Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon! - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-21, 23:29   #1021
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Idzie reszta moich zaproszeń Jutro już wszystkie będą u mnie.
Nie wiem czemu ludzie czepiaja się AW, u mnie wszystko szybko, jak trzeba i na czas, kontakt non stop.

Zresztą, może dopiero jutro pochwalę...

I jeszcze mój aparat idzie
czasem ludziom ciężko dogodzić
Stary 2015-04-21, 23:30   #1022
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Najsssss.
życie
Stary 2015-04-21, 23:31   #1023
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość
czasem ludziom ciężko dogodzić
Może ja jestem mało wymagająca?

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 23:32   #1024
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;51129624]Jutro jedziemy z P. do aquaparku i co, paznokcie u stóp pomalowane, hennę zaraz nałożę (nie żebym się odpicowała żeby popływać ale po prostu lubię jak mam pomalowane na basenie a henny dawno nie robiłam więc mam okazję), ale nóg nie ogoliłam... Też tego dawno nie robiłam [/QUOTE]
No najlepiej przed samym wyjściem z domu ogolić jak na basen. :P
Odnośnie pogrubionego: Panna, co Ty, dla swojego Mężczyzny nie chcesz kobieco wyglądać? Jeszcze ślubu nawet nie było!
Stary 2015-04-21, 23:32   #1025
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak mu wpadal telefon do kibelka, na ktorym siedzial, to wolalabym nie ratowac takiego telefonu.
Stary 2015-04-21, 23:32   #1026
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
A to nie wiedziałam, że nie można.

A to o to chodzi. Myślałam, że się odkleją czy coś.
Ja nie mocze oczu więc w sumie nie byłoby problemu.

Chciałam zrobić sobie przed ślubem rzesy na próbę. Żeby sprawdzić czy nic mnie nie uczula i nieprzeszkadza. I myślę ile czasu przed żeby potem na ślub uzupełnić np.
Ja robiłam dziś pierwszy raz w życiu i mam jestem zapisana znowu na 3 dni przed ślubem.

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 23:32   #1027
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Może ja jestem mało wymagająca?
zobaczymy co jutro napiszesz
Stary 2015-04-21, 23:34   #1028
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Ja robiłam dziś pierwszy raz w życiu i mam jestem zapisana znowu na 3 dni przed ślubem.
Pokazałabyś efekt? I powiedziała jakiej długości masz, jakie i jaką techniką?
Stary 2015-04-21, 23:35   #1029
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak mu wpadal telefon do kibelka, na ktorym siedzial, to wolalabym nie ratowac takiego telefonu.
Ja pewnie tez
Choć pewnie tak jak ona do czasu Jak Ci wpada telefon za 2,5 tys to pewnie wtedy patrzysz na to inaczej
MagicGirls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 23:36   #1030
gr8ania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Dobrze by było
Ryż wciąga wodę ,trzeba wsypac ryż do pojemnika ,miski włożyć telefon w ryż (telefon rozłożony na części pierwsze) i czymś przykryć.
Jeśli bardzo go nie zalalas to pomoże .
Sposób mojej szefowej od fachowca. Jej synek siadał na kibelek z jej telefonem i potrafił 2 razy w tygodniu go utopić
nie, no śmieję się z chińskimi dziećmi- problem polega na tym, że mój telefon to jeden kawałek... nawet bateria się nie wyciąga..
Stary 2015-04-21, 23:38   #1031
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Mój TŻ gdy nie zamknęłam kompa zobaczył maila o tytule "Przedłużanie rzęs" w mojej skrzynce i już się wkurzył, że sobie krzywdę chcę robić. On się strasznie boi, że sobie zrobię coś złego, poprawiając wygląd.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Ja pewnie tez
Choć pewnie tak jak ona do czasu Jak Ci wpada telefon za 2,5 tys to pewnie wtedy patrzysz na to inaczej
W życiu dzieciak by ode mnie nie dostał takiego telefonu. Tym bardziej po pierwszym utopieniu.
Stary 2015-04-21, 23:41   #1032
zmotywowanaja
Zakorzenienie

ja mam tak długie rzęsy, że chyba nie będę z nimi nic robić
ale zobaczymy jeszcze po próbnym co i jak
Stary 2015-04-21, 23:46   #1033
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
nie, no śmieję się z chińskimi dziećmi- problem polega na tym, że mój telefon to jeden kawałek... nawet bateria się nie wyciąga..
No to może chyba nie pomóc.Jak się wyjmie baterie to jest dostęp chyba do tych wszystkich szczelinek w telefonie

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
W życiu dzieciak by ode mnie nie dostał takiego telefonu. Tym bardziej po pierwszym utopieniu.
To samo jej powiedziałam jak utopił za pierwszym razem
Stary 2015-04-21, 23:49   #1034
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
Pokazałabyś efekt? I powiedziała jakiej długości masz, jakie i jaką techniką?
Jasne, jutro postaram się wrzucić zdjęcie. Żałuję, że nie zrobiłam jednego przed, żeby pokazać efekt, swoje rzęsy mam niestety takie mało widoczne, dzis zrobiliśmy taki naturalny efekt bo nie wiedziałam czego sie spodziewać i wiem już, że na slub chcę ich mieć zdecydowanie więcej

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 23:50   #1035
Justuus
Zakorzenienie

Przepraszam was że tak dziś się nie udzielalam. Te zakupy internetowe mnie pochłonęły. Mam nadzieje ze chociaż jedna sukienka będzie dobra i będę miała w czym iść na ten ślub
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 23:51   #1036
pozeczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość
tż dostał teraz zaproszenie na wesele z osobą towarzyszącą i był wpisany jako pierwszy. Mimo, że za 4 miesiące będziemy małżeństwem to i tak jestem tylko OT no ale cóż
moja mama dostała zaproszenie na ślub mojego kuzyna "z osobą towarzyszącą" jak już była po ślubie (drugim co prawda, no ale mąż to jednak mąż, a nie OT)

z kilogramami walczę, wygrywam raz ja, raz one
104kg -> 74kg -> 91kg -> 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75
pozeczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 23:51   #1037
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
Przepraszam was że tak dziś się nie udzielalam. Te zakupy internetowe mnie pochłonęły. Mam nadzieje ze chociaż jedna sukienka będzie dobra i będę miała w czym iść na ten ślub
Pokaz co wybralas
Stary 2015-04-22, 00:00   #1038
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pozeczkowa Pokaż wiadomość
moja mama dostała zaproszenie na ślub mojego kuzyna "z osobą towarzyszącą" jak już była po ślubie (drugim co prawda, no ale mąż to jednak mąż, a nie OT)
brak słów

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ----------

dobranoc
Stary 2015-04-22, 00:03   #1039
MagicGirls
Zakorzenienie

Ja myślę ,ze u Nas tez mogło się zdarzyć ,ze ktoś jest w narzeczeństwie a dostał z osoba towarzyszącą. O ile ja wiedziałam co i jak u Mnie w rodzinie i kogo zapraszamy ,o tyle TŻtowi listę robili rodzice i oni jak ich znam ,jeśli ktoś narzeczonej/narzeczonego nie przedstawił to wpisali z osoba.
Stary 2015-04-22, 01:05   #1040
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
magda co ksiądz zaplanowal na drugie spotkanie?
Mój stwierdził, ze wszystkie dokumenty, zalatwaimy i spisujemy wszystko i juz. Drugie przed samym ślubem dopiero, żeby podać dane świadków.
Na drugie spotkanie? dokończenie protokołu, oddanie karteczki z zapowiedziami, "brakujące" info z 1 części (świadectwa z gim! oraz data komuni M!), dane świadków, mamy być po rozmowie z Siostrą zakonną i organistą.
Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość
Gratuluję pozytywnych emocji związanych z salą A na księdza brak słów Foteczki będą?
Nie wiem czy będą :P. Ogólnie mam foty. Fryzury nie bardzo, bo sama nie byłam w stanie, a fryzjerka trochę nie poradziła sobie z obsługą aparatu naszego, więc solidnie niewyraźne fotki , makijażystka sama mnóstwo zdjęć robiła- może mi coś podeśle, ale raczej nie wszystko, no i z kiecy mam trochę fotek, sama babka powiedziała, żebym cykała!
Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Magda.. No to mieliście przygody z ksiezulkiem!! My na drugie spotkanie mamy za miesiąc sie pojawić ale my mamy więcej czasu

Co do kasy, pogadamy na fcb.. Rozmawialam z ta laską która ma ze mną ślub, rozmawialam z kolezanka ktora miała w zeszłym roku, jeszcze pogadam z kolezanka która ma za miesiąc ale my z kasa juz postanowiliśmy i powiem Ci co i jak

A do,organisty sie wybieracie? ;P

A badania te które Ci wyslalam na fcb to wszystkie które ja robiłam na,początek wystarczy samo tsh bez dodatkowych tarczycowych

I fajnie z tańcem.. Mu idziemy w Krk w czy na pierwsze zajęcia

Ale piękne słońce!!
Tak, pewnie za jednym razem do organisty i Siostry się wybierzemy. Jak będziesz coś wiedziała z cenami- daj znać, no i ile Wy planujecie w sumie też chętnie usłyszę . O księżulku już nie chcę myśleć, bo mi ciśnienie skacze :/. Badania w końcu wzięłam morfologię i pakiet tarczyca rozszerzony .
Cytat:
Nie widziałaś mojego PROFESJONALNEGO projektu?!
Mega
Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Dotarła mucha tż, odetchnełam z ulgą, kolor jest taki jaki chciałam
Bardzo ładna
Cytat:
Hmm, poruszę teraz raczej kontrowersyjny temat...
Dziewczyny, które nie mają najlepszych relacji z teściowymi, co robicie z Dniem Matki? Jeszcze niby sporo czasu, ale my musimy wysłać karty z dużym wyprzedzeniem. Chcemy wysłać naszym mamom życzenia i nie mamy pojęcia jak się podpisać. Czy razem, czy każde osobno, czy oddzielnie, ale druga osoba w nawiasie, czy może z dopiskiem "przyszła synowa/przyszły zięć".
Pozostałe dziewczyny też się mogą wypowiedzieć, co by zrobiły w takiej sytuacji, z chęcią poznam różne punkty widzenia.
Ja się na kartkach do Rodziny M po prostu podpisuję "Magda".
Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Poszło

Powiedzcie mi coś więcej o tych kępkach: ile się je nosi, jak zdejmuje, czy się je maluje, czy są różne długości, ile takich kępek się doczepia zazwyczaj, ile kosztują
Nie odpowiem, ale chętnie się sama dowiem, bo mam kępki i nie wiem co teraz chyba zaraz będę próbowała ściągać, bo przecież nie zostawie tego tak, zwłaszcza że pod kępkami mam sporo tuszu :P.

Powiem Wam, że jestem mega padnięta po dzisiejszym dniu. W sumie od wczoraj od około 16 nic nie jadłam, bo musiałam być na czczo na badania rano. A dzisiaj byłam wszędzie spóźniona i po prostu nie zdążyłam nic zjeść pomiędzy załatwieniami. I w sumie nawet głodna już nie jestem. Po prostu mega zmęczona. Jutro na 8 mamy kolejną lekcję tańca, a potem jedziemy do Krakowa odebrać pudełka na ciasto, zobaczyć do Dalii w Factory na biustonosze i ogólnie połazić, a następnie do Ikei po ramki . Wieczorem jak wyrobimy może jeszcze jakieś zaproszenia rozdamy.

A dzisiaj, bo pewnie niektóre z Was czekają. Fryzura- miałam lekko mieszane uczucia, bo przód bardzo mi się podobał, dobrze wszystko wyglądało i ja się dobrze czułam, z tyłu momentami miałam wrażenie, że za dużo się dzieje (bo chciałam prostego, gładkiego koka), ale jednak po całym dniu stwierdzam, że mi się podoba, z suknią super wygląda taka fryzura i ja się dobrze czuję. W taką fryzurę celujemy na wesele . Makijaż- tutaj rewelacja, mam tak niespodziewany makijaż, że nie wiem, ale jest piękny . Fioletowy, z lekkim akcentem BROKATOWYM (hahaha ale nie taką wiochą brokatową ), genialnie mi pasuje do oczu i bardzo je rozświetla . Mam też kępki- pierwszy raz w życiu, dziwnie się jeszcze czuje, ale wyglądają świetnie, powiększają oko i super je kształtują. No i suknia..... moje przypuszczenia się nieco sprawdziły, w koronkowym bolerku nie czułam się zbyt dobrze , wyglądało nawet ok, ale to nie to. Na szczęście nie wiem jak, ale babki wyciągnęły jeszcze inne bolerko . Tiulowe! rękaw do łokcia, bardzo delikatne aplikacje na wierzchu, jak je założyłam to od razu wiedziałam, że w takie coś celowałam! Super się w nim czułam. O, dokładnie to bolerko . Wpięły mi potem welon, no i tak stałam i się jarałam do lustra . Pani sama zasugerowała, żebym sobie fotki cykała . No to sobie nie żałowałam Babki się zachwycały nad całym efektem, mówiły że piękna fryzura, genialny makijaż, że wszystko super do siebie pasuje . Po wyciągnięciu welonu jeszcze mi mój grzebyk zamocowały i już wybrałam, idealnie pasuje największy! Ogólnie jestem bardzo zadowolona
Stary 2015-04-22, 01:20   #1041
oleandra123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Na drugie spotkanie? dokończenie protokołu, oddanie karteczki z zapowiedziami, "brakujące" info z 1 części (świadectwa z gim! oraz data komuni M!), dane świadków, mamy być po rozmowie z Siostrą zakonną i organistą.

Nie wiem czy będą :P. Ogólnie mam foty. Fryzury nie bardzo, bo sama nie byłam w stanie, a fryzjerka trochę nie poradziła sobie z obsługą aparatu naszego, więc solidnie niewyraźne fotki , makijażystka sama mnóstwo zdjęć robiła- może mi coś podeśle, ale raczej nie wszystko, no i z kiecy mam trochę fotek, sama babka powiedziała, żebym cykała!

Tak, pewnie za jednym razem do organisty i Siostry się wybierzemy. Jak będziesz coś wiedziała z cenami- daj znać, no i ile Wy planujecie w sumie też chętnie usłyszę . O księżulku już nie chcę myśleć, bo mi ciśnienie skacze :/. Badania w końcu wzięłam morfologię i pakiet tarczyca rozszerzony .

Mega

Bardzo ładna

Ja się na kartkach do Rodziny M po prostu podpisuję "Magda".

Nie odpowiem, ale chętnie się sama dowiem, bo mam kępki i nie wiem co teraz chyba zaraz będę próbowała ściągać, bo przecież nie zostawie tego tak, zwłaszcza że pod kępkami mam sporo tuszu :P.

Powiem Wam, że jestem mega padnięta po dzisiejszym dniu. W sumie od wczoraj od około 16 nic nie jadłam, bo musiałam być na czczo na badania rano. A dzisiaj byłam wszędzie spóźniona i po prostu nie zdążyłam nic zjeść pomiędzy załatwieniami. I w sumie nawet głodna już nie jestem. Po prostu mega zmęczona. Jutro na 8 mamy kolejną lekcję tańca, a potem jedziemy do Krakowa odebrać pudełka na ciasto, zobaczyć do Dalii w Factory na biustonosze i ogólnie połazić, a następnie do Ikei po ramki . Wieczorem jak wyrobimy może jeszcze jakieś zaproszenia rozdamy.

A dzisiaj, bo pewnie niektóre z Was czekają. Fryzura- miałam lekko mieszane uczucia, bo przód bardzo mi się podobał, dobrze wszystko wyglądało i ja się dobrze czułam, z tyłu momentami miałam wrażenie, że za dużo się dzieje (bo chciałam prostego, gładkiego koka), ale jednak po całym dniu stwierdzam, że mi się podoba, z suknią super wygląda taka fryzura i ja się dobrze czuję. W taką fryzurę celujemy na wesele . Makijaż- tutaj rewelacja, mam tak niespodziewany makijaż, że nie wiem, ale jest piękny . Fioletowy, z lekkim akcentem BROKATOWYM (hahaha ale nie taką wiochą brokatową ), genialnie mi pasuje do oczu i bardzo je rozświetla . Mam też kępki- pierwszy raz w życiu, dziwnie się jeszcze czuje, ale wyglądają świetnie, powiększają oko i super je kształtują. No i suknia..... moje przypuszczenia się nieco sprawdziły, w koronkowym bolerku nie czułam się zbyt dobrze , wyglądało nawet ok, ale to nie to. Na szczęście nie wiem jak, ale babki wyciągnęły jeszcze inne bolerko . Tiulowe! rękaw do łokcia, bardzo delikatne aplikacje na wierzchu, jak je założyłam to od razu wiedziałam, że w takie coś celowałam! Super się w nim czułam. O, dokładnie to bolerko . Wpięły mi potem welon, no i tak stałam i się jarałam do lustra . Pani sama zasugerowała, żebym sobie fotki cykała . No to sobie nie żałowałam Babki się zachwycały nad całym efektem, mówiły że piękna fryzura, genialny makijaż, że wszystko super do siebie pasuje . Po wyciągnięciu welonu jeszcze mi mój grzebyk zamocowały i już wybrałam, idealnie pasuje największy! Ogólnie jestem bardzo zadowolona
Gratuluje owocnego dnia Jak ja uwielbiam takie dni kiedy musze tyle rzeczy na raz zalatwic "na miescie" Naprawde! Ale ja bym sobie wielkiej kawy i dobrego ciasta w jakiejs uroczej kawiari na pewno nie pozalowala
oleandra123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 01:27   #1042
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleandra123 Pokaż wiadomość
Gratuluje owocnego dnia Jak ja uwielbiam takie dni kiedy musze tyle rzeczy na raz zalatwic "na miescie" Naprawde! Ale ja bym sobie wielkiej kawy i dobrego ciasta w jakiejs uroczej kawiari na pewno nie pozalowala
Autentycznie nie miałam czasu . Wszędzie byłam spóźniona. Rano poszłam na te badania, więc się nieco spóźniłam na fryzurę (no max 10-15 minut, ale już kiepsko zaczęłam). Fryzury miałam robione od 8:15 do jakiejś 11:30. Dlatego w trakcie makijażystkę z 11 musiałam przestawiać na 11:30/12, dotarłam na 11:45. U makijażystki musiałam dzwonić za salonem sukni, że nie wyrobię na 14, prędzej 15/15:30. Makijaż skończyłam 15:30 i na 15:40 byłam w salonie....Skończyłam tam zaraz przed 17 i dopiero wtedy miałam chwilę.... ale połaziłam z Mamą po sklepach, bo musiałam do 18 zabić czas, bo się ze znajomymi spotykaliśmy. No i od 18 do 22:40 siedziałam ze znajomymi w pubie, więc też specjalnie jedzenia nie było :P. Ogólnie szalony dzień, ale jestem zadowolona . Głównie super ulga z suknią, no i że wszystko tak do siebie pasuje . Dobra, a teraz lecę ściągać te kępki i ogólnie makijaż/ fryzurę i spadam spać. Rano, na pobudkę wezmę prysznic i dawaj na tańce .
Stary 2015-04-22, 05:50   #1043
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Dzień dobry! Całą noc miałam otwarte okno i zmarzlam max...
Dziś M. ma dzwonić do zespołu, ciekawe czy będzie pamiętał...

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 06:27   #1044
_groooszek_
Zakorzenienie

magda_mjt gratuluję owocnego dnia super, że wszystko do siebie pasuje, a fryzura i makijaż są takie jak chciałaś

Ja już w pracy, do 18 siedzę po pracy idziemy z Tż, świadkową i jej chłopakiem na miasto - bedzie fajnie

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 06:28   #1045
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez migotka1010 Pokaż wiadomość
Jak zapraszacie Babcie, Chrzestnych to piszecie np.
Chrzestnego z żoną Barbarą i synem Maćkiem?
Czy imię i nazwisko?

A jak zapraszaliście kolegę co ma żonę/stałą dziewczynę to:
Anna i Tomasz Nowakowie
Tomasz i Anna Nowakowie
?
Chrzestnych z imienia i nazwiska, zresztą Babcie też

A resztę Anna i Tomasz Nowakowie, chociaż raz popełniłam faux pass i napisałam na odwrót.

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
skończyłam rozdział !!!!!!
zostało tylko zdjęcia jakieś wkleić ale tym zajmie się Tż..
idę spać jutro pobudka o 4:30

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość

telefon utopiłam
dobrze, że mam coś w zastępstwie... (wiecie, że telefony kiedyś miały klawisze? )
a wiesz, że ja taki dalej mam?

Cytat:
Dobrze by było
Ryż wciąga wodę ,trzeba wsypac ryż do pojemnika ,miski włożyć telefon w ryż (telefon rozłożony na części pierwsze) i czymś przykryć.
Jeśli bardzo go nie zalalas to pomoże .
Sposób mojej szefowej od fachowca. Jej synek siadał na kibelek z jej telefonem i potrafił 2 razy w tygodniu go utopić
ja też pomyślałam o Chińczykach

Cytat:
No najlepiej przed samym wyjściem z domu ogolić jak na basen. :P
O Matko! Jakbym ogoliła nogi przed pójściem na basen z chlorowaną wodą to współczuję moim biednym nóżkom

Cytat:
Ja pewnie tez
Ja nie rozumiem jak można dać dziecku telefon do zabawy. Czy to za 100 zł czy za 2,5 tys

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
Co fajnego kupiłaś?

Cytat:
Napisane przez Mariuszowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Całą noc miałam otwarte okno i zmarzlam max...
Dziś M. ma dzwonić do zespołu, ciekawe czy będzie pamiętał...
żeby pamiętał

Magda, gratuluję tylu załatwionych spraw
201711281030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 06:48   #1046
dotuniek
Zakorzenienie

Pędzicie dziewczyny okropnie! Nie dam rady nadrabiać...
Magda gratuluję postępów w załatwianiu wszystkiego!
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 07:07   #1047
201711281030
Konto usunięte

dotuniek, mogę spytać gdzie Ty pracujesz?

Ducha, gdzie Ty się podziewasz? Tu tyle osób szuka sukienek a Ty znikasz
201711281030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 07:19   #1048
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaz co wybralas
Pokaże jak przyjdą może, bo Zamowilam chyba 11 różne kroje bo tz lubi proste ale wszystkie mam proste i dopasowane i chciałam spróbować cos innego

Cytat:
Ja myślę ,ze u Nas tez mogło się zdarzyć ,ze ktoś jest w narzeczeństwie a dostał z osoba towarzyszącą. O ile ja wiedziałam co i jak u Mnie w rodzinie i kogo zapraszamy ,o tyle TŻtowi listę robili rodzice i oni jak ich znam ,jeśli ktoś narzeczonej/narzeczonego nie przedstawił to wpisali z osoba.
U nas na pewno tak jest. Bo wiedziałam że dalszy kuzyn tż-a ma dziewczynę ale jej nie znamy. Tż umawial się z nim a on żebyśmy też szykowali weekend wolny w sierpniu.... także głupio wyszło.

Magda a jakie ramki kupujecie w ikei?
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 07:32   #1049
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Moj TZ przeziebiony. :< Dopiero co ja skonczylam chorowac, to teraz on zaczal. xD Pierwszy raz jest chory od naszego przyjazdu, czyli od ponad 7 miesiecy, wiec i tak niezle.

Magda, super. Czekam na fotki. (w razie czego, prosze, zostaw do wieczora )
Stary 2015-04-22, 07:33   #1050
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

10 dni do ślubu,a ja jestem chora! Masakra!
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości