|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II
Juz po babincu opkupilam corke piekne 2 sukienki jedna next nowa, dwie pary spodni jedne nowe zara, i bluzeczke z h&m. jeszcze bylo stanowisko gapuli ale bluza ktora mi sie podobala nie mialy rozmiaru i musze zamowic
![]() A i pizza zjedzona i lod wodny tez :P
16.01.2014r. Inga ![]() 14.10.2015r. Nel <3 02.2017r. maleństwo <3 Edytowane przez AgatkaSz Czas edycji: 2015-04-19 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3242 |
po drugiej stronie szafy
|
toskaKrk, witaj
![]() A my po obiedzie u teściów, obżarłam się jak świnia, obiad z miliona dań, potrójny deser poprawiony latte z bitą śmietaną...a i tak mi się chciało frytek i nie było bata, maca trzeba bylo w drodze powrotnej zaliczyć ![]()
#3243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę takiego kulinarnego rozpieszczenia... ach jak szkoda że ja do MC mam ze 40km ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3244 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Najlepsza była pani w macu, mówi "ale przecież małe to się nie opłaca, większe trzeba wziąć", a luby "a nie nie nie, my po obiedzie jesteśmy, po prostu żona w ciąży" "aaaaaaaaaaa to wszystko jasne" ![]()
![]() |
#3245 |
Zakorzenienie
|
toskaKrk Witaj
![]() Nie wiem czy jest sens nadrabiać, bo i tak nie zapamiętasz kto gdzie kiedy jak ![]()
#3246 |
Zadomowienie
|
ja też obżarłam się aż grzech
![]() ![]() toskaKrk witaj ![]()
![]() ![]() nasze 2620 gram szczęścia Edytowane przez gosiek0388 Czas edycji: 2015-04-19 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Lapka naprawilam, ale i tak strona wizażu mi nie działa... masakra... na tym telefonie nie lubię pisać bo to ogranicza... (pisze przez ta aplikacje)...
A to moje maleństwo z ostatniego usg. Niestety nie chciało ujawnić kim jest bo sobie nogi skrzyżowalo ![]() ![]()
#3248 |
Zadomowienie
|
Doorisska fajna fota i dzidzia duża 10 cm
![]()
#3249 |
Rozeznanie
|
Dzidzia jest większa. Ma 13. Bo to jest od czegoś tam do czegoś tam zmierzone. Nie pamiętam już xd
16+4
#3250 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe ile moje ma, bo ostatnio nie zostałam poinformowana
![]()
#3251 |
Wtajemniczenie
|
Od dupki do glowy
![]() ![]()
#3252 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, weszlismy dzis do Leclerc i powiem Wam, ze nie bede na pewno kupowac uzywanych ciuszkow ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Teraz juz ciezko zmierzyc cala, moja tydzien temu miala niby 7,5cm ale gin mowil ze to tak okolo i jest raczej jeszcze wieksza ale na tym etapie juz ciezko z pomiarem bo sie dzidzie zginaja i wykrecaja caly czas ![]()
![]() |
#3253 |
Zakorzenienie
|
Pasztetnik Ty obżartuchu
![]() ![]()
#3254 |
Wtajemniczenie
|
toskaKrk witaj
![]() Dziś jadałam na mieście i naszła mnie ochota na dobrego chińczyka ![]() Wybierałam, wybierałam i wybrałam pad thai. Dostałam pysznie pachnącą porcję posypaną orzeszkami ziemnymi - zupełnie zapomniałam, że nie powinnam ich jeść ( Pierwsza porada koleżanki położnej, jak jej powiedziałam, że jestem w ciąży ) . I tak wyskubywałam te orzeszki na serwetkę jak ten debil - z pół garści tego było, niektóre były mocno pokruszone i wszystkiego idealnie mi się nie udało, więc trochę zjadłam. Jedząc od razu oczywiście wygooglałam co na to internety ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3256 |
Zakorzenienie
|
A mi się zachciało pizzy i tż musiał po mnie przyjechać i tak oto siedzimy w pizzerii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3257 | |
Zadomowienie
|
Troche TZ mi pomogl
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3258 |
Zakorzenienie
|
o dokładnie tak jak dziewczyny piszą, bez przesady z tymi orzechami.
