![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II
Cytat:
![]() hihi witaj wśród mężatek ![]() nie przejmuj się gadaniem innych, o ludzie to z natury wredni są ![]() grunt to być w zgodzie z samym sobą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |||||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na szczęście rodzice taktowni są i nie wyskakują z czymś takim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Na całe szczęście nie mam najmniejszego zamiaru poddać się tej głupiej presji. Jestem szczęśliwa, a to jest najważniejsze
![]() Dzięki za tak ciepłe przyjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny pomocy!!!
![]() zbliża się 30ta rocznica ślubu moich rodziców a ja kompletnie nie wiem co im sprezentować. w sumie mam bardzo mało czasu na przygotowanie czegoś wyjątkowego/innego, dlatego zapewne skończy się na bukiecie kwiatów i kartce z życzeniami. Rocznica nazywa się perłowa ale co perłowego można sprezentować obojgu? Rodzice niespecjalnie chcieli świętować, ale ja namówiłam ich na małe spotkanie rodzinne no i wypada pojawić się z prezentem. Jeżeli macie jakieś pomysł do zrealizowania na szybko..... ale przede wszystkim może znacie jakieś wiersze/dedykacje/sentencje na taką okazję? ![]() ![]()
![]() |
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bukiet kwiatów i kartka z życzeniami już czekały na stoliku, przy którym usiedli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#396 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
kulbit Moi rodzice raczej nie przepadają za wyjściami, a poza tym w niedzielę jest spotkanie u nich także to odpada, choć mnie się taki pomysł podoba
![]() Z innych pomysłów (może wam się przyda): - album pamiątkowy z ich zdjęciami z młodości i ślubnymi - może jakieś rodzinne fotki z dziećmi, z wakacji itp. z fajnymi podpisami, rodzinnymi anegdotkami - u mnie odpada bo podobny album dostali w ramach prezentu na naszym ślubie wraz z podziękowaniami, nieco ponad rok temu ![]() - portret/ karykatura - pomysł znaleziony na wizażu, mnie się nie podoba - kolaż z ich zdjęciami z różnych okresów żródło - wizaż - kalendarz z ich zdjęciami żródło - wizaż, w każdym miesiącu fotka przypominająca jakieś wydarzenie z tego miesiąca - w miesiącu ślubu ślubne, w innym narodzenie dziecka, rodzinna fotka wigilijna itp. - pamiątkowe puchary z grawerami żródło - wizaż - nie podoba mi się ten pomysł - na 25 rocznicę - srebrną - srebrna cukiernica, - zafundowanie romantycznego wekeendu w SPA, wyjazdu do Paryża itp. a najlepiej wyjazd niespodzianka np. w miejsce gdzie się spotkali, to także może byc właśnie kolacyjka w miejscu ich pierwszych randek itp. - te pierwsze dość kosztowne niestety, ale jakby się składało więcej osób może się udać - informacja że zostaną dziadkami - pomysł mój - nie wypalił, a cieszyliby się chyba najbardziej z tego ![]() - odnowienie przysięgi, ale to raczej nie prezent, tylko ich inwencja. to tyle co mi do głowy przychodzi.
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Zuzaneczka wyjscie do restauracji można załatwić na jakiś kolejny dzień
![]() Z pomysłów podanych przez ciebie, podoba mi sie pomysł wyjazdu ![]() Taki np. weekend we dwoje, choćby w Polsce w jakimś przytulnym hoteliku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Wtajemniczenie
|
Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II
Cytat:
![]() iszsza jasne, że cię apmietamy. zuzaneczka moja siostra z mężem na 25 rocznice slubu moich rodziców kupili specjalny krzyżyk na ta rocznicę. A możecie jeszcze zrobić rysowany ołówkiem portret waszych rodziców ze zdjęcia np. ślubnego. Na allegro oglaszają się malarze więc morzesz sobie zerknąć jakie piekne portrety wykonują http://www.allegro.pl/search.php?string=portrety A co do slubu to my z TŻem mieliśmy po 21 lat. Rodzina nas raczej wspierała, nic nam źle nie mówili, znajomi troszkę żartowli, że za wczesniej ale jakiś złośliwych tekstów nie było. A o dzidziusia to się wszyscy dopytuja ale to uż mi lata koło nosa ![]() ![]()
Nowosądeczanki Nasze pragnienia zawsze się modlą, Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-08-25 o 22:01 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o wiek, to... mąż ma 28 lat, więc w sumie, jak to niektórzy mowią "czas najwyższy", ja 22 - nie wydaje mi się, aby to takie znowu gówniarstwo... ale jak widać, każdy się uczepi... Co do prezentu, to... wysałaby, rodziców w jakieś miłe, niekoniecznie drogie miejsce, a to taka okazja, że myślę, iż ze składką problemu być nie powinno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak my dajemy fotki na nosniku czyli płytce i wybieramy sobie wzór kalendarza i reszta jest robiona, dokładnie moge dopowiedzieć jak wrócę do domku bo to mój mężuś temat rozpracowywał i nie do końca znan mi jest cena czy np. firma która to robi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam też 22 lata(w grudniu 23) i jakoś takie teksty mnie ominęły. Po prostu nasze środowisko znając dobrze nasz związek uznało, że naturalną rzeczą jest to, że po 4,5 roku, mając wszelkie potrzebne środki i perspektywy na przyszłość, będziemy chcieli się pobrać. Ja wręcz już słyszałam pytania:"a wy kiedy się hajtacie?" Co do prezentów, to pomysł z wyjazdem bardzo mi się podoba. No i ten kalendarz też mnie ciekawi, mam nadzieję, że Kulbit napisze nam o nim coś więcej. Moi rodzice w przyszłym roku obchodzą 25 rocznicę. Mnóstwo zdjęć i z wesela i z wyjazdów w góry i z moich pierwszych lat życia mają na przeźroczach. W związku z tym planuję odnaleźć je i wykombinować rzutnik żebyśmy mogli je wspólnie obejrzeć.
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny postaram się dowiedziec coś bliżej jak wróce do domku
![]() ![]()
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
dla dziewczyn poszukujących informacji o kalendarzu - fotojoker takie robi
http://www.fotojoker.pl/uslugi.php tu jest cennik (także innych gadzetów ze zdjęciami) - wy wybieracie tylko fotki - zobaczcie sobie krok po kroku wybierając "zamów" - mi się ten format czarnego podoba, sprzedają go w ozdobnym pudełku, aha i wszystko da się załatwić przez internet ![]() jest tam też tzw. fotoksiążka - można w niej również zrobić napisy, też fajny pomysł na prezent (tylko trochę sie na nią czeka, zrobiłam taką z naszymi slubnymi fotkami własnie dla rodziców, a przy okazji pomysł dla mamuś - na dzień dziadków taka książeczka z fotkami wnucząt też super pomysl wg mnie ) Ja niestety nie zdąże teraz z kalendarzem, ale pomyślałam o takim jako prezencie gwiazdkowym - niedrogie a fajne ![]() ![]() U mnie restauracja odpada jak już wspomniałam, a wyjazd też raczej ze względu na mamę która źle znosi podróże,szczególnie w taką pogodę ![]() ![]()
![]() |
#409 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wyszłam z maż w zeszlym roku i też jeszcze nie jestem w ciaży i dzieci też nie mam, jak zostałąm żoną miałąm 23 lata a mój maz 24 i pierwsze pytanie jakie zadali koledzy meża brzmialo: "czy zaciążył" co w pierwszej chwili zbylo mnei z tropu, ale niektórzy ludzie tacy widocznie są choć para byliśmy przed ślubem 6 lat i ślub planowaliśmy od dawna ![]() Dlatego się nie przejmuj najważniejsze że się kochacie i wlaśnei z takigo powodu wzieliście ślub!!! (ja z resztą tez ![]() pozdrawiam
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki przepraszam, że z tym kalendarzem nawaliłam ale kurcze miałam taki zalatany weekend zupełnie wyleciało mi z głowy.. Przepraszam!
Ale widzę, że Zuzaneczka juz mnie wyręczyła, mój mąż tez robił rozeznanie w fotojokerze, więc już wiecie wszytsko, bo Zuzaneczka wstawiła linka ![]()
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
Raczkowanie
|
Mężatki, co tam u Was słychać? cz.II
Witajcie dziewczyny chyba mnie tu nie bylo ze 2 tygodnie
![]() ![]() pozdrowienia dla was ![]() Cytat:
![]()
Iga ![]() Jestem żonką!!! http://suwaczki.waszslub.pl/img-2006061700300330.png Już mgr inż ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-09-07 o 17:15 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Iguana witaj ponownie
![]() I to prawda, ze na naszym wątku są świetne dziewczyny ![]() ![]()
![]() |
#415 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Widze, ze rozmowa toczy sie miedzy innymi na temat prezentu rocznicowego dla rodzicow. Moi tesciowie obchodzili w ubieglym roku 30-lecie malzenstwa. Razem z rodzenstwem mojego meza zorganizowalismy dla nich male przyjecie niespodzianke ![]() ![]() Dodam, ze poczatkowo myslelismy o zorganizowaniu przyjecia w lokalu. W ostatecznosci zrezygnowalismy z tego pomyslu, gdyz nie byloby to juz tak spontaniczne spotkanie. Wiadomo, w lokalu jestt bardziej dostojnie, ale za to w domu w gronie najblizszych bylo o wiele cieplej, przyjemniej i bardziej spontanicznie. A rodzice czuli sie swobodnie i wspominali czasy swojej mlodzienczej milosci, pierwszych randek i tak dalej... |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tutaj po prostu piszą szczęśliwe młode mężatki, których radość i szczęście roznosi się na wszystkich dookoła ![]()
![]() |
#417 |
Wtajemniczenie
|
hihi ja to bym mu z gębę chyba dała. Może zazdrosny, albo zycie mu sie nie układa więc każdy ma być taki nieszczęśliwy jak on. Albo to jakiś rozrywkowy fagas, którego kobity rzucają jak rękawiczki. Szkoda słów na kolesia
![]()
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w gębę nie przywalę, bo jeszcze mu się spodoba i będzie częściej chciał ? ![]() Uważam, że pomysł na domowe przyjęcie w gronie najbliższych osób to świetna sprawa. Ja wolę małe spotkanie ("wesele" było na 10 osób...) w gronie kochanych osób niż wielką imprezę wśród całej rodziny i znajomych... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Wtajemniczenie
|
W to to uwierze, bo znajomy który był zakochany swego czasu we mnie kiedyś do mnie z takim tekstem wyskoczył, że byłby najszczęśliwszy na świecie, gdybym bo chociażby w twarz strzeliła. Zwariował dosłownie
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I wtedy zastanawiam się, czy w ogóle odszczekiwać, czy siedzieć cicho, bo inteligentnej riposty to to i tak nie zrozumie ![]() Niecierpię poniedziałków. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.