby nie urodzić z przejedzenia
Stary 2015-04-17, 20:49   #4475
sylwia01485
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irenka78 Pokaż wiadomość
Ale jestem padnięta chyba pójdę na drzemkę, mam 1h wolną... Czy wy też ostatnio takie senne jesteście?
nieustannie

Cytat:
Napisane przez Crumble Pokaż wiadomość
gosia- gratulacje!!! kolejny byczek okazal sie barankiem )

ja mialam opisac swoj porod ale brakuje czasu. wllejammwiec opis krory wysylalam sasiadkom:p

TZ mi baaardzo pomagal.'bez niego nie dalabym rady na pewno! No i uniknelismy jakis dziwnych scen ze krzycze na niego czy cos ) ale krzyczalam generalnie w czasie porodu. Poczatkowo probowalam
Nie krzyczec,
ale jednak krzyk powoduje ze bol jest mniejszy:p w ogole to juz mialam byc odlaczona od oxy bo nic nie dawalo, skurcze jakies byly ale to nie to, polizna zwatpila juz i mialam sie sykowac na wtorek. I tak sobie idziemy jeszcze 30 min przed koncem, i poczulam cos dziwnego, to jakby cos mlasnelo w pochwie, no takie cos dziwnego, ale spoko pomyslalam
Ze glowka michalka. Potem siedzimy na kanapie i tak gadamy sobie i mowie do pawla, czekajac tak naprawde na odlaczenie oxy, ze cos czuje ze mi zaraz wody odejda. I 5 minut minelam,
Czuje jak cos mi leci ale wpierw myslalam
Ze czop, potem
Chlusnelu wody 😃 wiec generalnie w szoku bylam wielkim 😊 no ale porod taaak bolal. Jeszcze oxy nic nie dala i mialam 1,5-2 cm rozwarcia ale potem bo jakies godzinie byly 3 i mialam sie zastanowic czy chce znieczulenie i naprawde go pragnelam! Ale potem
Bylo po 20 minutah 6 cm i za chwile 9, wiec juz za pozno 😊 no ale nacieli, niestety.//

Trzymanie w ramionach synka to byl piekny moment! Taka ulga!

A gorszych rzeczy: synek zlamal mi kosc guziczna, jutro mam rtg i sie okaze czy na pewno to to. Od poroduedwo siedze i wstaje. Boli bardzo.
My siedzimy w szpitalu. Maluch ma zoltaczke i go naswietlamy. Opieka nest fatalna. Na patologii bylo naprawde fajnie, a tu? Prosze o pomoc w przystawieniu to przychodzi polozna, lapie cyca i glowka, nasadza i wychodzi zadowolona. ja juz rady nie daje, dzis kejna nieprzespana noc bo pilnowalam zeby synkowi nie zlecialy okulary. Zero empatii. Ale to musialabym sie rozposac. Mam nadzieje ze wyniki spadna i wyjdziemy, najwyzej bedziemy go naswitlac w domu! Wszedzie byle nie tu.
kciuki za szybkie wyjście. Przykro mi, że bolało i z powodu złamania.
A co to za szpital?

Cytat:
Napisane przez weron1 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny pisze ze szpitala. KTG wyszlo srednie i zatrzymali mnie. na dodatkowych badaniach, ktore wyszly. juz ok wiec sie ciesze, bo pewnie jutro juz wyjde. A jeszcze rano lekarz mowil o indukcji porodu. Teraz mam delikatne skurcze ale to dlatego ze podali mi oksytocyne do badania. Obiad byl niedobry.
żeby wszystko było ok.
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 20:52   #4476
Kinga_20
Zakorzenienie

Weron kciuki za wyjście.

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Maja będzie dobrze, już tak mało Ci zostało i zazdroszczę, że wiesz kiedy co i jak

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 20:56   #4477
dorka607
Wtajemniczenie

Bosh ale mi się córa rzuca w brzuchu...a najbardziej podoba jej się po pęcherzu albo jelitach- tak mnie boli, że aż podskakuje i jęczę :placze-smarkam:

Stary 2015-04-17, 20:56   #4478
jagodowa07
Zadomowienie

Cytat:

no i ma 3 kg

ale Wam fajnie, już tak mało i wiesz kiedy i ile zostało. To odliczamy!

Crumble żeby Was szybko wypuścili. A opieka, szkoda słów Jesteście na żelaznej, czy jakiś inny szpital?

