Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon! - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-22, 09:06   #1081
201711281030
Konto usunięte

Dot.: Panny Młode 2015 część 43- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Wypilismy mnostwo herbat z miodem i cytryna, i zjedlismy kanapki z miodem i czosnkiem.
Lekow wolalabym na razie nie brac, bo mi rozwalaja zoladek, a ostatnio sporo bralam. :/ Za to zalozylam na noc skarpetki. :p

Ide juz spac. Milego dnia!
Dobranoc
201711281030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 09:08   #1082
aneta_91
Zakorzenienie

Lips, piękny
Stary 2015-04-22, 09:09   #1083
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Wypilismy mnostwo herbat z miodem i cytryna, i zjedlismy kanapki z miodem i czosnkiem.
Lekow wolalabym na razie nie brac, bo mi rozwalaja zoladek, a ostatnio sporo bralam. :/ Za to zalozylam na noc skarpetki. :p

Ide juz spac. Milego dnia!
W sobotę i niedzielę mam nocki, też będę kładła się spać ok 8

Dobranoc

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 09:13   #1084
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
W sobotę i niedzielę mam nocki, też będę kładła się spać ok 8

Dobranoc
ja bym chyba nie mogła robić na nocki

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Wczoraj dostałam mejla, że moje buty ślubne zostały wysłane, może dzisiaj albo jutro będą

Idę zjeść jakieś śniadanie i cisnę z materiałem.

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
R. się zasmucił jak mu to powiedziałam tak to by było oryginalne, a tak będzie pospolicie: K&R i data. No chyba że mnie Tż jeszcze zaskoczy, co jest możliwe

Ja bym nie żałowała
Możesz mieć połowę zdania Ty, połowę Twój TŻ. Myślę, że ta wiadomość ucieszy Twojego narzeczonego

Dlaczego? Ja bym chciała taki grawer, szkoda, że na to sami nie wpadliśmy
Stary 2015-04-22, 09:29   #1085
AngelinaR
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oleandra123 Pokaż wiadomość
mnie sie wydaje, ze im wiecej osob, tym bardziej "sie zwraca", bo wiecej osob daje prezenty? Zakladajac, ze raczej wszyscy dadza "na talerzyk", to na pewno sporo osob da wiecej. Nie wiem tak mi sie wydaje.

Masakra....

Mnie sie wydaje, ze mozna "zarobic" na weselu, jezeli nie chce sie zbyt wyszukanych fanaberii, suknii za kilka tysiecy, homarow na przystawke czy tez podrozy poslubnej dookola swiata, natomiast wiadomo, ze takie fanaberie sa najfajniejsze i ciezko z nich zrezygnowac

Polecam kuracje Nailtekiem, ja robie co jakies 2 lata i mam piekne paznokcie, dlugie jezeli mam na takie ochote, nie krusza sie, nie rozdwajaja.

Uffff, ja tam bym nie mieszala rodzin. Dzien matki jest dla matki, a Matka Twojego TZ matka Twoja nie jest, wiec kartka jest od TZ z ew pozdrowieniami od Ciebie, tak mi sie wydaje. Ja mam dobre stosunki z "tesciami", takie bardzo normalne, ale w zyciu nie nazwalabym ich moja rodzina, sa rodzina TZ. Spotykam sie z nimi (z jego siostrami to inna para kaloszy oczywiscie), tylko z TZem i przy okazji urodzin, swiat, zawsze jezdzimy choc na weekend do nich na plaze w lato etc. Dla mnie takie rozwiazanie jest najzdrowsze, niegdy nie zrozumialam jednej moje kolezanki ktora np na kawe sie umawiala z tesciowa, WTF, po co?? Pozniej marudzi, ze tesciowa (byla) wtraca sie w jej zycie.
Skoro matka Twojego TŻ nie jest Twoją matką to po co będziesz do niej po ślubie mówić mamo ?
Skoro po ślubie będziesz ją nazywać mamą to chyba samo mówi za siebie.

http://s3.suwaczek.com/20150815310114.png
AngelinaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 09:32   #1086
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość

dobrze, że mam coś w zastępstwie... (wiecie, że telefony kiedyś miały klawisze? )
moj ma ))
zreszta dopiero raz mialam taki ktory nie miał, a od hm 10lat zmieniam co 2 lata

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;51129442]
jak to chrzestnego?
Normalnie napisałam Ciocię Anię, Wujka Mariusza i Olę
To samo chrzestną - Ciocię Monikę, Wujka Roberta...
[/QUOTE]
serio masz takie personalizowane 'ciocia monika.." a nie monika iksinska?

