Scent Bar LVI - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-19, 23:15   #1771
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar LVI

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Ładnie to tak kpić ze starszego niedołężnego kotka?
To było z czułością napisane Ząbek był kochany, pojawił się jesienią jakoś, przy kompostowniku w ogrodzie (mama akurat resztki jakieś kuchenne wyrzucała, podszedł do niej jakby nigdy nic), pod balkonem miał solidną budę i tak mieszkał z nami do końca maja jakoś (ostatnie dwa, trzy dni przed zniknięciem było już widać, że to jego ostatnie chwile na tym świecie... przynajmniej końcówkę życia miał spokojną)
Cytat:
(z 10 albo i lepiej, leciały nad moim domem - bardzo podejrzane, zważywszy na to, że chuop nieobecny )
A może listonosz dzwoni zawsze dwa razy?

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
2. A weż, przeczytałam ten artykuł pobierznie i nie chce mi się dalej patrzeć na te mondrości...proponuje żeby autor bloga przestal oddychać, bo powietrze naładowane jest metalami ciężkimi, gazami cieplarnianymi i innymi zabójczymi obrzydliwościami. Wdychanie ich może zabić dorosłego chłopa a co dopiero dziecko
Ja sobie lubię poczytać takie "sensacje" czasami, ale tak z czystej ciekawości raczej, niż z chęci wprowadzenia ich do swojego życia Z dużą ostrożnością podchodzę zawsze do wszelkich sensacji typu "mąka, sól i cukier to biała śmierć!", wychodząc z założenia, że umiar we wszystkim jest wskazany
Cytat:
1. a pawi latających nie widziałaś?
Żeś mi to spod palców ukradła
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
OMG
Świetne są, prawda?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-19, 23:44   #1772
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. Mi nie bo wali tylko trochę jak wspomniałam

Poważnie traumy nie ma Nie są to róże i fiołki, ale nic strasznego. Dla mnie on pachnie lasem. Ja już go (niestety) nie czułam po kilku użyciach, zapach na włosach się nie utrzymuje wcale, nie jest kłopotliwy. Ale wiesz, ja kocham zapachy syropów etc Więc jakiś margines miej. O np. ja wolę zapach smoły od zapachu kosmetyków dla niemowlaków.

2. Ale mam stresa przed ginką jutro, ostatnio wszędzie gdzie chodzę po raz pierwszy to jest też ostatni Nie mam szczęścia do tej branży Choć inne by rzec mogły, że mam aż nadto. Np trafiłam na 3 gosci, którzy w sposób mało zawoalowany insynuowali chęć nazwijmy to na potrzeby forum "bóg wie czego" O! Mam! Wygłupy im w głowie były! Normalnie mają szczęście gnojki, że nie mam zapędów i ochoty bycia częścią tego typu aferek. Jak się żaliłam znajomym to się okazało, że znają kobiety, które się z nimi wygłupiały Że to najlepszy adres na mieście w tym celu Jednocześnie słyszę szczęśliwe mamusie, jak to czule je lekarz obejmował w chwili załamki. No ja tego nie zdzierżam Dla mnie to zwykłe samce. Dotknąć się nie dam.

No jak się nie zrazić do gości Oblechy.
1. I tak mnie zachęciłaś, tak tylko się czepiam
2. Ale to o lekarzach jest?

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
1. To było z czułością napisane Ząbek był kochany, pojawił się jesienią jakoś, przy kompostowniku w ogrodzie (mama akurat resztki jakieś kuchenne wyrzucała, podszedł do niej jakby nigdy nic), pod balkonem miał solidną budę i tak mieszkał z nami do końca maja jakoś (ostatnie dwa, trzy dni przed zniknięciem było już widać, że to jego ostatnie chwile na tym świecie... przynajmniej końcówkę życia miał spokojną)

2. A może listonosz dzwoni zawsze dwa razy?
1. Biedulek
2. To dopiero bym się zdziwiła jakbym z moją listonoszką zaciążyła No, ale dziesięć bocianów to jednak nie jeden, na pewno miały większą moc

Bobranoc

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2015-04-19 o 23:46
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-19, 23:59   #1773
gryx82
BAN stały

