|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Irmusia
za wizyte
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Irmusia, kiuki twoje
położyłam sie dziś popołdniu i tak mi sie duszno zrobiło że nie umiełam oddychać. aż sie wystraszyłam pootwierałam okna i po chwili było troche lepiej, ale szału nie ma. nadal nie oddycha mi sie jakoś super lekko
|
#2523 |
|
Konto usunięte
|
Uff, nadrobiłam...
Irmusia ![]() Masakra, nie wiem jak się nazywam ze zmęczenia, jestem psychicznie rozwalona, jak ☠☠☠☠a oni się zajmują pacjentami w tym uck nie wiem... Babci otworzyły się odleżyny... Zapytaliśmy czy możemy przychodzić po godzinach odwiedzin, a one "tak, super by było bo my tu fizjoterapeuty nie mamy na etacie" WHAT?! Uniwersytet medyczny a nie mają nawet praktykantów?? Ich praktykanci przychodzą na praktyki do mojego Tż a u nich nie ma nikogo?? Czy tylko mnie to dziwi? Dobrze, że chociaż zatrzyki jest robić komu, bo myć też musi rodzina... |
|
|
|
#2524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobrze ma babcia, że tz ma taki zawód a nie inny...
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-04-18 o 19:23 |
||
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu to uck to jakas porazka. Gmach wielki wybudowany a kasy na leczenie pacjentów nie mają. Moja siostrę dwa lata temu doprowadzili tam do stanu beznadziejnego, leżała prawie miesiąc po czym wypisali ją do domu, po 2 dniach trafiła do szpitala do Redlowa i tam dopiero zajęli się nią jak należy.
|
|
|
|
#2526 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie gmach piękny, łóżka kozackie, na żadnych praktykach takich luksusów nie widzieliśmy, sale dwuosobowe, łazienki piękne, przy pokojach, ale reszta??
A co mają powiedzieć ci, którzy nie mają żadnej rodziny? Nikt im nie pomoże, nikt ich nie umyje, tak mi żal dzisiaj było... O kurcze pszczoua ale kanał :/ Ale dobrze, że w innym szpitalu zaopiekowali się nią!! W ogóle babcia miała wyjść w zeszłą sobotę, ale teraz to nie wiadomo kiedy wyjdzie... Oby nie leżała jak Twoja siostra miesiąc... ![]() Marei no właśnie jak to jest, że uczą się tam ludzie na fizjoterapeutów a żadnych zajęć praktycznych u siebie nie mają? Tylko po innych szpitalach jeżdżą I co zresztą się dziwić - bo kto by ich nauczył? To se pomarudziłam Jutro znowu jadę, na pewno będzie lepiej, musi być
|
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szuu masakra z tym szpitalem. Jak leżałam była laska z wawy i powiedziała ze im dalej od większych miast tym lepiej. I była zaskoczona tym szpitalem, personelem, wnętrzem itd. |
|
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu to jest poprostu nie do pomyslenia
|
|
|
|
#2530 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
zazdroszczę ![]() Zupa pomidorowa Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
tak, z jednej link do sprzedawcy: http://allegro.pl/kolorowe-pieluchy-...270849002.html Szuu ehh, brak słów, dobrze że babcia ma was Irmusia oby lekarz coś zaradził ![]() Dziewczyny, któraś z was zamawiała ten szlafrok http://allegro.pl/s-lekki-szlafrok-s...268468122.html Doszedł już? |
|
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podpinam się pod pytanie. I czy to 100% bawelna? Cena coś niska...
|
|
|
|
|
#2533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam bardzo za kciuki
Przydadzą się, bo jeśli sytuacja się powtórzy, to teraz będzię coraz gorzej z tymi płytkami Niestety nie ma za bardzo lekarstwa na to, jedynie przy spadku poniżej 80 tysięcy podają sterydy w szpitalu. Ja miałam cięcie przy 60 tysiącach płytek i to już było ryzykowne, stąd miałam pełną narkozę. Oby teraz nie było gorzej, bylebyśmy dotrwali do końca 37 tc i żebym mogła mieć cc u mojej gin Jeśli wynik będzie niższy niż 60 tysięcy nie będę miała wyboru, bo przyjmą mnie tylko w jednym szpitalu w Krakowie. Zrobiło mi się przykro, bo do tej pory te płytki w miarę się trzymały, a teraz nagle tak spadły i znów zaczynają się te same stresy co 3 lata temu...Cytat:
Cytat:
Jak dobrze, ze znacie się z mężem na rzeczy.
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czysta bawełna to nie jest, zresztą na metce nie ma nic na temat składu, ale jak na szlafrok za 3 dychy jest ok ![]() ja nie zamiarzam inwestować w nic lepszego bo potrzebuje tylko do szpitala.....
Małgosia.. 22. 06. 2015 Edytowane przez industria Czas edycji: 2015-04-18 o 21:19 |
|
|
|
|
#2535 |
|
Zadomowienie
|
Irmusia mega kciuki za poprawę wyników
![]() Szuu masakra jakaś z tym szpitalem, ale najwazniejsze, że babcia ma profesjonalną opoiekę w rodzinie - dacie rade
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Irmus nie stresuj się, to tylko pogarsza sprawę. Wiem,łatwo pisać, ale postaraj się nie stresować tym, nie myśleć, zdrowo się odżywiać i skupiać pozytywne emocje na Franiu. |
|
|
|
|
#2537 |
|
Rozeznanie
|
Hej hej!
Widze ze dzien taki sobie - szpitale, zle wyniki, beznadziejna opieka... wspolczuje wszystkim i trzymam kciuki za poprawe ![]() ja dzis mialam odpoczywac, ale wyszlo jak zwykle... ogarnelam troche chate, zrobilam lody czekoladowe, mietowe i mango, przygotowalam super kolacje i w miedzyczasie zajmowalam sie dzieckiem... nie ma to jak porzadny odpoczynek ;/
|
#2538 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny! Dzisiaj MUSI byc dobry dzien, obudziło mnie słoneczko i nie moze byc inaczej
Zjem, zrobię obiad tacie i na 12 wracamy do Gd i jedziemy do babci, mam nadzieje ze bedzie inna pielęgniarka bo tamta wczoraj mruczala ze ciężarna nie powinna przychodzić do szpitala bo bakterie co za poglądy...Irmus zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze kochana! Trzymam kciuki, zeby płytki przestały spadać!! Cos jak tam u Ciebie? Kaja jak po wyjściu ze szpitala, dalej taka osłabiona jestes? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi dalej tak flakowato, co prawda mniej ale jakoś tak.. Nie mam sił.. Mam nadzieję że wracam do formy
|
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja po wieczornym ktg bylo ok wiec odlaczyli mi ten fenoterol bodajze.Ale teraz znowu mnie troche pobolewa brzuch
Szuu dziekuje ze pytasz ide za niedlugo na ktg wiec zobaczymy,mam nadzieje ze nic sie tam nie dzieje.
|
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby wyszło dobrze! |
|
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo proszę ![]() mi też potrzebny jakiś na raz do szpitala więc nie chcę za bardzo kasy wydawać. |
|
|
|
|
#2543 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
U nas dziś słonecznie, ale zimno... Po 12 tej jedziemy do Wadowic do kościoła i na obiadek do resto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w niedzielę
)) Obudziłam się jak zwykle przed 6, ale nie chciałam budzić tz, więc siedziałam na necie przez kom. Znalazłam w promocji otulaczek, więc klinknęłam była tam też śliczna torebka, oczywiście w promocji, więc też wrzuciłam do koszyka. A później zasnęłam ![]() Szuuu w szpitalu faktycznie jest trochę więcej bakterii, ale bez przesady. Nie idziesz na zakaźny ani onkologię Powodzenia z babcią ![]() Cos dalej boli brzuch? Dobrze, że skurcze minęły ![]() Irmusia, Wadowice ) mam do nich sentyment. Moja kuzynka teraz tam pracuje, ale miałam w Stanisławiu prababcię i jeżdżąc do niej tata zabierał nas zawsze na lody w Wadowicach.Kremówkę też bym zjadła ))
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-04-19 o 10:06 |
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dziś u mnie jest zimno, wietrznie i deszczowo
|
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
mehja mam tę koszulę, identyczną
Bardzo fajna![]() Irmusia Współczuję Ci strasznie tego dodatkowego stresu:| szuuu co za cholerna służba zdrowia:/ Krew człowieka zalewa jak syszy coś takiego.. Oby dzisiaj było lepiej Cos wychodź już z tego szpitala cała i zdrowa ![]() Dziewczyny chyba małej się włączyły czkawki bo od paru dni raz dziennie czuję przy bożenie takie jakby uderzenia ale kopniakami to to nie jest. Właśnie bardziej jak czkawka, delikatne ale regularne.. Dziwne uczucie :brzydal :
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Byłyśmy wczoraj na tej akcji Szczęśliwa mama i tam robili usg 2d i 4d za darmo. Nasiedziałyśmy sie jak durne chyba z 6 godzin bo tyle chętnych było i powiem wam, że to straszna lipa. Zorganizowane tak, że te ciężarówki mało się nie staranowały nawzajem niby jakieś konkursy z nagrodami ale ogólnie to szału nie było. Co do Usg 4d to moja mała się tak ustawiła, że totalnie nic nie było widać bo jakoś po łuku się poskładała a lekarka, która robiła badania pytała o płeć . My miałyśmy dobre towarzystwo to mogłyśmy siedzieć ale ogólnie to wg mnie szkoda czasu na tą akcje.
|
|
|
|
#2548 |
|
Raczkowanie
|
Hej laski
ja juz po śniadanku, nie śpię do 7 rano i tak z przerwami spałam cała noc boli mnie prawa strona brzuch mała chyba sie tak ustawiła, macie tez takie rytmiczne pulsowanie w lewej stronie brzucha przy pachwinie? Zastanawiam sie czy to mała ma czkawkę czy to moze moj puls jest taki mocny, czuje to szczególnie przed snem jak sie położę na boku albo jak długo siedzę
|
#2549 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja sobie fajny cienki szlafrok, jak nowy na ciuchach znalazłam. bawełniany...szary...całe 7 zł zapłaciłam. Ja w domu nie chodzę w szlafroku i szkoda mi było kasy ![]() ja też się wczoraj popłakałam małżonek jakby niechcący (przynajmniej mam taką nadzieję, że niechcąca ) zrobił mi ... nazwijmy to przykrość...powiedział coś co powinien dla siebie zachować ![]() ale mnie na serek topiony naszło
|
||||
|
|
|
#2550 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w ogóle ten sprzęt najlepszy nie był więc nie ma się co dziwić. Następnym razem na pewno będzie lepiej tylko się zapisz Milej niedzieli dziewczyny
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

za wizyte

pootwierałam okna i po chwili było troche lepiej, ale szału nie ma. nadal nie oddycha mi sie jakoś super lekko

rosi:
dobrze ma babcia, że tz ma taki zawód a nie inny...

Jutro znowu jadę, na pewno będzie lepiej, musi być

szkoda tylko, ze zjem malutki kawalek :\
I to już nawet jest ugotowana 
Ale zdecydowanie milion razy gorsze mam skurcze stóp. Jak długo chodzę łapią mnie w obu sropach- masakra!

Jak dobrze, ze znacie się z mężem na rzeczy.