Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-18, 15:36   #3631
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Łał przesliczny! !!!!!

Wstałam, pospalam półtorej godzinki i obiad robie bo Tż za pół godzinki w domku będzie
Napisałam maila do faceta od naklejek bo niby w pon wysłał a jeszcze nie doszły. .. a listem poleconym priorytetowym poszło i w ogóle do 17 miała przyjść jasa z zusu za marzec i czekam wczoraj i ani na koncie i ani przez listonosza :/ w poniedziałek jak dam rade się przejde do zusu i dowiem co i jak : pala:
coś ostatnio poczta nawala, bo do mnie ostatnio dwa razy priorytety szły 6 dni roboczych

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 15:38   #3632
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
W końcu dokończyłam pokoik :P wrzucam fotki - nadrobię pewnie wieczorem bo za godZałącznik 5963126Załącznik 5963127zinkę wyjeżdżamy. Czekam tylko jeszcze na poduszkę na fotel i maskotę żyrafkę.
Łał przesliczny! !!!!!

Wstałam, pospalam półtorej godzinki i obiad robie bo Tż za pół godzinki w domku będzie
Napisałam maila do faceta od naklejek bo niby w pon wysłał a jeszcze nie doszły. .. a listem poleconym priorytetowym poszło i w ogóle do 17 miała przyjść jasa z zusu za marzec i czekam wczoraj i ani na koncie i ani przez listonosza :/ w poniedziałek jak dam rade się przejde do zusu i dowiem co i jak : pala:

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Dwa razy mi sie post dodał

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
coś ostatnio poczta nawala, bo do mnie ostatnio dwa razy priorytety szły 6 dni roboczych
Kurcze może tak bo do brata szedł list też polecony niby w pon wyslany a doszedł w piątek już miał dzwonić że go w bambuko robią i że nie wysłali

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 15:40   #3633
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze może tak bo do brata szedł list też polecony niby w pon wyslany a doszedł w piątek już miał dzwonić że go w bambuko robią i że nie wysłali
aż się odechciewa dopłacać za priorytet

przydałyby mi się jutro albo w pon będziemy w Lidlu to zobaczę, może jeszcze będą

Stary 2015-04-18, 15:49   #3634
soniuska
Zakorzenienie

A ja tez lece na drzemke

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Rosi to do wtorku poczekaj z tym zusem. Bird oby udalo Ci sie zakupic!
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 15:52   #3635
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
oo to się bierzesz z grubej rury widzę!-Mi szkoda miejsca na orbitreka:/
Ale dziś zaczęłam ćwiczyć. Sprawdziłam czy mam rozstęp mięśnia prostego (nie mam ) więc można zaczynać Narazie na lajcie-muszę poszperać na necie za fajnymi ćwiczeniami

oj znam to skądkś

Ja to mam pierd.olca na punkcie tego żeby było prosto, więc jak powiem że jest krzywo to mój dostaje kur.wicy z prędkością światła i rzuca wszystko w piz.du

Zarąbisty sklep! Jak się doprowadzę do jakiegoś wyglądu to się obkupię. A narzutkę na pewno kupię! Mam z urodzinek jakies 450zł na siebie to będzie co kupować

ja też tak mam i nie zamierzam zmieniać. Jak chce na dziewczęco to się tak ubieram a jak na poważnie to i taki ciuchy mam w szafie.

Biedactwo.
Ja się poważnie zastanawiam czy mojej nie szkodzą kropelki D+K. Jak podowałam samą D to kupy były przy każdym karmieniu. A odkąd zaczęłam podwać w jednym specyfiku to Mała ciągle się pręży, przez sen kwili i kup prawie nie robi. Dziś podałam tylko D i były już 2 z czego jedna po pachy:P. ZObaczymy jak będzie do końca dnia i jutro. Bo wiem że czasem dzieci źle reagują na te łączone kropelki. Czasem trzeba podwać dwa oddzielne (nawet jedno po drugim ale oddzielnie).

Nie wiedzialam ze to moze tak byc z witaminami. Oby u Was

pomogla zmiana.

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Haniu kciuki niech sie cos ruszy to oct to taka proba oxy? Moze dzien pozniej oxy podlacza.

Sunny sorbet bym chciala..mniam

Cashmere i gratki 4tyg!

Koperco oby to byly kropelki.
Dzieki

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 15:55   #3636
FlightlessBird
Zakorzenienie

ja widzę, że mi na koniec ciąży minęła senność, a Wy teraz szalejecie z drzemkami

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Sonia a Ty masz jakąś wizytę po terminie? czy już nie?

Stary 2015-04-18, 15:56   #3637
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Hej!

za nami kiepska noc. Malego meczy brzuszek Znowu placze, zmykam
Ojej Wspolczuje :-* nasz sie okupkal po pachy i pierwsza kąpiel była w tempie ekspres.
Teraz poplakuje cos i co chwilą cyc...
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-18, 16:01   #3638
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ojej Wspolczuje :-* nasz sie okupkal po pachy i pierwsza kąpiel była w tempie ekspres.
Teraz poplakuje cos i co chwilą cyc...
Przynajmniej sie nie stresowaliscie

jestem mamą
Stary 2015-04-18, 16:02   #3639
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Łał przesliczny! !!!!!

Kochana mnie mama wysyłała list priorytetem, i dlatego to idzie tak długo bo każda poczta musi podbić odebranie listu i podbić wysłanie i to sie przez to przedłuża coś takiego

A nam dekoder z polsatu sie spalił... odmówił posłuszeństwa....
i teraz co robić? jak my w niemczech są? trza bd go wysłac do polski czekać aż naprawią i wtedy nam wyślą...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 16:06   #3640
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Kochana mnie mama wysyłała list priorytetem, i dlatego to idzie tak długo bo każda poczta musi podbić odebranie listu i podbić wysłanie i to sie przez to przedłuża coś takiego

A nam dekoder z polsatu sie spalił... odmówił posłuszeństwa....
i teraz co robić? jak my w niemczech są? trza bd go wysłac do polski czekać aż naprawią i wtedy nam wyślą...
ale teraz jest coś nie tak, bo zawsze priorytet był ba drugi dzień od wysłania na 3 dzień
o kurde, współczuję z tym dekoderem bez tv jesteście

Stary 2015-04-18, 16:08   #3641
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu dokończyłam pokoik :P wrzucam fotki - nadrobię pewnie wieczorem bo za godZałącznik 5963126Załącznik 5963127zinkę wyjeżdżamy. Czekam tylko jeszcze na poduszkę na fotel i maskotę żyrafkę.
wow

Ja swojego w życiu nie dokończę, bo mi TŻet wiecznie zmęczony śmiertelnie, naczyń nawet nie zmyje, bo tak mu ciężko. Wkurza mnie już tym. Ja dziś łazienkę szoruję, a on leży przed TV i taki biedaczek zmęczony nic nie robieniem... A mój fotel u koleżanki czeka tylko odebrać go trzeba. W poniedziałek zadzwonię chyba po jakiegoś kolegę i sama pojadę. Jestem taka wkurzona.

Dziewczyny a miałyście tak?: wstaję w nocy dziś i czuję silny ból od dołu brzucha ( dziś lewa strona, wczoraj prawa) do pachwiny, promieniujący aż na udo. Poszłam do ubikacji, póżniej poleżałam na plecach i trochę przeszło. I to drugą noc pod rząd tak. NIe wiem, co o tym mysleć, czy w ogóle coś myśleć, czy może śpiąc na boku podkurczam nogi i to dlatego? Nie chce mi się pędzić do szpitala, szczególnie, że to już trzeba tam, gdzie rodzić, a to 40 km...
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 16:13   #3642
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
A ja tez lece na drzemke

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Rosi to do wtorku poczekaj z tym zusem. Bird oby udalo Ci sie zakupic!
No właśnie poczekam. Tż mówił że może w piątek dali do listonosza i mie zdążył donieść

Cytat:
ale teraz jest coś nie tak, bo zawsze priorytet był ba drugi dzień od wysłania na 3 dzień
o kurde, współczuję z tym dekoderem bez tv jesteście
No właśnie, niewiadomo gdzie wyslesz list był na drugi lub trzeci dzien a nie po tygodniu

Stary 2015-04-18, 16:19   #3643
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
wow

Ja swojego w życiu nie dokończę, bo mi TŻet wiecznie zmęczony śmiertelnie, naczyń nawet nie zmyje, bo tak mu ciężko. Wkurza mnie już tym. Ja dziś łazienkę szoruję, a on leży przed TV i taki biedaczek zmęczony nic nie robieniem... A mój fotel u koleżanki czeka tylko odebrać go trzeba. W poniedziałek zadzwonię chyba po jakiegoś kolegę i sama pojadę. Jestem taka wkurzona.

Dziewczyny a miałyście tak?: wstaję w nocy dziś i czuję silny ból od dołu brzucha ( dziś lewa strona, wczoraj prawa) do pachwiny, promieniujący aż na udo. Poszłam do ubikacji, póżniej poleżałam na plecach i trochę przeszło. I to drugą noc pod rząd tak. NIe wiem, co o tym mysleć, czy w ogóle coś myśleć, czy może śpiąc na boku podkurczam nogi i to dlatego? Nie chce mi się pędzić do szpitala, szczególnie, że to już trzeba tam, gdzie rodzić, a to 40 km...
No nie dziwie Ci się że wkurzona jesteś na Tż mój to jak mu się już drugi raz powie to to robi. A w domu jakieś remonty naprawy itp to sam od siebie robi lubi to po prostu.
A z tym bólem nie pomogę nie mam pojęcia od czego to.

Miałam teraz robione usg z przeplywami i pobrany wymaz z pochwy (chyba na gbs). Wszystko gra, maly waży ok 3500g

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 16:21   #3644
rosarioV
Zakorzenienie

Pavlinecka mamy tych samych facetów? ??

Stary 2015-04-18, 16:28   #3645
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Poszeparałam w necie i znalazłam fajny sklep internetowy http://netmoda.pl/ ceny spoko i ubrania bardzo fajne
póki co znalazłam 4 rzeczy tylko jak to zamówić żeby to dotarło do niemiec... chyba szwagierce zostawie do zamówienia i ona mi tu wyśle
co myslicie?
http://netmoda.pl/product-pol-4043-B...CT-GRANAT.html
http://netmoda.pl/product-pol-4348-N...NAT-SZARY.html
http://netmoda.pl/product-pol-4278-B...BIAL-SZAR.html
http://netmoda.pl/product-pol-4250-S...01-2-GRAF.html

To też nie mój styl ale narzutka spoko

Cytat:
ja ostatnio kupiłam sobie sandałki
potrzebowałam na obcasie, ale właśnie niewysokim, żeby wygodne były

Fajne

Cytat:
Hej!

za nami kiepska noc. Malego meczy brzuszek Znowu placze, zmykam

współczuję oby przeszło

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
A ja tu myślałam że już coś się dzieje u Ciebie kurde teraz tak codziennie będziemy się dopingowac.

No niech się ruszy kurde!!!!
Ja też miałam w planach ze dziś popiore firanki jeszcze i poprasuje a tu klops. Ale jedno pocieszenie ze wyjdę juz z synkiem z szpitala

Dzięki kochana!

Sklep net moda znam na Facebook się ogłaszają. Fajne ciuchy ma też fasardi śliczne sukienki na lato tylko jakoś boje się zamawiać bez mierzenia.

Jestem juz po badaniu nic się nie zmieniło od czwartku. Wody dalej w normie i czyste, łożysko II/III stopien dzidziuś jest na pewno chłopakiem bo jak to pani dr powiedziała jajeczka konkretne widać
okazuje się ze nie będę miała podłączanej oxy tylko będę miała badanie OCT w poniedziałek. To jest cos takiego ze dożylnie podają oxy ale nie w celu wywołania tylko żeby sprawdzić czy łożysko jest wydolne i czy wszystko ok z dzieckiem. Kurde a ja juz się nastawilam na wywoływanie. ..

obys nie doczekała do tego poniedziałku

Cytat:
oo to się bierzesz z grubej rury widzę!-Mi szkoda miejsca na orbitreka:/
Ale dziś zaczęłam ćwiczyć. Sprawdziłam czy mam rozstęp mięśnia prostego (nie mam ) więc można zaczynać Narazie na lajcie-muszę poszperać na necie za fajnymi ćwiczeniami

oj znam to skądkś

Ja to mam pierd.olca na punkcie tego żeby było prosto, więc jak powiem że jest krzywo to mój dostaje kur.wicy z prędkością światła i rzuca wszystko w piz.du

Zarąbisty sklep! Jak się doprowadzę do jakiegoś wyglądu to się obkupię. A narzutkę na pewno kupię! Mam z urodzinek jakies 450zł na siebie to będzie co kupować

ja też tak mam i nie zamierzam zmieniać. Jak chce na dziewczęco to się tak ubieram a jak na poważnie to i taki ciuchy mam w szafie.

Biedactwo.
Ja się poważnie zastanawiam czy mojej nie szkodzą kropelki D+K. Jak podowałam samą D to kupy były przy każdym karmieniu. A odkąd zaczęłam podwać w jednym specyfiku to Mała ciągle się pręży, przez sen kwili i kup prawie nie robi. Dziś podałam tylko D i były już 2 z czego jedna po pachy:P. ZObaczymy jak będzie do końca dnia i jutro. Bo wiem że czasem dzieci źle reagują na te łączone kropelki. Czasem trzeba podwać dwa oddzielne (nawet jedno po drugim ale oddzielnie).
A jak sprawdza się ten mięsień?
Dobrze że piszesz o tych wit, na wszelki wypadek kupie oddzielna K

Cytat:
Jak to szybko zleciało!!!

A ja dziś wystawiłam na allegro wszystkie moje ciążówki - nie mogę na nie patrzeć:P:P Zobaczymy czy pójdą-przydałaby się dodatkowa kaska

O ja też dziś porobilam trochę fotek i będę działać na all

Cytat:
200e za torebkę ?! Tż by mnie z domu wywalił na bank

Matko laski ale miałam akcje w sklepie jasna dupa!

Kupowaliśmy grila elektrycznego i czekalismy bo ostatni z wystawy żeby nam do pudełka zapakowali duszno w sklepie jak pieron porozbierałam sie i nic... zaczyna mi sie nagle robić ciemno przed oczami słabo a tam nawet nie ma gdzie dupska posadzić.... to kucam po chwili lepiej wstaje przeszliśmy kawałeczek znów to znów kucam, podeszlismy prawie do same kasy znów mi słabo i to już na maxa kucam znów tż poleciał do lodówki po cole napiłam się odpoczęłam i przeszło.... kurde wystaszyłam się nie na żarty... Mąż tez wystraszony.... kurde i weź tu się rusz gdziekolwiek.... nie pójde już sama nawet na śmietnik! za żadne skarby świata i pewnie mąż tez mi sie pozwoli samej nigdzie chodzić....
Mówie Wam masakra.... ludzie patrzyli na mnie a ja kufa kucam na środku sklepu i czekam czy sie wy.pi.erd.ol.e czy mi przejdzie.....

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Nie da sie bo u mnie po 7 dniach dopiero wywołują....

miałam tak pod koniec ciąży, pisałam Wam, mi pomógł batonik i woda no i musialam usiąść

Cytat:
Wow

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-18, 16:30   #3646
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Przynajmniej sie nie stresowaliscie
Wcale. Przylazla tesciowa z babka piaskowa pyszna, ubrankami dla małego, kwiatami dla mnie i kartka z gratulacjami... A w piwnicy do tz gadała ze nie będą siedzieć dlugo... I siedzieli juz ponad godzinę a mały kupa aż przescieradlo do prania :wow: to sie zebrali na szczęście bo juz w pokoiku mowilam do tz i mial im cos powiedzieć.
Troche płakał w wanience jak byl na pleckach ale na brzuchu jak go tz przekrecil to mu sie podobało
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-04-18, 16:48   #3647
kar0ola
Rozeznanie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII

Swietnie... Pocytowalam i mi nie zapisalo!!!!! Grrr

Wiec pisze co pamietam

Violka - bardzo ladny pokoik, zupelnie w moim guscie jakbysmy mieli osobny pokoj dla Natalie to okazalo by sie ze nasze dzieci maja bardzo podobne pokoje hehe narazie mala ma u Nas swoj kat.. Ale coraz intensywnej myslimy nad zmiana mieszkania

Pavlinecka ja mam podobnie, generalnie jak leze wszystko mnie boli, przekrecenie sie w lozku to masakra... Nie wiem czemu tak. Potem wstaje i wszystko jest ok. Mysle ze po prostu juz jestesmy na finiszu i tak nietety bedzie :/

Rosi - a czemu nie ogarniesz zeby na konto Ci wysylali kase ? Wstarvzy w Zusie wypelnic wniosek i tyle. Mega ulatwienie

Mi w ogole zus wysyla pieniadze co 2 tygodnie .. nie wiem o co chodzi, chyba musze tam zadzwonic.. Bo w takim razie nie wysylaja za dane zwolnienia bo jedno mialam 3 tygodniowe a drugie 6-cio...

Gossip - ale super macie auto nowe, my ciagle planujemy zakup i nie mozemy sie zebrac. W naszym przypadku bez auta jak bez reki i nie jest fajnie :/

A z porodami do 26 myslalam w takim przypadku jakby wszystkie przed czasem urodzily

No i wspolczuje akcji w sklepie.... Juz nie ma zartow a reakcja ludzi - standard. Ja nawet nie komentuje bo juz mi cisnenie skacze na sama mysl o tych wszystkich ludziach w niemczech. Jeszcze gorzej niz w PL..

Ja bylam w sklepie, posprzatalam i zrobilam obiad. Ledwie chodze ale co tam... Zwariowalabym w lozku caly dzien :/

Ogolnie to czuje sie jakbym miala byc w ciazy do konca zycia nic a nic nie zapowiada porodu na dniach, a co dopiero zaraz..

Edytowane przez kar0ola
Czas edycji: 2015-04-18 o 16:50
kar0ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 16:52   #3648
blackberry89
Zakorzenienie

Mamusie czy jest jakas apka w która można karmienia wpisywać? Jak sie nazywa?
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-04-18, 16:57   #3649
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Np dziennik maluszka nivea

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-18, 17:01   #3650
gossip_girl21
Zakorzenienie

Flight musimy się przeprosić z niemiecka tv

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-04-18, 17:04   #3651
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Np dziennik maluszka nivea
O dziękuję :-*

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Wiecie dziewczyny fajnie sie opiekować takim maluszkiem :-P gorzej jak ciągle płacze a nie wiem dlaczego. Ale tez warto korzystać z tych ostatnich dni z tz. My mamy weekend wspólny i jest fajnie ale od poniedzialku bedzie mało czasu na przytulanie choćby czy inne czułości.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-04-18, 17:11   #3652
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Pavlinecka mamy tych samych facetów? ??
szybko się porusza :P Albo bracia jacyś, czy co? :P ( ostatnio o Twoich śmieciach czytałam, to mi też coś przypomniało )

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość

Pavlinecka ja mam podobnie, generalnie jak leze wszystko mnie boli, przekrecenie sie w lozku to masakra... Nie wiem czemu tak. Potem wstaje i wszystko jest ok. Mysle ze po prostu juz jestesmy na finiszu i tak nietety bedzie :/
No właśnie jak wstaję to nie boli... Chyba stać juz trzeba, albo jak nietoperze zwisać :P

Hanka - fajnie, że Cię posprawdzali i Maluszka, bezpieczniej już na pewno się czujesz

Próbuję TŻeta namówić, żeby nazwać córkę Hania, ale nie mam juz dziś cierpliwości do niego ;>

Mieliśmy pożar obok, ale teraz śmierdzi w domu, fu
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 17:11   #3653
kar0ola
Rozeznanie

Cytat:
Flight musimy się przeprosić z niemiecka tv
my w ogole nie mielismy polskiej , jakos sie przwyczailam do tej niemieckiej po miesiącu

Cytat:

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Wiecie dziewczyny fajnie sie opiekować takim maluszkiem :-P gorzej jak ciągle płacze a nie wiem dlaczego. Ale tez warto korzystać z tych ostatnich dni z tz. My mamy weekend wspólny i jest fajnie ale od poniedzialku bedzie mało czasu na przytulanie choćby czy inne czułości.
nie wyobrazam sobie nadal tego.. z jednej strony nie mogę się doczekać tego maluszka, a z 2 mysle sobie jak całe zycie sie odmieni..

Laski w Home&You online jest wyprzedaż
Dobrowolnie oddałam męzowi wszystkie karty bo stwierdziłam, ze w koncu zbankrutujemy, ale co z tego jak mogę płacic przez internet

REKLAMA
Stary 2015-04-18, 17:23   #3654
kar0ola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
szybko się porusza :P Albo bracia jacyś, czy co? :P ( ostatnio o Twoich śmieciach czytałam, to mi też coś przypomniało )

No właśnie jak wstaję to nie boli... Chyba stać juz trzeba, albo jak nietoperze zwisać :P

Hanka - fajnie, że Cię posprawdzali i Maluszka, bezpieczniej już na pewno się czujesz

Próbuję TŻeta namówić, żeby nazwać córkę Hania, ale nie mam juz dziś cierpliwości do niego ;>

Mieliśmy pożar obok, ale teraz śmierdzi w domu, fu
ja się denerwuje jak wstaje i przestaje boleć bo to znak ze NIC sie nie dzieje, tylko wszystko napitala 'bo ciąża'

Hania mi się podoba bardzo
Probujesz namowić TŻ ? a jakie on chce imię? Ja z moim walczę ciągle, on nadal nazywa nasze dziecko NADIA, a ja uparcie najpierw Nicole, a teraz juz Natalie Takze ciekawa jestem co z tego wyjdzie. Jak go pierwszego zapytaja o imię w szpitalu to sie zdenerwuje

Pozatym juz wszyscy w rodzinie mowią Natalie, wiec nie ma wyboru i musi sie pogodzic z wyborem :P chociaz coś tam ostatnio napomknąl ze "Natka, wychodź już"
Stary 2015-04-18, 17:28   #3655
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
ja widzę, że mi na koniec ciąży minęła senność, a Wy teraz szalejecie z drzemkami

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Sonia a Ty masz jakąś wizytę po terminie? czy już nie?

nie mam. Tylko to ktg teraz w srode.

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
No nie dziwie Ci się że wkurzona jesteś na Tż mój to jak mu się już drugi raz powie to to robi. A w domu jakieś remonty naprawy itp to sam od siebie robi lubi to po prostu.
A z tym bólem nie pomogę nie mam pojęcia od czego to.

Miałam teraz robione usg z przeplywami i pobrany wymaz z pochwy (chyba na gbs). Wszystko gra, maly waży ok 3500g

super kochana

Cytat:
Nestle zdrowe zywienie czy nestle na start cos takiego. I ona fajna bo tam o rozszerzaniu diett tez jest

A co do drzemek to nie daje rady bez taka padnieta jestem..
Stary 2015-04-18, 17:42   #3656
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:

Mam tam samo, z dnia na dzień będzie lepiej

Cytat:
nie mam. Tylko to ktg teraz w srode.

super kochana

Nestle zdrowe zywienie czy nestle na start cos takiego. I ona fajna bo tam o rozszerzaniu diett tez jest

A co do drzemek to nie daje rady bez taka padnieta jestem..
Już niedługo będzie pełna energii latala przy Mikołaju
Stary 2015-04-18, 17:45   #3657
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Mam tam samo, z dnia na dzień będzie lepiej

Już niedługo będzie pełna energii latala przy Mikołaju
Haha oby
Hahahaa.
Bede dom pucowac a co .
Alez on cos wylezc nie chce.

Wstalaam po drzemce i czuje ze moglabym isc spac juz do rana
Zaraz zjem platki nesquik

REKLAMA
Stary 2015-04-18, 18:02   #3658
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam i nazywa sie "Karmienie piersia". Nie wyobrazam juz sobie bez niej funkcjonowac

jestem mamą
Stary 2015-04-18, 18:04   #3659
gossip_girl21
Zakorzenienie

A my po grillu na balkonie

Pojadłam, garczki pomyłam, zaraz odkurzę, mąż kombinuje z tv,
kurde nie mam zaś nic słodkiego w domu
znów bede jutro chodzić i marudzić
Wypiłam od godz 15 jakoś całego litrowego kubusia...
bd chybą żygać na kolorowo haha

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-04-18, 18:06   #3660
soniuska
Zakorzenienie

Zjadlabym kielbe z grilla albo karkowke
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości