![]() |
#181 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja generalnie nie mam problemu pod względem partnerstwa zarówno w zarabianiu pieniędzy, załatwianiu spraw, obowiązków domowych bo wszystko robimy razem i nikt nikomu nie wylicza "bo ja wczoraj wyłączałem telewizor". Raz ja coś zrobię, raz mąż (jak mu powiem, ale robi bez gadania). Jedynie nie pozwalam mu dotykać kwiatów bo albo je ususzy albo zaleje ![]() Majsterkowanie też robimy razem bo mąż ma chęci a ja (chyba) trochę większe zdolności manualne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swoje informuje co mam do zrobienia i pytam się czy mi pomoże i jakoś nigdy mu to problemu nie sprawiało zawsze zrobił to o co go poprosiłam. Ja tez mu czasami pomagam w jego pracach które on ma do wykonania np. robimy co w ogrodzie czy on sobie majsterkuje przy aucie to idę mu coś potrzymac nie ma z tym problemu. ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() Albo charakteru ![]() Mój to taki pracuś ale jeśli chodzi o roboty w ogrodzie czy majsterkowanie z tym nie ma problemu zawsze trawa jest skoszona drzewka do porządku zrobione itp Jeśli chodzi o dom to musze tutaj go na prowadzić bo z domu tż wyniósł to ze mama się nim opiekowała i nic chłopaki nie robili ale teraz mój mąż dużo mi pomaga ;*
![]() |
#184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po wizycie 4 maja jak potwierdzi mi płeć na 100% bo to już będzie 21 tc to na pewno coś juz kupie maluszkowi z ciuszków 😊 ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Idę zjeść śniadanie ![]()
![]() |
#187 | ||
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że nie. Odnośnie każdego wózka znajdzie się jakaś negatywna opinia. Trzeba podchodzić z dystansem, bo każdy produkt ma wady i zalety. Ja zastanawiam się nad tym wózkiem. Cytat:
Popieram. Jak ja pracowałam a Tż miał wolne to zawsze dostawał na kartce wytyczne i mu to odpowiadało. Co chciałam to zrobił bez gadania. Teraz z racji tego, że ja jestem w domu a on po 12 godzin w pracy to ja robię wszystko, a go wykorzystuje w weekendy do remontu i pomocy w cięższych rzeczach. Cytat:
Mojemu to nie przeszkadza. Niepościerane kurze przez tydzień to nie jest dla niego bałagan ... Faceci tacy są i nie ma co z tym walczyć, bo to jak walka z wiatrakami ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------
[/COLOR] Cytat:
Sam zauważy, że jest bałagan (2 psy więc sierść, dlatego odkurza codziennie), jak ma wolny piątek to sprząta cały dom, żeby w sobotę czym innym się zająć. A i obiad potrafi ugotować ![]() A mój Tż - jak ma coś 'na głowie' to nic nie ruszy, ale czasem ma w niedzielę przebłyski, żeby po śniadaniu wstawić talerze do zmywarki..
Alicja 12.09.2015 r. ![]() Edytowane przez misiskuku Czas edycji: 2015-04-21 o 09:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja na mojego tez nie narzekam chociaż z moim tatą porównywać się nie może. Co do wyprawki to wózek wiem jaki chce i szukam używanych ale jakaś totalna pustynia na rynku wiec jak przyjdzie nam kupić nowy to tez jak najbliżej terminu. Łóżeczko i wanienka tez bo dużo miejsca zajmują. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
Owieczki jaki wybralas?Ja chyba jedno fyn albo mutsy rider.Jakoś te dwa mi się podobają.
#191 |
Zakorzenienie
|
cześć
wczoraj tak narzekałam ze dziecko się nie rusza. a wieczorem tak się rozruszało ze aż śmiesznie i dziś też się tak przewraca ![]()
#192 |
Raczkowanie
|
Witam się witam się
![]() ![]() ![]() Co do wózka to ja jestem jednak zdecydowana na Jedo Fyn , myślałam nad bartatiną, ale ciężko mi jest z nią jakoś, więc mógłby być problem w sklepie na przykład w wąskich alejkach. Tusia piewsza strona pełna profeska ![]() ![]() Wiecie co, już naprawdę czuję dokładnie ruchy dzidzi, ale mąż jak przykłada łapkę to nic nie czuje ![]() ![]() Jeżeli chodzi o smoczki to najlepszy uspokajacz to curaprox (smoczek medyczny). Jest bardzo dziwny i nie wygląda jak standardowy smoczek no cena poraża... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Musty Rider musze zobaczyć jsk wygląda bo mnie się model Evo podoba pomimo tych negatywnych opinii
#194 |
Zadomowienie
|
-Puk,puk dziń dybry,czy jest suchy chleb?
-Dla konia? -Nieeeeeeeeeee, dla szatana ![]() https://www.youtube.com/watch?v=vVjdv8q9Rb8 (Big Doder,Szymon Majewski Show) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Robię właśnie zupę marynarską (rybną),no poczęstowałabym Ciebie i nie tylko,a tu lipa-suchary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasze dzieciaki mają jakąś nić porozumienia bo mój dokładnie tak samo, wieczorem się uspokoić juz mógł wręcz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A twój malec to widzę kręci ci się po macicy* jak Marek po piekle ![]() *macica boszzzzz jak ja nie cierpię tego słowa i wgl naszego polskiego nazewnictwa intymnego,jest STRASZNE,medyczne jakieś albo w drugą mańkę-infantylne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
17 stron ? w takim razie mi gdzieś pokasowało połowę ![]()
![]() |
#198 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry! U mnie znowu dzień lenia. Tydzień się zaczął kiepskim humorem i nie chce przejść
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nadal mam dziecko.
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Na szczęście weszłam bardzo szybko
![]() Dostałam też niestety antybiotyk. Nadal kaszlę i mam powiększone węzły chłonne, więc niestety było to nieuniknione. A i L4 do końca tygodnia ... |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
Mój tż lubi gotować i trochę sprząta wstawia pranie ale to dlatego że często na długo wyjeżdżał z domu do pracy i tam musiał sam o siebie zadbać.
![]() ![]() Ale jego wadą jest to ze jeśli coś robi to nie mogę się kompletnie odezwać i nie chodzi tu o złote rady typu mama. Ale np czasem robi coś i nie powinien czegoś dodać bo smak będzie nieodpowiedni i ja wiem o tym i jeśli zwrócę mu uwagę to obraża się potem po obiedzie przyznaje racje ale jeszcze z lekkim nadeciem. Ale kompletnie nie umie przyjąć jakiejkolwiek uwagi chociaż jak sam mówi pracuje nad tym. W końcu żadne z nas nie jest Magda gessler ![]() Dziś mam chęć na pierogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gratulować ![]() Co do ruchów malucha to u nas podobnie jak u was. Mała wyraźnie się rusza a jak kopnie to z impetem,nawet widać jak sie brzuch podnosi. Jak kopie to przykładam dłon i w y r a ź n i e czuję. A mój TŻ NIC a NIC. i zaczyna sie tym chłop irytować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Wy juz ruchy czujecie, a ja dziś 18 tydz. zaczynam i nic nie czuje
![]() ![]()
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
michał tez nic nie czuje, ale on mówi ze ma gruba skórę i nie czuje
#205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Daję wytyczne: 1- zrób to 2-zrób tamto 3-siamto 4-owamto Znam jednego,który sam widzi syfilis,bród,kurze i się z własnej woli zajmuje porządkami. Zastanawiam się i śmiem twierdzić,że to wina matek naszych chłopów,że nie nauczyły,że nie przyzwyczaiły swoich synów dbać o porządek. Edytowane przez oczarowana Czas edycji: 2015-04-21 o 10:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz nie długo będziemy wiedzieć co na 100 % siedzi mi w brzuszku ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() Wypoczniesz sobie trochę ![]()
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() aa ten sezon na dziewfcyny może się utrzymać do końca tygodnia - pasowałoby mi to ![]()
![]() |
#210 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie też się wydaje, że niestety robienie za synów wszystkiego robi z facetów później nie przystosowanych do życia w małżeństwie :P Ale mój mężul mieszkał przez rok sam na studiach i dużo mu to dało, no a nasze wspólne mieszkanie to już w ogóle i potrafi też nawet sam z siebie coś ogarnąć, zwłaszcza ugotować. Nie zmienia to jednak faktu, że głównym organizującym jestem ja, czy to o sprzątanie chodzi czy o np liste zakupów. Facetom chyba jakoś trudniej jest, serio. Mój mówi, że on nie potrafi tak na zaś zaplanować, bo nie myśli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.