|
|
#1771 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LVI
To było z czułością napisane
Ząbek był kochany, pojawił się jesienią jakoś, przy kompostowniku w ogrodzie (mama akurat resztki jakieś kuchenne wyrzucała, podszedł do niej jakby nigdy nic), pod balkonem miał solidną budę i tak mieszkał z nami do końca maja jakoś (ostatnie dwa, trzy dni przed zniknięciem było już widać, że to jego ostatnie chwile na tym świecie... przynajmniej końcówkę życia miał spokojną) ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Z dużą ostrożnością podchodzę zawsze do wszelkich sensacji typu "mąka, sól i cukier to biała śmierć!", wychodząc z założenia, że umiar we wszystkim jest wskazany ![]() Cytat:
Świetne są, prawda?
|
|||
|
|
|
#1772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ale to o lekarzach jest? ![]() Cytat:
![]() 2. To dopiero bym się zdziwiła jakbym z moją listonoszką zaciążyła ![]() Bobranoc
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-04-19 o 23:46 |
||
|
|
|
#1773 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Albo go ktoś wyrzucił, albo właściciel zmarł, bo kotem dziko żyjącym nie był na pewno ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nie inaczej, jak widać każda pacjentka zadowolona, każda z innych przyczyn ale 100 % satysfakcji normalnie. Ja myślę, że chłopaki źle mnie ocenili Nie w te widełki mnie wsadzili co potrza Ale prawda taka, że w żadne nie pasuję. Ani mi się śni wypłakiwać w ramionach gina, ani tym bardziej wygłupiać.Typowe kryzysy wieku sredniego, normalnie kopie tych wszystkich celebryckich obleśnych i obrzydliwych dla mnie 40stek z hakiem, wymieniających żonki na jakieś nieudaczne, najwyraźniej ślepe, głuche i głupie, wcale nie piękne, panny. I złodziejskie. No jeśli tak jak ja, to chyba raczej ![]() Dobrej nocki. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-20 o 01:03 |
|
|
|
|
#1775 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Takoż się czułam najsampierw, że tak powiem w trakcie
![]() Ale w domu, po namyśle, jak dodasz daw plus dwa, to wychodzi, że nie dziwne. Oblesiów nie brakuje, taki świat, wszędzie ich pełno. Widać zwłaszcza, jak się ma starszych od siebie znajomych 40+. Akurat pechowo trafiłam na dwóch pod rząd w taiej branży, czeci to taki sprzed lat tak na prawdę pierwszy . Elitarny bardziej ekhem ekehm. Ale żen ten sam. Nawet gorszy. No i branża raczej dla twardzieli, a takich jak wiadomo wśród płci męskiej jak na lekarstwo Widać brał taki Kowalski dzieścia lat temu najfafniejszy kieruneczek i tera odcina kupony. Wszystko leży w naturze człowieka, w charakterze. Takich samych syfiorków poznałam na różnych bankietach - władze miast, województw etc. Zawód im nie przeszkadza a wręcz pomaga jak się okazuje. Eeeeech. No refleksja smutna, że mnie to nie dziwi już Ale w fotelu mnie wbiło, gały miałam chyba jak kameleon. Żałuję że nie mam w sobie pierwiastka Stazji i nie zrobiłam sceny, tylko potulnie jak baranek udałam że nie kumam czaczy i czemprędzej oddaliłam się z gabinetu. Teraz to nawet żałuję, że nie dałam takiemu z liścia! No ale panowie z polecenia byli, kobietki zachwycone!!! ![]() Dlatego mam uraz do chłopów w tej branży, patrzę na takiego (zdarzali się normalni niby) i widzę jego myśli. Normalnie nie kupuję tego szajsu i szitu jaki mu z ust się wydobywa bo wiem co myśli. To jest tylko chłop i on sam nic na to nie poradzi, i pierdy jakie mi pociska, to jest taka zwałabym to med-korpo gadka. Bo musi. serio słowa jedno, a język ciałą drugie. No oczy nie kłamią. Dobranoc po raz drugi? . Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-20 o 01:42 |
|
|
|
#1777 |
|
BAN stały
|
Ja doświadczenia z tą branżą nie mam (dziwne, co nie?), ale siostra mi opowiadała, że u nas jest taki jeden "wyluzowany", tj. podtekstów może i żadnych nie czyni, ale w obejściu bardzo bezpośredni
U Ciebie serio aż tak źle było? Tzn. jakieś sugestie nie na miejscu co najmniej? ![]() Ja prdl, co za suka!!!
|
|
|
|
#1778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję ze tym razem dobrze trafisz ![]() ja już naprawdę z wieloma facetami i babami miałam do czynienia (szpitale itp, gdzie co godzinę kto inny zagląda ) i ani razu nie zdarzył mi się tego rodzaju brak profesjonalizmu Cytat:
Znad kawy |
||
|
|
|
#1779 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Czy przy zatrudnianiu w laboratoriach medycznych nie wymagają aby czasem umiejętności czytania...? Bo ja po raz kolejny trafiam na analfabetki, które mimo, ze mają napisane czarno na białym, zeby zrobić pełen lipidogram, robią cholesterol ogólny i resztę mają w
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam nie wchodzić w linki
Koszmarny widok.
|
|
|
|
#1782 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kolejne trampki wylicytowałam, idę się leczyć
Stazja nałogowo kupuje odżywki, a ja buty ![]() Nie klikam w link, chociaż wiem o czym jest. Co za debile żyją na tym świecie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł brau snad wikeda malowania
Rachelo mam dla Ciebie nawy zapach do testowania Bardzo podobny dl Lanvin ale z większym pazurkiem http://www.fragrantica.com/perfume/E...ucci-9184.html A jak tam po wizycie u fryzjera?
|
#1784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę, ja to jestem ostatnia naiwna i zawsze mnie coś takiego dziwi i szokuje (a w moim wieku już chyba nie powinno ).Cytat:
![]() W szpitalach to chyba nie bardzo możliwe, rzadko się bywa z takim sam na sam. Ja jestem z mojego gina zadowolona, czy na osobności czy we trzy osoby (z TŻ chodziłam na ciążowe wizyty) zachowywał się tak samo neutralnie. No i sprawdził się w kilku kryzysowych sytuacjach Życzę Ci Rachel znalezienia kogoś fajnego ![]() Cytat:
![]() Monsz wraca dziś na łono rodziny
|
|
#1785 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie mam szczęścia do ginów.... ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
Moja kisiunia też była w takiej sytuacji i się wylizała ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
Na coś się zaczajacie? ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
|
|
#1786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dlatemu po pierwsze primo nie rozumiem kobiet, które chodzą do facetów ginów. Sranie w banie, że są delikatniejsi, kobiety też są No ale ich wybór A może właśnie teraz rozumiem, dlaczego co niektóre chodzą, patrz pogrubione ( i to co pisałaś o pocieszaniu i wygłupach). Nie mówię, że wszystkie, żeby nie było Dlatego po drugie primo rozumiem/nie rozumiem facetów po co zostają ginami ![]() Wczoraj byliśmy w kinie, było to na tyle spontaniczne, że podeszliśmy do kasy, sprawdziliśmy co grają i okazało się, że przed 3 minutami film-bajka się zaczął, lecą reklamy, więc jeszcze zdążymy ![]() Ten kto wymyślił skype to bardzo mądry ktoś jest ![]() Znad wichury
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iiiiii już po badaniu wiedziałam że chodzić do niej nie będę . Jeszcze tylko sprawdziłam czy mi da skierowanie na usg piersi , bo mam obciążenie w wywiadzie i istniejący torbiel... I co myślicie że dała? 2 A my obejrzeliśmy Birdmana
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-04-20 o 12:03 |
|
|
|
|
#1788 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ty wolisz kobiety, ja facetów
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1789 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja po kilkunastu latach zmieniłam faceta na kobietę - tylko dlatego, że tak się przyzwyczaił, ze zawsze jest wszystko OK, ze jak przestało być, to totalnie zlekceważył. Delikatny, owszem, był i w życiu nie wysunął żadnych niewłaściwych sugestii. A tej pani, do której chodzę teraz, niech wszystkie siły wyższe dadzą dużo zdrowia i energii do pracy - jest to starsza pani, ale tak kompetentnego a przy tym normalnego lekarza to jeszcze nie spotkałam w żadnej specjalnosci...!
|
#1790 | |||||
|
Panaroja
|
snad wichury jak pierun i jednakowoż tarczycy
![]() 1.no niestety , uroki miasta stołecznego ![]() 2.zawsze do usług facet dyrdymali jak potłuczony , chciałabym zobaczyć chociaż jedną osobę, która się pozbyła chociaż jednego robala za pomocą pestek z dyni . Chociaż nie , można się pozbyć - jak się włoży robala między dwie pestki i mocno ściśnie ![]() Cytat:
najchętniej śpi na środku stołu kołami do góry , więc raczej ma się dobrze ![]() 2.no dyrdymali gość , pewnie zjadł jednego kartofla i solanina mu uderzyła do głowy ![]() 3. 4.tiaaa , to tak samo że od glutenu się tyje - "odstawiłam glutem i schudłam !!!" ( bo przestałaś kluchy , buły i ciacha wpieprzać )Cytat:
2.taaaak 3.a może lepiej apteczne na co dzień a taki inny od wielkiego dzwonu ? 4.a pewnie tak ![]() 5.trochę jak Asasello , bo mu tylko jeden kieł teraz wyłazi na wierzch 6.ja też w surówkach , ale np zupy z selerem surowym się nie da , a już z pietruszkom tym bardziej ![]() 7. 8. co ćficzysz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() !no jednak macham znad tarczycy , co mi wyszła prawie taka sama w obu ręcach i jeszcze większa - 4,6 i 4,7 . Ft4 prawidłowe . Jutro idę przeciwciała zrobić za to choresteror wyszedł mi mniejszy i LDLe mniejsze - nic nie rosumieu no i znowu wywaliło mi , że za dużo emotek , noooo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Dzięki, boję się cedru, ale mniemam że jest dostępny w próbkach? 3. Eeeeech szkoda słów. Jestę wiedźminę Chyba jednak będę kombinować sama Tzn i tak jest najmniejsza tragedia z moich dotychczasowych, więc nie marudzę, ale lalkowe włosy, rozjaśniacz, boję się, że je stracę, a nie znam się kompletnie na te działce ![]() Ona mi tłumaczy wszystkie procesy a ja tego dalej nie kumam ![]() Cytat:
To dobrze, że w miarę szybko go ozdrowili. Dzięki, idę do babki teraz. Obawy mam, jak zawsze przed kimś nowym. Co to będzie? Cytat:
Jeśli chodzi o profesjonalnych ginów, to też do takich trafiłam, ale nie wracam, bo po wysłuchaniu pacierza, czyli nazwisko, czy rodziła, kiedy ost @ i że boli, od razu cisną an tabsy, to człowiekowi ręce opadają. Zero wywiadu, jakby byli po jakimś sprzedażowym szkoleniu i w ciągu 10 min musieli wyrobić targety To nie tylko moje odczucia. O badaniach nie wspominają żadnych. No nic, Ewuś mi polecała kilka nazwisk, i docelowo się zbieram w sobie do nich uderzyć, ale jak to ja, zbieeeeram się długo. A tu mi wyskoczył taki zonk nagły, i na szybko musiałam kogoś wybrać z dostępnym terminem na zaraz. Co też nie wiem, czy dobrze swiadczy tak do końca ![]() No nie wiem, nie uprzedzam się an dzień dobry
|
|||
|
|
|
#1792 |
|
Nindżopesz
|
Ad ginów to ja wolę facetów bo nie wierzę, że kobita da mi zwolnienie cionszowe
Powie "ciąża to nie choroba, do roboty leniu, ja tyrałam do porodu, urodziłam w niedzielę i w pon wróciłam do pracy a jeszcze w sobotę orałam pole. Ja cierpiałam i ty cierp" a faceta można wziąć na umęczoną bladą wątłą dziewicę z podkrążonymi oczami i z bólem pleców. Przynajmniej mój taki zawsze zatroskany, szasta zwolnieniami.
|
|
|
|
#1793 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wypadła podczas kaszlu? Cytat:
Ja czytałem o tej metodzie już lata temu (u Klimuszki?), ale tam oprócz pestek dyni były śledzie, no i ścisły post przed (lub w trakcie) kuracją ![]() Cytat:
Cytat:
Ewentualnie te toksyny ukryte podstępnie w zbożach
|
||||||
|
|
|
#1795 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1796 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zapomniałem o sporyszu, to by wiele wyjaśniało ![]() Słony śledź i pestka dyni - robal nie ma żadnych szans |
|
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja go chcę
|
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Znad twarogu i mięty
Muszę jakoś dotrwać do bigeesu obiadowego, bo coś marnotrawny nie wraca, a ja się głodna robię ![]() Umiera razem z nosicielem ![]() Parabelko, macham sobie hantlami i sztangą. Love it
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-04-20 o 13:42 |
|
|
|
#1799 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Poważnie byś chciała być wrednym suczem i samą postawą przesyłać komunikat - nie podchodż do mnie, bo ci kark skręcę w najlepszym wypadku ? ![]() Nie no, może nie jest tak żle, ale sie nie powstryzmuję jak mnie coś w☠☠☠☠i... Wspólczuję przejść...mam nadzieję,że ta kobitka okarze się fajna Ja tam nie mam porownania co do ginów, bo od nastu lat chodze do tego samego. Różne krążą o nim opinie,przeważnie że buc i gbur, ale mi to pasuje. I nie uważam,że jest gburowaty. Dla mnie jest profesjonalny i sympatyczny, bez niepotzrebnej wylewności. Moja przyjaciolka twierdzi,że mi pasuje bo jestem taka sama i nadajemy na tej samej fali ![]() Cytat:
![]() Ja wszystko z kolorówki mam ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

Ząbek był kochany, pojawił się jesienią jakoś, przy kompostowniku w ogrodzie (mama akurat resztki jakieś kuchenne wyrzucała, podszedł do niej jakby nigdy nic), pod balkonem miał solidną budę i tak mieszkał z nami do końca maja jakoś (ostatnie dwa, trzy dni przed zniknięciem było już widać, że to jego ostatnie chwile na tym świecie... przynajmniej końcówkę życia miał spokojną) 
)

Z dużą ostrożnością podchodzę zawsze do wszelkich sensacji typu "mąka, sól i cukier to biała śmierć!", wychodząc z założenia, że umiar we wszystkim jest wskazany

Nie mam szczęścia do tej branży
Choć inne by rzec mogły, że mam aż nadto. Np trafiłam na 3 gosci, którzy w sposób mało zawoalowany insynuowali chęć nazwijmy to na potrzeby forum "bóg wie czego"
Że to najlepszy adres na mieście w tym celu
No ja tego nie zdzierżam
Oblechy.

)
co ćficzysz