|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 20+
dzieńdobry!
Oreganka smacznie śpi, to jestem pierwsza. dzisiaj pewnie bedzie do 10:30 ![]() KAWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobra to ja już moge iść do domu
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja druga.
![]() Ja mogę się podzielić sokiem pomarańczowym
|
#4143 | |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Cytat:
Tylko dlaczego on w Polce jest taki drogi Ostatnio kupowałam mamie i zapłaciłam 74zł. W ubiegłym roku w Niemczech za butelkę płaciłam 10E... I gdzie tu sprawiedliwość....No to kwausia z rana i do pracy...
|
|
#4144 | |
|
Raczkowanie
|
ooo chyba się nie wyspałam
![]() mój wieśniak się skwasił ![]() Cytat:
![]() w zamian za to pocieszam się malibu
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-08-27 o 08:07 Powód: błąd |
|
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie
![]() Też się dołączę do kawoszy, bez kawy to ja żyć nie mogę ![]() Jak ja nie lubię poniedziałków ... znowu do pracy ...
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Hello Sloneczka
![]() wogóle się nie wyspałam non stop się budziłam i po co![]() z soboty na niedzielę też nie mogłam spać bo niedość, że poszłam spać nad ranem to w dodatku mój TŻ tak chrapał, kilka boksów ode mnie dostał przez sen a rano się pyta skąd te siniaczki a ja na to, że nie wiem . Ale on w nocy wydaje takie dźwięki, że trupa by zbudził, niedobrzelec jeden!Wiecie co ja jestem jakaś dziwna, do ślubu tyle czasu a ja co pomyślę o nim to już się denerwuję ![]() b rzuch mnie boli i takie tam!
|
#4147 |
|
Rozeznanie
|
Ja zamiast Sheridana piję "Kawówkę" znajomej. Też pyszna, albo jakieś nalewki owocowe...
A bez kawy mogę żyć, zresztą piję prawie wyłącznie wówczas, gdy jestem u rodziców - dla towarzystwa i w poniedziałki, żeby się obudzić ![]() EdiT: Sweet mnie o 4:10 obudziła śmieciarka! Panowie tak hałasowali przez prawie pół godziny, że szok... Zasnąć się nie dało A wesele na pewno będzie piękniejsze jeśli będziesz się mniej nim stresować
|
#4148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() lipa straszna, nie lubie takich nocy, teraz sie strasznie zmeczona czuje... sweet to normalne że się denerwujesz ![]() wszystko sie uda
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
no ale się denerwować teraz gdy jeszcze miesiąc do ślubu, świr jestem i tyle!
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
e tam zaraz świr to chyba normalne... Po prostu chcesz żeby wszystko sie udalo. Ja ostatnio mam faze na czytanie forum ślubnego bo ciekawa jestem jak to jest wziąć ślub... ![]() Boże, ledwo dojechalam do pracy dlaczego ja umiem prowadzic samochod tylko w plaskich butach
|
|
#4151 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ines - ja już od dłuższego czasu zbieram materiały na swój ślub - zdjęcia dekoracji, sukni, bukietów, etc. Tylko jeszcze nie mam pomysłu, gdzie powinien się odbyć Na razie mam jeden pomysł - znajomy ma w górach restaurację taką stylizowaną na wiejską chatę z dużą salą bankietową i zapleczem, pokojami.... ehhh fajnie by było tam to zorganizować...
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
a ja coś czuję,że znowu będę miała problemy ze snem. Ostatnio nie spałam 5 nocy. Potem ze 2 dni normalnie,a dziś zowu kiepsko :/
Ja do te waszej kawusi dołączę się z moją herbatą-czrwony earl gray XD A przed nią było niestety kolejne niezdrowe śniadanie....chyba już nie umiem jeść zdrowych rzeczy :P |
|
|
|
#4153 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
) ze balam sie ze wyladuje w wodzie ![]() a poza tym tak wiało, ze wszystkie wlosy mialam na twarzy, wiec duzo byscie nie zobaczyly ![]() hiit to przede wszystkim biegi, a generalnie cwiczenia robione zmiennym tempem, np 30sekund idziesz wolno, 30sekund biegniesz szybko i tak 20minut. wydaje sie takie byle co, ale jest strasznie wymeczajace i bardzo poprawia kondycje tym, ze zmienia sie caly czas tempo oczywiscie te zmiany moga byc dluzsze np 1min/1min ![]() Cytat:
no ale jak sie chce byc grozna pania prokurator.. ![]() i to z kim!! ![]() sweet nie denerwuj sie Cytat:
Cytat:
ale to przez to, ze tyle teraz slubow wokol mnie.a ostatnio mloda para odjezdzala z sasiedniego bloku, a ja akurat szlam do sklepu. jaki mieli samochod a jaka suknie piekna miala ta panna mloda... ehh
|
||||
|
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to jest o tyle dziwne, ze ja nie wiem czy chce brać slub z całą tą weselną otoczką. Ale jakos też ciągnie mnie do ogladania tych ślubnych dekoracji, strojów itp. Lubie tez sluchac i czytac o przygotowaniach innych. Navi, dookoła mnie tez ostatnio jakos tak sporo ślubów... Taki miesiąc .
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
karne nie jest wcale najgorsze-najgorszy było cywilne finansowe i powszechna historia prawa i ustroju [np. kto był szefem dworu, na sycylii w XIII wieku XD]. Karne byłam pewna ,że zdam,ale egzamin był ustny i pokłóciłam się z egzaminatorem w trakcie :P
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
tych slubow jest za duzo!!!
![]() niedlugo ide na pierwszy w zyciu wieczor panienski ![]() wkurza mnie, ze na sluby ganiam, a na weselu zadnym jeszcze nie bylam
|
|
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bylam w zyciu na 3 weselach, z czego 2 jako dziecko trzecie to wesele brata - zero zabawy bo przeczuwalam ze to malzenstwo sie rozpadnie .Nie lubię wesel Na szczescie w mojej rodzinie jest ich malo. Nastepne teoretycznie powinno byc moje (wiekowo).
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja nie wiem, czy lubie bo nigdy nie byłam chetnie bym sie pobawila na jakims... ![]() ehh chcialabym miec wiecej kasy, zeby chociaz moc mieszkac razem z ukochanym moze wtedy szybciej bysmy sie zdecydowali na ustatkowanie szkoda tylko ze ta piekna biala suknie zaklada sie tylko raz w zyciu ![]() dobra.. rozmarzylam sie za bardzo, czas wracac na ziemie ![]() chyba niedlugo zaczne rozsylac CV... |
|
|
|
|
#4159 |
|
Rozeznanie
|
Kolega jechał do ślubu białym, starym cabrio (nie pamiętam co to było, ale chyba mustang) W każdym razie całe autko ubrane było kremowymi różami i w ogóle super wyglądali... No i pogodę w czerwcu mieli śliczną...
Ines ja tez nie wiem jeszcze czy chce mieć duże wesele, czy jakieś "skromne", ale na pewno ma być śliczna otoczka - piękne kwiaty, niecodzienne dekoracje, etc... Nie chce np mieć sali ubranej balonami - to już strasznie oklepane - chciałabym inaczej, np olbrzymia wiązanka kwiatów zwisająca spod sufitu (np żywe lub z białej bibuły) do tego jakieś wstążki - ma być tak, żeby zapierało dech w piersi
|
#4160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4161 |
|
Raczkowanie
|
jezu dziewczyny ogarnijcie się :P
do roboty ale już sio sio! jakieś głupoty wam do głowy przychodzą :P
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez bym juz chciala mieszkać z TŻ, bo bez takiego pomieszkania na kocia łapę pewnie nie zdecyduje sie na ślub .
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcialabym miec lepsza prace nie tylko dla kasy (choc tez ), ale dla rozwoju osobistego przede wszystkim, po 2 bardzo chce juz sie wyprowadzic od mamy, a co za tym idzie-chcialabym zebysmy mogli zamieszkac razem (choc srednio mi sie usmiecha lozenie na mieszkanie samej ) no, ale chociaz nie bylabym sama...a na slub i tak jeszcze bym sie nie zdecydowala. najpierw wole nas sprawdzic. w warunkach ekstremalnych
|
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisalysmy niemal jednoczesnie o tym samym
|
|
#4165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec koniec myslenia o slubach Cytat:
my juz sporo razem pomieszkalismy, ale to jednak nie to samo, kiedy mieszka sie na stale. jednak chetnie bym sprobowala, ale mysle ze to juz po skonczeniu studiow ![]() to zmykam do roboty |
||
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4167 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaweczka
Albo kawencja jak to mój nauczyciel mówił.Ja na pierwsze wesele idę 22.09. do bardzo dobrej koleżanki z grupy. Pewnie jakoś bardzo się nie wyszaleję, bo idę sama. No ale przynajmniej zobaczę jak to wygląda. No i ślub Agi cieszę się strasznie, pewnie się popłaczęInes ja też lubię na ślubnym siedzieć Szczególnie z Basią jak nie miałyśmy co robić, to oglądałyśmy te wszystkie cudaNo hiit jest faktycznie wymęczający. Zawsze zaraz po, jak jest mi niedobrze, boli mnie głowa, myślę sobie, że to jakaś paranoja i ostatni raz. Ale po kilku minutach jest ok, i czuję się świetnie.
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuje sie mocno zniechecona tym bardziej, że nie moge biegać ze względu na moje kolano...
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hiita ja pokochalam, ostatnio udalo mi sie zrobic te 20min pod gorke bo nauczylam sie dobrze kontrolowac oddech i nie zlapala mnie zadna kolka, ani serducho nie dokuczało |
|
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo na stepperze ale to chyba tez kolana obciaza, nie wiem sama ![]() edit dziewczyny pracowac mi sie nieeee chceee ![]() czyzby oreganka jeszcze spała????
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

Tylko dlaczego on w Polce jest taki drogi
Ostatnio kupowałam mamie i zapłaciłam 74zł. W ubiegłym roku w Niemczech za butelkę płaciłam 10E... I gdzie tu sprawiedliwość....

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

non stop się budziłam i po co

dlaczego ja umiem prowadzic samochod tylko w plaskich butach 

) no, ale chociaz nie bylabym sama...