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51130600]10 dni do ślubu,a ja jestem chora! Masakra![/QUOTE]

10!!! !!!
dasz rade, odpocznij 2-3dni, wiem wiem napiete plany ale moze lepiej odpuscic 2-3dni i pic gorącą herbate z miodem

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
zmienilam makijazystkę.
dlaczego?

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość

łooo ten
elegancko!!

zrobilam projekt ksiegi gosci
kupuje baze i dodaje projekt + sama wstązke dodam
oferują nadruk. baza bedzie taka - swiecaca i sliska chyba, te zdjecia akurat chyba bez lampy ale jak ogladam inne aukcje to wszystkie swiecace takie...
i nie wiem czy prosic tam nadruk - on tez bedzie taki swiecacy;/
czy moze zrobic sama zadrukowaną kartkę i dojsc do takiego efektu

a oto moj projekt - w paincie, wiec bedzie poprawiony i ładny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ksiega gosxci.jpg (50,7 KB, 41 załadowań)
Stary 2015-04-22, 09:35   #1087
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AngelinaR Pokaż wiadomość
Skoro matka Twojego TŻ nie jest Twoją matką to po co będziesz do niej po ślubie mówić mamo ?
Skoro po ślubie będziesz ją nazywać mamą to chyba samo mówi za siebie.
a ja sie z Toba nie zgadzam...
mama jest jedna... a to ze sie przyjelo mowic mamo a nie tesciowo do tesciowej to inna kwestia
wiadomo ze z latami ta kobieta bedzie mi bliska, ale to za sprawą dzieci
i bedzie jak u mnie w domu raczej moja mama o tesciowej nie mowila mamo tylko mowila o niej babcia, bo mowila o tym przy nas

to tak jak podziekowania rodzicom... no dziekuje sie razem ale ja w sercu bede za trud, wychowanie i milosc dziekowac swoim, nie K. :P
Stary 2015-04-22, 09:36   #1088
AngelinaR
Raczkowanie

Bardzo ładny projekt.
O księdze gości nie myślałam, ale widzę że muszę poszukać jakiejś ładnej księgi.... będzie fajną pamiątką.

Stary 2015-04-22, 09:37   #1089
magda_mjt
Zakorzenienie

My juz po tańcu, mamy cały układ ogarnięty, nagrany i bedziemy ćwiczyć . Umówiliśmy sie na kolejna lekcje jutro .
Z tym czy juz sie doczekać UK nie moge- jesli chodzi o zmęczenie to tak, tutaj jestem paskudnie wymęczona załatwianiem wszystkiego, wstawaniem o 6/7 i chodzeniem spac o 1/2, no jest to czas bardzo wysokich obrotów. Ale liczę na to, ze jeszcze wyrobimy jakos, zeby któregoś dnia po prostu posiedzieć i nie miec nic do załatwiania :P, albo chociaz mniej.
Fotek nie wiem czy bede w ogole wrzucać, twarzy nie bardzo chce pokazywać, a bez niej efekt żadny . Ale sQ widziała pare fotek i mowi, ze ładnie, wiec chyba jest dobrze .
Justuus odpisalam Ci na fb- po te białe, dwustronne ramki na numery stolow, na słodki stol i stol z księga gosci .
A teraz sie znowu żegnam na wieksza cześc dnia-wlasnie do Krk jedziemy, po drodze odbierzemy pudełka na ciasto, a potem Factory i ikea . Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2015-04-22, 09:39   #1090
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładny projekt.
O księdze gości nie myślałam, ale widzę że muszę poszukać jakiejś ładnej księgi.... będzie fajną pamiątką.
Ja się chyba na drzewko zdecyduję

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 09:42   #1091
aneta_91
Zakorzenienie

Magda, a może chociaż jakieś na priv wyślij?Chętnie bym zobaczyła, ale zrozumiałe jest dla mnie, że nie chcesz upubliczniać zdjęć
Stary 2015-04-22, 09:44   #1092
AngelinaR
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
a ja sie z Toba nie zgadzam...
mama jest jedna... a to ze sie przyjelo mowic mamo a nie tesciowo do tesciowej to inna kwestia
wiadomo ze z latami ta kobieta bedzie mi bliska, ale to za sprawą dzieci
i bedzie jak u mnie w domu raczej moja mama o tesciowej nie mowila mamo tylko mowila o niej babcia, bo mowila o tym przy nas

to tak jak podziekowania rodzicom... no dziekuje sie razem ale ja w sercu bede za trud, wychowanie i milosc dziekowac swoim, nie K. :P
Dziwne masz podejście. Skoro wychodzisz z założenia że się tak przyjęło mówić mamo, to tak samo się przyjęło żeby obrączki były oznaką miłości, ślubu, związku, itp. , tak się przyjęło aby Panna Młoda miała białą sukienkę, aby zakładać niebieską podwiązkę, aby o północy robić oczepiny i jeszcze bla bla bla sto innych rzeczy tak się przyjęło.

Podczas podziękowań....pomyśl jeszcze o tym, że gdyby nie rodzice TŻta to nie miałabyś w obecnej chwili swego cudownego narzeczonego/przyszłego męża...Więc zamiast w sercu dziękować tylko swoim rodzicom, pomyśl także o teściach.

Zaskakująco dziwne podejście mają niektóre dziewczyny. Ja nie odróżniam jakoś że teściowe to rodzina TŻta a nie moja. Rodzina jest wspólna, tym bardziej ślub jest między innymi po to aby połączyć rodziny.

Stary 2015-04-22, 09:47   #1093
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
U nas tak samo. I wszyscy z Sz.P.
Zawsze kobieta pierwsza, jeśli znaliśmy jej imię i nazwisko.

Ja robię tydzień wcześniej (dzień przed wieczorem panieńskim). Dzięki temu trochę się przyzwyczaję, a jakby mnie uczuliły, to będzie czas zdjąć. W razie czego będzie też czas na uzupełnienie, ale pani powiedziała, że powinno się obyć bez poprawek. To będzie moje pierwsze przedłużenie rzęs w życiu.
Ja myślę żeby wcześniej chyba zrobić.
Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Ja robiłam dziś pierwszy raz w życiu i mam jestem zapisana znowu na 3 dni przed ślubem.
Czyli przed ślubem będziesz miała robione od nowa w sumie a nie uzupełniane? Bo słyszałam, że uzupełnianie to co 3 tyg. A pokażesz?

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Na drugie spotkanie? dokończenie protokołu, oddanie karteczki z zapowiedziami, "brakujące" info z 1 części (świadectwa z gim! oraz data komuni M!), dane świadków, mamy być po rozmowie z Siostrą zakonną i organistą.

Nie wiem czy będą :P. Ogólnie mam foty. Fryzury nie bardzo, bo sama nie byłam w stanie, a fryzjerka trochę nie poradziła sobie z obsługą aparatu naszego, więc solidnie niewyraźne fotki , makijażystka sama mnóstwo zdjęć robiła- może mi coś podeśle, ale raczej nie wszystko, no i z kiecy mam trochę fotek, sama babka powiedziała, żebym cykała!

Tak, pewnie za jednym razem do organisty i Siostry się wybierzemy. Jak będziesz coś wiedziała z cenami- daj znać, no i ile Wy planujecie w sumie też chętnie usłyszę . O księżulku już nie chcę myśleć, bo mi ciśnienie skacze :/. Badania w końcu wzięłam morfologię i pakiet tarczyca rozszerzony .

Mega

Bardzo ładna

Ja się na kartkach do Rodziny M po prostu podpisuję "Magda".

Nie odpowiem, ale chętnie się sama dowiem, bo mam kępki i nie wiem co teraz chyba zaraz będę próbowała ściągać, bo przecież nie zostawie tego tak, zwłaszcza że pod kępkami mam sporo tuszu :P.

Powiem Wam, że jestem mega padnięta po dzisiejszym dniu. W sumie od wczoraj od około 16 nic nie jadłam, bo musiałam być na czczo na badania rano. A dzisiaj byłam wszędzie spóźniona i po prostu nie zdążyłam nic zjeść pomiędzy załatwieniami. I w sumie nawet głodna już nie jestem. Po prostu mega zmęczona. Jutro na 8 mamy kolejną lekcję tańca, a potem jedziemy do Krakowa odebrać pudełka na ciasto, zobaczyć do Dalii w Factory na biustonosze i ogólnie połazić, a następnie do Ikei po ramki . Wieczorem jak wyrobimy może jeszcze jakieś zaproszenia rozdamy.

A dzisiaj, bo pewnie niektóre z Was czekają. Fryzura- miałam lekko mieszane uczucia, bo przód bardzo mi się podobał, dobrze wszystko wyglądało i ja się dobrze czułam, z tyłu momentami miałam wrażenie, że za dużo się dzieje (bo chciałam prostego, gładkiego koka), ale jednak po całym dniu stwierdzam, że mi się podoba, z suknią super wygląda taka fryzura i ja się dobrze czuję. W taką fryzurę celujemy na wesele . Makijaż- tutaj rewelacja, mam tak niespodziewany makijaż, że nie wiem, ale jest piękny . Fioletowy, z lekkim akcentem BROKATOWYM (hahaha ale nie taką wiochą brokatową ), genialnie mi pasuje do oczu i bardzo je rozświetla . Mam też kępki- pierwszy raz w życiu, dziwnie się jeszcze czuje, ale wyglądają świetnie, powiększają oko i super je kształtują. No i suknia..... moje przypuszczenia się nieco sprawdziły, w koronkowym bolerku nie czułam się zbyt dobrze , wyglądało nawet ok, ale to nie to. Na szczęście nie wiem jak, ale babki wyciągnęły jeszcze inne bolerko . Tiulowe! rękaw do łokcia, bardzo delikatne aplikacje na wierzchu, jak je założyłam to od razu wiedziałam, że w takie coś celowałam! Super się w nim czułam. O, dokładnie to bolerko . Wpięły mi potem welon, no i tak stałam i się jarałam do lustra . Pani sama zasugerowała, żebym sobie fotki cykała . No to sobie nie żałowałam Babki się zachwycały nad całym efektem, mówiły że piękna fryzura, genialny makijaż, że wszystko super do siebie pasuje . Po wyciągnięciu welonu jeszcze mi mój grzebyk zamocowały i już wybrałam, idealnie pasuje największy! Ogólnie jestem bardzo zadowolona
Poka poka foty!
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51130731]Oby! Też tak sobie tłumaczę, a z drugiej strony przypominam wszystkie te choroby, z których nie mogłam się doleczyć przez 2-3tygodnie

Oby to byla ta wersja z możliwością szybkiego wyzdrowienia....[/QUOTE]
Kuruj się. Może za wczasu idź do lekarza i powiedz, że ślub za pasem i potrzebujesz ozdrowienia
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 09:50   #1094
201711281030
Konto usunięte

Jak wpisać na ebayu albo tym alixpress żeby znaleźć taki ozdobny pas do sukienki?
Stary 2015-04-22, 09:52   #1095
kruella_de_mon
Zakorzenienie

my od poczatku zwiazku na dzien matki dajemy wspolnie jakies preenty czy kwiaty, składam życzenia mamie tżta, bo to jego mama, on jest dla mnie najwazniejszy + bardzo szanuje swoja mamę, ja tez ja bardzo bardzo lubię, wiec no zawsze skladamy razem. Tak jak on mojej kwiaty kupuje.

Ktoras tu ostatnio napisała, że "kto bedzie do tesciowej na kawkę wpadał czy na ploty' ? no to moge odpowiedziec, ze ja. Zawsze czegos nowego dowiaduje sie wtedy o Tżcie, czego sam mi nie powie albo nie chce powiedzieć. Jego mama to taka moja tajna baza he he

Sq, zmienilam bo tamten mnie uczulił, teraz zobacze jak wyjdzie z tym drugim

Edytowane przez kruella_de_mon
Czas edycji: 2015-04-22 o 09:53
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 09:52   #1096
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwne masz podejście. Skoro wychodzisz z założenia że się tak przyjęło mówić mamo, to tak samo się przyjęło żeby obrączki były oznaką miłości, ślubu, związku, itp. , tak się przyjęło aby Panna Młoda miała białą sukienkę, aby zakładać niebieską podwiązkę, aby o północy robić oczepiny i jeszcze bla bla bla sto innych rzeczy tak się przyjęło.

Podczas podziękowań....pomyśl jeszcze o tym, że gdyby nie rodzice TŻta to nie miałabyś w obecnej chwili swego cudownego narzeczonego/przyszłego męża...Więc zamiast w sercu dziękować tylko swoim rodzicom, pomyśl także o teściach.

Zaskakująco dziwne podejście mają niektóre dziewczyny. Ja nie odróżniam jakoś że teściowe to rodzina TŻta a nie moja. Rodzina jest wspólna, tym bardziej ślub jest między innymi po to aby połączyć rodziny.
a ja sie zadzam z dziewczynami. Tesciowie to nie sa moi rodzice i raczej nie bede do nich mowic mamo i tato. Mame i Tate mam/miałam jednych i rodzice M. na pewno nie beda nowymi/dodatkowymi mamą i tatą...

co do sukni, podwiazki itp to tak naprawde nic sie nie przyjelo - wszystko zalezy od tego czego Młodzi chca a nie "tak sie przyjelo to tak ma byc" ja tak nie uwazam.

Wiadomo, że sposób mwienia do teściów jest wynikiem bardzo wielu czynników ale np nie wyobrażam sobie, że jesli ktos pierwszy raz tesciow na oczy widzi na slubie ma im od razu na "mamo" "tato" mowic jesli tego nie chce.

Co do podziekowan to tez nie wiem czy to takie proste ze gdyby nie rodzice mlodego to on by taki nie byl, rozne sa rodziny i roznym osobom zarowno Młody jak i Młoda zawdzieczaja wychowanie i to ze sa tacy jacy sa.

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 09:52   #1097
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Magda, a może chociaż jakieś na priv wyślij?Chętnie bym zobaczyła, ale zrozumiałe jest dla mnie, że nie chcesz upubliczniać zdjęć

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Ja myślę żeby wcześniej chyba zrobić.

Czyli przed ślubem będziesz miała robione od nowa w sumie a nie uzupełniane? Bo słyszałam, że uzupełnianie to co 3 tyg. A pokażesz?

Poka poka foty!

Kuruj się. Może za wczasu idź do lekarza i powiedz, że ślub za pasem i potrzebujesz ozdrowienia
Dziewczynki napiszcie mi PW albo jak mnie macie to na FB to pokaże, bo tutaj moge potem po łebkach nadrabiac i nie wyłapie kto chciał zobaczyc .

Stary 2015-04-22, 09:55   #1098
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość
Jak wpisać na ebayu albo tym alixpress żeby znaleźć taki ozdobny pas do sukienki?
mi magda kiedys podpowiedziala cos takiego
Beaded Crystal Applique Wedding Dress Bridal belt sash rhinestone embellishment

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 09:57   #1099
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
o matko, w życiu bym na to nie wpadła
Dziękuję
Stary 2015-04-22, 09:57   #1100
AngelinaR
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
my od poczatku zwiazku na dzien matki dajemy wspolnie jakies preenty czy kwiaty, składam życzenia mamie tżta, bo to jego mama, on jest dla mnie najwazniejszy + bardzo szanuje swoja mamę, ja tez ja bardzo bardzo lubię, wiec no zawsze skladamy razem. Tak jak on mojej kwiaty kupuje.

Ktoras tu ostatnio napisała, że "kto bedzie do tesciowej na kawkę wpadał czy na ploty' ? no to moge odpowiedziec, ze ja. Zawsze czegos nowego dowiaduje sie wtedy o Tżcie, czego sam mi nie powie albo nie chce powiedzieć. Jego mama to taka moja tajna baza he he

Sq, zmienilam bo tamten mnie uczulił, teraz zobacze jak wyjdzie z tym drugim
Uff jak się cieszę że nie jestem sama
ja też na kawkę wpadam i jakoś nie widzę w tym niczego dziwnego. To że pogadam z teściową nie znaczy że będę się jej zaraz zwierzać z nie wiadomo jakich spraw

Stary 2015-04-22, 09:57   #1101
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

przyjelo sie wszytko sie przyjelo i dlatego nie kazda tak robi, nie kazda idzie w białej sukni nie kazda ma nibieska podwiązke i nie kazdy wymienia sie obraczkami.

mamo sie przyjelo, mozna mowic bezosobowo (co nie znasz ludzi ktorym od kilku lat przez gardlo nie przeszlo?) mozna mowic po imieniu (skoro do swojej mowie na Ty to do tesciowej albo na pani albo po imieniu, mamo nie uslyszy skoro do mojej sie tak nie zwracam)

rodzina jest wspolna.. tka. ale wychodze za mąż za K., nie za jego mame tate ciocie babcie siostre, kuzyna
owszem staje sie czescia tej rodziny, fajnie jak sie lubimy, odwiedzac sie bedziemy na swieta i staną sie moja rodzina i mi bliskimi ludzimi
z K. nie jestem szalenie dlugo, widzialam jego rodziców 10 razy?15?
nie kocham ich.
wdzieczna jestem za wychowanie i moge fakt im za to na slubie podziekowac.
licze ze to sie zmieni ze jak bede miala dzieci to i czestszy z nimi bedzie kontakt i bede prosila jego mame tak jak swoją o rady z dziecmi
ale teraz są to dla mnie w miare obcy ludzie, nie czuje do nich takiego uczucia zeby nagle dzownic na dzien mamy i skladac zyczenia takie same jak mojej mamie ktora mnie urodzila, 25 lat pomagała w zyciu i przeszła moj bunt nastolatka i nie oswiała.

licze ze beda mi bliscy. ale teraz nie są i slub z dnia na dzen tego nie zmieni.
Stary 2015-04-22, 09:57   #1102
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia1905 Pokaż wiadomość

U nas do ślubu 4 miesiące. A my w lesie... denerwuje się trochę.
My mamy miesiąc i prawie tak samo... także wiesz
Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Dokładnie, teraz mam ich skromniutko, postaram się wrzucić jakieś zdjecie

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 09:59   #1103
dotuniek
Zakorzenienie

potwierdzam magda_mjt będzie piękną PMką
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 10:01   #1104
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
ja też na kawkę wpadam i jakoś nie widzę w tym niczego dziwnego. To że pogadam z teściową nie znaczy że będę się jej zaraz zwierzać z nie wiadomo jakich spraw
to moze zanim zaczniesz mnie oceniac wez pod uwage ze ja sobie do swojej moge nie wpadac i nie miec jej blisko?

przeciez ja z nia nawet przez tel w zyciu nie rozmawialm

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
ta magda ta...

ej Magda jest taka ładna. myslicie ze do lipca da sie namowic na slub ze mna zamiast z M.?
Stary 2015-04-22, 10:01   #1105
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Ja też mogę do Was dołączyć Co prawda do teściowej nie przychodzę na kawę, ale do teścia jak najbardziej
Stary 2015-04-22, 10:03   #1106
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
o matko, w życiu bym na to nie wpadła
Dziękuję
Ale to ogolnie słowa których mozna użyć, nie trzeba wszystkich
Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
potwierdzam magda_mjt będzie piękną PMką
Dziekuje

Stary 2015-04-22, 10:05   #1107
dotuniek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mogę do Was dołączyć Co prawda do teściowej nie przychodzę na kawę, ale do teścia jak najbardziej
to tak jak ja
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 10:07   #1108
Platanoides
Zakorzenienie

Cytat:
ja do tescia chodze na piwo
Platanoides jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 10:10   #1109
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usunięte

Hej co za wk... początek dnia. Wykipiała mi woda na jajka, kot rozsypał ziemię z kwiatka, a jedząc śniadanie tak rozgryzłam pomidorka koktajlowego że ochlapał mi całą bluzkę, klawiaturę i monitor...

Jedziemy zaraz do aquaparku
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 10:10   #1110
AngelinaR
Raczkowanie

Wielki szum powstał
Nikogo nie oceniam, tylko dziwi mnie fakt, ze niektóre traktują rodziców swojego TŻ jak zło konieczne

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości