|
|
#1141 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Meneq, a jak wygląda sytuacja innych kobiet?
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Lady suknie ile cenisz
;D
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;51085034]Meneq, a jak wygląda sytuacja innych kobiet?[/QUOTE]
Tak samo, tylko one na takie cos pozwalaja, to jest spoleczna norma. My ustalalismy pewne zasady i tz wiedzial, ze ja wymagac bede. Rozumiem, ze ma wymagajaca prace, ale wszystko ma swoje granice. On stale probuje je przesuwac a ja swoich interesow musze pilnowac. Wiem, ze mu ciezko zyc miedzy mlotem a kowadlem, domem a praca, ale na milosc boska ilez mozna. Mam przyjaciolke, jej maz tez jest lekarzem, pracuje 8-24, co drugi dzien mial dyzur taki, ze nie wracal do domu na noc. Jak juz wrocil, to zjadal kolacje, pil na umor, zeby szybko zasnac i ok 1 zasypial tak jak siedzial przy stole. A ona albo na niego czekala, albo mu uslugiwala, do pracy jej chodzic nie pozwolil. I ona jest z nim mega szczesliwa. Jest przyzwolenie na picie z kolegami z pracy, na nielimitowane nieodplatne nadgodziny, skoki w bok. Przecietna Japonka jest szczesliwa, jesli przynosi jej wyplate co miesiac. Wiesz kiedy Japonczycy przewaznie sie rozwodza? Na emeryturze, bo nagle sie okazuje, ze to obcy ludzie. |
|
|
|
#1144 |
|
Konto usunięte
|
Dorka nagle do mnie woła: pipa! pipa~! myślę, co jest grane :d a ona z klocków lego normalnych Agatki zbudowała pistolet, strzela i woła pif-paf :d takie zabawy z przedszkola przynosi
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, 500zł
![]() Ewik, 100zł, tchibo cafissimo classic 3 razy w nim kawę zrobiłam mam dzisiaj tyle do zrobienia, że nie wiem, jak się ogarnę gdybyśmy w domu byli to bym sobie to dokończyła wieczorem/w nocy a tak wieczorem do mamy musimy jechać bo wyjeżdżamy b. wcześnie i zostawiamy Pietraszka.... ehhh masakeros
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, taki
http://ws2-media3.tchibo-content.de/...lack-steel.png nie mam jeszcze swoich zdjęć, nie robiłam bo jeszcze nie wystawiałam nigdzie ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- http://www.tchibo.pl/tchibo-pl-kapsu...400006493.html tu masz ceny
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w domu po uczelni,dziecko bez drzemki padło po 18 i nie wiem co będzie, czy to na noc? Oby! |
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Coś się szykuje??? Czy tak z ciekawości?
Ech pogoda straszna. W pewnymm momencie taka snieżyca przyszła. Trwała z 5-10 min i biało się zrobiło. Po poł godz nie było śladu. Ale jeszcze tydzień temu P na placu zabaw bez kurtki chodziła a dziś w zimowej zimno..
|
#1150 |
|
Zadomowienie
|
A weź mnie nie denerwuj Już tracę nadzieję na samodzielne rozkręcenie akcji porodowej. Pewnie znów mnie oxy czeka, a przez to dłuższy pobyt w szpitalu Najprawdopodobniej we wtorek idę na oddział. A od tygodnia brzuch mnie mega napitala jak na @ i skurcze mocne mam, tylko nieregularne i nic z nich nie wynika
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Nie ma mnie wogóle. Mam tylko dwa dni wolne i staram się na maxa wykorzystać ten czas z Daria i mężem.
Jutro mamy randkę idziemy coś zjeść a potem do kina
|
#1152 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Gdybyśmy mieli inną nauczycielkę, pewnie tez bym łacinę uwielbiała, a tak to niestety tylko czasami lubiłam
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;51049960]łooo, moja 4lementów nie potrafi [/QUOTE]Wiem, że to głupio zabrzmi, ale ulżyło mi, że nie jesteśmy jedyne Cytat:
Cytat:
![]() A my skierowania dalej nie możemy się doprosić, a zalecenie nieoglądania tv to chyba specjalnie każę sobie napisać.. Cytat:
Szczerze? W to samo co chłopców, tylko kolory inne Pola miała białe, żółte, jakieś kremowe, jasnoniebieskie, trochę różowych, zielone. Dwa komplety chłopięce, ale po domu tylko zakładałam. I normalnie śpiochy, pajacyki, kaftaniki/bodziaki. TyleCytat:
Cytat:
Bosko ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1153 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
Insolito a sexy z tz uskuteczniacie? Albo przysiady jak meneq radziła? Ja od wczoraj macham przysiady bo na bunga bunga jakos nie mam ochoty
tez mnie brzuch boli coraz intensywniej i skurcza ale to nic regularnego i jak to moja Polozna stwierdziła może tak jeszcze byc przez miesiąc!!
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Lady jaki aparat??i za ile ?
Meneq no wlasnie pamietam jak pisalas o stosunku facetow do kobiet.Troszke smutne to co piszesz,ze zasada wzajemnosci ile bierzesz tyle dostajesz nie dziala i pewnie stad te rozwody na starosc jesli sobie czlowiek uswiadomi jak wiele siebie dal a ile dostal. A czego oczekujesz jesli chodzi o zajmowanie sie Yae? Co Twoim zdaniem robi zle? A w czym jest dobry? Bylismy dzis ba zlocie food truckow.Bylo bosko jadlam troszke meksykanskich rzeczy,japonskich i zapiekanke jak w prl'u obzarlam sie jak knur Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Lady cena kamery i model tez mnie interesuje Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2015-04-18 o 22:14 |
|
|
|
#1156 |
|
Lurker ;)
|
Insolito trzymam kciukasy, zeby obylo sie bez wywolywania!! Dobrze znam ten bol i irytacje
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Little wrzuce Ci linka z aukcjami z all bo jestem u mamy teraz ide sie kapac i spac jutro 42km
![]() http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=28363005 Jak cos to pisz na fejs najlepiej Bosze nie jestem w stanie o niczym innym myslec jak o jutrzejszym,biegu aaaaaaaa help me
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Lady kciuki za bieg !
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Cytat:
Dobre pytania, daly mi do myslenia. Tz wiele rzeczy robi wspaniale: on od zawsze uwielbia dzieci i ma do nich rewelacyjne podejscie. Kazda zabawa z Yae to nieustanny maraton smiechow i chichow. Jest tylko jedno ale, wtedy musi byc w 100% dla dziecka, zwykle w relacjach przeszkadza telefon czy tv. Problem jest w tym, ze dla tz bycie ojcem to zabawa i zarabianie pieniedzy. Nie mowie, ze nie zajmie sie Yae, ale nigdy sam z siebie; to ja musze powiedziec, ze teraz jest czas na sprzatanie pokoju, mycie zebow, wypadaloby zmienic pieluszke a na sniadanie zrobic cos wiecej niz rzucic dziecku w locie banana. Jestem zmeczona decydowaniem o wszystkim, tym ze wszystko jest zalezne ode mnie, ze nie mam komfortu, ze choc raz mnie w czyms wyreczy; a przez to kazdego dnia wychodze na ta zla i zrzedzaca. Powiecie, ze mam odpuscic i dac mu sie wykazac. Nie zadzialalo. Zawsze konczy sie na tym, ze Yae siedzi glodna, nie przebrana, nawet na spacer jej nie wezmie a ona jeczy i marudzi. Teraz jeszcze doszla walka o ochlapy jego wolnego czasu i to mnie dobilo zupelnie. Co serwowali z kuchni japonskiej? |
|
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Cały czas coś mam z netem. Działa jakoś wybiórczo. Mam też mniej czasu bo ostro wzięłam się za wszystkie zaległe rzeczy. . Prasowanie. . Segregacja niepotrzebnych ciuchów. .. do tego male odnowienie kuchni. . Popoludniami praca i czasu jakoś mało. Bardzo mi Was brakuje -nie wiem co u Was. Źle mi z tym. ..
Lady dziś chyba biegnie. . Oczywiście trzymam kciuki! !!!! Smutno mi i teskno. . ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
Najchętniej zamieszkalabym w tym sklepie. .. ![]() http://www.tiger-stores.pl/tiger_dla_dzieci.html
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2015-04-19 o 10:44 |
|
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
U nas jest tak zimno, że Zuzia była dziś w kurtce zimowej, czapce i szaliku.
Co jest z tą pogodą ![]()
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Lady, kciuki !!
![]() insolito, kciuki za rozkręcenie akcji ![]() nancy, za serduszko i cały 1 cm mała, współczuję bardzo sytuacji w domu. Szybko szukałabym czegoś do wynajęcia. Przecież tak się nie da żyć Ja mimo że uwielbiam, kocham nad życie moich rodziców... to nie wyobrażam sobie że miałabym z nimi mieszkać. Muszę mieć święty spokój, a nie że ktoś mi mówi co mam robić. Ehh ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;51089529] bawcie się dobrze ![]() [/QUOTE] Cytat:
Wg mnie rodzina POWINNA być razem. Życie na odległość to ...nie życie. Łał! Mega szybko. U mnie też było szybko bo w 2 tyg
|
|
#1164 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
wszystkie pory roku mieliśmy w weekend brrr, ale było okropnieCytat:
doskonale Cię rozumiem u nas ostatnio spięcia na tym samym polu i powoli zaczyna się beznadziejna atmosfera robić tylko, że jego nie ma cały tydzień, a jak wraca na weekend, to idzie na budowę i tam dłubie do nocy; i ciągle są te same argumenty, że ja nic nie rozumiem, że to dla nas, że muszę dorosnąć do związku także nawet nie chce mi sie już rozmów zaczynać, bo na wszystko ma odpowiedźCytat:
|
|
#1166 |
|
Zadomowienie
|
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1167 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
nancy gratuluje serduszka nawijko słyszałam o tej tragedi:/ w ogóle ostatnio jakoś wszędzie się słyszy o jakiś zabójstwach, gwałtach czy porwaniach dzieci straszne to..meneq tulę mocno insolito trzymam kciuki za Was ![]() wczoraj byli moi Rodzice, kupili Hani hulajnogę także jeden wydatek mam z głowy;pdzisiaj z kolei byliśmy 3 godziny na bawialni padła na noc o 18.30;p
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Charliz hello co u Was?
A wiecie co u Fewci? Meneq na moje oko to musisz mu to inaczej wylozyc.Jemu sie wydaje,ze Ty to i tak zrobisz lepiej albo wogole wie,ze zrobisz to dlatego on sie nie wysila bo po co. Moze jakas technika manipulacyjna by pomogla Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1169 |
|
Zadomowienie
|
Marsi
Wszystko ok, Ola od września nie choruje Ja od miesiąca pracuję, bardzo mnie ta praca pochłania, lubię ją no ale mało jestem w domu, wieczory z Ola, a wstaje bardzo wcześnie więc czasu jak na lekarstwo... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sobote podczas rozmowy uderzylam w czula nute i na razie dziala; zobaczymy jak dlugo |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

;D

gdybyśmy w domu byli to bym sobie to dokończyła wieczorem/w nocy a tak wieczorem do mamy musimy jechać bo wyjeżdżamy b. wcześnie i zostawiamy Pietraszka.... ehhh masakeros

Najprawdopodobniej we wtorek idę na oddział. A od tygodnia brzuch mnie mega napitala jak na @ i skurcze mocne mam, tylko nieregularne i nic z nich nie wynika
idziemy coś zjeść a potem do kina 
i wypełzły te chuje dżihadżyści ... Katastrofa za katastrofą.. MASAKRA. Jest co raz gorzej - świat się kończy

za serduszko i cały 1 cm