|
|
#1321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 10
Hej!
![]() ale dzisiaj pospalam! Az w szoku jestem!! Ale w nocy wstawalam co 1,5h bo dokuczala mi infekcja:/ lalo sie ze mnie jak z kranu.. I snilo mi sie, ze Olimpia miala cc ![]() russka, no ladnie jantez mam 7go nast. Wizyte, to co, czekamy na nia? haha moj szanoqny maz zaspal dzisiaj, 5 minutowa drzemka po budziku trwala pol godziny tak sobie lezal wtulony w brzuch:p a ja nawet nie czulam, jak M. Sie wiercil..jesli chodzi o te bole miesiaczkowe, to mi od jakichs 3 tygodni dokuczaja:/ Nadzieja, hormony wracaja do normy.. dobrze, ze jutro wychodzicie. Uporaj sie z nawalem i bedziesz cieszyla Malenstwem w domu âĄ
|
#1322 |
|
Zadomowienie
|
Ruska
czyli się rozkręca ![]() Nadzieja i super! chyba od razu humor Ci się poprawił co? ![]() Rusia i Ola jasne, zaraz wpisuję Naleśnikory usmażone. Obejrzę Na wspólnej i się kimnę, bo padam dziś straaaaasznie Chciałam poogarniać wszystko, zimowe rzeczy pochować, ale chyba jutro to zrobię. Dziś odpoczywam. Tym bardziej, że brzucho twardy co chwilę
|
|
#1323 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a w ogóle jak Twoja mamusia? cieszyła się?
|
|
#1324 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1325 | |||
|
Raczkowanie
|
hej
pędzicie że trzeba mieć czas nadrobić ![]() kefii trzymaj się dzisiaj Cytat:
myszonka myko przykre sytuacje ![]() Cytat:
mój też sobie upatrzył jakiś super nóż tylko że za 3 stówy chyba, no zabije jak to kupi ![]() a ty leż i odpoczywaj, ile się da Cytat:
![]() ![]() co do tego ubierania to jak dla mnie te wszystkie misiowe kombinezony na takie ciepło to za dużo wole lekko ubrać dziecko i przykryć kocem który zawsze mogę odkryć tylko myszonka wklejała taki jeszcze w miarę, jakby był chłodniejszy dzień, z tym że pod to ubrałabym tylko bodziaka z dł i półśpiochy bawełnianesama planuje body dł+ półśpiochy, bluza bawełniana, kocyk a tak w ogóle to pod pajace ja to chyba nigdy nie zakładałam body z tym że do mnie wszyscy zawsze z pretensjami że mrożę dziecko i że wieje a ja czapki nie zakładam wiecie taki lekki czerwcowy wiaterek np no uszka zawieje a ja nieczułaale aż mnie telepie jak teraz wiosna, piękna pogoda od paru dni, słońce, ciepło a wszystkie dzieciaki ze żłoba w czapach, grubych swetrach i polarach pod kurtkę do domu wychodzą a matki w żakieciku na podkoszulek wiadomo maluszka po urodzeniu trzeba ubrać cieplej niż siebie, ale jedną rzecz/warstwę więcej wystarcza capriola asiuk meldować co i jak ![]() może loluska się lepiej czuje i coś skrobnie ![]() i crumble pewnie z domu ![]() dorka agnes ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzeczy poczekają
|
|
#1327 |
|
Konto usunięte
|
Przepralam kombinezon, schnie na dworze
|
|
|
|
#1328 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To poszedł na zdrowie ![]() Cytat:
Chcesz się licytować :P?Ty to jesteś chuda dupka ![]() Cytat:
Ja to tak czuję, że jak ruszymy to nie będzie dnia bez porodu, a nawet kilku Wietrzę nosem, że już za moment już za chwilę gromadne rozpakowywanie się będzie można uznać za rozpoczęte ![]() Cytat:
A z nawałem ogarniesz --------------------- KOBIETY ! Ogłaszam wszem i wobec, że truskawce wyskoczył ciążowy brzuch Chyba zmienia kształt przed porodem, bo kg na + więcej nie mam (dalej jadę na +4,5 od najniższej wagi w ciąży i +1,5 od wagi sprzed ciąży), nawet cm się nie zmieniły, ale jest ewidentnie okrągły ![]() Na dowód zdjęcia w klubie ![]() A ja posprzątałam chatę Włączyłam pranie. Ogarnęłam kuchnię i odpaliłam zmywareczkę Mam powera![]() P.s Tylko ciągle mnie wkur... z internetem. Cały czas mi się traci bo coś robią z siecią telefonów stacjonarnych... Wrrr...
|
|
#1329 |
|
Konto usunięte
|
Truskawka i tak się trochę poszerzylam bo wcześniej 86 mialam
wgl lezalam wczoraj na boku i tz tak mi dotyka tego biodra i mówi że dawno takiego nie mialam. A ja jakiego. A on no wcześniej mialas tak jak u krowy kości na wierzchu a teraz takie fajne miesko |
|
|
|
#1330 |
|
Konto usunięte
|
Mówię żeby patrzył póki jest bo syn potem wszystko ze mnie wyssie co najlepsze
a on do brzucha " ani mi się waż glutku "
|
|
|
|
#1331 |
|
Raczkowanie
|
nadzieja
od razu lepiej |
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Ruska brawo za wizytę i za rozwarcie
nie oszczędzaj się to szybciutko urodzisz, podopinajcie wszystko na ostatni guzik i idź rodzić hehehhe ( też bym tak chciała )Ja się powoli pozbywam ciuchów ciążowych, sprzedaje co mogę na allegro ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Super! |
|
|
|
#1333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
3 stówy??! nie no, wtedy to już bym na pewno zabiła Ale coś w tym jest, że my buty,torebki, lakiery do paznokci, a oni swoje gadżety ![]() Ola kurde, ja 90 przed ciążą miałam, a teraz to nie wiem, boję się zmierzyć ale myślę, że stówka jest. A Ty to chudzina jesteś!Truskawka czyli robisz brzuszkowy postęp? lecę zobaczyć!
|
|
|
#1334 |
|
Konto usunięte
|
No ja patyczak to i tak niezle :p
Stopy mi okrutnie spuchly, próbowałam założyć koturny ktore były na mnie luzne, nie mogę na noge założyć |
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to nawet nie chce wiedzieć... ile mam.
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hha, jak człowiek się nudzi to głupoty ogląda ![]() Wiesz, wielkie dzięki Ja mam o wiele więcej w pasie to jak ty jesteś grubas to ja ????
|
|
#1337 |
|
Wtajemniczenie
|
Karol_ak ja wlasnie za rada doswiadczonych tu mam wyjelam z torby na wyjscie cieplejszy kombinezon i wlozylam spodenki,bodziala na gl. Rekaw i bluze
jakby bylo chlodniej to mam tez kocyk. Ale nie podejrzewam ze bedzie mroz
|
#1338 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1339 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje ubranka też już schną, jeszcze jedna pralka będzie ale to na spokojnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No ja mam nadzieję ![]() ![]()
|
|
#1340 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam i czytam i jakoś tak...
smutno mi, bo z tą moją koleżanką to prawda niestety. Ola nie zrozum mnie mnie źle, w sumie ja nie odbieram tego jako sensacji na fb - po prostu dziewczyna była tam kompletnie sama od ponad 10 lat, i taki wpis jej koleżanki że jest już Aniołem mrozi krew w żyłach. Jak ja żałuję, że tak rzadko się do niej odzywałam śpieszmy się kochać ludzi...Myszonka przytulam mocnoRuśka za wizytę! nie szalej tak ![]() Nadzieja będzie coraz lepiej ![]() Martuś Ty miałaś odpoczywać, halo!!
|
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Komu arbuza ? Częstuję bo za chwilkę może braknąć
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
no i co z pogrzebem ? będą ją do PL przywozić czy tak pochowają ?
|
|
#1342 |
|
Konto usunięte
|
Myko przykro mi
Chodziło mi że na fb często robią niepotrzebny cyrk zamiast godnie pożegnać daną osobe... Kurczę szkoda dziewczyny, wiesz co się stało? |
|
|
|
#1343 |
|
Zadomowienie
|
nie mam pojęcia, raczej na razie tego się nie dowiem. z resztą i tak nie mogę pojechać, bo to moja rodzinna miejscowość 280km ode mnie.
|
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1345 | |
|
Rozeznanie
|
Chyba muszę was uświadomić
Cytat:
Co do ubierania, to planuję body + pajac, skarpetki, czapeczka, apaszka, do tego jakby co mam polarową kurteczkę i spodenki, no i kocyk- a właściwie 2, cienki i grubszy. Body i pajaca spakowałam 56 i 62, bo mój tż na bank nie ogarnie jeśli nie będzie wcześniej spakowane ![]() Kurczę też się boję tych pierwszych dni po porodzie, że będę miała zakrwawione sutki, jakieś ropnie i mega bolące piersi
|
|
|
|
|
#1346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1347 |
|
Konto usunięte
|
Ja sobie chyba kupię te oslonki i od razu z osłonkami spróbuję karmic
|
|
|
|
#1348 |
|
Zadomowienie
|
Myko
U mnie tak było z dziadkiem. Ja dalej nie mogę się pogodzić z jego śmiercią. Upadł i uderzył się w głowę na działce ogrodowej, wieczorem jak mój brat tam szedł to go znalazł a zmarł na dwa dni przed naszym przyjazdem, pierwszy raz mieli zobaczyć Kubusia, mały miał wtedy 3 tyg. Ja cały czas mam wyrzuty sumienia, że nie przyjechaliśmy w ten poprzedni weekend, on tak był szczęśliwy, że Kubuś jest... Uwierz mi, 3 lata prawie minęły, a ja zawsze jak idę na grób to płaczę i cały czas obwiniam się za to, że nie zdążył Kubusia zobaczyć ![]() Nie bij Myko leżę, leżę.. ile się da.. ale tyle rzeczy jeszcze do zrobienia, że masakra... a przed porodem muszę to ogarnąć, jakoś sobie to rozłożę na kilka dni.
|
|
#1349 |
|
Konto usunięte
|
Anol insynuujesz że będziemy takie same?
|
|
|
|
#1350 |
|
Rozeznanie
|
ja się modlę, że nie będę taka na starość
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

jantez mam 7go nast. Wizyte, to co, czekamy na nia?

czyli się rozkręca

za wizyty 

wole lekko ubrać dziecko i przykryć kocem który zawsze mogę odkryć 

wgl lezalam wczoraj na boku i tz tak mi dotyka tego biodra i mówi że dawno takiego nie mialam. A ja jakiego. A on no wcześniej mialas tak jak u krowy kości na wierzchu a teraz takie fajne miesko 
)
mówił, że jakiś bagneta czy coś takiego.. ale normalnie pogięło.
27.06.2013 r.