I my też po pizzy Tymek szaleje o mało brzuch mi nie pęknie, więc chyba mu posmakowało
Stary 2015-04-17, 20:59   #4479
dorka607
Wtajemniczenie

O i czkawka <w tyłku :rolleyeys: > do tego wypycha się i rzuca koło pępka na co jej tłumaczę, że nie tędy wyjście

Stary 2015-04-17, 21:00   #4480
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Ty uważaj żeby nie urodzić z przejedzenia
Albo urodzę albo umrę
Stary 2015-04-17, 21:02   #4481
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
O i czkawka <w tyłku :rolleyeys: > do tego wypycha się i rzuca koło pępka na co jej tłumaczę, że nie tędy wyjście
Już kiedyś to mówiłam... Zaświec młodej latarką i krzycz "córko kieruj się w stronę światła"
Stary 2015-04-17, 21:10   #4482
Santilia
Wtajemniczenie

Z tego co pamietam, to Crumble miala rodzic na Zelaznej..
dlatego jestem troszke w szoku ze taka opieka:/

teraz znajoma tam rodzila (w pon czy wt) i zadowolona..

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 21:18   #4483
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Już kiedyś to mówiłam... Zaświec młodej latarką i krzycz "córko kieruj się w stronę światła"
jej to pewnie i to by nie pomogło- uparciuch mały

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość

Co do opinii na temat szpitala, zawsze są różne, bo zależy- jeśli wszystko jest ok i mama nie potrzebuje zbytnio pomocy itp. to zazwyczaj opinia jest niezła, ale jak sytuacja nie jest taka łatwa i potrzeba pomocy to już pielęgniarki mniej chętne... to tak jak z porodem- jak szybki, łatwy bez komplikacji to i położna raczej fajna, a jak już jakieś problemy, poród ciężki to i opinia ciut gorsza...
Chociaż ja tego nie rozumiem- każdy szpital powinien dobrze zaopiekować się rodzącą w trakcie i po porodzie a nie, że człowiek musi się zastanawiać w którym rodzić żeby opieka była w miarę. Tak jak wyróżnienia- rodzić po ludzku! ☠☠☠☠a przecież to powinno być normalne a nie wyróżnienie- jesteśmy ludźmi a nie bydłem

Stary 2015-04-17, 21:19   #4484
jagodowa07
Zadomowienie

Cytat:

Właśnie dlatego jestem zaskoczona - żelazna generalnie ma takie dobre opinie!
Santi, a ja chyba tez zdecyduje się na Madalińskiego byłam dziś, rozmawiałam z lekarzem i tak mnie uspokoił, w porównaniu do tego co usłyszałam na inflanckiej, w sumie nie mam wątpliwości teraz tylko pozostaje skompletować torbę i czekać na jakieś sygnały.
I oni tam faktycznie mają zupełnie inne podejście co do próżnociągu, więc to zależy i od szpitala i od lekarza, także dzięki za informację!
Stary 2015-04-17, 21:20   #4485
maartussss
Zadomowienie

Weron za wyjście jutro

Cytat:
A ja ogłaszam wszem i wobec, że mogę rodzić

Akty urodzenia potrzebne do meldowania młodego mamy juz wszystko mamy -jestem spokojna

Ruska też czekam na foto włosów

Scotasia za wizytę

Myko piękny wózek

Goskie trzymam kciuki, żeby pokarm się pojawił

Maja wow! to już tak blisko...

Jestem u mamy. Odpoczywam sobie.
Stary 2015-04-17, 21:21   #4486
Santilia
Wtajemniczenie

Dorka, ja sie w 100% zgadzam chodzi mi o to, ze akurat ten szpital jest na prawde dosyc "slynny" w Wwie i nie tylko, wlasnie z ludzkiego traktowania pacjentek. Ciezko sie tam dostac "z marszu".

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 21:22   #4487
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
a ja wczoraj wrzuciłam tutaj link, który babeczka kadr mi wysłała, własnie dotyczący macierzyńskiego itp - nikt nie zwrócił na niego uwagi
wniosek trzeba złożyć do 14 dni po urodzeniu dziecka, przynajmniej w mojej firmie.

