Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-21, 21:05   #4621
Koperco
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak wyglada to szukanie piersi przez maluszka? Skąd wiecie, ze jej szuka np juz po odłożeniu do łóżeczka?
otwiera buziaka ciągle- taka mała rybka A jak przyłożysz palucha do ust/brody to otwiera jakby miał Cię połknąć-nie da się nie zauważyć

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ahh te uroki macierzynstwa
u mnie M przeziębiony to Małej nawet nie dotyka-też robię wszystko sama-przeicież on umiera:P:P

Ale widze jak mu przykro że nawet jej tknąć nie może (ale sam stwierdził że tak woli bo by sobie nie darował jakby takiego malucha zaraził)
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 21:05   #4622
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Moj tak robil ale ja to mam lipe z pokarmem i na dluga mete to bym tak nie pociagnela

Moze cos zjadasz ja juz prawie wszystko wykluczylam i pomoglo ale ciagle bym jadla, teraz same kasze u mnie, makaron, warzywa gotowane i kanapki i wafle tyzowe bo po herbatnikach bardzo bolal brzuszek, pomyslow juz brak

Ojjj sranie po nacieciu to tragedia odrazu weź czopka, bedzie lepiej

O kurcze 7 dziecko ja lezalam na sali 7 osobowej mialam genialne dziewczyny
Nic takiego nie jem. Zero nabiału, z owoców jablko pieczone. Z warzyw cukinia marchew burak ziemniak, kasze makaron, biszkopty wafle ryżowe. Sok porzeczka i marchew :/

U nas przysnal przy piersi. W łózeczku ryk, potem chwila snu przy dźwięku suszarki przerywana placzem. Nie wiem co mu jest. Daję sabsimplex, kupy robil. Nigdy ze starszym takich akcji nie było ech
Stary 2015-04-21, 21:10   #4623
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Tu u Was nie leżą osobno kobitki po porodzie i ciężarne?
No ona jest juz na sali porodowej, czyli na porodowce. A ginekologia jest na innym oddziale.

Cytat:
Dziewczyny a jak wyglada to szukanie piersi przez maluszka? Skąd wiecie, ze jej szuka np juz po odłożeniu do łóżeczka?
Moj zauwazylam ze otwiera buzke, szuka jezykiem a jesli pod reka jest palec albo pieluszka to tez sie nada do potencjalnego ssania :p

No Michas oproznil od 20oba cyce, bo juz myslalam ze po laktator bd siegac.
Potem kupka, w trakcie przewijania kolejna, a po umyciu jeszcze fontanna i przebieranie... ♥
A teraz czkawa, moge cos zrobić aby minela?
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 21:11   #4624
Majka232
Zakorzenienie

A tak w ogóle to nie mam takiej cierpliwości i spokoju jak przy pierwszyn synku. Jestem jakby zblokowana emocjonalnie, nie umiem tego wytłumaczyć. Czasem czuje się jakbym była trochę obok tego wszystkiego.
Stary 2015-04-21, 21:13   #4625
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

Madzia się edukujesz widzę
Szukanie na pewno będziesz widziała, dziecko otwiera tak dziubek i rusza główką szukając cyca.

U mnie jeszcze słabo z pokarmem, ale cyca ciąga, miałam się dziś wyspać, ale zdecydowałam żeby przynosili mi małą jak będzie chciała cyca, żeby pobudzać. Pomoc tutaj jest fantastyczna, dziewczyny są na każde zawołanie a i bez często i mają fajne podejście do dzieciaczków.
Ktoś pytał o obiad to wybrałam dziś rosół i taki zawijaniec z kury ze szpinakiem i jeszcze jakimiś warxywkami plus buraczki na ciepło i pure pycha, a na kolację przepyszne naleśniki z jabłkami Jutro o 14 wychodzimy raczej i fajnie bo jeszcze na obiad się załapię a teraz wcinam biszkopty i znieczulenie w kroplowce wzięłam jeszcze bo trocję ciągnie jeszcze jak się przewracam.
Stary 2015-04-21, 21:19   #4626
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Nic takiego nie jem. Zero nabiału, z owoców jablko pieczone. Z warzyw cukinia marchew burak ziemniak, kasze makaron, biszkopty wafle ryżowe. Sok porzeczka i marchew :/

U nas przysnal przy piersi. W łózeczku ryk, potem chwila snu przy dźwięku suszarki przerywana placzem. Nie wiem co mu jest. Daję sabsimplex, kupy robil. Nigdy ze starszym takich akcji nie było ech
U mnie tak sie budzi jak go brzuszek boli: nagle straszny placz a potem rownie nagle spokoj.

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja wymiekam. Dałam mm to wcale nie chciał. Zjadł parę łyków i ryk. Przy cycku ryk. Dopiero tz go uspokoił włożył do fotelika i bujal i teraz ma ćzkawke i pojekuje trochę. Brzuszek miękki. Ehh.
To tez sie dzis masz, wspolczuje...

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 21:29   #4627
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle to nie mam takiej cierpliwości i spokoju jak przy pierwszyn synku. Jestem jakby zblokowana emocjonalnie, nie umiem tego wytłumaczyć. Czasem czuje się jakbym była trochę obok tego wszystkiego.

Takie odczucia chyba nie sa rzadkością, moja koleżanka tez miała podobnie przy drugiej córce, pierwsza jeszcze mała, druga problemowa. Ona mowila, ze czuła sie jakby oszukana, ze jest inaczej. Ale pozniej przeszlo. Ja zawsze sie martwię, ze u mnie bedzie podobnie, bo jakos mega instynkty nigdy nie miałam. Najadłam sie i Dzidzia skacze mi po wnętrznościach tak, ze zaraz chyba zwymiotuje. Dzis totalnie 0 skurczy. Nic. Ech
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-21, 21:40   #4628
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Hej sorki że dopiero teraz ale dochodzę do siebie opis dam jak wrócę do domu od odejścia wód do narodzin 7,5 h a od wejścia na sale 5,5 więc chyba nie tak zle zostałam bardzo nacieta bo synek rodził się z rączka przy buzce... poród ok gorzej po... zemdlalam i mam zakaz wstawania a jak juź to z asekuracja. Czekam na Tż bo pojechał się przespać. Bedzie ok 18 i pomoże mi się wykąpać. Ogólnie krok mnie niemiłosiernie boli... poród wspominam lepiej. Mały jest przeslodki już cyca dostał i właśnie kladzie się spać. Muszę wam powiedzieć że położne na sali to anioły a jedzenie w szpitalu naprawde dobre i duże porcje

Tak w ogóle ktoś jeszcze urodził albo rodzi?
ciesze sie, ze dobrze wspominasz porod o to chodzilo
docieraj sie z malym

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość

Mały spał 2h teraz od godziny wisi na cycu z przerwą na zmianę pampka. Kurde mogłoby sie ustabilizować bo troche to męczące jest. Napiszcie ze nie tylko moj tak wisi
moj ma kryzys wiec jak nie spi to wisial by caly czas choc sie denerwuje ze mu mleko leci a on chce tylko pociumkac probuje ze smokiem troche, ale szalu ni ma

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

Edytowane przez MaŁa_Sylwia
Czas edycji: 2015-04-21 o 22:07
MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 21:45   #4629
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
no właśnie pwozkiemjuż nie, teraz tylko 1 odpis za darmo a reszta 22zł chyba od marca tak jest..
nie no ja 3 dostalam

Winda zjezdzasz? Jak sobie radzisz z wozkiem dla mnie to masakra jakas, z garazu musze wychodzic by wozka nie wnosic i ta winda z pajakami wolna dla inwalidow

Majka moze te biszkopty szkodza? A brzus mlodego boli o konkretnej porze czy caly czas? Po jedzeniu sie nasila?

Rosario no jakis czas bolalo mnie po nacieciu z Maja pamietam

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 22:05   #4630
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie znalazłam na wkładce kawałek czopa wielkości małego paznokcia i kolor biało żółty;D sorry za opis, ale jestem podjarana
haha spoko
brawo dla czopa

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Gossip Haha padłam ;p ja tez bym powalczyla z rozstępami ale boje sie tego rollera...;p
nie ma sie czego bac do przyjemnosci to nie nalezy, ale idzie sie przzwyczaic

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Wyjęłam Małemu takie kozy z noska że szok. Nie bylo ich widać. Psiknełam disnemar i fridą cyk. Może to też mu tak przeszkadzało.

Kordelka - już kilka razy miałam myśl żeby podać butlę ale z drugiej strony to mam mleko i Mały się zaokrąglil i szkoda by było. Chcialabymvpokarmic min.3 m-ce

---
mam to samo. i odnoscie koz z nosa dzis (jak sie tam schowaly, ze ich nie widac, a charczal mi maly a ja sie dziwialam czemu) i odnosnie melka mm, ale tak mi szkoda, bo wiem, ze pokarm mam. a maly sie najad tylko ten okres podly ma, gdzie sam nie wie czego chce i cycek to jakis ratunek.

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
G
W ogóle leże w sali trzyosobowej jedna dziewczyna fajna a druga... siódme dziecko i w ogóle szkoda słów. ..
a ona to jakis rekord bije czy co? :/

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
a bo mieli jezorem i buzia chodzi szukajac cycka

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
N
A teraz czkawa, moge cos zrobić aby minela?
ja dla odmiany podaje cyca zeby sie napil.

JAŚ

Stary 2015-04-21, 22:05   #4631
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Wyjęłam Małemu takie kozy z noska że szok. Nie bylo ich widać. Psiknełam disnemar i fridą cyk. Może to też mu tak przeszkadzało.

Kordelka - już kilka razy miałam myśl żeby podać butlę ale z drugiej strony to mam mleko i Mały się zaokrąglil i szkoda by było. Chcialabymvpokarmic min.3 m-ce

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Niezła okazja
Zdecydowanie powinni to być łatwiejsze
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-21, 22:05   #4632
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez tak mam jak maly mi wyje a ja nie wiem czego..

JAŚ

Stary 2015-04-21, 22:08   #4633
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
aaa i w końcu wzięłam kąpiel w wannie-jak błogo!! Brzuch nie wystaje w końcu Chociaż i tak nie mogę na niego patrzeć jest takim flakiem
Też bd musiała taki strój założyć jak nic mi się z nim nie uda zrobić
Ja tez kąpiel w wannie.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 00:16   #4634
boleczka93
Zakorzenienie

Halo Sonia! Co u Ciebie ???
I Karola tez nie dawala znaku z tego co widze.
U nas bez zmian...

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 00:21   #4635
Koperco
Zakorzenienie

My się karmimy..

Majka a może to kropelki witaminowe jak u Malej szkodzą? U Malej właśnie kłopotami z brzuszkiem się objawialo

---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Ja tez kąpiel w wannie.
Wanna jest super,co?

---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ----------

Teraz juz wiem 100% ze to one. Muszę kupić oddzielnie K.bo D mam sporo
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 00:56   #4636
rosarioV
Zakorzenienie

Miałam kryzys albo i nadal mam mały od 23:30 do 1:30 siedział na cycu i nie chciał puścić a mnie rana piekielnie paliła chciałam iść zmienić wkladke i oplulac zimna wodą a tu do tego gonilo mnie na dwojeczke i przysypialam... wkurzylam się jak zasnął przy piersi szybko do mydelniczki poplakiwal poplakiwal ale poszłam zrobiłam dwojeczke na szczescie pół wodna więc poszło szybko i latwo umylam sie i polozylam. Zarzuciła paracetamol co gowno daje mały jeszczs troche popiskuje a ja ide spać może on też kimnie... poważnie ja w jakąś depresję wpadne... jak już nie wpadlam bo ryczec mi sie chce

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 01:06   #4637
malinka1984
Zakorzenienie

Rosario to normalne,zmęczenie i ból dają takie płaczliwe efekty.Co do karmienia moj w drugiej dobie 12h byl przy cycu wiec no stress 2h to pikus a jak bedzie takim ssakiem jak Kacper to laktator odciaganie i butla.
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 01:37   #4638
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam kryzys albo i nadal mam mały od 23:30 do 1:30 siedział na cycu i nie chciał puścić a mnie rana piekielnie paliła chciałam iść zmienić wkladke i oplulac zimna wodą a tu do tego gonilo mnie na dwojeczke i przysypialam... wkurzylam się jak zasnął przy piersi szybko do mydelniczki poplakiwal poplakiwal ale poszłam zrobiłam dwojeczke na szczescie pół wodna więc poszło szybko i latwo umylam sie i polozylam. Zarzuciła paracetamol co gowno daje mały jeszczs troche popiskuje a ja ide spać może on też kimnie... poważnie ja w jakąś depresję wpadne... jak już nie wpadlam bo ryczec mi sie chce
Spokojnie Rosi, docieracie sie.... a nie mozesz zostawic malego poloznym na pierwsza noc? A u nas nawal na tapecie, maly nawet nie mogl się przyssac... w brzuchu ciagnie jak chol.era, ale widok tej kruszynki wszystko wynagradza

Edytowane przez sunny_eyes
Czas edycji: 2015-04-22 o 01:38
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 02:02   #4639
madzixx88
Zakorzenienie

Dzięki za odpowiedzi Dziewczyny

Viola-edukuje sie, a jak obiadek pyszka miałaś! Super, ze juz do domku

Koperko-i co teraz zrobisz, będziesz podawać kropelki osobno? A mozna jedne odstawić ?

Majka- kciuki za brzuszek Julka

Rosi-trzymaj sie!!! Dasz radę
Ps.mam z kciukiem to samo co Ty niedawno-nie moge go zgiąć:/

Śniło mi sie, ze Karola pisała, ze urodziła i byłam pewna, ze to prawda aż sie obudziłam i weszłam poczytać a tu nic nie ma..
Odzywaj sie kochana!!
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-22, 03:11   #4640
Majka232
Zakorzenienie

Dzieki kochane za pocieszenie i zrozumienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
nie no ja 3 dostalam

Winda zjezdzasz? Jak sobie radzisz z wozkiem dla mnie to masakra jakas, z garazu musze wychodzic by wozka nie wnosic i ta winda z pajakami wolna dla inwalidow

Majka moze te biszkopty szkodza? A brzus mlodego boli o konkretnej porze czy caly czas? Po jedzeniu sie nasila?

Rosario no jakis czas bolalo mnie po nacieciu z Maja pamietam

Odstawie biszkopty
Wczoraj od 12 nie spał normalnie a wciąż sie wybudzal ale wieczorem jest najgorzej. Wczoraj plakal i plakal od 20. Aż wzięłam do siebie do łóżka chyba ok.22.30 i zasnal przy piersi. Wstał po 3.30. Teraz jemy

Cytat:
My się karmimy..

Majka a może to kropelki witaminowe jak u Malej szkodzą? U Malej właśnie kłopotami z brzuszkiem się objawialo

---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ----------

Wanna jest super,co?

---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ----------

A po jakim czasie od odstawienia zauważyłaś efekt? W tym czasie żadnych wit.nie dawałas? Ja ostania dawkę k+d podalam dobę temu. Wstrzymam się z kolejną. Może po prostu on tej wit.k nie toleruje...

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Rosario to normalne,zmęczenie i ból dają takie płaczliwe efekty.Co do karmienia moj w drugiej dobie 12h byl przy cycu wiec no stress 2h to pikus a jak bedzie takim ssakiem jak Kacper to laktator odciaganie i butla.
A pijąc z butli Twoje mleko nie domaga się jedzenia tak często jak wcześniej?
Stary 2015-04-22, 03:17   #4641
Hanka20
Zakorzenienie

Witam sie nocna pora mały od 2,15 nie spał dalam mu jednego cyca położyłam a za chwilę zaś płacz no więc do drugiego cyca przystawilam. Przewinelam pampka była kupka i zaś cyc. .. wreszcie usnal ja też idę spać jak się uda. Mam w brzuchu takie gazy ze nie wyrabiam boli to. Wczoraj miałam wkładają rurkę w tyłek ale nie wiele pomogło.

---------- Dopisano o 04:17 ---------- Poprzedni post napisano o 04:12 ----------

Rosi ja miałam kryzys wczoraj też beczalam z godzinę juz mnie ten ból wykańcza i ta niemoc bo chcesz szybko wstać do dziecka i nakarmic a tu wszystko boli:/

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 03:24   #4642
malinka1984
Zakorzenienie

Majka nie.Pijąc z butli ma szybko i dużo ok 80 ml mleka wciąga i wtedy śpi 3h a rekord to 4.5h więc jest dużo lepiej bo mogę się wyspać,zjeść itd a tak to tylko wisiał na cycku a teraz cyca nie daje bo już mu cyc za miękki a butla zbawienna.
Tp 31.03.2015
Stary 2015-04-22, 03:36   #4643
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
My się karmimy..

Wanna jest super,co?

Dobrze ze sie zorientowalas co szkodzi.

Cytat:
To ze zmeczenia i bolu. Wkrotce bedzie lepiej, musisz wytrzymac

U nas pora karmienia. Maly przespal 4h, cudownie bo u niego 3h to byl max w nocy.

---------- Dopisano o 04:36 ---------- Poprzedni post napisano o 04:34 ----------

Cytat:
Majka nie.Pijąc z butli ma szybko i dużo ok 80 ml mleka wciąga i wtedy śpi 3h a rekord to 4.5h więc jest dużo lepiej bo mogę się wyspać,zjeść itd a tak to tylko wisiał na cycku a teraz cyca nie daje bo już mu cyc za miękki a butla zbawienna.
A nie boisz sie, ze jak sie przyzwyczai do butli nie bedzie chcial jesc z piersi?

jestem mamą
Stary 2015-04-22, 03:38   #4644
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
To super

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dobrze ze sie zorientowalas co szkodzi.

To ze zmeczenia i bolu. Wkrotce bedzie lepiej, musisz wytrzymac

U nas pora karmienia. Maly przespal 4h, cudownie bo u niego 3h to byl max w nocy.

---------- Dopisano o 04:36 ---------- Poprzedni post napisano o 04:34 ----------

A nie boisz sie, ze jak sie przyzwyczai do butli nie bedzie chcial jesc z piersi?
Super że Szymonek ładnie pospał.
Stary 2015-04-22, 03:39   #4645
malinka1984
Zakorzenienie

Cashmare Kacper już nie je z piersi,je tylko odciągane z butli i Nam to pasuje.
Ściągam czasami w 14 min 125ml mleka
Tp 31.03.2015

Edytowane przez malinka1984
Czas edycji: 2015-04-22 o 03:42
Stary 2015-04-22, 03:43   #4646
Majka232
Zakorzenienie

Hanka, Rosario - z dnia na dzień będzie lepiej. Po wyjściu do domku wszystko się unormuje

---------- Dopisano o 04:43 ---------- Poprzedni post napisano o 04:40 ----------

Teraz odłożyłam do łóżeczka i słyszę wiercenie. Skończy sie znów w naszym łóżku :/ ale jak inaczej? Jestem przeciwniczka tego rozwiązania to mi się trafil egzemplarz który tego wynaga hmmm
Stary 2015-04-22, 03:43   #4647
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

A ja sie obudziłam i nie moge zasnąć juz po 4 godzinach... Chyba łącze sie z Wami karmiacymi jakies durne myśli przychodzą mi do głowy, mała robiła w brzuchu przemeblowanie, teraz siedzi cicho a ja usnąć nie moge ...
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-22, 03:43   #4648
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Cashmare Kacper już nie je z piersi,je tylko odciągane z butli i Nam to pasuje.
Rozumiem. A nie boisz sie o strate pokarmu/ mniejsza ilosc jak nie ssie? Nie wypytuje zlosliwie, jestem ciekawa

jestem mamą
Stary 2015-04-22, 03:45   #4649
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
A ja sie obudziłam i nie moge zasnąć juz po 4 godzinach... Chyba łącze sie z Wami karmiacymi jakies durne myśli przychodzą mi do głowy, mała robiła w brzuchu przemeblowanie, teraz siedzi cicho a ja usnąć nie moge ...
W nocy to zazwyczaj głupie myśli przychodzą.
Jeszcze trochę i bezsenność ciążowa minie
Stary 2015-04-22, 03:50   #4650
malinka1984
Zakorzenienie

Nie,póki co nie,pokarm ściągam co 3h,po 80-125 ml i zapas jest więc na tę chwilę obaw nie ma.Doradczyni laktac.powiedziała mi że karmienie mamy w głowie więc jeśli tylko będę chcieć będzie pokarm więc tego się trzymamy.Jestem szczęśliwsza bo mam czas na sen,kąpiel,kolacje itd a wczesniej syn w moim lozku a maz w salonie i tylko ryk i ryk.Teraz młody odkładany do snu do swojego pokoju a my jak ludzie spimy z mezem.
Kacper szczęśliwy bo najedzony a my szczęśliwi bo razem i wyspani.
Tp 31.03.2015

Edytowane przez malinka1984
Czas edycji: 2015-04-22 o 03:52
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości