|
|
#1981 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
-Jest taka cierpienia granica,za którą się uśmiech pogodny zaczyna
-Czas jest poza nami i przed nami,przy nas go nie ma -Jeden przyjaciel w życiu to dużo,dwoje to luksus,a troje to prawie niemożliwe -Śmiejmy się!Kto wie czy świat potrwa jeszcze trzy tygodnie? -Pamiętaj,że przyszedłeś na świat bez części zamiennych -Szczęście nie zależy od otoczenia.Ono jest czymś,co sami w sobie tworzymy -Inni ludzie bywają wspaniałym zwierciadłem dla nas samych -Nowe myśli potrzebują przestrzeni.Ciało i dusza pragną nowych wyzwań -Jesteś smutny.A to świadczy o tym,że twoja dusza jest ciągle żywa -Nie powiem,że kobiety nie mają charakteru,raczej mają codziennie inny
Zaraz na początku życia ktoś powinien nam powiedzieć, że umieramy. Może wtedy żylibyśmy pełnią życia w każdej minucie każdego dnia. Działaj! Kiedy poczujesz, że chcesz coś zrobić, zrób to od razu, teraz! Dni, które przyjdą, są policzone. |
|
|
|
#1982 |
|
Rozeznanie
|
Wolno toczy się dialog naszych rąk, niezbadany jest pragnień naszych splot...
Wenus - Mars -> czy to się połączyć da? Więc otwórz oczy, odzyskaj wzrok, uwolnij myśli, zrób pierwszy krok. A obecnie: jesteś mężczyzną. [you know exactly how to touch, I hate it...] dokładnie wiesz jak dotknąć, nienawidzę tego
|
|
#1983 |
|
Rozeznanie
|
karoliana33:
* Szkoda, że dzieje losów nie mają biletów powrotnych * Znow kolejny dzien mi uciekl, glupstw narobilam jeszcze wiecej.. * otorzylam dzis tylko jedno oko aby zobaczyc o polowe mniej problemow * Zgryzły, zatruły, zakuły na śmierć -myśli niezdarne, powolne, złe... * Wiesz, budząc się rano liczę problemy... MacieJ_): * Bardzo łatwo cisną Ci się na usta słowa, których nie znasz znaczenia * i cóż mi pozostało z twoich wielkich, małych słów?? * Słowa są warte tyle i ten kto je wypowiada * Powycierały się słowa zbyt często używane już nie otworzysz nimi żadnych serc * Już wiem że kłamiesz -Szkoda słów. Spadła ich wartość... Już nie znaczą nic. a tak poza tym, co znaczy 'mvp' ?bnnk, >Martuska<: *ile bym dała, by te wakacje trwały wieczność... *wakacje 2007- najwspanialszy okres w moim życiu
|
|
|
|
#1984 |
|
Wtajemniczenie
|
cyk cyk burdel znikł ^^
|
|
|
|
#1985 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie ta piosenka to kopalnia opisów
Może Wam coś tez wpadnie w oczka ![]() W mojej głowie krzyk, Miasta pełne krwi. Tonące dusze w pejzażach ruin miast. Wojna pochłonęła wszystko co człowiek zbudował sam. Brak szacunku do Boga zniszczy cały świat. Daj mi wiarę, siłę by żyć. Całym sercem chcę z Tobą być. Pokonam ból, pokonam strach. Wiara w Ciebie siłę mi da. Zgaszone miasta daleko gdzieś. Krwawe ulice, zastanów dzisiaj się. Jak można tak dalej po prostu żyć, Nie mając niczego, nie mając nic? Daj mi wiarę, siłę by żyć. Całym sercem chcę z Tobą być. Pokonam ból, pokonam strach. Wiara w Ciebie siłę mi da. |
|
|
|
#1986 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie..
Z listy.. : - " . . Płyniesz w moich żyłach . . " - Moje serce płacze, serce pęka - Przypadek..? Przeznaczenie..? Niee...to miłość ;* Kocham.. ;* - Są dni tak bardzo szare, których szkoda kolorować... ;( - "Jak złamana w głębi jestem..." Takie tylko się nadają.. ![]() A to mój : " A ja?Ja bez Ciebie jak niebo bezchmurne,które traci błękit..Tęsknie " I właśnie.. dziewczyny macie jakieś opisy o tęsknocie? Z góry dziękuję.. Edytowane przez WhiiteAngel Czas edycji: 2007-08-26 o 16:19 |
|
|
|
#1987 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() fajne kradnę
|
|
|
#1988 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moge prosic o wykonawce i tytuł tej piosenki
|
|
#1989 |
|
Raczkowanie
|
"Oszukiwać, dręczyć, zdradzać
nawet gdyby komuś miało to przeszkadzać" Wszystko przez Ciebie!!! Czego Jaś się nie nauczy, z tego go przepytają. Są 3 zwierzęta żyjące nocą: sowa, nietoperz i informatyk. ![]()
|
|
#1990 |
|
Konto usunięte
|
moja REbelious.
co tak rzadko bywasz? ![]() kradne of course.
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
"give me some love that we here for"
czy to jest poprawnie napisane??
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Zakochana lecz namietnie zbywana
zakochana lecz beszczelnie olana, Kochajaca lecznie nie w pelni ufajaca Kochajaca lecz pragnaca gorąca, Odkochana lecz we wspomnieniach zalana odkochana i od nowa probujaca sie zakochac
|
#1993 |
|
Rozeznanie
|
z listy:
proszę poukładaj mnie kawałek po kawałeczku* "Dopóki widzisz jeszcze uśmiech, widzisz cud " i tylko marzyć może mi sie świat tonący w uczuciach Nie to, ile mamy, ale jak potrafimy sie cieszyc, jest miara szczescia"
|
#1994 |
|
Konto usunięte
|
ładnie
|
|
|
|
#1995 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1996 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)*A kiedy tęsknie zamykam powieki i jesteś... * Wiesz, ze ja zawsze tesknilam za Toba juz troszeczke, nawet gdy byles blisko mnie. Tesknilam juz tak sobie troche na zapas. Zeby pozniej tesknic mniej, gdy juz pojdziesz do domu. I tak nie pomagalo *I'll keep you locked in my head Until we meet again // ulokuję cię w swojej głowie zanim spotkamy się ponownie *I'm gonna missed you like a child misses their blanket // Bede tesknic za Tobą jak dziecko teskni za swoim kocykiem *Przecież lubisz jeść mussli... * Tak, ale nie jak tęsknię... *Nawet gdy jesteś tak blisko mnie, tęsknie już za Tobą. *How I wish, how I wish you were here Tak bym chciała,tak bym chciała abys tutaj był... *Chciałabym do Ciebie przyjechać...tak na całe zycie,mogę?
|
|
#1997 |
|
Raczkowanie
|
Nie zamykam serca swego na ciepło...
|
|
|
|
#1998 |
|
Raczkowanie
|
Może kiedyś jeszcze nasze drogi skrzyżują się, nie zapomne...
Lecz pamięć w sercu głęboko będzie trwać do końca życia... Pamiętam moment, kiedy złudzenia przykryły rzeczywistość... Nie ważne jak długo się jest razem. Ważne jak piękne są te wspólne chwile ... Może lepiej będzie jeśli już nigdy nie uśmiechniemy się w tym samym momencie... You are my star... My lovely.. pretty boy... //Jesteś moją gwiazdą, mój kochany, śliczny chłopczyku... I will be your girl forever... my sweet darling... //Będe Twoją dziewczyną zawsze...moje slodkie kochanie... Bo życie ze mną to randka w ciemno.. i jeszcze dzisiaj założe Ci, miłości króciutką smycz ;* Potrafisz każdą obdarzyć uśmiechem i jesteś tak wiarygodnym kłamcą... schowaj te łzy do kryształowej szkrzyni... .a ja.... ja będe Twoim snem.. ciepłym szeptem który utula Cię do snu Chciałeś trzymać mnie za rękę, nie mogłam... Puściłam...Spadłam... "... szkoda słów, nie znasz mnie ..." Na korze drzew rysuje krwawy znak serca,rzeźbię w kamieniu Twoją twarz... to tylko kolejny nr na liście kontaktów...szkoda... ...skąpana w promieniach czarnego słońca .. Bo Księżyc obiecał mi...że w głębokim śnie ujrzę Cię...więc śpię...i śnię... ;( By z jakąś słabością nie przegrać, tańczyć dalej życia balet...
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety pasują do mojej sytuacji..
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Wtajemniczenie
|
to moze tez do takiej sytuacji....
So close no matter how far time goes by so slowly for those who wait wszystko byloby inne gdybys tu był, ja wiem..nie tak trudne i dziwne |
|
|
|
#2001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a pogrubiony już leci na mój opis
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
||
|
|
|
#2002 |
|
Przyczajenie
|
kilka moich ulubionych, wszystkie są cytatami z piosenek:
Come on baby better listen up Say what you want but I don’t give a fuck (lepiej posłuchaj uważnie kochanie, mów co chcesz, ale gówno mnie to obchodzi) To know you is to hate you So loving you must be like suicide! (znać cię to znaczy cię nienawidzić, więc kochać cię musi być jak samobójstwo) Baby let's generate some heat (kochanie, wytwórzmy trochę ciepła) There's nothing wrong with me, this is how I'm supposed to be!!! (wszystko ze mną w porządku, taki właśnie powinienem być) Bite my lip and close my eyes, take me away to paradise! (ugryź moją wargę i zamknij moje oczy, zabierz mnie do raju) I locked the door to my own cell and I lost the key! (zamknąłem drzwi do mojej celi i zgubiłem klucz) This may sound a little rough - DON'T WANT TO FALL IN LOVE!!! (to może zabrzmi trochę niegrzecznie (?) - nie chcę się zakochać) So go ahead and kill yourselves, it all amuses me!!! (kontynuujcie i pozabijajcie się, to wszystko mnie bawi) WAKE UP!!! Better thank your lucky stars... (obudź się, lepiej podziękuj swoim szczęśliwym gwiazdom) Always move forward, going "straight" will get you nowhere (zawsze idź naprzód, idąc prosto zajdziesz donikąd) ThereAreThingsThatUsedToM akeYouCry,OneOfThemWasMeF orJustALittleWhile (są rzeczy, które sprawiały, że płakałeś, przez krótką chwilę jedną z nich byłam ja) Sometimes I should just keep my mouth shut, or only say hello (czasami powinienem po prostu trzymać gębę na kłódkę, albo tylko mówić "cześć") LIFE'S A BITCH AND SO AM I - THE WORLD OWES ME SO FUCK YOU! (w wolnym tłumaczeniu: życie jest posrane i ja też, świat jest temu winien więc pieprz się) mam jeszcze więcej w podobnych klimatach, ale na razie chyba tyle wystarczy |
|
|
|
#2003 |
|
Rozeznanie
|
WhiiteAngel, Czekoladaa:
* Bo bez Ciebie, czuję się tak samotnie... * Tęsknie Jak Nigdy Jeszcze Kocham Proszę Usłysz Mnie Wreszcie Mego Serca Mękę Skróć I Błagam Do Mnie Wróć * Romciu !!!!!!!!! Twoja Julka tęskni =( *Jak bukiet róż tęskni za wodą tak moje serce tęskni za Tobą * co robię? Tęsknię=> Tęsknię=> Tęsknię=> Tęsknię=> Tęsknię=> Tęsknię=> ![]() * Myślę...Tęsknię...Kocham. ..O Tobie...Do Ciebie...Ciebie * Kiedy tęsknie zamykam powieki Kiedy kocham otwieram serce * Czekać. Czy to samo co tęsknić? * Morze jest jak moja tęsknota... * Chciałabym uciec jak kopciuszek i zostawić pantofelek tęsknoty.... * tęsknię do Twoich oczu których spojrzenie budziło we mnie tyle miłości tęsknię do Twoich włosów które lubiłam przeczesywać palcami tęsknię do Twoich ust niosących tyle słodyczy tęsknię do Twoich objęć do uścisku Twych ramion i do rytmu Twojego serca które czułam gdy biło tuż przy moim tęsknie do całego Ciebie.... * Ścieżki snów do Ciebie wiodą Wyłożone mą tęsknotą * Małe tęsknoty, krótkie tęsknoty, znaczące prawie tyle co NIC... * Na głos nie wypowiem, że tęskniłam, gdy nie było Cię trochę za długo… * Wiesz, że powinieneś tu być? Być tu! Być ze mną! …tak tęsknię… * Tęsknota byłaby piękna jeśli pozwolono by mi tęsknić za Tobą *Ty jesteś daleko a poziomka ma kształt łzy * czy warto tęsknić za czymś czego juz nie ma tylko dlatego ze było...? * Czasem warto się wstrzymać i pozwolić komuś zatęsknić... * Tęsknota jest największym z głodów - niezaspokojona potrafi zabić * Chociaż nie ma Cie często tylko z Tobą chce być...Kocham i Tęsknie ![]() * bałam się tęsknić! tęsknota oznaczałaby,że pogodziłam się z tym,że nigdy już nie będziemy razem ... * Bez Ciebie tak pusto, i oczom i ustom ... * Gdy dotykasz mnie cala drze...Gdy jestes obok pragne cie...gdy sie oddalasz juz tesknie...gdy Ciebie nie ma gasne * W minutę powstał nowy kraj - Tęsknota gdy Ty odeszłaś ode mnie ... |
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane wizażanki, nigdy o nic nie proszę ale musi to kiedys w koncu nastapic .. Szkoda,że tak w niemiłej sprawie
![]() Potrzebuje opisu,że zawiodłam sie na moim chłopaku ![]() Obiecał raz,ze juz czegos nie zrobi, a teraz znow to zrobił
|
#2006 |
|
Przyczajenie
|
ja tez mam prosbe... szukam opisu ktory mowilby (nie w doslowny sposob) ze jestem szczesliwa, zakochana. moze macie cos dla mnie??
|
|
#2007 |
|
Wtajemniczenie
|
a to fragment piosenki "Pośród kwiatów i cieni" można z nich opisik sobie strzelić
![]() W samotności dryfuję coraz rzadziej wieje wiatr Z trudem doganiam fale, Których kształt Zamykam w dłoniach Bądź! Bądź przy mnie! Wtedy wszystko zacznie się od nowa Zabierz i ukryj mnie,bo dla ciebie tylko trwam,pośród kwiatów i cieni |
|
|
|
#2008 |
|
Raczkowanie
|
Z radością chcę powiedzieć Ci
Ze Cię kocham, I zawsze chciałem Przy Tobie być Zrozum to był mój wielki błąd Ja Cię prosze, nie odchodź stąd Musisz zrozumieć i pomóc mi z tym zyć Wiem ze skłamałem, jest mi teraz wielki wstyd Nieważne co sie stanie Ja sercem bede przy Tobie Nadzieja moim darem Ty nosisz ją w sobie Z radością chcę powiedzieć Ci Zrozumiałem nie moge bez Ciebie żyć Pamiętam ciągle zapach Twojego ciała Twoj dotyk onieśmielał mnie Kochałaś... Uwieeellbbiiaaamm Wszystko na przemian pojawia się w moim opisie
|
|
|
|
#2009 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Daj mi troche milosci po to tu jestesmy ...tak to brzmi ale szyk zdania po angielsku jest troche inny
|
|
#2010 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

?

Może Wam coś tez wpadnie w oczka 
" 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
kradne of course.