|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 42- nasz sezon!
Cytat:
Dzisiaj jest motyw kolorowych sukien. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
nie... doszkolilam sie
jest KS tylko Ch pozostaje Ch, pozostałe dwuliterkowe idą osobno ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- no to prezent na urodzinki załatwiony ![]() białą poszetka ![]() koszula na miare odpadła jak doszkolilam sie ile kosztuje i jak K. mi powiedział, że to bedzie dla niego najmniejszy problem kupic sobie koszule ![]() ![]() a teraz kawka i do nauki...i do nocy ![]() pozniej szybkie 3 dni w delegacji i egzamin w Wawce a tak sie sklada ze ow kuzynka z warszawki to pojade wysciskac przyszla mamcie ![]()
#4893 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Ładne, jednak klasyka to klasyka ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- a co do inicjałow ja chyba nie bede miala ich na obraczce...bo będe miała A&A ![]() ![]()
![]() |
#4895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale też mam bzika na punkcie przygotowań, niby mam dość i bym chciała to mieć z głowy, ale jak mam gorszy dzień to włączam jakieś teledyski ślubne, pooglądam jakieś inspiracje i mam odskocznie ![]() tym bardziej, że ostatnio mam kolejny problem około ślubny, który mnie przerasta. Może Wam napiszę o co chodzi jak to przemyślę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Zakorzenienie
|
W sumie to ja nie mam pomysłu na grawer
![]() ![]()
#4898 | |
nibyżona
|
Cytat:
![]() a ja jakoś nie gadam o ślubie :P z mamą no norma, bo ona załatwia. z TŻtem też o tyle o ile, bardziej skupiamy się na jego przyjeździe i tych problemach u niego ![]() a tak to jak ktoś zapyta. a odpowiadaniem na pytanie czy ktoś pyta bo wypada czy ktoś na serio jest ciekawy przygotowań ![]()
![]() |
#4899 |
... choć nie Westwood
|
Ja katuje kolezanke, ale potem dochodze do wniosku, ze za dużo jej mowie i nie bedzie zaskoczenia... a potem nie wytrzymuje i znow jej opowiadam
![]()
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
Wy tu tak o wybielaniach, ja sie kompletnie nie znam ale trafilam na cos takiego:
http://okazik.pl/warszawa/deal/Laser...lej-Pol-471076 myslicie ze działa ze dobre ze warto?
#4901 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na dniach powinnam zostać po raz drugi ciocią ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
Ja o ślubnych sprawach praktycznie tylko z Wami gadam
![]() ![]()
#4904 | |
nibyżona
|
Cytat:
![]() chociaż czasem taka panika jest dobra ![]() a potem z przyjemnością odhacza się zrobione rzeczy ![]()
![]() |
#4905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
u nas plan na maj:
zaproszenia. zrobic i rozdać ile sie da, najlepiej wszystkie. bedzie duzo pracy z 60-70 zaproszeń ksiega gosci - zrobic grafike i zamowić zamowic rozne rzeczy z allegro - tasma, kryształki, jakis tiul ![]() zrobic do konca putelka na obrączki dorobic kokardki na wódkę zrobic cakepopsy tak zeby wyszło! maj bedzie długi ![]() ah i najwazniejsze: na dobry poczatek maja - przezyc 1wsze spotkanie naszych rodziców ![]()
#4907 |
nibyżona
|
u mnie maj pewnie minie masakrycznie szybko i nawet nie zauwaze kiedy bede w Urzedzie
![]()
#4908 |
Zakorzenienie
|
A my po dniu skupienia, ksiądz byl spoko
![]() ![]() Spotkaliśmy znajomych z liceum.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
... choć nie Westwood
|
U nas w maju chcielibysmy rozdac większość zaproszen (yhyym, ciekawe jak :p), spisac protokol i zaczac kurs tanca. Musimy kupic garniak, wodke i czesc alko dla barmana.
A ja musze jeszcze schudnac 4 kg :p to najgorsze!
![]() |
#4910 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My ostatnio odebraliśmy obrączki i ustaliliśmy wreszcie godzinę ślubu na 15. ![]() Teraz szukamy zaproszeń ![]() Tydzień temu dostaliśmy zaproszenie na wesele naszych dobrych znajomych oraz tu wielka bomba dla mnie : mam być świadkową ![]() Tak więc 3 maja mamy Komunię Św. chrześniaczki Tż, 11. lipca to wesele, a 1.08 swoje ![]() Wesoło czas nam zleci ![]() Poza tym pozmieniały nam się plany mieszkaniowe i jednak po ślubie szukamy działki i stawiamy domek na jaki pozwoli Nam kredyt ![]() Teściowa z deczka niezadowolona bo to duży kredyt, a tutaj przecież na gruncie stoi domek po dziadkach TŻ do remontu za połowę ceny ![]() Tyle, że domek jest w strasznym stanie i wsadziwszy w niej 200 tys. ciągle będziemy coś poprawiać. A stawianie nowej chaty obok teściów dla mnie jest samobójstwem ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2015-04-19 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja cakepopsy już robiłam i wyszły całkiem niezłe ![]() ![]()
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
Ja do końca kwietnia chciałam mieć wszystkie zaproszenia. Ale średnio to widzę bo nie mam jeszcze nic
![]() Więc część będę musiała dłubać w maju. No i w maju rozdawanie. No i przeraża mnie ile tego jeszcze wszystkiego jest do roboty. Pokładam nadzieję w 3 tygodniowym urlopie czerwcowym (gorzej jak nie dojdzie on do skuku). Tż jakis czas temu stwierdził, że chce żebyśmy mniej tracili czasu na głupoty. A ja się doprosić wspólnie spędzonego czasu doprosić nie mogę. I tak mówię mu o tym. Bo nie chodzi o siedzenie w jednym pokoju i jedno z książką a drugie przed kompem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też z Apartu klasyczne złote bez dodatków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdradzisz swój przepis? bo mi sie dziadostwo do tej maszynki przyczepia i za kija tego wyjąć z K. nie mozemy ![]()
![]() |
#4915 | |
nibyżona
|
Tz dzis jest z chrzesniakiem w wesolym miasteczku tam. ale pieknie
![]() ![]() ja dzis senna jestem masakra ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
bo mi ladnie wychodza z maszynki.
![]() |
#4916 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, nie cytujcie:
Problem dotyczy mojej świadkowej. Otóż już wieki temu Wam pisałam, jak siostra zrezygnowała ze świadkowania na rzecz mojej przyjaciółki. Choć nie wiem czy mogę ją tak jeszcze nazywać. Ucieszyłam się z takiego obrotu sprawy, bo wszystko samo się układało. Problem w tym, że od dłuższego czasu mam bardzo mały kontakt z tą moją świadkową. Nie mówię o tym, że nie gadamy o ślubie etc. My po prostu już w ogóle mało rozmawiamy, ciągle nie ma dla mnie czasu, to ja zawsze pierwsza wychodzę z inicjatywą (piszę wiadomość, dzwonię etc.). Wiadomo, że dzięki temu i w moich rozterkach ślubnych mi nie pomaga a kiedyś bardzo się angażowała, sama zasypywała mnie pomysłami. Teraz wiem, że nawet nowej sukienki nie ma ochoty kupować (zasłania się brakiem kasy, aczkolwiek idąc na zwykła imprezę kupuje nowe ciuchy) i chce iść w sukience, którą mój TŻ okreslił mianem bluzki (bardzo krótka, mega dekolt, czerwona, była w niej na imprezach). To akurat takie błahe sprawy, które jeszcze bardziej mnie dołują. Największym problem jest to, że co się umówimy to albo kończy się na imprezie w dużym gronie, albo nagle źle się czuje i odwołuje, albo zmienia całkowicie plany. Generalnie nie pamietam kiedy spotkałyśmy się tylko we 2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
nie pamietam, chyba tak
podasz ten przepis? ja mialam tylko 1, próby 3, zroiblam ostatecznie muffinki ![]() psikasz tę maszynke olejem ? mąką? coś? moja po 3s pokazuje ze gotowe...nie 3 min prosze o instrukcje!! pls help Farb skoro jest Ci wzglednie bliska to chyba po prostu poszłabym do niej bez zapowiedzi i oswiadczyla ze jest zle przyszlam pogadac i ze mam nadzieje ze ma dla mnie czas, bo jak nie to niestety ale czujesz sie totalnie ostatnio olana i w ogole.. i zeby przemyslala kwestie i w najblizszym czasie łąskawie sie odezwała bo Ty masz slub na glowie, ona miala byc jego ważną częscią i nie liczysz na docenienie i wdzieczność ale o czynny udział i radość z tego dnia razem z Toba, a jak nie Ona to siostra chetnie sie zgodiz po takim monolgu jakby nic nie powiedziala to bym wyszła ![]()
#4918 |
nibyżona
|
ja robię z normalnego podstawowego przepisu jak na muffinki:
250g mąki szklanka cukru (tu akurat w sumie daje mniej :P) 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 szklanka mleka pól szklanki oleju 2 jajka tak przed pierwszą partią smaruje górę i dół olejem. masę, którą mam gotową wsadzać do rękawa, bo tak najszybciej nakładam odpowiednią porcję. niestety, ale ogólnie te kontrolki są tak na czuja. zwykle jest tak, że nakładam, zamykam i za 3 min otwieram. i nie mam problemu z ich zabieraniem. ![]() teraz będę próbować z masą na brownie. jestem ciekawa czy wyjdą. Farb, ja myślę, że sQ bardzo dobrze Ci radzi. bo to nie jest fajne. nie takie odczucia powinnaś mieć ![]() moja świadkowa np. też jakoś mega zaangażowana nie jest, ale dlatego, ze ja nie czuję potrzeby żeby była, bo wiem że sama ma teraz ciężką sytuację. wole pogadać o jej sprawach niż o moich duperelach związanych ze slubem. pewnie, ze jak czuje frustracje z nim zwiazana, cos sie dzieje itd. to ona wie, ale nie gadam z nia o robieniu dekoracji ![]() jesli Ty czujesz sie olana i ze swiadkowa sie nie sprawdza. to z nia pogadaj i jak co zmien ![]()
#4919 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
My po naukach . odchaczone. nawet fajnie było ![]() Pysia makijaż mega super hiper bomba! pozeczkowa Witaj! ![]() Kropka super panieński nie pamiętam d czego miałam sie jeszcze odnieść Jeszcze dwa spotkania w poradni. nie wiem kiedy. ale trzeba zrobić . W sobote ślub szwagra przysżłego. az nie mogę uwierzyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja już u siebie w domku. Jutro będę odsypiać cąły weekend. bo następny nie lepszy xD |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Zakorzenienie
|
dzieki Cherry
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- borze lisciasty, moj K. po 13 poszedl na silownie i nadal go nie ma no i pewnie wroci i powie ze biegłąm 40min i cos tam pocwiczył moze 15-20 a faceta w domu 3h brak jak panienka to mowie Wam dramat! albo znow postanowil ze pojdzie na poczte, do mieszkania, zakupy czy inne gó.no i zapomnial wspomniec. no nigdy jak człowiek z domu nie wyjdzie i nie wroci tak po prostu w linii prostej ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
ej Aga w ogole last call, Twoja ostatnia szansa - idziesz w czw za mnie na egz z CIT czy nie?! wez no, daj sie namowic!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.