|
|
#542 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 10
Siemaaankooo ! Mammaaaa mia to się tutaj dzieje !!! Wpadłam doko ńczyć stary wątek i ogólnie nadrobić weekend a tu takie informacje !!! Matko tak łapczywie jeszcze nie czytałam <3 aż się wzruszyłam pochłaniając wasze wpisy o narodzinach tych kochanych dzieciaczków a to dopiero początek Gratuluję Nadzieja i Loluska !!! ![]() ![]() Strach ! Ja tp, miałam Nadzieja dzień po Tobie ![]() Emilka, Iluzja Wszystkiego najlepszego ! ![]() Achhhh chyba dokończę pakowanie torby hehehe Nie czuje , żeby cos się zapowiadalo ale jak widać wszystko mozliwe. Ola ! Pilnuj się ! jesteś dzień przede mną
|
#543 |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
#544 |
|
Konto usunięte
|
Lucky pilnuje i mam nadzieję że wruszka Ruska ma racje i w Tym tyg się rozpakuje.
|
|
|
|
#545 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak już nic nie pomoże, to spróbuję![]() Cytat:
Co za typ.. no niepoważny Współczuję
|
||
|
|
|
#546 |
|
Zadomowienie
|
Witam...u nas brzydko mokro i ogolnie do dupy.....
te przepowiadacze mnie dobija....od wczoraj wieczor jakos dziwnie sie czuje...niby jak na @....jeszcze brzuch twardnieje...mlody spokojny...takie dokuczliwe klucie w dole brzucha..wykapalam sie i troche przeszlo.....ale cos mi mowi ze calkiem mozliwe ze sie rozpakuje...sama nie wiem....ogarnelam podwozie w razie co....
|
#547 |
|
Wtajemniczenie
|
Kutfa znów "ulepszają" wizaż??? jakaś dziwna wersja jest- oślepnąć idzie
|
|
#548 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytam od rana ale maly strasznie dzis placzliwy jest i nic tylko u mamy na rekach a brzuch mnie juz tak boli ze masakra.
Dziewczyny Emilia Iluzja 100 lat. |
|
|
|
#549 |
|
Zadomowienie
|
Zaraz pęknę... zjadłam obiad o 13 - niemały, pierogi ruskie od mamy. o 15 Fruktail. o 16 pasztecik grzybowy z barszczem. po drodze garść mieszanki krakowskiej i kilka kulek ferrero. błagam, dobijcie mnie
|
|
|
|
#550 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jakoś jestem dziwnie spokojna :/ zwykle panikara ze mnie straszna. Sądziłam że na tym etapie na samą myśl będzie mnie bolał żołądek z nerwów, dostanę trzęsawki i ogólnie będę miała problemy ze spaniem tak to zwykle bywało przed ważnym wydarzeniem. Tym czasem nie czuję ani fizycznie ani psychicznie że poród tuż tuż. Nie myślę o tym. Jedynie minionej nocy miałam głupkowaty sen że byłam w jakimś arabskim kraju, było tam niebezpiecznie i nagle zaczelam panikować że muszę tam urodzić bo coś zaczyna się dziać
|
|
#552 |
|
Wtajemniczenie
|
myko - widzę że dopadł Cię mały głód
bidulko, nie bój się, nie pękniesz moje dziecko dziś znów szaleje, skąd ona ma tyle energi??? dodatkowo coś mnie zaczyna kłuć w brzuchu i w bożenie... może mała mi jakieś nerwy naciska ![]() olimpia - dawaj znać co i jak noo znów coś zmieniają...
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam oczopląsu od nadmiaru różowych ubranek.
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
Emilia i Iluzja - sto lat kobiety
![]() Ja wróciłam niedawno do domu i pojadłam, a teraz leżę i padam na paszcżę ![]() Zrobiłam sobie 4h maraton po moim ulubionym lumku I za 85zł kupiłam mojemu mężowi 2 koszule z długim rękawem, 3 koszule z krótkim rękawem, koszulkę polo i dwie koszulki zwykłe Jestem super zadowolona, bo wszystkie koszule zaczepiste, praktycznie nowe (po kołnierzykach zawsze patrzę czy było noszone sporo) z dobrej jakości materiału, i wyglądają jak z housa tylko cena inna To małżon na lato ogarnięty ![]() Sobie kupiłam kilka bluzeczek na lato i piękną sukienkę taką na guziki W brzuszku się zapięłam "na salcesonik". ale będzie idealna jak urodzę![]() Jutro sobie robię drugie podejście, bo mimo 4h tam spędzonych nie ogarnęłam całości A jak się moja księżniczka urodzi, to trochę minie zanim na taki wojaż się wybiorę
|
#556 |
|
Zadomowienie
|
Moja apka donosi że zostało mi 19 dni do końca
|
#557 |
|
Konto usunięte
|
Truskawka
za zakupy
|
|
|
|
#558 |
|
Zadomowienie
|
Truskawka to nieźle się obkupiłaś
![]() Ja dziś w jednym lumpie byłam, ale masakra. Znowu dostawa i baby się normalnie przepychały, jakby złoto tam widziały nigdy więcej rano w czasie dostawy nie idę
|
|
#559 |
|
Zadomowienie
|
Myko dziękuję za wypowiedź..myślę,że zapytam po prostu doktorka w dniu CC i będę wtedy wiedzieć jaka jest jego opinia i ja się zapatruje,bo może równie dobrze powiedzieć nie na inne szczepionki..
a tak nawiasem mówiąc ta kumpela rodząca w krakowie nie zgodziła się na szczepienie i potem ją strasznie traktowali..różne rzeczy jej wmawiali i miała naprawdę ciężko..ale co szpital to inna obsada i na innych ludzi się trafi..ja jestem dobrej myśli
|
#560 |
|
Zadomowienie
|
Truskawka
![]() Ja wczoraj buszowałam po sklepach, kupiłam sobie długą sukienkę na lato - nie uwierzycie w rozmiarze XS - Mierzylam jeszcze żeby nie było :P hmm co jeszcze... aaa ! torebkę, lakiery do paznokci, siatę owoców, torbę taką podręczną dla małego na jakieś dłuzsze wyjscia - i chyba do szpitala też ją wezmę bo jest ciut mniejsza i nie wygladam jak włóczykij Nacieszyłam trochę oko przy butach i ciasniejszych ciuchach które narazie sobie odpuszczam ze względu na gabaryty jakie obecnie posiadam.
|
#561 |
|
Zadomowienie
|
Po kapieli bylo lepiej....teraz znow cos atakuje....ehhb...bedzie co bedzie....albo sie rozejdzie albo rozkreci....
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
A mnie te skurczybyki parszywe tak długo wczoraj męczyło, że o matko...
O 3 zwątpiłam, wzięłam no-spę i poszłam pod prysznic. Bo myślę sobie: albo po no-spie i prysznicu minie, albo czas zwijać pupę na porodówkę. Czułam jednak, że to przepowiadacze. Wszystko minęło. Jutro po lumpkowych wojażach idę na ściągnięcie szwu. I mogę rodzić ![]() Za to ostatnio codziennie, zwykle wieczorem, ale dziś też jak chodziłam, kłuje mnie w bożenie w środku. Nie mocno, ale kłuje. Obawam się, że moja micro szyjka się dalej skraca, wiec ciekawa jestem co tam mój gienisław jutro w niej wypaczy. Byle nie główkę
|
#563 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Hej ja po KTG- na szczęście dzisiaj wyszło ok. Trochę sie uspokoiłam w związku z tym, bo stresowałam się jak tak małej skakało tętno. Jutro wizyta u lekarza a w czwartek kolejne KTG
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mimi a Ty chodzisz do tego lekarza prywatnie czy na NFZ? W sumie nie ma znaczenia, bo lekarz zawsze powinien mieć czas dla swoich pacjentów tym bardziej że się umawia, ale jak chodzisz prywatnie i tak Was olał to na 100% bym go zmieniła przy kolejnej ciąży. Teraz na końcówce wiadomo już nie ma co kombinować. Dobrze, że jedziesz dziś do jego gabinetu to może mu sie głupio zrobi, że nie poświecił Ci 5 minut w szpitalu...i za wizytę absolutnie też bym nie zapłaciła. Trzymaj się Cytat:
Wszystkiego najlepszego dla Was dziewczyny ![]() Mój tż zrobił dzisiaj na obiad burgery domowej roboty-pycha Zapowiedziałam, że od dzisiaj codziennie robi obiad |
||||||||
|
|
|
#564 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie za co lubię lumpkowe zakupy
za to, że nie szkoda mi na nich wziąć coś "mniej potrzebnego".I wzięłam taką krwistoczerwoną bluzkę dłuższą z megaaaa dekoltem Przeprałam ją i ubiorę mężowi wieczorem
|
#565 |
|
Zadomowienie
|
Ja w czwartek mam wizytę zobaczymy co mi ginka powie
|
#566 |
|
Konto usunięte
|
Wgl mój tz odwalił wczoraj. Poszedł się kapac za chwile przychodzi na waleta i dusi sie ze smiechu i mówi chodź coś zobaczysz. No to idę patrze a on mnie prowadzi do sedesu zagladam a tam jego majątki w środku. No debil zamiast rzucić do kosza na bieliznę to do kibla wrzucil, a dlaczego? Sam nie umiał wytlumaczyc
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam 15 krokietów i padam na twarz do tego ogarnęłam komode młodego i przygotowałam rzeczy do pakowania stary mnie utłucze bo miałam leżeć. A teraz brzuch mnie boli jednak jestem głupia
.
|
|
|
|
#568 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może go też "roztargnienie ciążowe" bierze ![]() Yes Chociaż myślę, że jak założę tą bluzkę to kwestia mojej ochoty nie będzie już brana pod uwagę Więc muszę poczynić ten krok rozważnie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.

a to dopiero początek 

Ja tp, miałam Nadzieja dzień po Tobie 

Współczuję

za zakupy