Cytat:
Jak się żaliłam znajomym to się okazało, że znają kobiety, które się z nimi wygłupiały Że to najlepszy adres na mieście w tym celu
Czy ja dobrze myślę?!
Cytat:
1. Biedulek
Albo go ktoś wyrzucił, albo właściciel zmarł, bo kotem dziko żyjącym nie był na pewno Sąsiedzi mieli wtedy dwa kocury i na widok Ząbka schodziły od razu z drogi, mimo, że to ich teren był (raz nawet sąsiadka znalazła go śpiącego na ich łóżku w sypialni)
Cytat:
2. To dopiero bym się zdziwiła jakbym z moją listonoszką zaciążyła
Stary 2015-04-20, 00:59   #1774
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. I tak mnie zachęciłaś, tak tylko się czepiam
2. Ale to o lekarzach jest?
1. Ale jak mówię, nie wyleczy raczej nic. Stosowałam go po leczniczych preparatach,ale to wiesz Gwoli ścisłości mówię tylko

2. Nie inaczej, jak widać każda pacjentka zadowolona, każda z innych przyczyn ale 100 % satysfakcji normalnie. Ja myślę, że chłopaki źle mnie ocenili Nie w te widełki mnie wsadzili co potrza Ale prawda taka, że w żadne nie pasuję. Ani mi się śni wypłakiwać w ramionach gina, ani tym bardziej wygłupiać.
Typowe kryzysy wieku sredniego, normalnie kopie tych wszystkich celebryckich obleśnych i obrzydliwych dla mnie 40stek z hakiem, wymieniających żonki na jakieś nieudaczne, najwyraźniej ślepe, głuche i głupie, wcale nie piękne, panny. I złodziejskie.

Cytat:
Czy ja dobrze myślę?!
No jeśli tak jak ja, to chyba raczej

Dobrej nocki.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-04-20 o 01:03
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-20, 01:15   #1775
gryx82
BAN stały

Cytat:
No jeśli tak jak ja, to chyba raczej
Szok i amsakreska!

---

Dobranoc
Stary 2015-04-20, 01:37   #1776
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Szok i amsakreska!

---

Dobranoc
Takoż się czułam najsampierw, że tak powiem w trakcie

Ale w domu, po namyśle, jak dodasz daw plus dwa, to wychodzi, że nie dziwne. Oblesiów nie brakuje, taki świat, wszędzie ich pełno. Widać zwłaszcza, jak się ma starszych od siebie znajomych 40+. Akurat pechowo trafiłam na dwóch pod rząd w taiej branży, czeci to taki sprzed lat tak na prawdę pierwszy. Elitarny bardziej ekhem ekehm. Ale żen ten sam. Nawet gorszy.
No i branża raczej dla twardzieli, a takich jak wiadomo wśród płci męskiej jak na lekarstwo Widać brał taki Kowalski dzieścia lat temu najfafniejszy kieruneczek i tera odcina kupony. Wszystko leży w naturze człowieka, w charakterze. Takich samych syfiorków poznałam na różnych bankietach - władze miast, województw etc. Zawód im nie przeszkadza a wręcz pomaga jak się okazuje. Eeeeech. No refleksja smutna, że mnie to nie dziwi już

Ale w fotelu mnie wbiło, gały miałam chyba jak kameleon. Żałuję że nie mam w sobie pierwiastka Stazji i nie zrobiłam sceny, tylko potulnie jak baranek udałam że nie kumam czaczy i czemprędzej oddaliłam się z gabinetu. Teraz to nawet żałuję, że nie dałam takiemu z liścia! No ale panowie z polecenia byli, kobietki zachwycone!!!

Dlatego mam uraz do chłopów w tej branży, patrzę na takiego (zdarzali się normalni niby) i widzę jego myśli. Normalnie nie kupuję tego szajsu i szitu jaki mu z ust się wydobywa bo wiem co myśli. To jest tylko chłop i on sam nic na to nie poradzi, i pierdy jakie mi pociska, to jest taka zwałabym to med-korpo gadka. Bo musi. serio słowa jedno, a język ciałą drugie. No oczy nie kłamią.

Dobranoc po raz drugi? .