Szybkich i wściekłych polecam, zabrałam Męża z okazji urodzin, pośmieliśmy się nawet, ogólnie spoko.

na temat tego nowego becikowego się nie wypowiem, mam takie samo zdanie jak wy popieranie patologii..

a z tym dotychczasowym becikowym, to czytałam ostatnio, że są z góry narzucone dokumenty wymagane, ale warto dowiedzieć się w swojej miejscowości, bo często wymagają czegoś dodatkowego:confuse d:
Santi ja link od Ciebie przestudiowałam i od razu zadzwoniłam do kadr, mam się kontaktować po porodzie i wtedy dostanę wzór druków na meila i w ciągu 14 dni musze odesłać,żeby przez cały czas mieć te 80% płacone..także dziękuję a humorów koleżanki współczuję, są ludzie,którym się nie dogodzi,ale ja ię takimi nie przejmuję..Wy jesteście najważniejsi

Cytat:
Napisane przez weron1 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny pisze ze szpitala. KTG wyszlo srednie i zatrzymali mnie. na dodatkowych badaniach, ktore wyszly. juz ok wiec sie ciesze, bo pewnie jutro juz wyjde. A jeszcze rano lekarz mowil o indukcji porodu. Teraz mam delikatne skurcze ale to dlatego ze podali mi oksytocyne do badania. Obiad byl niedobry.
trzymam kciuki za szybkie wyjcie do domciu

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie. W sumie ok, szyjki "jeszcze trochę jest" Coś tam się powoli rozwiera, na opuszek, ale przy drugiej ciąży to normalne podobno. Ciśnienie jak zwykle bez szału, 100/60 Waga od początku ciąży niecałe 11kg na plusie. Zwolnienie mam już do tp. Następna wizyta za 2 tyg. Zapomniałam zapytać, czy mam się jeszcze oszczędzać Ale z jego słów wnioskuję, że jeszcze tydzień na siebie uważać i brać Mg. Po 25 kwietnia odstawić Mg. Chyba myśli, że zobaczymy się jeszcze za 2 tyg
A no i pobrał wymaz na GBSa.
W przyszłym tyg idę na usg, bo nie wytrzymie

Weron współczuję wypasionego menu...

Ruska mam to samo w samochodzie, nieprzyjemne twardnienia + dziwny ucisk na dole.
Scotasia za wizytę..z tym KTG to ja też nie wiem o co kaman, bo ja doktorka zapytałam,że po 38 tyg to zlecają robienie ktg a on,że u mnie nie widzi takiej potrzeby,żeby mnie wysyłać specjalnie na ktg..i kurde nie wiem..no mówię,że przez ten tydzień to będę robić w majty..powiedział,że mogę sobie ruchy w godzinie wieczornej liczyć..hehe..od dawna to robię i że jak poniżej 4 by było to do szpitala..szok..
Co do oszczędzania to ja też nie zapytałam, ale taką mam ochotę na seksy..o jjaaa..ale mam wytrzymać do terminu cc, więc pewnie dam spokój biorąc pod uwagę 1 cm szyjki..ehhh :/

Cytat:
Mamy wózek
piękny..brałam go pod uwagę i nawet oglądałam,ale na moje wiejskie warunki niestety nie nie nadaje..

Cytat:
Napisane przez goskie89 Pokaż wiadomość
Co się dzieje u naszych mamuś? Jakieś przepowiadacze pobyty w szpitalu czy porody?

Nie dam rady nadrabiać na bieżąco także proszę o streszczenie ☺

My z Antosiem mamy się dobrze. Jutro najprawdopodobniej wyjdziemy do domu ☺ Mały jest taki grzeczniusi tylko mamy problem z pokarmem którego nie ma 😕
Powalczymy trochę w domu z laktatorem jak się nie uda- trudno. Próbowaliśmy...

Trochę was ponadrabiam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Goskie
cieszę się,że wszystko ok z małym..walcz jeszcze Kochana o ten pokarm, mam nadzieję,że będzie ok..

Cytat:
tż przyniósł z paczkomatu kosmetyczko-organizer
o taki http://beaba-polska.pl/product-pol-9...lue-Beaba.html
Myko szalejesz widzę super

Dzięki dziewczyny za miłe słowa, ale powiem Wam,że modlę się,żeby dotrzymać do niedzieli..to wychodzi tylko 6 dni wcześniej niż termin porodu z @...może wytrzymam.. Mały nie jest jeszcze w kanale rodnym, troszkę może tak na 3 palce mam niżej brzuch...może dotrzymam..