mi gin powiedzial jasno, zakaz surowego i w sumie tyle |
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
Zakorzenienie
|
Malinowa małpiszonku narobiłaś ochotę na pizzę
![]() ![]()
#3260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3262 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja z północy ![]() Cytat:
![]() Chwilowo pomysł nadrabiania padł, podobnie jak ja zresztą. Cały weekend na zwolnionych obrotach jechałam. Podjechaliśmy jeszcze dziś pod wieczór na szybkie zakupy, a w drodze powrotnej młody w aucie zasnął, więc skorzystałam z wolnego wieczoru i niemal usnęłam w wannie ![]() Powinnam już uciekać spać, bo 5:15 pobudka do pracy ![]()
![]() |
#3263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() idę spać bo już padam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- teraz mieszkam za Wieliczką ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 |
Rozeznanie
|
Witam nowa mamusie
![]() Ciesze się, że mieliście weekend udany. U nas doopa. Tak się wkurzylam, że szkoda pisać. Ale może opowiem wam juz o tym jutro (no chyba, że już mi złość przejdzie i sprawę po prostu oleje) bo padam na twarz. Jutro mam ranną zmianę wiec listę pewnie zaaktualizuje dopiero wieczorem. Dobranoc kochane ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3265 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny. Nie bylo mnie 3dni a tu tyle nadrabiania, ale nadrobilam
![]() Napisze w skrocie co u mnie. W piatek bylam z kolezanka na miescie, kupilam sobie i malej buty, zaliczylam ciucholand i dwie fajne bluzeczki na ciaze za 6zl, i looody oczywiscie obowiazkowo ![]() Wczoraj i dzis robilismy z Tz kielbaske. Pyszna wyszla ![]() ![]() Aa dzis moja mama zadzwonila do mnie , ze robila cos tam i nadstawka z szafy na nia spadla. Tzn taka spooora szafka, ktora stoi nad szafa. Uderzyla ją rogiem w sam czubek glowy. Pogotowie ja zabralo, wygolili jej glowe i 5 szwow ![]() Jakby tak uderzylo w skroń, byloby po niej... ![]() Jutro Tz ma wolne ![]() Aha i wlasnie zjadlam caaala czekolade z lidla z bakaliami i ide spac , bo padam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3266 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() EM co się stało złego? ![]() Amelie no to Twoja mama miała szczęście w nieszczęściu. I tak trzeba będzie głowę obserwować czy nie będzie bóli albo zawrotów po wygojeniu. ALe musiało boleć auć ![]() A ja mało zawału nie dostałam. Idę sobie do kuchni a na przedpokoju, przy ziemi na ścianie pająk aaaaaaaaaaaaaa... pisk, ale uciekłam i myślę jak go nie trzepnę kapciem to nie pójdę do kuchni dopóki mąż z pracy nie wróci a już mnie ssie, a jak mąż wróci a już go nie będzie to będę miała schizy, że wszędzie jest. No i poszłam szybko go trzepnąć ![]() ![]()
#3267 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() A wy dalej o tej pizzy ja wczoraj zjadlam z salami ![]() Wlasnie sie obudzilysmy , leze i sie zbieram aby wstac na sniadanko , hmmm a na obiad mam zamiar zrobic pierogi ciekawe czy mi sie bedzie chcialo ![]() Za oknem nawet ladne slonko szkoda ze Tz tyle pracuje ![]() Musze nauczyc sie oszczedzac , chyba zaloze sobie konto oszczednosciowe i bede przelewac tam co tydzien jakas kwote ...
#3268 |
Zakorzenienie
|
Em
![]() Ameli OMG ![]() Toska witaj ![]() Ja na pizze cos nie moge patrzec ale zapiekanki taaaak. Wczoraj poszlismy na spacer i zapieksa musiala byc.
![]() |
#3269 |
wkręcona :)
|
Cześć laseczki!!! Ile nadrabiania!
Trochę was podczytywałam,a le jakoś weny na pisanie brak... Miałam jakoś nerwowy weekend i to w sumie bez powodu... Mój Tż nawet się do mnie nie zbliżał bo się bał ![]() A ja i tak o wszystko miałam pretensje... Może dlatego, że jutro rano mam wizytę u gin i się zaczynam denerwować.... Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i że mój dzieć okaże co ma między nóżkami bo naprawdę nie mogę się doczekać ![]() Pizza???? Ja od kiedy jestem w ciąży żadnego fastfooda nie jadłam! Po za jedną porcją frytek z MC ale to na samym początku... i to nie dlatego, że tak dbam o zdrowie, ale dlatego, że po prostu mnie to odpycha jakoś ![]() ![]() Ostatnio mam fazy na kanapki z sałątą zieloną, szynką pomidor, ogórek i delikatnie majonez i na to prażona cebulka... I to wszytsko już polskie, choć z folii ![]() CO do wózków to jeszcze w żadnym sklepie nie oglądałam ![]() ![]()
#3270 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry! Ale pospałam w ten weekend, jak niedźwiedź jakiś normalnie. Chyba tego mi trzeba bylo, bo też osa byłam ze złości ostatnio.
Pizza? Ale bym zjadła, mmnm taką napoli ![]() ![]() Co do wózka, na razie zdania nie zmieniam- x-lander move w kolorze america, bez względu na płeć ![]() Jutro o 19 wizyta, doczekać się nie mogę!!! Tak bardzo chcę już zobaczyć bąbelka! I najważniejsze, czekam na przesyłkę z portkami ciążowymi, bo mi ciasno jak cho***a no ![]() Pozdrawiam i miłego dnia życzę! P.S. Co do oszczędzania. My z mężem juz w zeszłym roku założyliśmy konto oszczędnościowe i jak jakaś dodatkowa kasa wpadła lub została z wypłaty, to tam lądowała. A odkąd wiemy o ciąży to od razu 1\3 wypłaty mojej tam trafia. No, inaczej się nie da odłożyć.... Pas obecnie zaciśnięty ostro, ale jak mus to mus.
TP wg OM- 30.10.2015 r. ![]() Kingusia ![]() Edytowane przez littlevenus Czas edycji: 2015-04-20 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.