|
|
#31 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon!
witam się w nowym wątku
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
od 22 w kicku będą rzeczy z serii " na ślubnym kobiercu"
![]() różne tace, świece, girlandy, pudełka, dekoracje
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie w nowym watku , jestem ale ledwie zyje po weekendzie w sobote objechalismy 4 rodziny masakra w tym tz chrzestnych z ktorymi nie widzial sie od komunni xd siedzielismy u nich chyba ze 4h dzis objezdzilismy 3 rodzi ny , w nastepny weekend takie same podroze nas czekaja . W sobote bylismy u ks
w czerwcu pierwsze zapowiedzi . Dal nam karteczki do poradni no i git
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2015-04-19 o 21:30 |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie w necie tego nie ma, ale mam gazetkę papierową
![]() nie było tej girlandy mr&mrs i się zdziwiłam, bo przecież ktoś już tu ją wrzucał i dostałam gazetkę
Edytowane przez zmotywowanaja Czas edycji: 2015-04-19 o 21:38 |
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
A jeszcze bylismy w sobote u kucharki meni ustalone , jestesmy mega zadowoleni
. Bedzie pysznie
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś byłam spytać księdza czy nie ma nic przeciwko, że nie biorę ślubu w swoim kościele i nie ma
mam się niedługo zgłosić po karteczkę ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
Relacja z panieńskiego!
![]() Wczoraj wyruszyłam pociągiem do krakowa wiedziałam, że pewnie będzie rurka, bo świadkowa powiedziała, żebym zabrała krótkie, obcisłe spodenki.I faktycznie, zaczęłyśmy od zajęć na rurce. Miałyśmy bardzo fajną instruktorkę Ogólnie jednak atrakcja, dla dziewczyn, które miały coś do czynienia (minimalnie chociaż) ze sportem, tańcem... Nawet nieźle sobie radziłyśmy, instruktorka nas chwaliła, na koniec zatańczyłyśmy układ... mamy filmik, a najlepsze w nim jak świadkowa wywaliła się, jak w klasycznych filmach fail army. Obejrzałam to już 10 razy i za każdym razem płaczę ze śmiechu ![]() Powisiałam w różnych pozycjach, pani mnie poustawiała, pocykałyśmy kilka fotek, super! Potem były sauny - po wysiłku rewelacja! trafiłyśmy na ceremonię z olejkami zapachowymi, mrożonymi owocami Co więcej sauna była koedukacyjna, w fittnes klubie, panowie się nie wstydzili, więc... można powiedzieć, że co nieco dla oka było... no ale akurat w saunie jakoś mnie to nie rusza ![]() Po wygrzaniu był powrót na mieszkanie, przygotowałyśmy się na bóstwo! Dostałam też piękny szlafroczek satynowy od dziewczyn i ruszyłyśmy na klub. Tam miałyśmy lożę, wypiłyśmy parę drinków, dołączyły do nas jeszcze 2 koleżanki, dostałam kolejne prezenty.... ręcznie robioną na szydełku niebieską podwiązkę ![]() Dostałam także mini welon i koronę wonder woman, bo impreza była trochę tematyczna Wszyscy mi gratulowali, pytali czemu tak młodo biorę ślub, bo wszyscy twierdzili, że wyglądam na 18-19 lat Potem chciałyśmy wyjść na parkiet i tutaj DJ się nie popisał... zmieniłyśmy klub - z deszczu pod rynnę... W klubie była rura, ja na lekkim % już chciałam zostać królową nocy, ale rura była okupowana przez dwa koksy, które dość mocno wczuły się w taniec z rurą. Odwrót następił w momencie jak dj puścił biesiadną piosenkę disco polo ![]() Następny klub.... cóż do trzech razy sztuka...ale nie poszło również ![]() Padł pomysł, że każda z nas chciała iść do go-go zobaczyć (takiego z kobietami), ale nie udało nam się znaleźć. Jeden był, ale impreza była zamknięta, no i nie bardzo nam wyszło z tym go-go ![]() I w końcu klub, parkiet lata 80-te, DJ taki, ze myślałam, że wyfrunie zza konsoli Tam już trochę facetów chciało ze mną potańczyć (ach ten welon... ), pytali czy "stresik" jest... więc ja pytałam, przed czym, a oni no, że przed ślubem ![]() Ja na to, że zależy o którym mówimy, bo to mój drugi.... ![]() Jeden mnie tak wyobracał w tańcu (podejrzewam, że jakiegoś rock'n'rolla kiedyś tańczył), bo kręciłam się w powietrzu, nogami do góry i do boków...szaleństwo ![]() Bawiłyśmy się przednio do 5 rano i nawet "lepsze" rajstopy* nie wytrzymały Było rewelacyjnie, dziewczyny spisały się na medal. Nie było bzdurnych zabaw, był relaks i balety, tak jak lubię!*lepsze rajstopy.... - w sobotę pobiegłam przed pociągiem do sklepiku z rajstopami i mówię do pana, że potrzebuję cieliste skarpetki i czarne kryjące rajstopy. Pan zapytał, czy chcę takie "lepsze". Ja oczywiście chciałam, mając na myśli moją starą parę rajstop, która ma z 5 lat, ale przyszła na nie pora.... No i tym sposobem zakupiłam najdroższe rajstopy w życiu za 49,00 zł, które nie przetrwały podciągania do góry (80den) i poszły w nich dwa oczka Edytowane przez 45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 Czas edycji: 2015-04-19 o 21:45 |
|
|
|
#40 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta jest!!! gdybym sie nie uczyła i biegała po sklepach.kinach.fintessac to nie bloby tyle postów!! ![]() Cytat:
) ja girlande kupilam z miesiac temu )no i moja mama uznała ze 2.05 jej nie pasuje zeby rodziców K. pozac bo jest na chacie remont. noszkur.......... dobrze ze remont zaczela pare dni demu i mogla to przemyslec. no teoretycznie mi to rybka kiedy sie spotkają ale chciałam im jako pierwszym dac zaproszenia!;/
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#42 |
|
nibyżona
|
istapp cudnie
![]() a lepsze rajstopy mnie zabiły
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51100617]W klubie była rura, ja na lekkim % już chciałam zostać królową nocy, ale rura była okupowana
Bawiłyśmy się przednio do 5 rano i nawet "lepsze" rajstopy* nie wytrzymały Było rewelacyjnie, dziewczyny spisały się na medal. Nie było bzdurnych zabaw, był relaks i balety, tak jak lubię![/QUOTE] tekst mistrz!!!!! ![]() ![]() cała relacja brzmi pieknie taki panienski mogłabym miec ile miałaś lasek na panienskim?![]() a co do rajstop...czyzbys miala podobnie do mnie e jak juz ochoczo powiem ze tak chce, biore to mi glupio powiedzieć że nie biore jak uslysze ze jednak drogo?
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
istapp....
Super relacja i super panieński ! ![]() i ja i ja bym chciała cos podobnego właśnie ![]() Koleżnka mi mówi że to trzeb ajakiegoś striptizera wyjanąc ja na ten pomysł krzywo troche. i mam nadzieje że ona tego nie zrobi. ale ogólnie klub to tak
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
Hej
|
|
|
|
#46 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I tak, też tak mam
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;51100798]Hej
[/QUOTE]no siema
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
hejka
[B]deksterowa[B] mogłabyś i mi podesłać tą listę zabaw?? adres wysłałam Ci na pw...
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
istapp, chciałam zapytać o to samo co sQ hahah
Zazdroszczę udanego panieńskiego
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, ale jutro, bo juz komputer wylaczylam i w lozku jestem :p
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51100617]Relacja z panieńskiego!
![]() Wczoraj wyruszyłam pociągiem do krakowa wiedziałam, że pewnie będzie rurka, bo świadkowa powiedziała, żebym zabrała krótkie, obcisłe spodenki.I faktycznie, zaczęłyśmy od zajęć na rurce. Miałyśmy bardzo fajną instruktorkę Ogólnie jednak atrakcja, dla dziewczyn, które miały coś do czynienia (minimalnie chociaż) ze sportem, tańcem... Nawet nieźle sobie radziłyśmy, instruktorka nas chwaliła, na koniec zatańczyłyśmy układ... mamy filmik, a najlepsze w nim jak świadkowa wywaliła się, jak w klasycznych filmach fail army. Obejrzałam to już 10 razy i za każdym razem płaczę ze śmiechu ![]() Powisiałam w różnych pozycjach, pani mnie poustawiała, pocykałyśmy kilka fotek, super! Potem były sauny - po wysiłku rewelacja! trafiłyśmy na ceremonię z olejkami zapachowymi, mrożonymi owocami Co więcej sauna była koedukacyjna, w fittnes klubie, panowie się nie wstydzili, więc... można powiedzieć, że co nieco dla oka było... no ale akurat w saunie jakoś mnie to nie rusza ![]() Po wygrzaniu był powrót na mieszkanie, przygotowałyśmy się na bóstwo! Dostałam też piękny szlafroczek satynowy od dziewczyn i ruszyłyśmy na klub. Tam miałyśmy lożę, wypiłyśmy parę drinków, dołączyły do nas jeszcze 2 koleżanki, dostałam kolejne prezenty.... ręcznie robioną na szydełku niebieską podwiązkę ![]() Dostałam także mini welon i koronę wonder woman, bo impreza była trochę tematyczna Wszyscy mi gratulowali, pytali czemu tak młodo biorę ślub, bo wszyscy twierdzili, że wyglądam na 18-19 lat Potem chciałyśmy wyjść na parkiet i tutaj DJ się nie popisał... zmieniłyśmy klub - z deszczu pod rynnę... W klubie była rura, ja na lekkim % już chciałam zostać królową nocy, ale rura była okupowana przez dwa koksy, które dość mocno wczuły się w taniec z rurą. Odwrót następił w momencie jak dj puścił biesiadną piosenkę disco polo ![]() Następny klub.... cóż do trzech razy sztuka...ale nie poszło również ![]() Padł pomysł, że każda z nas chciała iść do go-go zobaczyć (takiego z kobietami), ale nie udało nam się znaleźć. Jeden był, ale impreza była zamknięta, no i nie bardzo nam wyszło z tym go-go ![]() I w końcu klub, parkiet lata 80-te, DJ taki, ze myślałam, że wyfrunie zza konsoli Tam już trochę facetów chciało ze mną potańczyć (ach ten welon... ), pytali czy "stresik" jest... więc ja pytałam, przed czym, a oni no, że przed ślubem ![]() Ja na to, że zależy o którym mówimy, bo to mój drugi.... ![]() Jeden mnie tak wyobracał w tańcu (podejrzewam, że jakiegoś rock'n'rolla kiedyś tańczył), bo kręciłam się w powietrzu, nogami do góry i do boków...szaleństwo ![]() Bawiłyśmy się przednio do 5 rano i nawet "lepsze" rajstopy* nie wytrzymały Było rewelacyjnie, dziewczyny spisały się na medal. Nie było bzdurnych zabaw, był relaks i balety, tak jak lubię!*lepsze rajstopy.... - w sobotę pobiegłam przed pociągiem do sklepiku z rajstopami i mówię do pana, że potrzebuję cieliste skarpetki i czarne kryjące rajstopy. Pan zapytał, czy chcę takie "lepsze". Ja oczywiście chciałam, mając na myśli moją starą parę rajstop, która ma z 5 lat, ale przyszła na nie pora.... No i tym sposobem zakupiłam najdroższe rajstopy w życiu za 49,00 zł, które nie przetrwały podciągania do góry (80den) i poszły w nich dwa oczka super relacja
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Istapp super panieński
![]() A ja wam coś powiem, to nie uwierzycie.. TŻ wyszedł z jakimś pomysłem Czytam mu "regulamin wesela" który był między tymi zabawami od deksterowej. A mój TŻ że to można by wydrukować. A ja no "no jasne i powiesić gdzieś". TŻ na to "eee nie... wydrukować na każdy stół" Więc pewnie wylądujemy z słynnymi ramkami z ikei, z jednej strony będzie numer stolika z drugiej owy regulamin... Nawet nie wiecie, jak się cieszę, że sam coś zaproponował |
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#55 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51100617]Relacja z panieńskiego! ![]() *lepsze rajstopy.... - w sobotę pobiegłam przed pociągiem do sklepiku z rajstopami i mówię do pana, że potrzebuję cieliste skarpetki i czarne kryjące rajstopy. Pan zapytał, czy chcę takie "lepsze". Ja oczywiście chciałam, mając na myśli moją starą parę rajstop, która ma z 5 lat, ale przyszła na nie pora.... No i tym sposobem zakupiłam najdroższe rajstopy w życiu za 49,00 zł, które nie przetrwały podciągania do góry (80den) i poszły w nich dwa oczka Ale super! ![]() A lepsze rajstopy są the best |
||
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia mogę na PW powysyłać jakby któraś chciała
![]() Zastanawiam się tylko nad tym, że jak patrzę normalnie to sińce są pięknie przykryte, ale jak głowę w dół pochylę to jednak ja je widzę, może nie sińce, ale jakieś zacienienie. Nie będę głowy pochylać ![]() Powiedzcie mi, te które malują się na co dzień z podkładem i pudrami i resztą - te rzeczy się minimalnie ścierają w ciągu kilku(nastu) godzin, nie? |
|
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
Mam rozkminę jaki welon kupić. Czy 300 cm i ciąć do 250 do 200 cm na długość. Czy 200 wystarczy?
I szerokość - czy 200 cm, czy 300? 300 gęstszy, no ale... znowu nie chcę efektu, że mój welon wygląda jak gładki materiał, a nie tiulowy
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny! Nie było mnie tutaj trochę, ale tydzień temu zaczęłam staż, popołudniami pisałam mgr, a teraz cały weekend byliśmy z Tż u mojego brata. Trochę Was podczytywałam, ale nigdy nie mogłam wbić się w temat, więc nic niepisałam :P Dzisiaj, wracając do domu, byliśmy w dwóch galeriach w poszukiwaniu naszych stroi na poprawiny... ale masakra, nic mi się nie podobało
bardzo mały wybór w sukienkach.. w końcu nic nie kupiłam.W przyszłym tygodniu muszę w końcu ogarnąć moją wizytówkę!
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
istapp ja mam równo 250 na 250
![]() nie wiem czy i u góry i na dole jest szerkość 250 ![]() na dole na pewno. do góry nie mialam cierpliwości żeby ją mierzyć
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.

Co więcej sauna była koedukacyjna, w fittnes klubie, panowie się nie wstydzili, więc... można powiedzieć, że co nieco dla oka było... no ale akurat w saunie jakoś mnie to nie rusza
), pytali czy "stresik" jest... więc ja pytałam, przed czym, a oni no, że przed ślubem 

Wzięliśmy ślub 26-09-2015 

bardzo mały wybór w sukienkach.. w końcu nic nie kupiłam.