|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII
Jestem.... Ktg piękne.... w końcu mnie zbadali ginekologicznie...
ale grzebała głęboko i powiedziała że wszystko pozamykane.... :no niewiem:potem usg na którym wszystko ok, dzidzia ma coś jakoś 3690 jakoś tak, Stażystka robila usg uczyła sie na mnie to chyba z 15 minut trwało jak nie lepiej spoko bo sobie na mała popatrzyłam za dwa dni mam sie do gina zgłosić jak sie nic nie zacznie... no i z tego co zrozumiałam na weekend do szpitala jak sie nie rozwinei akcja... kazały po schodach chodzić, seks uprawiać i wielce zdziwione jak powiedzialam ze to robie i nic... (o schodach skłamałam ale wy.je.ba.ne mam ) ide chyba spać bo nieprzytomna jestem przez tą noc....
|
|
#4172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4173 |
|
Wtajemniczenie
|
A co zrobic jak drugi dzień kupy nie ma?
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- U mnie to samo mam w domu espumisan ale nie wiem czy wolno dawać
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
NIEZAWSZE pijesz te kubusie? Bo mi sie chce a nie wiem jak brzuszek malej zareaguje..
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Mala zasnela z konikiem
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za porady, ja staram się tak robić i nic. Najlepsze, ze się obraził, bo jak ja mogę mieć pretensje? Że on JEDNEJ rzeczy zapomniał, bo wszystko robi, tylko ja tego nie widzę, i zamiast pracować to królewicza zdenerowałam z samego rana i mam czym mu dupy zawracać...
Boże, jaka ja jestem zła i czepialska, jak on ze mną ma wytrzymać? Na KTG skurcze mam mniejsze niby ( 50-60) ale boleśniejsze niż wcześniej i boli mnie przy tym kręgosłup oraz robi mi sie niedobrze, może coś się zaczyna... Następne mam mieć w piątek. W ramach samozaparcia i wywoływania porodu poszłam połazić po sklepach, zrobiłam sobie debet na koncie hehe i przypomniało mi się, że mam jeszcze jedno ubezpieczenie i poszłam zgłoscić szkodę ( pobyt w szpitalu). Może mi debet pokryje :P
|
|
|
|
#4176 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez problemu idzie ogarnac/ Cytat:
ojej ![]() Cytat:
a polamal z mama na dole przed szuflada taka wkladke i ona lezy na szufladzie teraz i szuflady wysuwac nie mozna i juz mowilan ze maly bedzie ciagle spal na poczatku i nie bedziesz go robiac lozeczko mi budzil,ma byc gotowe..i lipa ![]() Cytat:
a ja wciaz glodna i spragniona,ale co zjem to na kibel,Mikolaj mi cjyba juz tak uciska tam bo czesto chodze i pewnie dlatego taka glodna Cytat:
Ja tez pospalam ide zaraz na balkon poczytac ksiazke---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Pavlinecka co to za szalenstwo? |
|||||
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od skończonych 4 tyg. Ja pije sok marchwiowy
|
|
#4178 |
|
Wtajemniczenie
|
Zobaczę ulotkę a teraz przepajam herbatka rumiankową
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez pije sok marchwiowy.
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiak noo pamiętam, że Twoja miała być drobna hihi
poprasowałam ubranka małego na stojąco, było chyba sobie odpuszczę... nagadała mi ginka nastawiłam się i
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia - narzute na fotel, podkładki pod kubki i talerze bo mi wiecznie TZet pluje po obrusach, do czyszczenia pare rzeczy, gąbkę, takie tam pierdoły ale sie nazbierało
chciałam jeszcze kocyk tylko nie mogłam zdecydować sie na kolor.
|
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz przecenione kocyki sa na smyk.com
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis zjem gyrosa na obiad,a co . Tak mi sie chce.
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas dziś bigos mamy
niby bym zjadła, ale nie mam apetytu więc na razie sobie daruję ![]() mąż zaraz pójdzie na działkę, to ja się zdrzemnę. Wkurza mnie takie czekanie na wizytę nie lubię tak siedzieć w domu i czekać do wieczora z myślą, że gdzieś muszę iść/jechać
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2015-04-20 o 14:38 |
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dziś obiadu nie robię tylko na dónera pojedziemy i do lidla potem bo chcę pościel kupić a od dzisiaj jest, ciekawe czy zdąze czy chorzy niemcy wykupią jak zawsze
![]() Ej chce oglądnac serial mój na necie ale kurde nie ma nigdzie najnowszego odcinka ktoś coś wie gdzie oglądać na bieżąco?
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie zjadlam piers z kurczaka gotowana na parze, ze szpinakiem i makaronem. Szkoda ze nie moglam dodac czosnku i jakiegos serka, ale i tak niezle
![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- A malemu znowu dupka sie odparzyla ;( Juz prawie sie pogoilo a tu znowu gorzej, zwariuje. Biedak chyba ma tendencje do odparzania
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
ooo dzięki za info
znalazłam już jeden który mi się podoba ![]() Złapałam doła... kasy z zusu nadal nie ma, naklejki co zamówiłam nadal nie przyszły, już trzy tygodnie minęły, eh.... gdyby przyszła kasa z zusu to bym pojechała do CH i połaziła po sklepach na poprawę humoru a tak
|
|
|
|
#4189 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
U nas wszystko ok Filip budził się dzis co 3 godziny ale za to w dzień już mnie spokojny , wypluwa smoczka i marudzi. Chciałam wstawić zdjęcie do klubu ale nie wiem jak ![]() Dzisiaj przyszedł nam pocztą smoczek Mambaby perfect i spróbuje potem dać , zobaczymy jak przyjmie ![]() Dziewczyny które już urodziły ogromne gratulacje Hania- Mojemu i Twojemu Filipkowi chyba nie bardzo się spieszylo na świat bo obydwie miałyśmy jakieś "problemy" przy porodzie, najważniejsze że już z nami Wczoraj się wystraszyłam bo piersi były miekkie niż dotychczas i od razu czarne myśli że nie mam pokarmu nagle ale widocznie się normuje to wszystko i nie są ciągle twarde jak kamienie :P
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Majka kurcze wspolczuje, moja kolezanka sie posilkowala rurkami windi niestety w takim przypadku. Mam nadzieje, ze brzus Julka szybko przestanie meczyc |
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie.
Dzis testuje alantan masc, zobaczymy moze pomoze.
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz śpi juz 3 godz.Cashmere - ja pupke Julka posmarowalam kilka razy tormentiolem
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a próbowałaś w końcu z tą zmianą pieluch?? doczytałam, że nie.. Jak mam być szczera to ja bym tego spróbowała, bo będziesz smarować różnymi tworami, a problem na prawdę może być błahy, bo właśnie w pieluchach. |
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Wcześniej próbowałam nivea alantan linomag bepanthen i sudocream
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cashmere bephantenem masc sprobuj smarowac, a wycierasz okrymi czy wacikami z mydlem? |
|
|
|
|
#4197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wymienione przez Ciebie tez testowalam. Cytat:
Dostalismy pieluchy z rossa, chyba je przetestuje mimo ze 3.
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze Majka wiem co czujesz, ja nadal pamietam jak Maja miala kolke i cierpiała, a ja probowalam wszystkiego. Teraz caly czas sie modle by Macka to ominelo
|
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
u nas na brzuszek pomaga infacol, widze ze jest lepiej.
Juz wolalam ciazowe dolegliwosci niz jak malemu cos jest
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

:no niewiem:
spoko bo sobie na mała popatrzyłam
za dwa dni mam sie do gina zgłosić jak sie nic nie zacznie... no i z tego co zrozumiałam na weekend do szpitala jak sie nie rozwinei akcja... kazały po schodach chodzić, seks uprawiać i wielce zdziwione jak powiedzialam ze to robie i nic...
) 

Następne mam mieć w piątek. W ramach samozaparcia i wywoływania porodu poszłam połazić po sklepach, zrobiłam sobie debet na koncie hehe i przypomniało mi się, że mam jeszcze jedno ubezpieczenie
i poszłam zgłoscić szkodę ( pobyt w szpitalu). Może mi debet pokryje :P
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ślubujemy: 21.10.2017 
niby bym zjadła, ale nie mam apetytu
więc na razie sobie daruję