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-04-20 o 01:42
Stary 2015-04-20, 01:48   #1777
gryx82
BAN stały

Ja doświadczenia z tą branżą nie mam (dziwne, co nie?), ale siostra mi opowiadała, że u nas jest taki jeden "wyluzowany", tj. podtekstów może i żadnych nie czyni, ale w obejściu bardzo bezpośredni U Ciebie serio aż tak źle było? Tzn. jakieś sugestie nie na miejscu co najmniej?

Ja prdl, co za suka!!!
Stary 2015-04-20, 06:51   #1778
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam stresa przed ginką jutro, ostatnio wszędzie gdzie chodzę po raz pierwszy to jest też ostatni Nie mam szczęścia do tej branży

mam nadzieję ze tym razem dobrze trafisz

ja już naprawdę z wieloma facetami i babami miałam do czynienia (szpitale itp, gdzie co godzinę kto inny zagląda ) i ani razu nie zdarzył mi się tego rodzaju brak profesjonalizmu nawet cięzko mi to sobie wyobrazić
Cytat:
2. To dopiero bym się zdziwiła jakbym z moją listonoszką zaciążyła

Cytat:

Znad kawy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-20, 09:20   #1779
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Czy przy zatrudnianiu w laboratoriach medycznych nie wymagają aby czasem umiejętności czytania...? Bo ja po raz kolejny trafiam na analfabetki, które mimo, ze mają napisane czarno na białym, zeby zrobić pełen lipidogram, robią cholesterol ogólny i resztę mają w
Stary 2015-04-20, 09:23   #1780
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
p
Za to wczoraj miałam fajny wieczór, byliśmy na Escape the room, o tutaj: http://breakthecode.pl/rezerwacja/ (pokój klątwa) Polecam, super zabawa Oczywiście udało nam się rozwiązać zagadki i wyjść z pokoju
booomba!!!
Stary 2015-04-20, 09:48   #1781
rachell111
Zakorzenienie

Miałam nie wchodzić w linki

Koszmarny widok.
Stary 2015-04-20, 10:45   #1782
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Kolejne trampki wylicytowałam, idę się leczyć Stazja nałogowo kupuje odżywki, a ja buty

Nie klikam w link, chociaż wiem o czym jest. Co za debile żyją na tym świecie

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-20, 11:07   #1783
neska951
Zakorzenienie

Joł joł brau snad wikeda malowania

Rachelo mam dla Ciebie nawy zapach do testowania
Bardzo podobny dl Lanvin ale z większym pazurkiem
http://www.fragrantica.com/perfume/E...ucci-9184.html

A jak tam po wizycie u fryzjera?
Stary 2015-04-20, 11:14   #1784
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Oblesiów nie brakuje, taki świat, wszędzie ich pełno. Widać zwłaszcza, jak się ma starszych od siebie znajomych 40+. Takich samych syfiorków poznałam na różnych bankietach - władze miast, województw etc. Zawód im nie przeszkadza a wręcz pomaga jak się okazuje. Eeeeech. No refleksja smutna, że mnie to nie dziwi już
Ja pierdziu Naprawdę, ja to jestem ostatnia naiwna i zawsze mnie coś takiego dziwi i szokuje (a w moim wieku już chyba nie powinno ).

Cytat:
ja już naprawdę z wieloma facetami i babami miałam do czynienia (szpitale itp, gdzie co godzinę kto inny zagląda ) i ani razu nie zdarzył mi się tego rodzaju brak profesjonalizmu nawet cięzko mi to sobie wyobrazić
Dosłownie
W szpitalach to chyba nie bardzo możliwe, rzadko się bywa z takim sam na sam.
Ja jestem z mojego gina zadowolona, czy na osobności czy we trzy osoby (z TŻ chodziłam na ciążowe wizyty) zachowywał się tak samo neutralnie. No i sprawdził się w kilku kryzysowych sytuacjach
Życzę Ci Rachel znalezienia kogoś fajnego

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Kolejne trampki wylicytowałam, idę się leczyć Stazja nałogowo kupuje odżywki, a ja buty
Może da się mnie jakoś zarazić manią na kupno butów i odżywek?