<3 Karolek<3 Moje Serduszko <3
majaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 21:24   #4488
sylwia01485
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Dorka, ja sie w 100% zgadzam chodzi mi o to, ze akurat ten szpital jest na prawde dosyc "slynny" w Wwie i nie tylko, wlasnie z ludzkiego traktowania pacjentek. Ciezko sie tam dostac "z marszu".
no właśnie mi się coś kołatało o żelaznej, dlatego jestem trochę zdziwiona
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 21:27   #4489
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Widocznie przereklamowany albo po prostu Crumble trafiła na taką opiekę- bo to też zależy od zmiany <niestety>

Stary 2015-04-17, 21:29   #4490
moniisia90
Wtajemniczenie

hej laski, ja wróciłam do domu ale padam z nóg, ide spać
ostatecznie wylądowałyśmy jednak z mamą w kinie ale do domu już ledwo doszłam. brzuch mi się spina, córa grzeczna.
mąż coś zaczął ale nie zdążył skończyć...
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 21:35   #4491
dorka607
Wtajemniczenie

Ja też miałam dylemat co do szpitala, bo w mojej miejscowości jest- nieduży oddział i opinie dość dobre słyszałam z tym, że nie ma oddziału dla noworodków w razie "wu". Położne ponoć fajne i się przykładają bo wiadomo, mniej pacjentek itp. A drugi szpital 40 km ode mnie ale już z oddziałem dla maluszków- wojewódzki więc co za tym idzie- masówka... i też jedne koleżanki chwalą inne nie... ale lekarz w sumie zdecydował za mnie i dał mi skierowanie do wojewódzkiego z racji, że on tam jest w środy i z moim ciśnieniem zalecał ten bardziej specjalistyczny szczerze mówiąc jakbym miała sama wybierać to nie wiem kiedy bym się zdecydowała- chyba w trakcie bóli

Stary 2015-04-17, 21:35   #4492
loluska
Zakorzenienie

Cytat:

no i ma 3 kg

no to juz niedługo, super!

martuś
odpoczywaj, przyda ci się

Czekam na wolną łazienkę, ide się kąpać i spać bo buzia mi się otwiera jak nie powiem do czego

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 21:36   #4493
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
hej laski, ja wróciłam do domu ale padam z nóg, ide spać
ostatecznie wylądowałyśmy jednak z mamą w kinie ale do domu już ledwo doszłam. brzuch mi się spina, córa grzeczna.
mąż coś zaczął ale nie zdążył skończyć...
to leć odpoczywać- dobranoc

Stary 2015-04-17, 21:36   #4494
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Albo urodzę albo umrę

Cytat:
jej to pewnie i to by nie pomogło- uparciuch mały
Ja się boję, że mój też będzie taki uparty

Zwłaszcza, że dziś NIC się nie dzieje...
Stary 2015-04-17, 21:36   #4495
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Ruśka
też patrzyłam jeszcze na leginsy z napisami, ale stwierdziłam że najpierw spróbuję kombinezon i zobaczę jaka jakość

jestem strasznie ciekawa twojej nowej fryzury, nie trzymaj nas w niepewności

i patrzcie co też mi znowu wpadło w oko, szkoda że nie pl sklep:

http://www.aliexpress.com/item/subje...K&sk=fq3NjQjIe
czytałam komentarze i ludzie pisali, że jakoś super i jak coś to do 14 dni można oddać więc zamówię leginsy i kombinezon

Cytat:
Napisane przez olimpia2009 Pokaż wiadomość
Witam....nie rodze i nie mam zamiaru jeszcze...dzisiaj juz nic sie nie dzieje ALE uwaga juz znam winowajce tego zamieszania....zawsze rano pije kawe..dziziasiaj nie....i nic nie dzieje sie wiec wydaje mi ze to kawa.....

a nowosci to obkleilam sie pastrami rozgrzewajacymI.....juz nie moge z tymi zebrami....starsznie bol

Ruska jak po fryzjerze
co do włosów to jutro fote zrobię bo dziś nawet nie mam jak trochę miały być dłuższe ale odrosną ważne, że da się spiąć i są mega lekkie

Cytat:
Ruska Ty uważaj z tym ciśnieniem- skaczące jest bardzo niebezpieczne. Już lepiej mieć podwyższone cały czas <jak ja> niż skaczące! kiedy masz wizytę? może zadz do gina swojego???
kurna trochę żeś mnie wystraszyła może to mieć jakieś skutki u dziecka tzn np coś z tętnem ?
usg mam 04.05 a wizyta 07.05 ..... nie wiem czemu dalej co miesiąc mi zapisała... iść na ktg czy coś ? bo mogę iść do innego gina w poniedziałek

Cytat:
Napisane przez maartussss Pokaż wiadomość
Weron za wyjście jutro

Ruska też czekam na foto włosów

Scotasia za wizytę

Myko piękny wózek

Goskie trzymam kciuki, żeby pokarm się pojawił

Maja wow! to już tak blisko...

Jestem u mamy. Odpoczywam sobie.
włoski jutro

super kochana odpoczywaj

Ja kupiłam sobie czekoladę tą dużą w tesco i mega pysznego loda twix normalnie za☠☠☠iaszczy

Fajnie, że dziś już 3 raz na dwójce byłam... i cały czas ten ucisk na dół

od jakiś dwóch tygodni ciągle chodzi za mną pepsi no nie mogę wytrzymam i muszę się trochę napić

i nie wiem co komu miałam pisać

Gdzie Capriola?
Maja ale fajnie to już niedługo

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 21:40   #4496
maartussss
Zadomowienie

Loluska co Ci tam za brudne myśli krążą po głowie? jeszcze niecałe dwa dni i będziesz miała TŻ przy sobie

Ruska a te lody w kubeczku czy jak? zjadłabym, ale nie chce mi się dupska ruszać do tesco może brata poproszę..
Stary 2015-04-17, 21:42   #4497
ruskaa
Wtajemniczenie

aaa i super ciuszki dodawałyście i ta kołyska, minky i pieluszki miazga
Ja po weekendzie w końcu wypiorę pościel, komplet minky i resztę co nie wyprane i dokończę pokój małego bo chyba jutro skończą z tą podłogą

Dziewczyny gdzie na 100% dostanę te chusteczki odplamiające czy jakoś tak ? bo wrzucę tą bluzkę jeszcze raz z chusteczką i może puści
no i pościel teraz się boję prać więc wolę z tym

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez maartussss Pokaż wiadomość
Loluska co Ci tam za brudne myśli krążą po głowie? jeszcze niecałe dwa dni i będziesz miała TŻ przy sobie

Ruska a te lody w kubeczku czy jak? zjadłabym, ale nie chce mi się dupska ruszać do tesco może brata poproszę..
w kubeczku to jadłam oreo i milkę no miazga <3 a ten twix to jak baton wygląda i był w lodówce ale taki pyszny, że kłóciliśmy się z mężem kto ma go zjeść ostatecznie poszedł po następnego

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 21:43   #4498
maartussss
Zadomowienie

Ruska na pewno w Rossmannie są te chusteczki i w Tesco też na pewno

Właśnie, gdzie Capriola bo zaczynam się martwić...
Stary 2015-04-17, 21:44   #4499
Sylvie_91
Raczkowanie

Cytat:
Mamy wózek
Piękny Ale u mnie jak i u Mai, nie te warunki

Cytat:
Napisane przez goskie89 Pokaż wiadomość
Co się dzieje u naszych mamuś? Jakieś przepowiadacze pobyty w szpitalu czy porody?

Nie dam rady nadrabiać na bieżąco także proszę o streszczenie ☺

My z Antosiem mamy się dobrze. Jutro najprawdopodobniej wyjdziemy do domu ☺ Mały jest taki grzeczniusi tylko mamy problem z pokarmem którego nie ma ��
Powalczymy trochę w domu z laktatorem jak się nie uda- trudno. Próbowaliśmy...

Trochę was ponadrabiam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Super, że u Was wszystko dobrze za laktację i wyjście do domku.

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie. W sumie ok, szyjki "jeszcze trochę jest" Coś tam się powoli rozwiera, na opuszek, ale przy drugiej ciąży to normalne podobno. Ciśnienie jak zwykle bez szału, 100/60 Waga od początku ciąży niecałe 11kg na plusie. Zwolnienie mam już do tp. Następna wizyta za 2 tyg. Zapomniałam zapytać, czy mam się jeszcze oszczędzać Ale z jego słów wnioskuję, że jeszcze tydzień na siebie uważać i brać Mg. Po 25 kwietnia odstawić Mg. Chyba myśli, że zobaczymy się jeszcze za 2 tyg
A no i pobrał wymaz na GBSa.
W przyszłym tyg idę na usg, bo nie wytrzymie
Cytat:

no i ma 3 kg

za wizyty!

Ale pospałam.. Odrobiłam sobie poprzednią noc...
Sylvie_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-17, 21:44   #4500
maartussss
Zadomowienie

To jutro jadę po te wszystkie lody oreo nie mogłabym sobie odmówić

W ogóle Rusia chciałam Ci powiedzieć, że ja już tydzień nie jadłam płatków Chyba się Frankowi przejadły

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości