|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
Anetko, dziewczyny pisały już swoje opinie dot. perfum Rouge
|
#2222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jestem dokładnie taką osobą, która nie tyle gardzi Avonem (no przecież jestem konsultantką ), ale nie gustuje w avonowskich zapachach. Zaopatruje się głownie w Gucciego, Lancome, Armaniego i inne snobistyczne marki i tak jak wcześniej zaznaczyłam, jestem pod wrażeniem Rouge. I teraz czekam niech mnie ktoś utwierdzi w przekonaniu, że to naprawdę ładny zapach![]() I jeszcze raz podkreślam, że zapach w ogole nie pasuje do butelki! Ktoś tu sie pomylił, bo pierwsze wrażenie po wyglądzie butelki, przywodzi na myśl zupełnie inna kategorię zapachową... Dzieki PAtiś, zaraz poszperam i odszukam Trudno tu nadążyć za wszystkimi postami
Tam, gdzie wszyscy myślą podobnie, nikt nie myśli zbyt wiele... Edytowane przez anetka_m Czas edycji: 2007-08-27 o 13:33 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2223 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj bałabym się, zób tak jak dziewczyny Ci radza, upewnij sie Cytat:
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5110784] Peelingi Joanny Mówisz, że delikatny a zdziera 100x mocniej niż naturalsowe z Avonu Kiwi jest cudny a truskawka mi bardziej poziomką pachnie Ogólnie - obłęd. Od momentu kiedy wypróbowałam peelingi Joanny (siostra kupiła) mam na celu zużyć to, co mi jeszcze pozostało z avonowskich i przerzucam się na inne firmy m.in Joanna.Jakoś ostatnio zaczyna mi się Avon nudzić To nie ten watek, ale potwierdzam , że sa dobre, Olejki i zle pod prysznic też mniam Cytat:
|
|||
|
|
|
#2224 |
|
Raczkowanie
|
ZEŻARŁO MI CAŁĄ WYPOWIEDŹ
Amaretta, dzięki za odpowiedzi na moje aż trzy pytania, bo znalazła się tam też odpowiedź na pytanie dot. trwałości Perceive ![]() ROUGE - mogę się wypowiadać tylko na podstawie próbek. Wczorajsze testy wypadły pozytywnie i mogę oficjalnie ogłościć, że KOCHAM TEN ZAPACH Początkowo wyrazisty, potem łagodnieje i zaczynają być wyczuwalne cytrusy. Nie ma w nim nic świeżego, to są zdecydowanie cytrusy, które nie dominują a jedynie delikatnie "dają o sobie znać" otulone kwiatami. No coś pięknego.
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już właśnie wysłałam zamówienie...
Czekam na pobranie, bo mam Summer White i ten zestaw do pedikiuru z poprzedniego katalogu... |
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5110784]Pisałam do nich i ma byc dostępny od 30.08 (czwartek)
Peelingi Joanny Mówisz, że delikatny a zdziera 100x mocniej niż naturalsowe z Avonu Kiwi jest cudny a truskawka mi bardziej poziomką pachnie Ogólnie - obłęd. Od momentu kiedy wypróbowałam peelingi Joanny (siostra kupiła) mam na celu zużyć to, co mi jeszcze pozostało z avonowskich i przerzucam się na inne firmy m.in Joanna.Jakoś ostatnio zaczyna mi się Avon nudzić no mnie avonowe peelingi tak średnio podchodzą, ale te z Joanny muszę wypróbować mnie ostatnio też trochę avon już nudzi, choć w każdym katalogu jest coś co mi się podoba na razie mam z K11 zamówienie na 110 zł i ponad tydzień na zebranie zamówienia. może się coś ruszy z zamówieniami... mam nadzieje...
|
#2227 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Gdzieś już była o nim mowa. Mnie nie zauroczył - i dobrze bo przynajmniej zaoszczędzę. ![]() Właśnie dostałam sms'a, że avon ma jednodniowe opóźnienie w dostawie paczek do COK.Że zapraszają jutro po 13.00. Któraś z Was też takowy dostała
|
||
|
|
|
#2228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widze,ze mamy takie samo (pozytywne) zadnie o nowych seriach naturals i spa ja oglądałam nowość spa do stóp i wydaje sie extra (duze opakowanie dodatkowo!)Mnie zapach płynu do kapieli z czekolada bardzo sie spodobał i chyba się na niego skusze,ale w k13,gdzie ejst w wersji 1000ml szykuje sie na dietę i może to mi pomoże w przezwycieżeniu apetytu na czekolade Rouge nie jest dla mnei wyjatkowy.Lubie albo świeże,zywe zapachy,albo takie pieprzne,ostre,a ten ani taki ani siaki nie przypadł mi do gustu...
|
|
|
#2229 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja mama uwielbia ten z oliwką PS - ale ona w ogóle ma bzika na punkcie całej tej serii A ja nie mogę znaleźć godnego następcy tamtego z brązowym cukrem - świetnie ścierał i bosko nawilżał zarazem...
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedawno też otrzymałam sms'a normalnie dziś jest ZŁY dzień jeszcze pms
|
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
czy miałyście już okazję wypróbować krem pod oczy z nowej linii Naturals?? (liście oliwne&zielona herbata) jakie ma działanie?
|
|
|
|
#2232 |
|
Raczkowanie
|
Przyłączam się do pytania.
|
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No ja też się wściekłam - oczami wyobraźni nakładam sobie maseczkę z minerałami morskimi na twarz )
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;5110784]Pisałam do nich i ma byc dostępny od 30.08 (czwartek)
Peelingi Joanny Mówisz, że delikatny a zdziera 100x mocniej niż naturalsowe z Avonu Kiwi jest cudny a truskawka mi bardziej poziomką pachnie Ogólnie - obłęd. Od momentu kiedy wypróbowałam peelingi Joanny (siostra kupiła) mam na celu zużyć to, co mi jeszcze pozostało z avonowskich i przerzucam się na inne firmy m.in Joanna.Jakoś ostatnio zaczyna mi się Avon nudzić Ja Joaśkę polecam No nie offtopuję już
|
#2236 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakby co czekam na jeszcze wiecej opinii o tych dwoch zapachach |
|||
|
|
|
#2237 |
|
Zadomowienie
|
Się zaraz zdenerwuję - pobrali mi zamówienie parę godzin temu a faktury ani widu, ani słychu
![]() Właściwie jak to jest - jak mi zależy, żeby szybko pobrali, to się czeka z pół dnia, albo dłużej. A jak kiedyś złożyłam zamówienie i przypomniałam sobie za ok. 10 minut, że chciałam jeszcze coś zamówić - wchodzę na stronę, patrzę, a zamówienie już pobrane! Normalnie po ok. 10 minutach! No chamstwo
|
|
|
|
#2238 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!!!
Jestem tu nowa, ale juz od jakiego czasu tu zaglądam. Mam pytanko: moja mama jest konsultantką, ale głównie to ja zbieram większośc część zamówień i w ogóle zajmuję się całym avonem, czyli prawie jestem jak konsultantka (czuje się konsultantką, ale formalnie nia nie jestem) Jutro zamierzam odwiedzić COK po raz pierwszy ![]() i nie wiem jak tam jest, co i jak.... Czy ja w takiej sytuacji nie bedąc formalnie konsultantką mogę tam pójść ale sama bez mamy??? (jestem pełnoletnia) Czy potrzebne są jakieś dokumentu czy coś??? Znam numer personalny, numer okręgu, co mi jeszcze potrzebne??? W ogóle to tam można zrobić zakupy i poogladać kosmetyki tak??? Mam nadzieję że mi pomożecie..... Pozdrawiam cieplutko!!! |
|
|
|
#2239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Była juz mowa o tym kremie Wyłonił się z opisów niezbyt ciekawy krem, po którym sie świeci twarz. Ja go próbowałam - maźnęłam sie nim po rece w COKu i jest lekki, obawiam sie bardziej wymagającą skórę może za słabo nawilżać i ściągać. A czy ma ktoś już krem na noc Livv? Zastanawiam sie czy go wziąć. Korcił jeszcze na dzień ale pisałyście że sie po nim świeci twarz
|
|
#2241 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#2242 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2243 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie peeling z brazowym cukrem PS nie byl mocny, dziwily mnie opinie kolezanek, ze on zdziera do czerwonosci. Dla mnie byl slaby, taka masujaca papka. Wole cos jak antycellulitowy Lirene czy rozowy Eris Under Twenty.
|
|
|
|
#2244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny i nie reagujcie na każdego posta,że "ten wątek był już poruszany" bo biorac pod uwagę to,że to już IV czesc watku to bardzo mozliwe,ale przekopanie ich to robota na długie godziny. Witam nasza nowa wizażowa Avonke
|
|
|
#2245 |
|
Adwokat diabła
|
aiso87 wiem wiem że to było do mnie, wybacz
justysiek każdy lubi co innego, więc zdania są poróżnione, jedni wolą tareczkę a inni delikatny peeling.. albo trafiły im się takie kosmetyki, czasem ten Avon tak ma że trefne kosmetyki daję..
|
|
#2246 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Plastikowej karty wstępu konsultantki nie posiada moja mama bo nigdy w COKu też nie była A tą kartę wstępu to się pewnie dostaje od COKu mam rację???
|
|
|
|
|
#2247 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jaką kartę wstępu ![]() ![]() Jestem konsultantką od 6 lat i nigdy o takiej nie słyszałam
|
|
|
|
|
#2248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Np. ostatnio zamawialam dla siebie Avonowy peeling z granatem i dla mnie to on jest stosunkowo delikatny i wiecej go raczej nie kupie
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Rozeznanie
|
Luuuuz!
Było do ogółu, Ty mnie tylko zainspirowałaś ![]() To jest tak,że dostaje się ja w Cok i jezeli jej nie masz to wyrabiaja ja na miejscu. W zwiazku z tym,że jest ona ze zdjeciem konsutantki (które też robia na miejscu),powiedz,ze zapomniałaś albo,ze przyszłaś w imieniu mamy i dadza Ci taka zastepczą. A do którego COK idziesz?
|
|
#2250 |
|
Raczkowanie
|
Boję się boję dziewczyny bo wyjde na durnia jak zamowie takie pudlo a potem bede musiala zrobić zwrot :| Ta babeczka jest strasznie dziana i poinformowala mnie ze wlasnie miała kmonsultantke ale ona zrezygnowala i ja jej z nieba spadam
Ona i jej corka uwielbiaja avon a i mąż nie pogardzi. Napewno zrobię tak ze dam kosmetyki z reki do reki bo kurcze nie dam sie wrobić :PKtoś pytał co ta babka zamawiala no wiec tak today i always dla siebie i corki, dla meza BST, torebke florizel, komplet bizuterii Zesty, duzo naturalsow kilka zeli pod prysznic nowy krem anew z bizuteria, cala serie liiv, corol trend korektor i 3 cienie, szminki i cienie dla siebie z nowej serii i antycellulitowe cos z kremem do biustu To cale zamowienie wyszlo wiecej niz 673 zl dalam wiec tez upust
Edytowane przez lucia4444 Czas edycji: 2007-08-27 o 15:51 Powód: dopisek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.

), ale nie gustuje w avonowskich zapachach. Zaopatruje się głownie w Gucciego, Lancome, Armaniego i inne snobistyczne marki i tak jak wcześniej zaznaczyłam, jestem pod wrażeniem Rouge. I teraz czekam niech mnie ktoś utwierdzi w przekonaniu, że to naprawdę ładny zapach
kurcze ale sie ciesze cos czxuje ze dobije do 35% upustu jupiii
To cóż ona tam zamówiła, że taka kwota wyszła, chyba same najdroższe kosmetyki
Mówisz, że delikatny a zdziera 100x mocniej niż naturalsowe z Avonu 

nie przypadł mi do gustu...
Moja mama uwielbia ten z oliwką PS - ale ona w ogóle ma bzika na punkcie całej tej serii

albo trafiły im się takie kosmetyki, czasem ten Avon tak ma że trefne kosmetyki daję..