Monsz wraca dziś na łono rodziny Idę trochę polatać na szmacie, niech się fsruszy jak ma ładnie w domu

Stary 2015-04-20, 11:47   #1785
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Ale mam stresa przed ginką jutro, ostatnio wszędzie gdzie chodzę po raz pierwszy to jest też ostatni Nie mam szczęścia do tej branży Choć inne by rzec mogły, że mam aż nadto. Np trafiłam na 3 gosci, którzy w sposób mało zawoalowany insynuowali chęć nazwijmy to na potrzeby forum "bóg wie czego" O! Mam! Wygłupy im w głowie były! Normalnie mają szczęście gnojki, że nie mam zapędów i ochoty bycia częścią tego typu aferek. Jak się żaliłam znajomym to się okazało, że znają kobiety, które się z nimi wygłupiały Że to najlepszy adres na mieście w tym celu Jednocześnie słyszę szczęśliwe mamusie, jak to czule je lekarz obejmował w chwili załamki. No ja tego nie zdzierżam Dla mnie to zwykłe samce. Dotknąć się nie dam.

No jak się nie zrazić do gości Oblechy.
Kurcze trzymam kciukasy
Ja też nie mam szczęścia do ginów....

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Ale problem polega na tym, że ja mam usg dowcipne i niedowcipne robione raz w roku (po akcjach bólowych, leki nie pomagają) i gin nigdy jednoznacznie nie stwierdził endo. Zazwyczaj jest takie gdybanie to może być endo, wszak endo chyba nie jest jednoznacznie widoczna? Moja przyjaciółka, pisałam już o neij kiedyś, miała najhardkorowsze akcje bólowe, wyrzuty z organizmu góra-doł, kiedyś do obcego mieszkania w bloku zadzwoniła leżąc na wycieraczce i wyjąc z bólu i skurczów, żeby ją wpuścił do wc. Stamtąd dzwonili dopiero po pogotowie i rodzinę. I ona się dała pokroić - laparo - że niby endo, i NIC jej nei znaleźli. To nie endo
:
o kurde , współczuję akcji bólowych... Też takie miałam ... Zmniejszyły się bardzo jak zaczęłam leczyć tarczycę

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
Kreweta po operacji się martwimy, bo to ropomacicze było [COLOR="Silver"]

Moja kisiunia też była w takiej sytuacji i się wylizała

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

Na coś się zaczajacie?

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
J
W szpitalach to chyba nie bardzo możliwe, rzadko się bywa z takim sam na sam.
Ja jestem z mojego gina zadowolona, czy na osobności czy we trzy osoby (z TŻ chodziłam na ciążowe wizyty) zachowywał się tak samo neutralnie. No i sprawdził się w kilku kryzysowych sytuacjach
Życzę Ci Rachel znalezienia kogoś fajnego
Ja tam wolę facetów ginów...
Stary 2015-04-20, 11:53   #1786
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

WIĘC dziękuję za kule, życzenia - namalowałam, spakowałam, kurier wziął i po je cha ło!
Teraz kciukasy poproszę, żeby doszło nienaruszone.
Trzymam, choć już chyba za późno

Cytat:
Takoż się czułam najsampierw, że tak powiem w trakcie

Ale w domu, po namyśle, jak dodasz daw plus dwa, to wychodzi, że nie dziwne. Oblesiów nie brakuje, taki świat, wszędzie ich pełno. Widać zwłaszcza, jak się ma starszych od siebie znajomych 40+. Akurat pechowo trafiłam na dwóch pod rząd w taiej branży, czeci to taki sprzed lat tak na prawdę pierwszy. Elitarny bardziej ekhem ekehm. Ale żen ten sam. Nawet gorszy.
No i branża raczej dla twardzieli, a takich jak wiadomo wśród płci męskiej jak na lekarstwo Widać brał taki Kowalski dzieścia lat temu najfafniejszy kieruneczek i tera odcina kupony. Wszystko leży w naturze człowieka, w charakterze. Takich samych syfiorków poznałam na różnych bankietach - władze miast, województw etc. Zawód im nie przeszkadza a wręcz pomaga jak się okazuje. Eeeeech. No refleksja smutna, że mnie to nie dziwi już

Ale w fotelu mnie wbiło, gały miałam chyba jak kameleon. Żałuję że nie mam w sobie pierwiastka Stazji i nie zrobiłam sceny, tylko potulnie jak baranek udałam że nie kumam czaczy i czemprędzej oddaliłam się z gabinetu. Teraz to nawet żałuję, że nie dałam takiemu z liścia! No ale panowie z polecenia byli, kobietki zachwycone!!!

