|
Notka |
|
Zdrowie ogólnie W tym miejscu rozmawiamy o zdrowiu: od profilaktyki po sposoby leczenia. Porada uzyskana na forum nie zastępuje wizyty u lekarza, ma funkcję informacyjną! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Duży, odstający brzuch
Mój brzuch jest duży, odstający. Zawsze byłam szczupła, ale ostatnio tyję, mimo racjonalnego odżywiania. Brzuch wygląda jak w 4-5mc, jest twardy, tłuszczu nie jest na nim zbyt duzo. Piłka zaczyna robić się już tuż pod biustem...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Duży, odstający brzuch
Cytat:
Nikt Ci tu na odległość nie pomoże, bo powodów może być mnóstwo. Proponuje pójść do lekarza jeśli niepokoisz sie ze to może być cos innego niż zwykłą nadwaga (tak, może być zlokalizowana tylko w jednej okolicy).
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem z małej miejscowości i lekarze u mnie to..konowały. Mam już kilka wizyt za sobą-bagatelizowane. Dlatego proszę tutaj, na forum, o opinie i doświadczenia innych wizażanek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Koniecznie do lekarza. To, że ktoś na forum miał coś podobnego, nie oznacza, że ty masz TO SAMO.
Idź do lekarza, kiedyś w pracy miałam znajomą (ale miała czterdziestkę na karku), której brzuch zaczął rosnąć, zrobił się twardy i wyglądała jak w ciąży - to nie był tłuszcz. Zwlekała z wizytą, nie chcesz wiedzieć, co powiedział lekarz. ![]() Nie czekaj, IDŹ. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Była u lekarza rodzinnego?
Chciałabym sama robić badania, ale nie wiem od czego zacząć.. W zeszłym roku robiłam podstawowe badania krwi i badania na pasożyty-tyle zalecił lekarz, po czym stwierdził, że widocznie "taka moja uroda". Jakie badania najlepiej zrobić? Ale ja nie mówię, że muszę mieć to samo, co inna wizażanka... Chcę się po prostu nakierować, bo na lekarza nie mam co liczyć. Edytowane przez kamilka966 Czas edycji: 2015-04-23 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Panaroja
|
To przede wszystkim zrób USG .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.