|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Ale wy mi stópek nie wymasujecie
ale niech będzie bal liczę na was dziewczyny
|
|
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo wszystko jakbyś czuła niedosyt w sprzątaniu to zapraszam do siebie Super wyszły Ci te koszyczki Coś trzymaj się dzielnie ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Fajnie to wygląda tylko, że żurawia poskładam ale tą kostkę to już nie koniecznie Edytowane przez country111 Czas edycji: 2015-04-21 o 16:02 |
|
|
|
|
#2824 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Córa moja ma kaszel, katar wysypka sucha skórę i wstręt do światła - wiec bez objawów się nie obędzie Kaczuszka - kciuki za córkę Mehja - a nie możesz sobie przełożyć wcześniej tej wizyty? 6 dni to sporo. Mnie też brzuch boli jak coś porobie a chyba mi się włączyło,, wicie gniazda " wszędzie widzę bałagan i sprzątam i przekładam i układam a mam co robić bo nareszcie zrobiliśmy garderobę Jeszcze TYLKO górna łazienka nam została do zrobienia- juz się boje |
|
|
|
|
#2825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja już po usg. Młody nadal ułożony główką do góry, wszystkie pomiary w normie. Lekarz mówi, że jeszcze ma szansę się obrócić, ale ja już pomału w to wątpię Waży 1270g, czyli na granicy normy.Ostatnio znajoma leżała w szpitalu i była tam dziewczyna, której dzieciaczek właśnie mało ważył i mówili, żeby jadła miód. Chyba będę musiała spróbować. |
|||
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do wagi to nie wiem co ci doradzic,a gin co na to.?
|
|
|
|
|
#2828 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kciuki
![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2831 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Szuuu jak ślicznie Ci to wyszło ja dopiero z tż przewieźliśmy rzeczy już do naszego małego mieszkanka i jak na razie cieszę się, że będę mogła ciuszki Franka poprać i poukładać w szufladach a o takich pięknych kącikach jeszcze nie marzę ![]() Princesika gratuluje wagi Laurki |
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Princesika ladna waga
ciekawe ile moje bable waza.
|
|
|
|
#2833 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do pasożytowania to prawda. Super ))Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szuu koszyczki też ekstra!! Cytat:
siacha trzymam kciuki, żeby mały się odwrócił i przytył. Ale pamiętaj, normy to normy, a dzieciaczki każde inne, jedne duże, drugie małe, inne całkiem drobne. Byłam dzisiaj na basenie w południe i saaami emeryci... mam nową koleżankę, 86-latkę Basen strasznie męczy, ale na siłownię nie dam już rady, wszystkie maszyny na mięśnie rąk i pleców są za ciasne na mój brzuch ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Primcesika gratulacje!!! |
|||||
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu fajnie Ci wyszły te koszyki
!Brawa za wizyty! Byłam z Blanka na placu zabaw, kumpele se wyrwała ![]() A ja teraz zmarzlam i grzeje się pod kocem. Taki nacisk na dół też czuje. Ciekawe jak.moje rozwarcie na następnej wizycie będzie. ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Wicie gniazda też mam ale.póki co.zwycięża len Wymaz miałam już pobrany, żem czysta Cos, wpiszess mi wizytę na 11.05? Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2015-04-21 o 17:53 |
|
|
|
#2835 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny
![]() Country, ja juz swoje remonty miałam Nowe przyjmę tylko z nowym mieszkaniem Princesika słuszna waga ![]() Siacha moze jeszcze sie obróci A waga sie nie martw na razie i wcinaj miodek tylko z polskiej pasieki ![]() Dziewczyny pliz nie rodzcie jeszcze coooooo bo zostanę tu sama i ooo ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2836 |
|
Raczkowanie
|
gratuluję wizyt
![]() i powiem Wam, że biedna sie źle czuje i przechodzi to wszystko, albo możne się pieści ze sobą ciężko mi ja wyczuć ![]()
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
siacha, nie martw sie, dogadzaj sobie to maleństwo też nadrobi
princesika, noooo, toż to już prawie 2 kilo żywego człowieka ![]() oooo chyba mam to samo ![]() pisałyście o dojazdach do szpitala......ja mam 40 minut- bez korków...niestety jak mnie trafi w godzinach szczytu to i półtora godziny ....i mam ogromną nadzieje że wszystko zacznie sie wieczorem ![]() no i jeszcze jedno...jeśli tż bedzie akurat w pracy to niestety nie bede w stanie sie z nim porozumieć i bede musiała dzwonić po tate.....tak że tego......znów mam nadzieje że tż bedzie pracował na ranną zmiane a wszystko zacznie sie wieczorem
|
#2838 |
|
Zadomowienie
|
Dziewuszka
)) na 99%! nawet na 3D mi Pan doktor na chwilkę włączył w ramach 2D )
|
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam taką nadzieję ze zAcznę wieczorem.. Tak jak z Blanka bylo idealnie. Sobota, wieczór. Urodziłam o.północy.. Super
![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2840 |
|
Zadomowienie
|
Niemalnie jadę na kebsika
0,5 kg do przodu będzie Ale co tam
|
|
|
|
#2841 |
|
Konto usunięte
|
Mi wszystko jedno o której zacznę tylko oby nie w godzinach szczytu bo mam co prawda szpital 5 km od siebie ale cała dzielnica rozkopana bo tory kłada i beda pewnie korki
![]() Kaczuszka ale mi smaka narobiłas, ja ostatnio prawie kilogram zjechałam od stresu to mogłabym wciągnąć tylko nie ma mi kto przywieść ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2842 |
|
Zadomowienie
|
A na telefon? Kurde taki soczysty kebsik
omnomnom polecam! (co mam ssma tyć hehe)
|
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja dopisalam
Ultra uwierz mi ze sie nie piesci. Wiem jak u mnie bylo w 24 tc. Niech sie oszczedza naprawde. Kaczuszka
|
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i brawa za wizyty dziewczyny ![]() Cos nie łam się kochana Wieem, wiem, że znowu jęczę jak stara baba ale booooliii :/ Boli mnie wszystko. A do tego tak mnie napieprza nerka, że już nie wiem jak się ułożyć ![]() Jeszcze od wczoraj jestem nieznośna.. fukam tylko na tż'ta, sama nie wiem o co się wściekam:/ Nie wiem czy tak mnie ta położna zestresowała czy po prostu mam już dość tej ciąży ale...marzę tylko o 40 tygodniu.. Aż się sama zastanawiam czy to źle o mnie świadczy? ![]() A co do dojazdu to mnie tż pociesza, że większość porodów 'dzieje się' w nocy. Nooo ale nie wszystkie
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
Masija narzekaj
ja tez bede przez najblizsze kilka dni narzekac. :P staram sie nie stresowac,ale wiesz jak jest jak sie lezy w szpitalu |
|
|
|
#2846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz to podziwiam Cos, bo mi już ciężko, ledwie wchodzę pod górkę. A jak Tobie ze zmeczeniem? Jak się czujesz? No a szpitalem się nie martw. Pamiętaj, to dla dobra maleństw ![]() Cytat:
bo tz w domu i korków nie ma.
|
|||
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
Marei ja chodze jak zolw
o wchodzeniu pod gorke to nawet nie mysle,serce by mi wyskoczylo Wiem ze to dla dobra malenstw,dlatego staram sie nie stresowac. Ale momentami to mam dosc. Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2015-04-21 o 19:31 |
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos, masz internet przynajmniej a jak towarzystwo? I pielęgniarki?---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Ultra, Domincia i Gabisun. Mamy teraz ten sam tp )
|
|
|
|
|
#2849 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Za to potem podwójna radość ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Marei każdy inaczej przechodzi ciąże wiec No Stress! Na pewno za to jest brzydka albo ch**wo gotuje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

Co tam Tz, my jesteśmy 

Teraz ktos mógłby ten bałagan sprzątnąć 
Ale pocieszę Cie, ze niby na koty tez mam, tak wykazały testy a spie z jednym takim pchlarzem i nic nie odczuwam, moze tak bedzie i w przypadku córci?
. Córa moja ma kaszel, katar wysypka sucha skórę i wstręt do światła - wiec bez objawów się nie obędzie 

tylko nie ma mi kto przywieść
(co mam ssma tyć