Dlatego mam uraz do chłopów w tej branży, patrzę na takiego (zdarzali się normalni niby) i widzę jego myśli. Normalnie nie kupuję tego szajsu i szitu jaki mu z ust się wydobywa bo wiem co myśli. To jest tylko chłop i on sam nic na to nie poradzi, i pierdy jakie mi pociska, to jest taka zwałabym to med-korpo gadka. Bo musi. serio słowa jedno, a język ciałą drugie. No oczy nie kłamią.

Dobranoc po raz drugi? .

Dlatemu po pierwsze primo nie rozumiem kobiet, które chodzą do facetów ginów. Sranie w banie, że są delikatniejsi, kobiety też są No ale ich wybór A może właśnie teraz rozumiem, dlaczego co niektóre chodzą, patrz pogrubione ( i to co pisałaś o pocieszaniu i wygłupach). Nie mówię, że wszystkie, żeby nie było Dlatego po drugie primo rozumiem/nie rozumiem facetów po co zostają ginami

Wczoraj byliśmy w kinie, było to na tyle spontaniczne, że podeszliśmy do kasy, sprawdziliśmy co grają i okazało się, że przed 3 minutami film-bajka się zaczął, lecą reklamy, więc jeszcze zdążymy no to poszliśmy

Ten kto wymyślił skype to bardzo mądry ktoś jest

Znad wichury
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-20, 12:01   #1787
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Dlatemu po pierwsze primo nie rozumiem kobiet, które chodzą do facetów ginów. Sranie w banie, że są delikatniejsi, kobiety też są No ale ich wybór A może właśnie teraz rozumiem, dlaczego co niektóre chodzą, patrz pogrubione ( i to co pisałaś o pocieszaniu i wygłupach). Nie mówię, że wszystkie, żeby nie było Dlatego po drugie primo rozumiem/nie rozumiem facetów po co zostają ginami

Wczoraj byliśmy w kinie, było to na tyle spontaniczne, że podeszliśmy do kasy, sprawdziliśmy co grają i okazało się, że przed 3 minutami film-bajka się zaczął, lecą reklamy, więc jeszcze zdążymy no to poszliśmy

:
1 Krde nooo co ja idę do ginki to zonk... Bo ona nie widzi stanu zapalnego ponieważ oczywiście ma mikroskop w gałach, A to że @ nie boli to standard...Ostatnio byłam u kobiety , ponieważ mój gin zmarł...
Iiiiii już po badaniu wiedziałam że chodzić do niej nie będę . Jeszcze tylko sprawdziłam czy mi da skierowanie na usg piersi , bo mam obciążenie w wywiadzie i istniejący torbiel... I co myślicie że dała?
2 A my obejrzeliśmy Birdmana

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-04-20 o 12:03
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-20, 12:07   #1788
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Każdy ma inne doświadczenia, chodziłam do 4 ginekologów, u żadnego mnie nie bolało. Jakbym nie była zadowolona to może bym zmieniła na kobietę. Ale nie muszę.
Ty wolisz kobiety, ja facetów

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-20, 12:12   #1789
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Ja po kilkunastu latach zmieniłam faceta na kobietę - tylko dlatego, że tak się przyzwyczaił, ze zawsze jest wszystko OK, ze jak przestało być, to totalnie zlekceważył. Delikatny, owszem, był i w życiu nie wysunął żadnych niewłaściwych sugestii. A tej pani, do której chodzę teraz, niech wszystkie siły wyższe dadzą dużo zdrowia i energii do pracy - jest to starsza pani, ale tak kompetentnego a przy tym normalnego lekarza to jeszcze nie spotkałam w żadnej specjalnosci...!
Stary 2015-04-20, 12:28   #1790
Parabelka
Panaroja

snad wichury jak pierun i jednakowoż tarczycy
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

w takich cenach to tylko skóry widziałam

uff.... na to liczyłam
1.no niestety , uroki miasta stołecznego
2.zawsze do usług facet dyrdymali jak potłuczony , chciałabym zobaczyć chociaż jedną osobę, która się pozbyła chociaż jednego robala za pomocą pestek z dyni . Chociaż nie , można się pozbyć - jak się włoży robala między dwie pestki i mocno ściśnie
Cytat:
oby z obu wyszło dobre u Ciebie

Cytat:
Bidulek

Poczułem się dogłębnie dotknięty tym paszkwilem na ziemniaka, herezje! Tak serio - jakoś mnie to nie przekonuje do końca (poza tym ten autor ma dość odważne poglądy - ziemniaki złe, zboża trują, smażymy tylko na smalcu itd.)

Do nas kiedyś przyplątał się Ząbek, stary kocur bez zębów, z wywalonym językiem i wiecznie zaśliniony

I jeszcze kwiatek z tamtego bloga: "najzdrowiej jest produktów zbożowych nie jeść, ale jeśli ktoś musi – to najlepiej jeść możliwie najbardziej białą mąkę", dość wywrotowe podejście do dietetyki, nie sądzicie?
1. ale nie cierpi , wręcz wydaje się że nie zauważył najchętniej śpi na środku stołu kołami do góry , więc raczej ma się dobrze
2.no dyrdymali gość , pewnie zjadł jednego kartofla i solanina mu uderzyła do głowy
3.
4.tiaaa , to tak samo że od glutenu się tyje - "odstawiłam glutem i schudłam !!!" ( bo przestałaś kluchy , buły i ciacha wpieprzać )
Cytat:
No właśnie coś tak czułam, że to może być początek większego zestawu
Ale ale, moja bystrość mnie przeraża Wpadłam na to, że on chyba dla mnie szykuje niespodziankę, bo przecież z niego meloman raczej słaby, a ja kilka miesięcy temu coś napomknęłam, że chciałabym...

Po prostu dbasz, żeby się porządnie dotlenili

. Ale ja bym chciała taki na co dzień, bo apteczne to mam od święta (czyt. jak już sobie dziurę w głowie wydrapuję).

A w nogach może być jeszcze inne

O!
Ale skoro nie przeszkadza to luz, tylko pewno dziwnie wygląda

Nie wiem jak ten chłop, ale ja wiele razy jadłam seler na surowo

Jak wspomniałam miałam dziś urodzaj zwierzyny: widziałam sarenki, bociany (z 10 albo i lepiej, leciały nad moim domem - bardzo podejrzane, zważywszy na to, że chuop nieobecny ), zająca i jeszcze drapieżnego ptaka goniącego gołębie. I to wszystko z okien mojego domu, uwielbiam tę miejscówkę

Hehe, Rachel, nie przyznałam się, że tę butlę z gazem wymienił mi brat mojego dziadka (prawie 80 lat), no ale sama wtargałam ją na moje pięterko Przydają się na coś nareszcie moje ćwiczenia siłowe
1.
2.taaaak
3.a może lepiej apteczne na co dzień a taki inny od wielkiego dzwonu ?
4.a pewnie tak
5.trochę jak Asasello , bo mu tylko jeden kieł teraz wyłazi na wierzch
6.ja też w surówkach , ale np zupy z selerem surowym się nie da , a już z pietruszkom tym bardziej
7.
8. co ćficzysz
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
A weż, przeczytałam ten artykuł pobierznie i nie chce mi się dalej patrzeć na te mondrości...proponuje żeby autor bloga przestal oddychać, bo powietrze naładowane jest metalami ciężkimi, gazami cieplarnianymi i innymi zabójczymi obrzydliwościami. Wdychanie ich może zabić dorosłego chłopa a co dopiero dziecko
słusznie !!!
Cytat:
To dopiero bym się zdziwiła jakbym z moją listonoszką zaciążyła No, ale dziesięć bocianów to jednak nie jeden, na pewno miały większą moc
no so , dżender
Cytat:
kurde , Arrow pilnie potrzebny !

no jednak macham znad tarczycy , co mi wyszła prawie taka sama w obu ręcach i jeszcze większa - 4,6 i 4,7 . Ft4 prawidłowe . Jutro idę przeciwciała zrobić za to choresteror wyszedł mi mniejszy i LDLe mniejsze - nic nie rosumieu

no i znowu wywaliło mi , że za dużo emotek , noooo

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-20, 12:39   #1791
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Joł joł brau snad wikeda malowania

A jak tam po wizycie u fryzjera?
1. Uwielbiam ten odcień! Sama nie mam drogich lakierów, ale sam odcień totalnie "mój"

2. Dzięki, boję się cedru, ale mniemam że jest dostępny w próbkach?

3. Eeeeech szkoda słów. Jestę wiedźminę Chyba jednak będę kombinować sama Tzn i tak jest najmniejsza tragedia z moich dotychczasowych, więc nie marudzę, ale lalkowe włosy, rozjaśniacz, boję się, że je stracę, a nie znam się kompletnie na te działce

Ona mi tłumaczy wszystkie procesy a ja tego dalej nie kumam

Cytat:

Monsz wraca dziś na łono rodziny Idę trochę polatać na szmacie, niech się fsruszy jak ma ładnie w domu
To dobrze, że w miarę szybko go ozdrowili.

Cytat:
Kurcze trzymam kciukasy
Ja też nie mam szczęścia do ginów....
Dzięki, idę do babki teraz. Obawy mam, jak zawsze przed kimś nowym.
Co to będzie?

Cytat:
Trzymam, choć już chyba za późno

Wiesz Spo, kiedyś miałam tak radykalny ppgląd, ale teraz nie. Teraz wiem, mam świadomość tego, że to są tylko ludzie, i nie zależy od branży. Ot, ja miałam pecha. Ale jak wcześniej napisałam, na wielu stanowiskach trafiają się patafiany i tyle. Wszytsko to charakter.

Jeśli chodzi o profesjonalnych ginów, to też do takich trafiłam, ale nie wracam, bo po wysłuchaniu pacierza, czyli nazwisko, czy rodziła, kiedy ost @ i że boli, od razu cisną an tabsy, to człowiekowi ręce opadają. Zero wywiadu, jakby byli po jakimś sprzedażowym szkoleniu i w ciągu 10 min musieli wyrobić targety To nie tylko moje odczucia. O badaniach nie wspominają żadnych.

No nic, Ewuś mi polecała kilka nazwisk, i docelowo się zbieram w sobie do nich uderzyć, ale jak to ja, zbieeeeram się długo. A tu mi wyskoczył taki zonk nagły, i na szybko musiałam kogoś wybrać z dostępnym terminem na zaraz. Co też nie wiem, czy dobrze swiadczy tak do końca

No nie wiem, nie uprzedzam się an dzień dobry
Stary 2015-04-20, 12:44   #1792
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ad ginów to ja wolę facetów bo nie wierzę, że kobita da mi zwolnienie cionszowe Powie "ciąża to nie choroba, do roboty leniu, ja tyrałam do porodu, urodziłam w niedzielę i w pon wróciłam do pracy a jeszcze w sobotę orałam pole. Ja cierpiałam i ty cierp" a faceta można wziąć na umęczoną bladą wątłą dziewicę z podkrążonymi oczami i z bólem pleców. Przynajmniej mój taki zawsze zatroskany, szasta zwolnieniami.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-20, 12:49   #1793
gryx82
BAN stały

Znad śniadania
Cytat:
Ja pierdziu Naprawdę, ja to jestem ostatnia naiwna i zawsze mnie coś takiego dziwi i szokuje (a w moim wieku już chyba nie powinno )

Cytat:

Cytat:
Mnie od zawsze Vivara intrygowała, i nuty fajne i flaszka
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
snad wichury jak pierun i jednakowoż tarczycy
Wypadła podczas kaszlu?
Cytat:
facet dyrdymali jak potłuczony , chciałabym zobaczyć chociaż jedną osobę, która się pozbyła chociaż jednego robala za pomocą pestek z dyni . Chociaż nie , można się pozbyć - jak się włoży robala między dwie pestki i mocno ściśnie

Ja czytałem o tej metodzie już lata temu (u Klimuszki?), ale tam oprócz pestek dyni były śledzie, no i ścisły post przed (lub w trakcie) kuracją
Cytat:
najchętniej śpi na środku stołu kołami do góry , więc raczej ma się dobrze

Cytat:
2.no dyrdymali gość , pewnie zjadł jednego kartofla i solanina mu uderzyła do głowy

Ewentualnie te toksyny ukryte podstępnie w zbożach
Stary 2015-04-20, 12:52   #1794
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Ewentualnie te toksyny ukryte podstępnie w zbożach
Zyżorł sporysz pewnie, kwasem pruskim popił.

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-20, 12:52   #1795
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ja czytałem o tej metodzie już lata temu (u Klimuszki?), ale tam oprócz pestek dyni były śledzie, no i ścisły post przed (lub w trakcie) kuracją
Ale że tak, za przeproszeniem, łącznie?!
Stary 2015-04-20, 13:05   #1796
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ad ginów to ja wolę facetów bo nie wierzę, że kobita da mi zwolnienie cionszowe Powie "ciąża to nie choroba, do roboty leniu, ja tyrałam do porodu, urodziłam w niedzielę i w pon wróciłam do pracy a jeszcze w sobotę orałam pole. Ja cierpiałam i ty cierp"

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
Zyżorł sporysz pewnie, kwasem pruskim popił.
Zapomniałem o sporyszu, to by wiele wyjaśniało
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ale że tak, za przeproszeniem, łącznie?!
Słony śledź i pestka dyni - robal nie ma żadnych szans
Stary 2015-04-20, 13:06   #1797
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ad ginów to ja wolę facetów bo nie wierzę, że kobita da mi zwolnienie cionszowe Powie "ciąża to nie choroba, do roboty leniu, ja tyrałam do porodu, urodziłam w niedzielę i w pon wróciłam do pracy a jeszcze w sobotę orałam pole. Ja cierpiałam i ty cierp" a faceta można wziąć na umęczoną bladą wątłą dziewicę z podkrążonymi oczami i z bólem pleców. Przynajmniej mój taki zawsze zatroskany, szasta zwolnieniami.
Ale I get the picture

Ja go chcę
Stary 2015-04-20, 13:38   #1798
agnyska81
Zakorzenienie

Znad twarogu i mięty Muszę jakoś dotrwać do bigeesu obiadowego, bo coś marnotrawny nie wraca, a ja się głodna robię

Cytat:
Słony śledź i pestka dyni - robal nie ma żadnych szans
Umiera razem z nosicielem

Parabelko, macham sobie hantlami i sztangą. Love it A jeśli chodzi o treningi wszelakie, siłowe czy inne HIITY czy co tam kto lubi to od kiedy trafiłam na Fitnessblender rzadko kiedy wracam do czego innego.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2015-04-20 o 13:42
Stary 2015-04-20, 13:41   #1799
gryx82
BAN stały

Cytat:
Umiera razem z nosicielem
Stary 2015-04-20, 13:43   #1800
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
T
Pierwiastek Stazji
Poważnie byś chciała być wrednym suczem i samą postawą przesyłać komunikat - nie podchodż do mnie, bo ci kark skręcę w najlepszym wypadku ?

Nie no, może nie jest tak żle, ale sie nie powstryzmuję jak mnie coś w☠☠☠☠i...

Wspólczuję przejść...mam nadzieję,że ta kobitka okarze się fajna

Ja tam nie mam porownania co do ginów, bo od nastu lat chodze do tego samego. Różne krążą o nim opinie,przeważnie że buc i gbur, ale mi to pasuje. I nie uważam,że jest gburowaty. Dla mnie jest profesjonalny i sympatyczny, bez niepotzrebnej wylewności. Moja przyjaciolka twierdzi,że mi pasuje bo jestem taka sama i nadajemy na tej samej fali
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Nie klikam w link, chociaż wiem o czym jest. Co za debile żyją na tym świecie
Weż Ty się kobieto opanuj z tymi butami

Cytat:
Na coś się zaczajacie?
.

Ja wszystko z kolorówki mam
Cytat:
Dzięki, idę do babki teraz. Obawy mam, jak zawsze przed kimś nowym.
Co to będzie?

Trzymam kciuki
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości